ליברפול 2020/2021- לא מגנים על התואר, תוקפים אותו שוב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rushie, ‏27/10/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. k_700 Member

פרמינו היה פח כבר בעונה שעברה להזכירך.
    נתן משחק גדול מול אתלטיקו...אוקי.
    מי אמר שאם היה לך את הרגל של ג'וטה שם במקומו (או במקום האלפיים מצבים שסלאח קיבל שם) לא היית מבקיע את השער שהיית צריך?
    אני רואה אותו השנה, עוד אחלה תנועה, תורם אחלה לבילד אפ, לוחץ, משחק מהר.
    וכל זה בקבוצה שרק מחכה שהעונה תגמר כבר או שיגאלו אותה מעצמה.

היה לכם משחק לחץ מהיר, משחק מעבר מהיר בשנה שעברה.
    פרמינו ברוב המשחקים היה תייר בין 9 שחקני שדה שקרעו את התחת כל משחק.

2. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

הלוואי שההגרלה הזאת תצית קצת אש בשחקנים (שרובם היו בקייב) ונקבל משהו שמזכיר את ליברפול של 2 העונות הקודמות בצמד המשחקים הזה. אני מתחיל להתגעגע להרגשה של באמת להתעניין במשהו שקורה בעונה הזאת, וליגת האלופות זה המקום היחיד שבו זה עשוי לקרות.

אם היינו אפילו הקבוצה של נובמבר-דצמבר הייתי אומר שיש סיכוי טוב להגיע לגמר עם ההגרלה הזאת, כמובן שעכשיו התמונה שונה לגמרי.

תזונאי ומאמן אוהב/ת את זה.
  3. alexshw Member

המשחק בקייב היה האחרון של ריאל העוצמתית באירופה. מאז הם פגיעים הרבה יותר.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו קבוצה בטראומה, זאת עונה של סיים ושכח.
    כולם מחכים לשריקת הסיום.
    לא ייצא שום דבר טוב מפה, לא טופ 4, בטח שלא אלופות.

ריאל וצ'לסי קיבלו הזדמנות פז לגמר.

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. Iker Casillas משתמשים של כבוד היכל התהילה

ליברפול העונה היא אחד לאחד ריאל של 2017-18. לא יודע מה יהיה יותר צפוי, שסלאח יבקיע מולנו במספרת או שפירמינו יחטוף לקורטואה את הכדור מהיד.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק אצלכם פיליפס וקאבאק בלמים?
    חשבתי שטראורה אלוף אירופה זה השיא, אפשר לשבור אותו השנה.

7. Iker Casillas משתמשים של כבוד היכל התהילה

כבר הספקתם לשרוף את הבלם החדש שלכם? אני אישית חושב שממה שראיתי ממנו בשבועיים האחרונים הוא היה סביר פלוס, בטח בהתחשב בנסיבות שבגינן הגיע ובלחץ העצום שמופעל עליו.

גם בלמים פחות טובים ממנו ומפיליפס זכו בצ'מפיונס, מי כמוכם יודע כמה מקרי המפעל הזה.

k_700 אוהב/ת את זה.
  8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקרי סבבה.

מי אלה הבלמים הפחות טובים מפיליפס שזכו בצ'מפיונס?

oranfu אוהב/ת את זה.
  9. yakov_y YNWA

לא יודע מה עלוב יותר, סגנון המשחק של פיליפס או הרזומה שלו.
    כל משחק כולל בליגה הוא פחד אלוהים בגלל עמדת הבלמים שלנו, אין ברירה חייבים את פאביניו שם ונקווה שהנדרסון יחזור מהר, ביחד עם קמאבק זאת השלישייה היחידה שאני עוד בא עם תקוווה למשחק.

הגרלה מדהימה, לא לפגוש את באיירן/פסז׳/סיטי עד הגמר, איזה פספוס העונה הזאת.

שימו לב ללו״ז באפריל, פסיכי, לא יודע איך נותנים לשחקנים לשחק ככה, מרגיש לי הזוי.

10. oranfu Member

עם כל הכבוד, יש לנו הגנה של תחתית הליגה האנגלית (וזה עוד במידה ולא יהיו עוד פציעות עד המשחקים).
    ריאל לא להיט, אבל אנחנו קבוצה שכל כדור ארוך נגדה זה חצי גול.
    המועדון ויתר על העונה הזאת בינואר, כל מה שקורה מאז זה כאילו. פשוט מחכים שייגמר.
    אין אש בשחקנים ולא תהיה (אש כשאין קהל? די נו). הם כולם יודעים שאין לנו סיכוי לכלום ומחכים שהעונה תיגמר.

11. Raulito Madridista

אני אוהד את הקבוצה הזו משנת 2000 וזו הקבוצה ההתקפית הכי מדכאת שאני זוכר איי פעם. ריאל מדריד היא קבוצה בלי התקפה על אותו משקל של לליברפול אין הגנה. ההבדל הוא שאצלכם שחקן כמו וירג'יל ואן דייק שהוא חצי קבוצה - פצוע ואצלנו זה פשוט הסגל - קארים בנזמה נגד כל העולם ואשתו. יש לו 21 שערים ולבא בתואר אחריו - קאסמירו - שישה. לפעמים כשאנחנו בפיגור כבר בדקות 60-65 קאסמירו עולה למעלה ויאללה מרימים לרחבה על החיים ועל המוות אולי כדור אחד יפגוש את הפדחת שלו. אדן הזאר ראוי שנזכיר אותו בכלל? רודריגו לא מעיז מדי אם כי בצ'מפיונס המספרים שלו טובים. אסנסיו זה שחקן שלא איים לשער שישה משחקים ברצף, ויניסיוס יכול לעבור את כולם ולעבור בשער ריק החוצה גם אם החיים שלו תלויים בזה. לדעתי זה 50\50 לחלוטין ואם המשחק היה נערך בתחילת העונה אז לליברפול היה יתרון אבל זה בטח לא מופרך או חסר סיכוי שליגת האלופות תביא לטירוף ובתשוקה. בליגה נכנסו לסחרור שלא הצליחו לצאת ממנו. ריאל יכולה לכתוב על כך ספר, מפסידים לאלאבס וסנטנאדר בברנבאו ב-2000 ומנצחים את באיירן מינכן ומנצ'סטר יונייטד. אם זה מנחם מישהו אז מעבר לזה שריאל לא בטוח שתוכל לארח בספר (את "אצטדיון די סטפאנו" של קסטיליה שנראה כמו האורווה בפתח תקווה - אתם מכירים?) - קבלו

'שבוע סוף' - הכל או כלום: ריאל מדריד - ליברפול 6.4| ריאל מדריד - ברצלונה 10.4| ליברפול - ריאל מדריד 14.4.

המשחק הזה זו הזדמנות של טיאגו לקחת פיקוד בליברפול, לא אומר שהוא יהיה השחקן המכריע כי ניצול המצבים בהתקפה ואליסון למשל אולי משמעותיים יותר, אבל הדבר שכן עובד בריאל זה מרכז השדה, קאסמירו-קרוס-מודריץ'. פשוט בגלל הכישלון ההתקפי המתמשך אז 60% החזקת כדור כמעט מדי שבוע לא מולידים מספיק מצבים.

זה דיון מעניין עד כמה זה רלוונטי שאנחנו לא משחקים במגרש שלנו, אולי זו רק תחושה שלי אבל הברנבאו גם בלי כלום (המידות שלו אפילו, הגודל שלו, הדשא שלו) עדיף על המגרש בו אנחנו משחקים. כמובן שבלי קהל גם נפגענו ופלורנטינו לא מוציא יורו על רכש, החזרנו את אודגור בקיץ וגם בזה עשינו טובה. חלום שלי היה להחתים בקיץ שחקן כמו דיוגו ז'וטה, תוסיף לנו 10-12 שערים שלו ואולי היינו לוקחים אליפות.

12. oranfu Member

אתה לא צריך התקפה בשביל להבקיע נגדינו.

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנשים לא מבינים מה אנחנו עוברים העונה.
    ביום שואן דייק רק יעלה על המגרש אני חושב אני מת מבכי.

אם היה אנפילד עוד הייתי נותן לנו איזשהוא סיכוי. אתם יודעים שהאיצטדיון הזה יכול לסחוב ערימת פחי אשפה לדברים הזויים. אבל בלי קהל? לקחת אליפות אירופה עם פיליפס קאבאק וכל האלתורים של העונה? זה יהיה מטורף לגמרי. אנחנו בקצב של כמעט יורדת ליגה ב2021. זה יהיה גדול יותר מ2005.
    חכו עוד חודש כמה פציעות חדשות נצבור, זה יפיל כבר את אחרוני האופטימיים.

Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  14. oranfu Member

אנשים לא מבינים, חושבים שזה רק ואן-דייק שחסר.

yakov_y אוהב/ת את זה.
  15. Rushie Member

לפי הטיימס ווינאלדום סגור בברצלונה.

מצב נושא:
הנושא נעול.