ליברפול 2020/2021- לא מגנים על התואר, תוקפים אותו שוב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rushie, ‏27/10/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

תראה, הוא לא העיז המון, זה נכון. אבל אני חושב שהעודף תעוזה הזה בא בעוכריו במרכז הקישור, וההופעה נגד אייאקס הדאיגה אותי לגביו. מאז נתן 2 משחקים שבהם פשוט עשה את הדברים בצורה נכונה, שיחק שקול, יותר דומה למה ששאר קשרי האמצע שלנו עושים בטקטיקה הזאת. וזאת הדרך קדימה עכשיו מבחינתו, ללמוד את הבייסיקס קודם. וגם הוא כן נתן אפקט עם דריבלים או מסירות לעומק ברגעים מסוימים + בישול לסלאח ברגל שמאל בנגיעה.
    הוא שחקן יצירתי ומאוד טכני שצריך בשלב הזה בקריירה לפתח דווקא דברים אחרים, ניכר שהוא עושה את זה. חושב שהוא באמת היה טוב אתמול.

oranfu אוהב/ת את זה.
  2. oranfu Member

לא ראיתי את ריס בליגה השישית, אבל ראיתי אותו בנוער לא מעט פעמים. אולי הוא מאוד השתפר\ישתפר אבל הוא לא שחקן מספיק טוב עבורנו. הלוואי שימשיך להיראות סביר כל עוד אנחנו נאלצים לשחק איתו, אבל זה לא זה. אני חושב שגומז מאוד עוזר לו וביחד עם משחק טוב מאוד קבוצתי "העלמנו" את העובדה שריס שיחק.
    לפחות מול ווסטהאם אני יכול להגיד שפיליפס היה מאוד דומיננטי באוויר. מה אפשר להגיד על וויליאמס אתמול? שהוא לא הרס.

אני גם הייתי מאוכזב מג'ונס. היה לו משחק סבבה לגמרי, בטח יותר טוב מווינאלדום (שכמובן זוכה למלא תשבוחות ברשתות כי אוהדים אוהבים לשחק אותה היפסטרים מתוחכמים שמאוד מבינים בטקטיקה) אבל הוא יכול הרבה יותר.

לזכותו ייאמר שהיה סולידי, סגר טוב, הפעיל לחץ עד הדקה האחרונה, היה שקט עם הכדור וגם הוציא אותנו ל2 מתפרצות מצוין (הגול של סלאח ואחר כך עוד קרן שלא הרחיק תחת לחץ אלא הוציא מסירה מדויקת לאגף).

מסכים לגמרי עם טומי. הוא עשה את מה שהיה צריך לעשות אתמול. היכולות האישיות שלו צריכות לבוא יותר לידי ביטוי קרוב לרחבת היריב ולא באמצע המגרש שלנו. לא רוצה לראות אותו מתחיל שם דריבלים, זה מספיק טוב שהוא מניע כדור טוב תחת לחץ שם ולא אוטומטית מעיף\מחזיר אחורה.

למה בכל זאת גם הייתי מאוכזב ממנו? כי הוא יכול יותר, וכי הרגיש לי שהוא נותן יותר מדי כבוד להנדרסון ומסר לו גם כשלא היה צריך למסור לו. ככל שהמשחק התקדם גם האלמנט הזה השתפר (אולי כי הנדרסון הוחלף, לא יודע).

נערך לאחרונה ב: ‏5/11/20
    Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

סעמק. לפחות מאטיפ...

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכה.
    חבל, ממש קיוויתי לתיאגו.
    ככל שנוכל להפתיע יותר את סיטי זה עדיף.
    ג'וטה ותיאגו היה מביא אותי אופטימי במידה מסויימת.

5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

חתיכת זבל הרישרילסון הזין הזה. הולכים לסגור חודשיים עם 135 דק' בלבד של תיאגו בגלל החלאה הזאת.

מהשחקנים הבודדים בעולם שאני אשמח לראות נפצע, עוד לפני התיקול הזה אגב. טינופת.

Liverpool-Forever, oranfu ו-LFC-Gerrard1 אוהבים את זה.
  6. oranfu Member

באסה רצינית.

ולחשוב שבמקום טיאגו זה בטח יהיה מילנר...

7. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

בחיי שאני לא מבין את ההפתעה, לדעתי גם אמרתי את זה כבר. רק אני ציפיתי לזה לחלוטין? אמרתי מההתחלה שאני אגיד תודה אם הוא חוזר אחרי הפגרה. או שמלכתחילה הפציעה הייתה יותר רצינית ממה שאמרו לנו, או שהיה סיבוך כלשהוא אבל המועדון המשיך עם ההצגה.

כך או כך היה ברור לי שהוא לא חוזר בזמן הקרוב ופשוט לא רוצים להגיד לנו את זה אז נותנים לנו "עדכונים" לפני כל משחק כאילו תמיד יש סיכוי שישחק אבל הוא מפספס את זה. במילים אחרות, הצגה והאמת שזה מתחיל לתסכל אותי. תגידו מה הבעיה איתו, שימו איזה טיימליין על החזרה שלו ושחררו את האוהדים מלהתבאס כל פעם מחדש.

לא להאמין שאני אומר את זה אבל מקווה מאוד שקייטה יפתח. הנדרסון-ווינאלדום-קייטה זה הכי טוב שיכולים להעלות כרגע.

8. Rushie Member

כמו שכתבתי, צילמו את טיאגו מתאמן בנפרד מהקבוצה לפני המשחק מול הדנים בליגת האלופות. לא אמור היה לקחת לו כל כך הרבה זמן לחזור ולהתאמן עם הקבוצה אימונים רגילים. יש שם איזשהו סטבק עם הפציעה, לא מפתיע כשנזכרים בתיקול המופרע שהוא חטף ובזה שהוא ממילא שחקן פציע מאוד.
    נקווה שהפגרה תבוא לטובתנו בעניין הזה ושיחזור אחריה.

9. oranfu Member

קלטתם שזה לא פגע בשוער בכלל אלא פעולה מכוונת של ג'וטה?

10. k_700 Member

יש לו טכניקה אדירה.
    אני כתבתי על זה עוד בזמנו בוולבס כשמדדו לו שערים פר דקות משחק.

זה טכניקה סווארזית כזאת.
    זה לא נראה לפעמים הכי מלוטש אבל זה ברמה הכי גבוהה, זה מתוכנן, זה מאוד קליני.

תסתכל בכל עצירת כדור שלו בשליש האחרון הוא מצליח לייצר לעצמו מצב טוב.
    כתבתי עוד בעונה שעברה שזה עניין של זמן והמאמן הנכון כדי שהוא יתפוצץ וגם יהיה סקורר מפחיד ואני עדיין חותם על זה.
    הוא יהיה הסוקרר הכי טוב בליברפול מכל הקולקציית התקפה שיש.
    אין עוד שחקן התקפה בליגה הזאת שאני בטוח לגבי מה באמת הפוטנציאל שלו כמו שאני בטוח לגביו, הוא כוכב ענק בהתהוות.

11. HolyMadrid Member

ההתנהלות הכלכלית של ליברפול היא פשוט אדירה.

12. Coutinho10 Member

הנדרסון ענק.

Rushie ו-תזונאי ומאמן אוהבים את זה.
  13. Clichy COYG

גם אצלנו ג'אקה מרבה להגיד את אותם דברים ככה שזה פחות מרשים אותי, אבל אהבתי את החלק בסוף שהוא מתלהב מהמסירה. זה גדול.

14. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

היא טובה, אבל הסיפור האמיתי בהשוואה הזאת זה ברצלונה. כל מועדון שמנוהל סביר יצא טוב מאוד בהשוואה הזאת. התנהלות מחפירה, יש מצב שהם עקפו את יונייטד.

oranfu אוהב/ת את זה.
  15. alexshw Member

לא בשכר לשוערים בסגל.

מצב נושא:
הנושא נעול.