ליברפול 2020/2021- לא מגנים על התואר, תוקפים אותו שוב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rushie, ‏27/10/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי -
    1. זה סיכון, בזה אתה צודק, לגבי מיותר או לא - אנחנו לא כל הזמן מתלוננים ששחקנים כמו וויינאלדום או הנדו לא עושים פעולות אמיצות תחת לחץ? לא משחררים את הקישור? אני חושב שקרטיס זה בדיוק הבנאדם לקחת את הסיכונים האלה. מה שאני כן מסכים זה שהוא צריך להשתפר בלהבין מתי לעשות את זה ומתי לא, אבל זה יבוא עם הזמן וההתבגרות. דברים כמו הקרן מול ווסטברום זה בדיוק המתי לא, אבל זה שכר לימוד שאתה משלם בתמורה לשילוב שחקן צעיר בסגל. אין מה לעשות.
    2. מסכים. גם זה לדעתי ישתפר בצורה דרמטית בשנה-שנתיים הקרובות.

oranfu אוהב/ת את זה.
  2. oranfu Member

אני מסכים, התכוונתי יותר סיכונים באזור הרחבה של היריב בנסיון לייצר משהו.

כמו שרשמתי, הוא לוקח סיכונים. אבל לדעתי הוא יכול לעשות יותר מבחינה התקפית. יש פעמים שאני רואה אותו עם הכדור ומולו יש שחקן הגנה אחד ואנחנו בקרבת הרחבה והוא נותן מסירה בלי סיכון בשביל להמשיך להחזיק בכדור במקום לקחת את השחקן באחד על אחד. וזה חבל, כי יש לו את היכולת.

אני לא חושב שהסיכונים שהוא לוקח הם מיותרים. כן, לפעמים אפשר לשלם על זה ביוקר, אבל זה משהו שאנחנו צריכים. פשוט התרגלנו לקשרים כמו הנדרסון, מילנר ווינאלדום שלא לוקחים שום סיכונים עם הכדור.
    אף אחד מהם לא יעשה דריבל או יתקדם עם הכדור (ווינאלדום רק אם אין לו שום ברירה אחרת).
    אף אחד מהם לא ייתן מסירות בין קווי הגנה (במקסיום יתנו כדור על האגף או כדור ארוך שאז גם אם זה איבוד כדור זה רחוק מהשער שלנו).
    אף אחד מהם לא יזמין אליו לחץ בשביל לפתוח חורים במבנה ההגנתי של היריבות.

ג'ונס עושה את זה. אני חושב שזה מאוד חשוב להתפתחות שלנו כקבוצה.
    גם טיאגו כמובן עושה את זה ואנחנו באים בטענות שלפעמים מאבד כדור או שהוא מסתכן סתם, אבל יש לזה תועלת.

אני מתלונן פה כנראה יותר מכולם על הקישור שלנו ותמיד הסבירו לי שאני לא מבין מה קלופ רוצה מהקשרים שלו. אני חושב שההחתמה של קייטה, ועכשיו של טיאגו מלמדות שגם קלופ רוצה מהקשרים שלו יותר יכולת עם הכדור. זה לא בהכרח אומר הפקרות הגנתית.
    קבוצות מתגוננות נגדינו עם יותר ויותר שחקנים ואנחנו צריכים עוד פתרונות ובד"כ אין לנו שום פיתרון מאמצע המגרש. שחקנים שלא מפחדים לקבל כדור תחת לחץ באמצע, שמחפשים לייצר בעיות להגנה עם הכדור (בין אם בדריבל, בין אם בבעיטות ובין אם במסירות מבעד לקווי הגנה) זה משהו שצריך מול הגנות שמצופפות ככה.

אני גם יכול להבין למה ג'ונס לא משתולל מבחינה התקפית. הוא שחקן התקפי לחלוטין, תמיד היה. שחקן שרק רוצה את הכדור לרגל בשביל להתחיל דריבלים עם הגנות. אבל זה משחק אחר בבוגרים, לטעויות יש משקל גדול בהרבה ואנחנו בכלל עם הגנה חלשה מאוד השנה עקב הפציעות. אז אני יכול להבין למה שחקן צעיר יפחד לאבד כדור באמצע המגרש. אני פשוט חושב שיש מקום מבחינתו לנסות יותר לייצר דברים מבחינה התקפית ואני רק מקווה שהוא לא מתקבע יותר מדי על סגנון כמו של ווינאלדום (שלא מאבד כדורים) בזמן שהוא יכול להיות הרבה יותר תכליתי ויצירתי.

זאת לא תלונה ולא ביקורת. אני מאוד מרוצה ממנו, הוא אולי נקודת האור הבודדות בעונה המחורבנת הזאת ואני חושב שהוא מראה סימנים שהוא יכול להיות שחקן רציני עבורנו גם בהמשך.
    הוא רק חגג 20 והוא כבר מראה שהוא שחקן שיכול לתת טון במרכז הקישור אצלנו אפילו בעונה שכלום לא הולך ושחקנים בכירים פצועים.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  3. alexshw Member

אם יש מיליון הגבלות, אז היו כבר מקיימים את זה באופן מרוכז כטורניר עם משחק אחד בכל שלב.

4. oranfu Member

פארסה גדולה. העיקר עדיין יש שערי חוץ...

הרבה דיבורים על אמבפה והאלאנד עכשיו. מזכיר לי את האל הזה שהתהלך בינינו, מילנר ייקום דמו :-(

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  5. Scouser Member

זה ממש מגוחך, אין משמעות כבר לבית וחוץ. אשכרה כמו לעשות 2 משחקים במגרש ניטרלי ולתת משמעות מזויפת לשערים בכל אחד מהמשחקים (שערי חוץ).
    בגלל זה היתרון שלנו יחסית שביר, אין בזה יותר מדי אם אין אנפילד עם קהל.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

6. oranfu Member

אליוט עם עוד בישול אתמול. 9 בישולים ו-4 שערים ב-24 הופעות בצ'מפיונשיפ.
    מקום ראשון בליגה בכמות בישולים ביחד עם מייקל אוליסה (עוד שחקן צעיר ומבטיח בן 19) וטוניי מברנטפורד (בן 24).

נערך לאחרונה ב: ‏18/2/21
  7. oranfu Member

אליסון וקלהר לא באימון היום.

.You cant make this shit up

8. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

yes you can

חרשתי על כל הטוויטר בערך ולא ראיתי איזה עדות אמינה לזה...

9. Scouser Member

אליסון לא מופיע בתמונות מהאימון היום (יש שם את אדריאן ועוד שוער שהוא לא אליסון/קלהר).
    לא יפתיע אותי כבר, הצוות הרפואי השנה הוא ביזיון עצום - כבר קשה לי להאשים שחקנים ספציפיים. העיקר שקייטה חזר לאימונים מלאים, מרגש ממש.

10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

תאוריות התמונות מהאימון נכונות אולי 30% מהזמן. במקרה הזה ספציפית זה לגמרי יכול להיות בגלל ששני השוערים ה"בכירים" התאמנו בנפרד או אנאערף.

11. oranfu Member

לא יודע מה זה תיאורית התמונות מאימונים.

בפועל, כששחקנים לא נמצאים בתמונות מהאימונים הם לרוב באמת לא מתאמנים.
    ככה למשל גילינו על הפציעה האחרונה של פאביניו.

השוער שכן היה שם זה פיטלוגה הברזילאי בן ה-18.

12. Ori8 Member

איך בכלל הגענו למצב שבו קלופ מחליף את הצוות הרפואי ואת ראש הצוות הקיץ? אי אפשר שלא לראות את ההיתדרדרות הזאת. גם בכושר הגופני וביכולת שלנו ללחוץ יריבות. אף מילה לא אומרים על זה.

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

התדרדרות בנושא הלחץ אני מקשר לקהל שלא קיים ולא דוחף.
    ראיתי איפשהוא בטוויטר גרף שמראה שאצל כל הקבוצות מספר הספרינטים, הלחץ וכו', הכל בירידה אצל כולן.

14. oranfu Member

אנחנו משחקים כל 3 ימים, כשיש הרבה פציעות. זה מובן שמפעילים פחות לחץ.

קלופ אומר שאליסון בסדר.

נערך לאחרונה ב: ‏19/2/21
  15. Ori8 Member

זה בן וודברן אצלנו באנדר 13 עכשיו, או שיש וודברן חדש? לא הבנתי. הוא אמור להיות מושאל. מה קרה ולמה הוא לא פורש כבר מכדורגל? די אחי, זה לא הולך. למה המועדון לא נפטר מהשחקנים האלה? זה הרי משכורות לחינם (קטנות ככל שיהיו) בלי שום סיכוי לאיזה שהו רווח עתידי, מקצועי או כלכלי. מה הטעם?

מצב נושא:
הנושא נעול.