ליברפול 2020/2021- לא מגנים על התואר, תוקפים אותו שוב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rushie, ‏27/10/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

אי אפשר באמת היה להזיז מישהו אחר לשחק בלם.
    אפשר להגיד ווינאלדום, סבבה. אבל גם הוא באנקר מוחלט של קלופ בקישור (ובלי קשר, הוא נמוך ולא יכול באמת לשחק בלם באנגליה).

אני לא חושב שטיאגו היה יושב חצי שנה בחוץ.
    אני כן חושב שהוא לא היה בהרכב באופן קבוע כל משחק שהוא כשיר ומשחק בקישור לחלוטין לא מתואם. הכניסה היתה הרבה יותר הדרגתית (שוב, לא היה יושב בחוץ אבל לא הרכב כל משחק).

בחיים לא נוכל לדעת, אבל אני משוכנע ב-100% שלא היתה מגיעה קריסה כזאת אם היה מגיע בלם בתחילת החלון. אפילו קאבאק.
    בעיקרון הייתי מצפה שלא יתווכחו בכלל עם זה שקלופ רצה בלם כי הוא דיבר על זה שבועות לפני פתיחת החלון וחזר ודיבר, אבל עדיין יש כאלה שחושבים שזה לא שהבעלים לא שיחררו שום כסף אלא שקלופ פשוט לא רצה.

לגבי סלאח ומאנה - קודם כל בתקשורת האנגלית זה לא מדובר ועל זה היתה הטענה (חיבוק מאולץ בשביל שבתקשורת לא ידברו).
    אני לא רואה בעיות ביניהם. את הדברים האלה גם שמעתי כשאנסנו את הליגה.
    האם הם החברים הכי טובים? לא.
    מחבבים אחד את השני? לא נראה לי.
    אבל מפה ועד בעיות ומתחים ביניהם - אני לא רואה את זה.
    לא רואה שלא מוסרים אחד לשני יותר משלא מוסרים באופן כללי. סלאח בכלל שחקן שממעט למסור, לא חושב שיש איזשהו קשר למאנה.

סלאח לא רץ אליו לחבק אותו בגול שלו זה הטיעון שנשענים עליו? באמת?
    מוזר, אני ראיתי אותם מתחבקים ומחייכים אתמול בגול הראשון, זה לא פוגע קצת בטיעון?

התוצאות חרא, המורל של כולם בתחת אז שחקנים גם מוציאים תסכול וגם לא חוגגים כרגיל.
    אני לא רואה בעיות ביניהם על הדשא ובשיתוף הפעולה. בטח לא יותר ממה שהיה כשדרסנו.

LFC-Gerrard1 אוהב/ת את זה.
  2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן...גם זה היה מוגזם ממש. התפוצץ על ג'וטה. אני פירשתי את זה אז בתור חשש שג'וטה נהיה השחקן המרכזי. הוא כבש בלי הפסקה וסלאח רצה להזכיר לו מי פה השחקן מספר 1.
    יש תקופות שסלאח כל כך אנוכי שאתה יכול להבין למה יתר שחקני ההתקפה לא יסבלו אותו.

קאבאק ודיוויס זאת הטרלה של FSG.
    מדובר בבעלים שפוגעים במועדון.
    הם לא הכו על הברזל החם ולא חיזקו את אלופת אירופה ביותר מאדריאן וואן דר ברג.
    הם לא הביאו בלם כשש2 בלמים שלנו מושבתים לכל העונה והביאו 2 בלמים ב1.5 מ' פאונד כשה3 גם מושבת.
    הם בעלים רעים.

שומעים כבר את לינץ' אומר שאין באמת כוונה להחתים את קאבאק בקיץ.
    הביאו לנו stop gap כי הוא היה הכי זול.
    איזה מן התנהלות שערוריתית זאת?
    היינו מקום 1 בתחילת ינואר! המון מהקריסה הזאת על FSG.

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. Rushie Member

לא באמת חושב שקבאק ודייויס הם הטרלות.
    קבאק כישרון מוכר בקנה מידה אירופאי וסביר שעקבנו אחריו מראש, אם לא נחתים אותו בקיץ זה כנראה בגלל שהוא לא מרשים, בלשון המעטה.
    אחרי דייויס כמובן שלא עקבנו אבל באותם ימים של סגירת החלון קיבלנו את הבשורה שגם מאטיפ סיים את העונה, אז אני מניח שהחלטנו לעשות מהלך בזק כדי לעבות את העמדה וקלופ נתן אור ירוק.
    למה הוא לא משחק? אני מניח שמאותה הסיבה שהיווני לא משחק. יש שחקנים שקלופ מחליט לקחת איתם את העניינים לאט. אי אפשר להגיד על היווני שהוא שחקן שFSG הביאו רק כדי למכור ברווח, הוא היה רכש לגיטימי ובכל זאת לא משחק למרות שהוא כשיר כבר תקופה ולמרות שרוברטסון בהחלט נראה כמו מישהו שלא תזיק לו מנוחה ותחרות.
    אין לי בעיה עם השיטות של קלופ כדי להכניס שחקנים לעניינים אבל אישית, במצב החירום שהסגל שלנו נמצא בו הייתי שמח לראות אותו מהמר על שניהם יותר.

לאיפה נעלם הכסף לרכש זו שאלת השאלות. ברור שהייתה פה איזושהי החלטה כושלת של FSG, זה לא רק שלא התחזקנו בקיץ 2019, זה גם שאנחנו המועדון שחטף את המכה הכי קשה בקורונה בכל אירופה, נתפסנו עם המכנסיים למטה ובלי שום מזומנים בקופה.
    אולי ב2018 אחרי שהבאנו את ואן דייק, אליסון, פאביניו ראינו שהקבוצה מתחילה להתגבש והעניינים נראים טוב אז החלטנו באופן מודע להיכנס לשנתיים פיננסיות כדי לממן ללא הלוואות את הפרויקט של מתקן האימונים שעלה 50 מיליון. לא מצליח להעלות השערה אחרת.

4. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

קלופ כבר איזה שנתיים מדבר על להתחיל לבנות את הקבוצה הבאה שלו. בפועל בזמן הזה 2 הרכישות הרציניות היחידות שהוא ביצע היו ג'וטה וטיאגו. להפיל את מרבית האשמה למצבנו הנוכחי על כל גורם חוץ מFSG, בשלב הזה, זו בדיחה. כל טיעון שעוד עלה בקיץ שעבר בסגנון ה"קלופ לא רוצה כי הוא אוהב סגל קצר" וכו' וכו', התחיל להיות פחות ופחות רלוונטי ככל שהעונה התקדמה והטונים של קלופ בתקשורת החלו להיות ברורים מאוד - הוא מתוסכל, הוא מוגבל תקציבית ע"י המועדון, הוא לא חוסם בגופו העברות שצריכות לקרות.

האם כל זה מסביר למה אנחנו בדרך למקום 7-8 וחווים כזאת עונה קטסטרופלית? לא.
    אבל תמיד היה ברור שבאיזהשהוא שלב תגיע ירידה בגלל חוסר היכולת ו\או רצון שלנו לחדש ולרענן את הסגל. זה החטא הקרדינלי והכל מתחיל משם.

Liverpool-Forever, oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  5. Rushie Member

אני מסכים עם רוב הדברים שלך אבל לגבי השורה על סגל קצר- שים לב שקלופ השנה אכן רץ עם סגל קצר ומבחירה, אפילו כשמדובר בעונה הכי צפופה שהייתה מעולם ואפילו כשאנחנו במשבר חסר תקדים.
    בסוף הקיץ רובנו כאן בפורום, למעט סוגיית הבלם שלא הגיע, היינו מרוצים מאוד מעומק הסגל לקראת העונה שמתחילה ואני זוכר שאפילו כתבתי שיש לנו יותר מדי שחקנים בקישור (אלוהים איזה נאחס עשיתי לנו). מה שאף אחד לא סיפר לנו זה שבפועל יש רשימה של שחקנים שהפכו לפרסונה נון גראטה: אוריגי, שאקירי, צ'מברליין, מינאמינו שהעדפנו להשאיל בתקופה שאף שחקן בהתקפה שלנו לא פגע ממטר.
    אם הייתי מבין שזה מה שהולך לקרות הייתי צועק בקיץ הקודם מה שאני הולך לצעוק בקיץ הבא, וזה שאנחנו חייבים להתרענן ולהביא להתקפה עוד שחקנים שקלופ סומך עליהם. אליפות זה משחק של סגל, אנחנו נהנינו בשנתיים ממזל לא רגיל מבחינת כשירות ויכולת של שחקני ההרכב אז הצלחנו לסחוב עם 14-15 שחקנים ששיחקו את הרוב המוחלט של הדקות, העונה כשנגמר לנו המזל התרסקנו לגמרי ואנחנו ממשיכים בלית בררה עם אותם הדברים שלא עובדים כי קלופ לא סומך בשיט על מי שיושב לו על הספסל.

6. oranfu Member

נראה כמו פציעה קשה מאוד ללייטון סטוארט במשחק של הU23 עכשיו :-(
    פציעת ברך קשה מאוד, מקבל חמצן על הדשא.

עוד חלוץ צעיר ומבטיח שלנו שעושה רושם שהקריירה שלו מקבלת תפנית רעה בגלל חוסר מזל.

נקווה שייצא מזה בלי השפעה ארוכת טווח.

נערך לאחרונה ב: ‏13/3/21
  7. Ori8 Member

מבטיח כמו ברוסטר או כמו וודברן?
    בגדול האקדמיה שלנו היא אחת הכושלות בממכלה, לא? לא יוצא משם שום דבר. ארנולד זה בגדול השחקן היחיד שיצא משם מאז ג'רארד ואואן, לא?
    או סטרלינג אם מחשיבים אותו.

8. הקופ בישראל Member

מבחינת שחקני בית יש את קואדי, מרטין קלי וג'ונס שכולם שחקני פריימר ליג. וקנט שפורח בגלזגו.

oranfu, Liverpool-Forever ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  9. alexshw Member

יש גם את ג'ק רובינסון בשפילד יונייטד.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  10. Rushie Member

באתלטיק כותבים שהמועדון קצת מבולבל מההתנהלות של סאלח והמחנה שלו בחודשים האחרונים. לא מבינים אם השחקן מנסה לדחוף לחוזה חדש או מנסה לדחוף החוצה.
    אומרים שהוא מאוד מוערך בסגל, מצד שני השחקנים לא אהבו את התקרית עם הסוכן שלו שצייץ איזו תגובה צינית כמה דקות אחרי הפעם ההיא שקלופ החליף אותו.
    גם הם מציינים שהיחסים שלו עם מאנה הם "imperfect".

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  11. alexshw Member

שרינגהאם וקול לא סבלו אחד את השני מאז ומעולם, זה שלא הפריע להם לשתף פעולה 4 שנים.
    קין ושמייכל כנ"ל - 6 שנים.
    תלוי במידת מקצוענות של שחקנים.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

12. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אגיד לך את הבעיה המרכזית שלי - חוסר אמון במה שהמועדון מדליף החוצה כרגע. יש מצב שזה הכל נכון, אבל וואלה... אני לגמרי לא אופתע אם מדובר בהדלפות מכוונות בשביל לערער את המעמד של סלאח כהכנה למכירה שלו בקיץ דווקא *מטעמנו*.

oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  13. oranfu Member

אורי בהטרלה הרגילה שלו, מיותר להתייחס.

כל העונה יש לו 2 שחקני בית בהרכב, שניהם צעירים, אבל האקדמיה שלנו לא מוציאה כלום.
    סטוארט קרע את הרצועות, ממש חבל.
    האקדמיה הזאת גם הוציאה את פיליפס שהוא כל כך מתלהב ממנו, אבל זה לא מסתדר עם ההטרלות.

"Imperfect"', נו ו? אז הם לא החברים הכי טובים. זה הפריע למישהו כשדרסנו? כי אני מניח שזה לא משהו שהתחיל בחודשיים האחרונים.
    בלי קשר, האתלטיק התחילו להכין את הקרקע להסכמה של המועדון למכור את סלאח בקיץ.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  14. Rushie Member

יכול להיות שאתה צודק.
    יש באתלטיק כתבים שמזוהים עם המועדון? אני לא באמת מכיר לעומק אבל יודע שרוב הכתבים שיושבים בכיס של FSG הם מהאקו.
    אגב כתבים בכיס של FSG, יש איזשהו שינוי מגמה בחודשים האחרונים בעניין הזה. ג'יימס פירס למשל עבר לקו הרבה יותר ביקורתי בציוצים שלו עליהם.

אישית לא אופתע אם דווקא יש אמת בזה שסאלח רוצה לעזוב.
    אני כתבתי את ההשערה הזאת בעצמי לפני כמה חודשים כשסאלח נתן ראיון לאס ודיבר על ברצלונה וריאל, ואז כמה ימים אחר כך איזה מקורב שלו דיבר על זה שהוא לא מרוצה בליברפול כי הוא נפגע מאוד מזה שלא נתנו לו להיות קפטן מול הדייגים מדנמרק או איזה שטות בסגנון.
    המקרים האלה היו קצת רועשים מדי וקצת סמוכים מדי, ויש גם את עניין הסוכן שלו שמוסיף עצים למדורה ולא בפעם הראשונה.

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי סלאח רוצה חוזה חדש.
    הוא עדיין מביא מספרים, מבחינתו הברזל רותח, הוא רוצה להבטיח עוד שנים קדימה של שכר גבוה.
    לעבור היום לא מפתה כמו פעם. גם כי אנחנו לוקחים תארים וגם כי ריאל וברצלונה לא ניראות טוב בסטנדרטים שלהן.

Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.