ליברפול 2020/2021- לא מגנים על התואר, תוקפים אותו שוב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rushie, ‏27/10/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ברור לי איך פאביניו בכלל שיחק מגן ימני, מרגיש כל כך לא מתאים לשם.
    הייתי מנסה את צימיקאס שם, סטייל קאנסלו, אבל לא חושב שנגד לסטר. נגד לסטר הייתי עולה במחשבה דפנסיבית יותר.

2. oranfu Member

שימו לב שהדיווחים עכשיו מדברים על זה שמקווים שטיאגו יחזור אחרי פגרת הנבחרות, לא שמצפים שיחזור. כלומר זה בכלל לא בטוח.

נערך לאחרונה ב: ‏10/11/20
  3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מכה אבל אני עוד בסדר עם פציעה כזאת. כבר פחדתי שגם אותו לא נראה עכשיו חודשיים.

תיאגו זה טיוח, לא רצו לבאס את האוהדים עם פציעות חמורות שלו ושל וירג'יל אז אמרו שזאת לא פציעה חמורה.

4. owen11111 Member

לא משוכנע אם האמירה לגבי טיאגו היא הטרלה או לא.

באופן כללי אני לא מצליח להבין חלק מהתגובות כאן לגבי פציעות. פציעות והחלמה הם לא מדע מדויק. יש שונות בין סוגי פציעות, בין המבנה הפיזיולוגי של כל שחקן, בין קצב ההחלמה של שחקן והתמודדות עם כאב.

אצל טיאגו קלופ אמר שזו לא פציעה חמורה שדורשת ניתוח. מה אנחנו יכולים להסיק מזה לגבי קצב ההחלמה או צפי חזרה למגרש? לא הרבה.
    הוא חזר לאימוני ריצה לפני כמעט שבועיים.
    לא ממש קיבלנו עדכונים מה קרה איתו מאז, אבל אפשר להניח שמקווים שהוא יחזור עד למשחק מול לסטר. מי בדיוק יכול לתת הבטחה ודאית לזה?

5. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה שאי אפשר לתת תאריך מדויק לחזרה זה ברור. מפה ועד מה שקורה מה עם טיאגו?
    השחקן כבר שבועיים נמצא באיזה לימבו כזה של "מקווים שיהיה מוכן למשחק הקרוב" ובפועל הוא אפילו לא בסגל. לפני שבועיים באמת מישהו חשב שהוא ישחק נגד שפילד יונייטד או לא יודע מה היה לנו אז? לי זה מרגיש כמו בלבול מוח די מכוון.

יש לנו היסטוריה בנושא הזה, הרבה שחקנים שנעלמו לפרק זמן כ"כ הרבה יותר ארוך ממה שסיפרו לנו בהתחלה שבלתי אפשרי להאמין שלא היה איזה סטבאק או החמרה בפציעה אבל אף אחד לא יגיד את זה. הנה ממש עכשיו יש לך את אוקס שנפצע עוד בפרי סיזן בסוף אוגוסט והיה אמור להיות בחוץ לכמה שבועות. מפה לשם אמצע נובמבר והוא עוד לא שם עליו אימונית. יחזור עד כריסמס בכלל? אף אחד לא יופתע אם לא.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

חצי. אני לא חושב שבאמת ידעו מיד שזה יהיה חודש+ ולא אמרו, אבל אני כן חושב שקלופ לעיתים אומר בכוונה דברים עמומים גם אחרי שמאחורי הקלעים הבינו שייקח עוד זמן. בהתחלה היו דיווחים הרבה יותר אופטימיים לגביו.

7. Coutinho10 Member

גם לי עברה בראש אותה מחשבה בחלק של ה"מקווים". אבל בגדול מה אפשר לעשות? אם השחקן פצוע הוא פצוע, מה זה משנה הטיימליין לחזרה? זה סתם מוסיף לחץ על השחקן ועל המועדון ויכול להיות הרסני.
    בסופו של דבר אני כאוהד רוצה שהשחקן יחזור כשהוא בריא ב 100% ולא ביעד חזרה שהציבו רגע אחרי הפציעה, זה לא באמת ישנה לי אם יתחילו להודיע על כל סטבאק או אפילו התקדמות חיובית.
    עם שחקן כמו טיאגו מבחינתי שיקחו עוד חודש ספייר, הדבר האחרון שאנחנו צריכים זה שייכנס לטלטלת פציעות ועוד בגילו ועם היסטוריית הפציעות שלו.

8. owen11111 Member

עם החלק המודגש אני פשוט לא מסכים.
    מאז הגעתו של קלופ, הפכנו להיות הרבה יותר עמומים בכל מה שקשור לפציעות הן בכל מה שקשור לתקופת ההעדרות והן למועד החזרה. מלבד מקרים של פציעות קלות במיוחד, קלופ כמעט תמיד מדבר בלוחות זמנים כלליים, ולזכרוני אף פעם לא נוקב בתאריך ספציפי לחזרה מפציעה, של אף שחקן.

יכול להיות שהעמימות גורמת לתחושה ששחקנים נעדרים לפרק זמן שהוא ארוך מהצפוי.

גם במקרה של אוקס, זה מה שהיה לקלופ להגיד עליו. הוא אומר בצורה דיי מפורשת שזה דומה לפציעה שהייתה להנדרסון בעונה הקודמת, פציעה שהשביתה אותו לכמעט חודשיים וחצי. אוקס ככל הנראה יותר injury prone מכל שחקן אחר בסגל שלנו, וכבר שבוע שעבר היו קצת טיפטופים שקצב ההחלמה שלו לא עומד בלוח הזמנים הרצוי. ועדיין, אף אחד לא התחייב כאן על לוח זמנים.

מלבד אוקס, מאטיפ ואולי קייטה - שלושה שחקנים שמאוד מועדים לפציעות, ולצערנו לא ממש צליחים לשמור על כשירות לפרק זמן ארוך - באיזה מקרים במהלך השלוש שנים האחרונות אתה יכול להגיד לי על שחקן שנעלם לך לפרק זמן ארוך ממה שהמועדון דיווח?

9. Raulito Madridista

כמה מילים, מעבר לכך שהכותרת של הת'רד גאונית ואני מניח שכבר החמאתי על זה:

א) זידאן ספסל את בייל בריאל וגם את מודריץ'. סולארי שהיה מאמן שלוש דקות בקבוצה הבוגרת - ספסל את מרסלו. טוכל העז לספסל את ניימאר אחרי שחזר מפציעה וקובאץ' עשה את המוות למולר. רוצה לשאול - מה הסיפור עם פירמינו. קלופ היה כל כך נחוש להפתיע כי הרי אף אחד לא יאמין שיישחק עם רביעייה התקפית? הוא האמין שאפשר ללחוץ על הגז ולנצל חוסר יציבות מסוים של סיטי? (אני הייתי מחכה עם כל המחמאות בתקשורת האנגלית שההגנה שלהם התייצבה משמעותית?) או שהוא אשכרה תחת כישוף ולא מסוגל לספסל אותו פעם אחת אפילו? לפעמים זה טוב! משחק אחד!
    ב) לא עוקב אחרי הפצועים בתדירות של החבר'ה כאן אבל אולי זה קשור גם לשחקן עצמו? זה בגדול היה סימן השאלה היחיד סביב טיאגו (לצד תקופות בינוניות) - הוא שחקן פציע. בשנים האחרונות גם אצל אגוארו אתה אף פעם לא יודע כמה זמן ייקח לו להחלים, שלא נדבר על בייל.
    ג) אני עדיין רואה את ליברפול פייבוריטית לאליפות גם ללא ואן דייק, רואה אותה מנצחת יותר משחקים צמודים מאשר סיטי ולתחושתי כל המכות המצטברות האלה משאירות את הקבוצה רעבה מאוד. וסלאח בכושר מטורף, השווה את השיא של אואן ופאולר.

10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

א. הוא תפס את סיטי לחלוטין לא מוכנים בהיבט הזה, ואנחנו דלים בקשרים איכותיים וכשירים כרגע. פירמינו יסופסל בהמשך העונה, בעיקר אם ג׳וטה ימשיך להיות כזה קליני מול השער. אין ספק שבובי הוא פייבוריט של קלופ, אבל הוא לא חסין ויצטרך להשתפר בשביל לשמור על המקום בהרכב.

ב. לא יודע אם זה קשור לשחקן עצמו, בא רישרילסון שם לו פקקים ישר לפיקה של הברך. מלכתחילה היינו מבסוטים שזאת פציעה ״קלה״ כי זה היה תיקול קשה מאוד. מאז שהגיע הוא החסיר משחקים כי נדבק בקורונה, חזר מהר והיה פנטסטי נגד אברטון, ואז הבן של זונה הזה הגיע. בוא נראה מה קורה בהמשך לפני שנגיד שזה קשור לתיאגו עצמו.

ג. סלאח לא בכושר מטורף. הוא פתח את העונה מעולה אבל גם דעך... כרגע מאנה זה השחקן המרכזי בהתקפה ללא כל ספק, וג׳וטה בכושר הנוכחי גם כן מספק מספרים טובים מסלאח. דווקא אם אנחנו רוצים לקחת אליפות אנחנו נצטרך את סלאח יותר חד.

הערה כללית, מי זוכר שהתרעמתי פה על זה שטרנט ואנדי פותחים נגד מייטילנד? ברור שזה לא אומר שטרנט בהכרח לא היה נפצע, אבל זה היה מטופש מאוד לדעתי. היה עדיף לשחק עם מילנר/ניקו משחק אחד במקום לאבד את טרנט לחודש ואז לשחק איתם 5-6 משחקים מתוך הכרח.

LFC-Gerrard1 ו-oranfu אוהבים את זה.
  11. Rushie Member

לא שאני לא מסכים איתך, אבל קלופ תמיד מעלה הרכבים חזקים בליגת האלופות בלי קשר לזהות היריבה.
    או שהוא מעריך את המפעל הזה הרבה יותר מאיתנו או שהוא בונה על פתיחה חזקה שתהפוך את המשחק/שניים האחרונים ללא רלוונטיים.
    תגיד שבעונה עמוסה כזאת אולי יש מקום להתנהל אחרת, אבל יכול להיות שדווקא הפעם ישתלם לנו מאוד ללכת על 4 נצחונות מ4 ואז לעלות עם הרכבי דרדלה בשני המשחקים הנותרים, כי הרצף הבא שלנו נראה לי אפילו יותר צפוף מזה שרק סיימנו: חודש שלם של 2 משחקים בשבוע, אחר כך שבוע עם משחק אחד ואז הפסטיבל של חג המולד. ואם אני לא טועה בתוך כל זה אנחנו אמורים גם להצטרף לגביע האנגלי.

12. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

תראה, בגדול אני לא יוצא לחלוטין נגד התפיסה הזאת של קלופ. אני טענתי שבגלל הלו״ז המטורף שהיינו בו, הם היו חייבים לקבל מנוחה במשחק אחד לפחות. המשחק נגד מייטילנד היה החשוד העיקרי בהיבט הזה, זה הכל.

העומס אחרי הפגרה יהיה מטורף. 9 משחקים ב28 יום, זה יותר גרוע אפילו ממה שהיה עכשיו. אז מה עדיף? לתת מנוחה במשחק נגד מייטילנד ולהפחית באחוז מסוים את הסיכוי שאנדי/טרנט ייפצעו, או לנסות ללכת על זה בכל הכוח ואז להעלות את הסיכוי שתאבד אותם לפציעה?

כנראה שבשני המקרים יש טיעונים בעד ונגד... אני פשוט מסתכל על טרנט ואנדי ספציפית ומסיק שזה היה בדרך.

13. oranfu Member

קייטה לא זמין מלא פעמים ואנחנו לא יודעים על זה כלום מהמועדון, שאקירי היה פצוע איזה חצי שנה והמועדון לא אמר על זה כלום.
    כאמור אוקס עבר פציעה של 6 שבועות באוגוסט ומאז 3 חודשים ואין שום צפי בכלל לחזרה שלו לאימונים.
    צימיקאס היה פצוע כמה שבועות, המועדון לא אמר על זה כלום עד שחזר כמעט.

חד משמעית המועדון או מאוד עמום בדיווחים על פציעות או שנותן הרגשה שהפציעה קלה בהרבה ממה שהיא באמת.

לא יודע מה הסיבה לזה, אבל זה פשוט ככה.

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

דיבור שתיאגו חזר לאימונים מלאים וצפוי להיות כשיר אחרי הפגרה. חשוב פי 10 עכשיו שטרנט בחוץ, ואם פאביניו יחזור (ומאטיפ יצליח לנשום ליותר מ-10 דקות) אז אפשר להיות קצת יותר רגועים. בלי שלושתם + וירג׳יל כמובן אין לנו פליימייקר הכלל בחלק האחורי, עם כל הכבוד לאנדי.

חדשות מצוינות, נחזיק אצבעות גם לפאביניו.

15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחלה מחלקת מדיה יש לנו... כמה היסטוריה במתחם האימונים הזה, כמה אובייקטים, קירות ומעקות להישען עליהם. מרגש.

ג'יני וויינאלדום מחליף קידומת, אגב. מעריך שאם לא שמענו איזשהם חדשות מהכיוון שלו, לקראת סוף דצמבר-תחילת ינואר נשמע על החתימה הצפויה שלו בברצלונה בקיץ.

yakov_y אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.