ליברפול 2020/2021- לא מגנים על התואר, תוקפים אותו שוב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rushie, ‏27/10/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

ברח לו המוריניו שוב

2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

קלופ מתוסכל, הטונים שלו לא טובים בתקופה האחרונה, הוא קצר רוח, הוא חסר סבלנות. הכל כלפי חוץ כמובן, לא יודע מה קורה בחדר ההלבשה, אבל זה לא נעים לראות.

גם כאן המסר הוא חיובי בגדול אבל האינטונציה שלו לא נראית טוב. מה שכן ניב דברת הזה חתיכת בנאדם מעצבן אז במקרה הזה אני ממש מבין אותו...

גיל,
    אתה טוען שדייויס לא רלוונטי לפני שנגע בכדור בכלל. זה כזה לונגשוט שהוא יהיה מספיק טוב כדי להחזיר את הנדו/פאביניו לקישור לפחות בחלק מהמשחקים? נגד קבוצות קטנות או משהו?
    זה כזה מופרך לקוות שקאבאק יהיה בלם סביר שיעזור לנו וישפר אותנו מהמצב הנוכחי המאוד גרוע הזה, גם אם לא יהיה מפלצת?

3. oranfu Member

קלופ מבין שהוא במקום עבודה שקטן עליו בכמה וכמה מידות עם בוסים שלא תומכים בו ולמרות שהוא המנוף מספר אחד להצלחה של החברה - הוא לא מקבל תמיכה כל כך מתבקשת (וסביר שבניגוד למה שגרמו לו להאמין).
    הוא מבין שהשיא במועדון הזה מאחוריו ואי אפשר יהיה לשחזר אותו.
    הוא מבין שליברפול זה לא המועדון שהוא יכול להמשיך בו עד סוף הקריירה והוא מבזבז את הזמן שלו שם במקום ללכת למועדון שיידע להעריך אותו לתת לו את הכלים לחקוק את השם שלו כאחד מגדולי המאמנים בהיסטוריה.
    אז אין פלא שהוא מתוסכל.

פירמינו לא סתם גרוע בשנה האחרונה, הוא מזעזע. מהחלוצים הגרועים בליגה. זה גם יותר משנה, אגב, אבל נניח.
    הוא גם בן 29.
    זה גם מועדון שחייב למכור כוכבים כל הזמן, אז בלית ברירה הוא האופציה הכי מתבקשת לוותר עליה.

יש הרבה סיבות לנפילה שלנו, מנטאלית, קורונה, סגל לא מספיק טוב, פציעות, מזל רע. הכל כאילו מתחבר ביחד.
    אני רואה מה ששחקנים שלנו אומרים בראיונות, אני רואה את הדברים שקלופ אומר, אני רואה איך אנחנו נראים על הדשא ואני מרגיש שפשוט לא היינו מוכנים לעונה הזאת מקצועית ומנטאלית וזה לא מפתיע כשבוחנים את הדברים:
    המועדון כבר לא זוכר מה זה להיות ווינר, להיות בטופ. במקום להכות בברזל אנחנו שמחים שהצלחנו לקחת תואר ומסתפקים בזה.
    לקלופ אין ממש נסיון בלהיות פייבוריט. אני חושב שזאת העונה הראשונה בקריירה שלו שהוא מגיע אליה מראש כמועמד הבכיר לקחת את התואר. אחרי שכשלנו בפוטו פיניש לפני שנתיים, הוא השתמש בזה כדלק בשביל לדחוף את כולם עוד יותר בעונה שאחרי, השתמש בכאב הזה בשביל לדחוף עוד יותר חזק. לא היה לו את הכלי הזה כשנכנסנו לעונה הזאת.
    השחקנים - אחרי שנתיים של ספרינט מטורף, בקצבים בלתי נתפסים, הם מותשים מנטאלית ופיזית. עבורנו האליפות זה ה-פנטזיה, פאקינג 30 שנה. ירידת המתח אחרי הדבר הזה היא כנראה צפויה. לא היה ריענון מספיק לסגל הזה בשביל לדחוף את השחקנים הקיימים עוד קדימה (גם השניים שכן הגיעו נפצעו לתקופות ממושכות).

אם אני מתאמץ להסתכל על משהו אופטימי, אז הנפילה הזאת עכשיו צריכה לספק לקלופ את הדלק שהוא רגיל אליו בשביל להוציא את העגלה מהבוץ. לא בשביל אליפות כמובן אלא בשביל לסיים בטופ4.
    זה יהיה קשה עם הסגל שלנו ואם המצב של הפציעות לא ישתפר, אבל זה כבר יותר באלמנט שלנו מאשר לרוץ כפייבוריטים. זאת שוב הופכת להיות מלחמה על החיים שלנו.

לצערי, גם אם נצליח לסיים בטופ4 - תקופת הזהב שלנו נגמרה. ברור לכל בר דעת שתחת FSG אנחנו פשוט לא נוציא את הכספים הנדרשים על מנת להתחרות על התארים הכי חשובים.
    בעונה הבאה אנחנו כבר נבנה על זה שוירג'יל (בעיקר) וגומז חוזרים לרמה גבוהה מאוד ולכשירות טובה מאוד (שני הדברים מוטלים מאוד בספק).
    אנחנו גם נבנה על זה שפירמינו פתאום יחזור לעצמו אחרי שנתיים עלובות למרות שאין לזה שום סימנים.
    אנחנו גם נבנה על זה שלא יהיו פציעות לאף שחקן משמעותי אחר.
    אם כל אלה יתקיימו - אולי נצליח לתת עוד פוש למאבק אליפות.
    אם אחד מהם לא קורה אנחנו במאבק טופ4 שוב.

אם לא נצליח לסיים את העונה הזאת בטופ4 אז בכלל נגמר הסיפור. אנחנו נמכור שחקנים מובילים.
    פירס כבר אמר היום שאי העפלה לאלופות תגרור אחריה ככל הנראה מכירה של כוכבים.
    אם איכשהו נסיים טופ4 אז גם נעבור קיץ בלי הוצאות מרשימות, אבל בטח נצליח להחתים את אליסון, פאביניו ווירג'יל על חוזה חדש וזה ישווק כהצלחה עבור המועדון.

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים שלא ענה כל כך יפה, לא סותר שהשאלה אידיוטיות בעיני. לשאול על אליפות אחרי 4-1 כזה. שאלה לא הגונה.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע מי זה דיוויס.
    אני פשוט איש של הסתברויות. יש בלם אנגלי בן 25 שכל הקריירה היה בליגות נמוכות ואתה מביא פה הברקה של בלם שלגיטימי לרוטציות בליברפול? ב2 מ' פאונד? זה יהיה שיחוק לא נורמלי.
    אמר לי מישהו שסלטיק עמדה להחתים אותו...אוקיי. הם החתימו במקומו את ג'ונג'ו קני שלא מצליח להיכנס לרוטציה באברטון.
    לא בונה עליו כלום. להערכתי גם פאביניו יהיה מעליו בהיררכיה.

קאבאק מעניין. פשוט שאלת על סיכוי לקחת ליגת אלופות. לשם כיוונתי.

yakov_y אוהב/ת את זה.
  6. oranfu Member

בעיקרון הוא עלה לנו חצי מיליון...
    ג'ונג'ו קני הוא לא מגן ימני בכלל?

אני מסכים עם גיל, צריכים להיות ריאליים. הסיכוי שהדייויס הזה שווה יותר מאיזה משהו שפשוט ממלא את השורות - מאוד נמוך.
    הלוואי ויצליח, אני בעד לפתוח איתו כבר נגד לסטר. אבל בואו נהיה ריאליים.

אני חושב שהחל מהמשחק נגד לסטר, דייויס וקאבאק צריכים לפתוח בהגנה ולשחרר את פאביניו והנדרסון לקישור. אני לא חושב שיש לנו עוד מה להפסיד כי בלי שינוי כזה\זעזוע אנחנו לא נפסיק תא הצניחה שלנו.
    אני יוצא מתוך נקודת הנחה שהגנה טובה לא תהיה לנו העונה בכל מקרה, אז לפחות בואו נעזור לקישור וההתקפה שלנו לסחוב אותנו לטופ4.

והגיע הזמן שקלופ יפסיק עם ההתעקשות על מילנר. מבין שאוהבים אותו, שהוא מודל למקצוענות, שהוא מנהיג. אבל פשוט אי אפשר לשחק איתו, הוא לא נותן כלום חוץ מכיסוחים. ג'ונס צריך לקבל יותר ויותר דקות, בטח כקשר הכי קדמי (ולא מילנר ולא ווינאלדום) כי הוא לפחות מחפש לייצר דברים. אנחנו כל כך מתקשים להבקיע שאי אפשר להמשיך עם הקשרים האלה שלא נותנים כלום ובחיים לא יתנו גם.

נוויל, שכזכור שיחק שנים ארוכות במועדון שידע כמה תקופות של ריצות לתארים:

7. oranfu Member

אגב, אני לא חושב שהחלק הזה מפתיע את קלופ.
    הוא דיבר לפני יותר משנה שצריך להתחיל לבנות את הקבוצה הגדולה הבאה של המועדון.

איך אומרים, שיהיה בהצלחה עם יואב כץ מבוסטון.

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שההכנה לעונה מבחינת סגל הייתה נכונה.
    תיאגו וג'וטה זה אחלה רענון לחלק הקדמי.
    היינו בבלם מינוס אבל לכאורה בקשר פלוס כי תיאגו הגיע ו-וואיינאלדום לא הלך.
    הפציעות פשוט היו קיצוניות, על אותה עמדה, לאורך זמן. זה גרם ליותר מדי נזק שלא טופל כמו שצריך בחלון בינואר.

9. oranfu Member

אני חושב שהיה חייב להגיע בלם ועצם זה שהלכו לעונה עם פאביניו כאופציה לזה היא מביכה.

לא חושב שזה היה קטסטרופה (כי הצירופים של הפציעות שלנו קיצוניים) אבל זה היה מיותר ולא היינו צריכים להיות בעמדה כזאת. אנחנו לא צריכים להיות בעמדה שאנחנו עושים כאלה ויתורים.

ולצורך העניין, "ג'וטה" מבחינתי בכלל היה צריך להגיע לפני שנה. התבקש שחקן התקפה כבר אחרי שזכינו באלופות ולא הגיע כזה. בקיץ האחרון היה צריך להגיע עוד אחד כזה בשביל שלא נסתכל בכלל על מינאמינו ואוריגי.
    אנחנו בעיכוב של החיזוק\אבולוציה של הקבוצה עוד מלפני הקיץ שמגיע. את התירוצים על הקיץ הקרוב אנחנו שומעים כבר מעכשיו שאין מה לצפות לכלום.

מחר גם נלמד כמה הועדה תקבע שצריך לשלם לפולהאם על אליוט, הם דורשים 8 מיליון. הנה עוד תירוץ ל-FSG למה בקיץ לא יגיע סאנצ'ו\האלאנד\אמבפה\אופמקאנו\פופאנה (רצינו, היו תוכניות, אבל קבעו לנו 4 מיליון על אליוט ואי אפשר גם זה וגם רכש).

k_700 אוהב/ת את זה.
  10. Ori8 Member

כמה דברים.
    מאמין שנצליח להסכים לגבי זה שקלופ לא טמבל. הוא הרי לא גילה במהלך ינואר הזה משהו שהוא לא ידע קודם, למשל בזמן בו החליט להאריך חוזה. גם לפני שחתם הוא ידע שהוא לא יקבל בליברפול את המשאבים שיכול היה לקבל במועדונים אחרים שרצו אותו והוא רצה ליברפול כי הוא חולה נפש. כמה פעמים דיברנו על זה פה? על זה שהוא שונה? אם כל מה שהיה מעניין אותו זה למלא את הארגון בגביעים כמו פפ הוא לא היה חותם מלכתחילה.
    אז עכשיו פתאום הוא הבין שהוא מבזבז את הזמן שלו והוא מסכן כי לא מעריכים אותו מספיק בשביל לתת לו כלים?

אני אגב מסכים עם הרוח הכללית. ברור שיהיה קשה מאוד, כמעט בלתי אפשרי, להתמודד כל עונה לאורך שנים ברציפות עם סיטי, יונייטד וצ'לסי עם המשאבים של FSG. על זה אני לא חושב שיש הרבה פה שיחלקו. אבל עבודה מאוד מאוד מאוד נכונה ומדוייקת דווקא כן תאפשר לנו להמשיך לדבר חזק כל עונה גם בצ'מפיונס וגם בליגה ועד עכשיו זה מה שקרה.

תחזור שלוש/ארבע שנים אחורה. חשבת שאנחנו בדרך לבנות "דור זהב" שיקח צ'מפיונס ועונה אחר כך אליפות ב-50 הפרש? אני מאמין שלא. אז זה קרה וזה יכול לקרות שוב והעולם לא צריך להתהפך בשביל שזה יקרה שוב.

המועדון הזה עוד יעשה החתמות בסכומים דומים לאלה שעשינו עם ואן דייק ואליסון ואולי גם גבוהים מכך. הם ראו שזה הביא הצלחה וקשה לי להאמין שזה משהו שלא נראה אותנו יותר עושים ואם ימשיכו לפגוע ויביאו שחקנים מתאימים ואנשי צוות מעולים, אפשר יהיה להתמודד גם בלי להוציא כל קיץ 400 מיליון פאונד על חוליית הגנה או התקפה חדשה.

Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  11. oranfu Member

לא, ברור שקלופ לא גילה שלא יהיו לו את המשאבים האלה רק עכשיו. אבל ינואר הזה, שהמצב שלנו היה נואש ועדיין לא הסכימו להוציא שום כסף הוא משהו מאוד יוצא דופן ואתה רואה את זה בהתבטאויות שלו. זה לא שאין משאבים של סיטי, זה שאין משאבים של אברטון ולידס.

לא חשבתי שהשנתיים האחרונות (בעיקר השנה האחרונה) אפשריות. לא חשבתי שאני אי פעם אראה אליפות.
    הבעיה שלי זה שאני לא מבין למה זה צריך להיות מאורע חד פעמי. תגיד לי שללסטר שלקחו אליפות אין את הבסיס לבנות מועדון שיתחרה כל שנה ואני אגיד שמבאס אבל אפשר להבין.
    אני לא מבין למה אנחנו, אחד המועדונים הכי גדולים בעולם (לא מופרך להגיד טופ5, אבל בטח ובטח שטופ8), שנמצאים גם בטופ של המועדונים מבחינת הכנסות, פשוט לא מסוגלים להתמודד. לא מסוגל להבין איך היכולות הכלכליות שלנו הן כמו של מועדונים מהחצי התחתון של הטבלה באנגליה.

למה?

ולמה כשאנחנו בטופ אנחנו לא פועלים בשביל להבטיח שנישאר בטופ גם בשנים הבאות?
    השלוות נפש שכל כך הרבה אוהדים שלנו מקבלים תדרוכים של המועדון כמו זה שהקפיאו את כל השיחות על חוזים חדשים עם הכוכבים שלנו בגלל הקורונה. מה זה?
    יש עוד מועדון שכל שנה יש לו תירוץ אחר למה דווקא הקיץ יהיה קיץ רגוע?
    יש עוד מועדון (גדול) שמוכרים לאוהדים שלו סיפורים שלהחתים את השחקנים *שכבר במועדון* על חוזים חדשים זה המטרה הגדולה של הקיץ וזה על חשבון רכש?
    באמת שהדרישות שלנו לא כאלה בשמיים. כמו שגיל רשם כבר הרבה מאוד פעמים, אף אחד לא דרש בלם ב80 מיליון בקיץ. אבל אפילו בפאקינג 20-30 מיליון הם לא מוכנים להביא.
    אתה מדבר על להוציא 400 מיליון כל קיץ?
    לא הוצאנו 400 מיליון טוטאל בעשר שנים שהם פה!
    ושוב, כל זה כשאנחנו בטופ מבחינת הכנסות.

רכש כמו וירג'יל ואליסון יהיה אך ורק אם נמכור את הכוכבים שלנו, וגם זה בספק. הם הגיעו רק כי מכרת את קוטיניו באותו כסף.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  12. k_700 Member

תתכוננו, התחלנו.

13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם המלחמה המדוברת תהיה כולה ב-monitoring, אנחנו לוקחים בקלות.

oranfu ו-Ori8 אוהבים את זה.
  14. k_700 Member

אפשר לצחוק מזה, גם אנחנו בפול פוזישן באליפות העולם למוניטורינג פרואבר, אבל הסעיף שחרור הנמוך שלו בקיץ יושב בול על כל היואב קצים מבוסטון של העולם וגם לכל האחרות שחייבות בלם עם פוטנציאל גבוה מאוד ונסיון.

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם קאבאק ירשים ב3 חודשים הקרובים, המשרה שלו.
    סעיף רכישה 20 מ', בלם בן 20.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.