ליברפול 2020/2021- לא מגנים על התואר, תוקפים אותו שוב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rushie, ‏27/10/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכה ענקית נוספת אם הפציעה של טרנט אכן ליותר משבועיים-שלושה. מה יהיה? יהיה רע. התאחדות מחורבנת, פיפ"א ואופ"א חרא בפני עצמן, לאף אחד לא אכפת מהשחקנים. העיקר שילכו ויקרעו את עצמם עוד קצת ב"ליגת האומות" ההנפצה החדשה שלהם.

שחקנים בכל רחבי העולם נופלים כמו זבובים, על הזין של כולם.

מי יחלטר הפעם? כל פתרון נראה יותר מחורבן מהשני כרגע, בדיוק כמו עם הבלמים. מכה קשה מאוד.

oranfu אוהב/ת את זה.
  2. Ori8 Member

הבאנו הקיץ את הפיזיותרפיסט של ארסנל וכל הקבוצה פצועה. הלם.

אם הובר לא היה עוזב לספסל של וולבס הוא היה הופך להיות אופציה משמעותית עכשיו. גם את קליין לא היינו צריכים לשחרר בחינם. שיהרגו אותי אני לא מבין מה הבעיה לשמור שחקן כזה בסגל? מגן אמיתי ולא חלטורה ובמקרה גם מנוסה ולא רע. זה לא שעזב כי רצה דקות. בסוף זה אנחנו יורים לעצמנו ברגל.

בקיצור או שנקו ישחק או גומז בימין במידה ומאטיפ כשיר לפתוח ליד פאביניו.

נערך לאחרונה ב: ‏9/11/20
  3. k_700 Member

לא בטוח בכלל שהובר טוב מנקו וויליאמס כמגן.
    מעניין אם צימיקאס ינוסה בימין. לא יפתיע אם ארנולד יחזור קצת אחרי הפגרה.

המכה השקטה שכמעט לא מדברים עליה זה השחקנים שחוזרים חיוביים מהפגרות המטומטמות האלה.
    טלס למשל עדיין סוחב את הקורונה, כמעט שבועיים אחרי הפגרה הקודמת.

למה צריך את החרא הזה בתקופה שחצי אירופה חוזרת להיות אדומה.

4. Ori8 Member

מדהים אותי שעדיין לא הגענו לנקודה שבה המועדונים עצמם מתאחדים ועושים יד אחת נגד ההתאחדויות ויסרבו לשלוח שחקנים גם אם ימות העולם. אם זה לא קורה עכשיו בתקופה המשוגעת הזו זה כנראה לא יקרה בחיים, אבל זה הדבר היחיד שהיה עושה משהו.

המועדונים רוצים לשמור על השחקנים שלהם? שיתחילו לעשות שרירים ולא לשחרר או שיאיימו בשינוי של המשכורות. שחקן חזר עם קורונה בגלל הנבחרת? שההתאחדות תשלם את החלק היחסי מהמשכורת שלו בתקופה בה הוא נעדר/היה בבידוד/חולה.

זו הדרך היחידה.

5. הקופ בישראל Member

נקו וויליאמס היה הבחירה הראשונה של וולבס אבל ליברפול סירבה למכור אותו, הובר היה האופציה השנייה שלהם.

6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

כאילו הרגיש את הפציעה של טרנט מגיעה והתחיל את התעמולה כדי לתת את הבטחון לניקו מבעוד מועד...

היה נראה רחוק מלהיות מוכן, אחרי פתיחה מבטיחה בעונה שעברה חלה ירידה משמעותית ביכולת שלו. משחק אחרון ששיחק היה סביר, לא זוכר כבר נגד מי זה היה. כרגע אני לא בטוח בכלל עם מי אני הולך בעמדה הזאת. מילנר זה ההימור הבטוח יותר כביכול אבל הוא איטי ורוב הווינגרים בליגה ייקחו אותו ב1 על 1, מצד שני, לא נראה לי שניקו עדיף עליו הגנתית בכלל. בהתקפה שניהם יכולים לתת תרומה לא רעה עם קרוסים, אבל מעבר לזה מעט מאוד, מילנר כי הוא פשוט מוגבל וניקו בגלל קבלת ההחלטות הרעה מאוד שלו.

בכל אופן את גומז אני לא מזיז מילימטר, מקווה שזה לא על הפרק בכלל. הוא הבלם המוביל שלנו כרגע, הוא השתפר מאוד מאז הפציעה של וירג׳יל, צריך להישאר באנקר בעמדת הבלם שמאל.

אחרי הפגרה כמובן שאנחנו שוב פעם חוזרים ללו״ז משוגע. מה21 לנובמבר עד ה19 בדצמבר: 28 יום, 9 משחקים. פשוט עצוב. אנחנו והמועדון צריכים להיות מוכנים מנטלית לעוד פציעות שריר של עוד כמה שחקני מפתח, לא יעזור.

7. Rushie Member

אם אנחנו מנצחים את אטלאנטה באנפילד בליגת האלופות שני המשחקים האחרונים בבית מתייתרים ואפשר לעלות בהם עם הרכב של ילדים.
    מכאן נובע שאנחנו נפסיד בוודאות.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  8. owen11111 Member

למחוק

9. Rushie Member

אבל לא ממקום ראשון.
    למרות שלדעתי במתכונת הנוכחית של ליגת האלופות זה כבר לא כזה מעניין מאיזה מקום עלית. יש קבוצות חזקות מאוד שיעפילו ממקום שני בבית שלהן.

10. oranfu Member

קליין סיים חוזה ולמעשה במשך שנים בכלל לא נספר כחלק מהסגל. אני משוכנע שהיה שם משהו מאחורי הקלעים שאנחנו לא מודעים אליו. בשלב מסןים אפילו שלחו אותו להתאמן בנפרד משאר הקבוצה.

הובר רצה לעזוב ואנחנו היינו צריכים כסף בשביל רכש, זה מה יש.

לגבי וויליאמס, הוא נראה רע מאוד במשחקים האחרונים ששיחק. באופן כללי אני לא חושב שמדובר שם באיזה שחקן מבטיח במיוחד.

גומז לא יזוז להיות מגן ימני. יש לנו בקושי 2 בלמים כשירים אז אנחנו נזיז אחד מהם להיות מגן? לא.

חצי מהמועדונים באיטליה כבר הודיעו שלא ישחררו שחקנים לנבחרות. ברור שאצלנו הולכת להיות קטסטרופה.

נגד אטאלנטה הייתי עולה לגמרי עם מחליפים. אדריאן, נקו, וויליאמס, מאטיפ (כי אין ברירה), צימיקאס, ווינאלדום, ג'ונס, שאקירי, פירמינו, אוריגי וקייטה.

11. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא הרשים מאוד במשחקים הראשונים שלו בבוגרים, אני לא חושב שהוא כלומניק גמור. כרגע יש סימן שאלה ענק סביב הבנת המשחק שלו, אבל אני לא יודע למה לשייך את זה. לפי האקט של היציאה מהרשתות החברתיות ניתן להבין שמדובר בבחור מאוד רגיש, יש מצב שזה בא בעוכריו והוא מאוד לחוץ במשחקים, אנאערף. בכל אופן אני מסכים שהוא היה נראה רע אבל לא חושב שאין שם עם מה לעבוד -בכלל-.

לא הייתי ממהר לצאת בהצהרות לגבי גומז. נניח שפאביניו חוזר ומאטיפ כשיר, אתה כ״כ בטוח שקלופ לא יילך על פאביניו-מאטיפ וגומז מגן? לא נראה לי מופרך. אישית הייתי מעדיף אפילו את פאביניו בימין על פני גומז.

ולמה שתעלה עם מחליפים נגד אטאלאנטה? ברור שתהיה רוטציה כלשהי אבל לא הרכב שני לחלוטין. דווקא כמו שאסף אמר זה המשחק שאתה צריך לנצח כדי לתת מנוחה בשני המחזורים האחרונים.

12. oranfu Member

לא אמרתי כלומניק גמור. ההופעות הראשונות היו סבבה, אבל באופן כללי אני לא חושב שהוא כזה טוב.
    נגד קבוצות פחות טובות, שאנחנו יושבים עליהן - אולי סבבה. אבל הוא לא כזה מהיר ולא כזה מתוחכם.
    וכנראה שבאמת הוא לא מספיק חזק מנטאלית (לפחות כרגע).

כן, לא חושב שנזיז את גומז. יותר סיכוי שפביניו יהיה מגן לדעתי.
    אי אפשר לעשות סלט כל הזמן וכרגע גומז הבלם הבכיר שלנו. צריך בשאיפה שיהיו כמה שפחות שינויים ורוטציות שם בשביל ששחקנים יפתחו תיאום ויקבלו ביטחון. הוא ימשיך לשחק בלם בתקווה שיתפתח להיות מנהיג של ההגנה ויראה שיכול להיות גם האלפא דוג בלי ואן-דייק לידו.

להזיז את פביניו לאגף אמור עדיין להשאיר לנו את טיאגו, הנדרסון, ווינאלדום, קייטה וג'ונס בקישור. זה פשוט יותר הגיוני.

למרות שאני לא חושב שגם נמהר לשים את פביניו שם.

אני מעריך שזה יהיה מילנר, בטח אם נמשיך במערך של 4-2-3-1.

אם זה תלוי בי אני עולה עם מחליפים, לא מסכן אף שחקן שחשוב לי. אלופות פחות חשוב לי ואנחנו במצב טוב שם.
    ברור לי שזה לא יקרה ומקסימום תהיה קצת רוטציה עם צימיקאס וג'ונס כזה.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם לי האלופות מפעל פחות חשוב, ברור... אבל גם ברור שאנחנו רוצים לעלות לשמינית. אם במאקרו אנחנו נוכל לאפשר יותר מנוחה ב-2 המחזורים האחרונים בזכות רוטציה מינימלית יותר מול אטאלאנטה, אז זה נראה לי מאוד הגיוני.

Esomech ו-oranfu אוהבים את זה.
  14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

Liverpool’s Trent Alexander-Arnold set to be out for up to four weeks following injury against Manchester City.

סביר...

15. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה רע לאור האין אופציות שלנו בעמדה הזו אבל אין כבר טעם אחרי כל פציעה לחזור על עצמנו - זה פשוט משהו שיהיה חלק מהנוף של העונה הזאת כי זה מה שהמטומטמים האלה גזרו על המועדונים. צריך להתרגל לפציעות שריר כאלה לעתים תכופות, זה רק ילך ויחמיר.

הייתי אומר שפאביניו נראה כמו האופציה הכי טובה שלנו למשחקים שטרנט יחמיץ, אבל אין לי ספק שנצטרך אותו כבלם. אין לי מושג איך עדיין לא שמענו שמאטיפ התלונן על כאבים אחרי המשחק אבל אני מניח שאם באיזה דרך נס הוא שרד 90 דקות אתמול, אחרי לסטר הסטטיסטיקה כבר תתיישר. מניח שזה יהיה מילנר לרוב המשחקים האלה.

מצב נושא:
הנושא נעול.