ליברפול 2020/2021- לא מגנים על התואר, תוקפים אותו שוב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rushie, ‏27/10/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Ori8 Member

אמא של קלופ נפטרה והוא לא יכול לטוס לגרמניה ללוויה. איזה נורא.

DaveTheSave, oranfu, yakov_y ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  2. alexshw Member

אנחלה מרקל אחת הפסיכיות. מה שמצחיק שכל ההגבלות ההזויות שם לא עוזרים בכלום כמובן.
    המנהיג/ה הכי אוברייטד על כדור הארץ.

ליבי עם קלופ ברגע כזה. שלא ידע צער.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

3. oranfu Member

זה אולי קצת מסביר את המצב רוח שלו בשבועות האחרונים.
    חרא גדול.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  4. Ori8 Member

העצוב הוא שגם במצבה הנוכחי יש לה כנראה מקום בהרכב בקבוצה של הבן שלה.

5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

בדיוק מה שעבר לי בראש... מסביר הרבה מבחינת הראיונות והתסכול שעבר בראיונות שלו.
    ממש חרא... היא גם נפטרה יומיים לפני ההפסד מול ברנלי :(

oranfu אוהב/ת את זה.
  6. k_700 Member

אתם מגיעים גם בתקופה הזאת להרבה מצבים ברוב המשחקים ואתה רואה שפשוט חסרות לכם עוד רגליים מסיימות ועוד שחקני התקפה שגם יכולים לייצר משהו.
    אני אגיד את זה בצורה שונה,
    גם אם קאבק בלם אדיר וגומז וואן דייק חוזרים למצב הצבירה הקודם שלהם, אתה בבעיה ענקית בהתקפה.
    יש לכם 3 שחקנים אמינים שם. זה מטורף לריצה בעונה שלמה ב4 מפעלים כשהעונה גם כל כך דחוסה(וכנראה שגם העונה הבאה תהיה באותו סגנון עם אותן הגבלות פלוס מינוס).
    אתה אומר תחזיר לי את פאביניו שיחלץ כדורים ותזיז את טיאגו 3 מטר שמאלה, מסכים זה בהחלט יעזור מאוד לקישור.
    אבל אני מדבר שוב על ההתקפה, מול כל הנמושות שהפסדתם נקודות הגעתם ללא מעט הזדמנויות.
    רצית להחליף את פרמינו כבר במחצית ומי היו לך שם על הספסל? מינמינו? אוריגי? שאקירי.
    אתה כבר אומר בוא נשרוד את מה שנשאר מהמשחק עם פרמינו, אולי יתעורר.

כתבתי לך בינואר שלדעתי הייתם צריכים להחזיר את אליוט,זה עד כמה המצב שלכם אנוש בהתקפה.

7. oranfu Member

אתה צודק, בגדול. אבל כשהקישור שלנו יחזור לשחק בקישור, כל הקבוצה תזוז קדימה יותר בעמדות הממוצעות על הדשא, שחקני ההתקפה יקבלו את הכדור קרוב יותר לשער וגם חילוצי הכדור שלנו תודות ללחץ ייתבצעו קרוב יותר לשער של היריב מה שיהפוך את התקפות המעבר שלנו למהירות הרבה יותר מבחינת זמן הגעה לשער.
    זה אולי נשמע דברים קטנים, אבל הם מאוד משמעותיים לסגנון שלנו.

מעבר לזה, אני מסכים איתך שאנחנו צריכים עוד שחקן התקפה משמעותי.

בשביל לחזור קצת לבכי על הבעלים וזה שאין כסף - לפי הדיווחים מברזיל מאוד רצינו את קייקי, השם הגדול הבא בכדורגל הברזילאי. קשר התקפי בן 17 שנחשב לכישרון הצעיר אולי הכי גדול בעולם היום.
    מצער, אבל לא מפתיע לשמוע, שה15 מיליון שהקבוצה שלו דורשת עליו גדולים עלינו.

הם כמובן לא גדולים על סיטי, והוא בדרך אליהם.

Gianzola01 ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

@k_700
    לא חולק עליך לגבי הירידה ברמה בהתקפה אבל השיפור שאתה תביא לקישור ישפר את המצבים של ההתקפה.
    תסתכל על תקצירים מהעונה שעברה שלנו. איפה המהלכים האלה שואן דייק מטיס כדור ויש לנו 5 על 5 וארנולד פנוי באגף? איפה המהלכים שפאביניו מחלץ הנדרסון מקבל ומוצא שחקן באחד על אחד עם מגן?
    כל העמדות הממוצעות של סלאח מאנה ארנולד ורוברטסון השתנו העונה בגלל הבלמים/הקשרים.
    לפני 1.1 זה הרגיש פחות רע. היה מצב של ביש מזל ואין ברירה אלא לקבל את רוע הגזירה. אחרי ה1.1 זה כבר הפקרות שלנו. רק FSG אשמים במחדל הזה.

yakov_y, Raulito ו-oranfu אוהבים את זה.
  9. Ever Banega Member

אני חושב שאם לשפוט על פי איך שהמשחקים התפתחו, פאביניו בקישור לא היה עוזר יותר מידי, הכדור היה ברגליים של ליברפול כמעט כל הזמן והבעיה הייתה בלמצוא דרך לחדור את הבונקר שממול. הנדרסון לעומת זאת כן מכניס כדורים מסוכנים מידי פעם ובהחלט יכול היה לעזור קצת (למרות שאם משווים לשנה שעברה טיאגו כביכול נמצא באמצע במקומו). לגבי המסירות של וואן דייק אני פחות קונה את זה כי הנדרסון ופאביניו משחקים בלמים והם גם מנסים לפעמים כדורים ארוכים.
    אגב מדהים שעם כל האילטורים בהגנה רוב הטעויות נרשמות דווקא לחובת ארנולד (ואליסון).

10. k_700 Member

בכל קבוצה יש שחיקה, בטח אחרי 3 שנים של פיק, בטח במציאות של שלושה משחקים בשבוע על פני שנה (כנראה שנתיים).
    ממליץ לך לקרוא קצת את מה שנוויל למשל רשם רק השבוע בהקשר שלכם.
    קבוצות על צריכות להתחדש כל שנתיים לפחות ברמת סגל בכמעט כל איזור במגרש כדי להשאר רלוונטיים.

קבוצות לומדות אותך, יש שחיקה ברמה, בטח אצל שחקני כדורגל שהם לא כריסטיאנו רונאלדו.

הקישור שלכם יתן אחלה של היצע אבל בלי עוד שחקן התקפה נוסף רציני אתם תיפלו לדעתי גם בעונה הבאה, גם בסגל מלא יחסית.
    הלוז יהיה צפוף, העייפות תשחק תפקיד מרכזי, פציעות יגיעו , קהל לא באמת יהיה כדי לדחוף אותך במשחקים האלה באנפילד שהכל לא הולך והשחקנים צריכים את האקסטרה מוטיבציה בסוף.

בקשר לקייקי, סיטי גם מקושרים חזק גם לכשרון הברזילאי הבאמת הכי גדול אנדר 20- גבריאל ורון.
    רק זכה בליברטדורס לפני שבועיים ובפאלמיירס מסמנים את הקיץ הקרוב בהקשר של עזיבה שלו.

נערך לאחרונה ב: ‏10/2/21
  11. oranfu Member

דיברנו פה על מה שנוויל אמר. גם קאראגר אמר את זה. זה ברור לכולם כולל קלופ, אבל לFSG זה לא מעניין גם את קצה הביצים.

לא איכפת לי ורון. קייקי זה שחקן שאנחנו רוצים לפי הדיווחים, לא סתם עוד שחקן (כי אז לא הייתי מתייחס, אלא שחקן שאנחנו רוצים) והוא אפילו לא יקר במיוחד. זה 15 מיליון כולל כל הסעיפים.

כשרצינו את רודריגו והוא הלך לריאל אפשר להבין יותר, כי 50 מיליון על ילד זה מוגזם. אבל 15 מיליון על טופ טאלנט? ואנחנו נותנים לו ללכת ליריבה (חחחח).
    את השחקנים המובילים בעולם (האלאנד\אמבפה\סאנצ'ו...) אנחנו לא מביאים כי הם יקרים והחכמה להביא אותם לפני שפורצים.
    אז עכשיו יש כזה שאנחנו רוצים אבל לא יכולים לשים אפילו סכום נמוך בשביל להביא אותו.
    לא רק שאנחנו לא מתחרים בכלל על השחקנים המובילים בעולם, אנחנו גם לא מתחרים על הכשרונות הצעירים המובילים בעולם.

לא חלוצים, לא קשרים ולא בלמים. מה שהכי דחוף למועדון הזה זה בעלים חדשים שיש להם עניין גם לקחת תארים ולא רק לתחזק את המותג.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  12. oranfu Member

הועדה קבעה שאליוט יעלה לנו 4 מיליון (כולל כל מיני סעיפים על איך תתפתח הקריירה שלו).

מזל שזה רק עכשיו כי לפני 10 יום זה היה מונע מאיתנו להחתים את קאבאק בהשאלה.

נערך לאחרונה ב: ‏11/2/21
    yakov_y ו-Gianzola01 אוהבים את זה.
  13. הקופ בישראל Member

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  14. oranfu Member

מסתבר שגם משחק הבית נגד לייפציג צריך להיות במגרש נייטרלי ולא באנגליה (בגלל ההגבלות בגרמניה).
    איזה בלאגן.

יש לנו עונה חרא וברור שזה חלק מזה, ואני גם מבין שצריך להמשיך לשחק מסיבות משפטיות, כלכליות...
    אבל הכדורגל ממש לא מהנה. אין שום אווירה, המשחקים מרגישים מאולצים. הכדורגל הפך מחוויה למשהו שצריך פשוט לבצע אותו בכח.

Bayern ו-South Boy אוהבים את זה.
  15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמובן שאני לא אבין החלטה כזאת מפגרת.
    מסובך להזיז בשבוע ככה שייגמר להם הבידוד?
    למה אנחנו צריכים להידפק בגלל חוקים של ממשלת גרמניה?
    יותר הגיוני הפסד טכני אפילו מאשר איבוד של אנפילד.

זה מגוחך. מתווסף לשרשרת של כל מה שקורה העונה. באמת אחת העונות הכי בלתי נסבלות שראיתי בליברפול.

מצב נושא:
הנושא נעול.