ליברפול 2020/2021- לא מגנים על התואר, תוקפים אותו שוב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rushie, ‏27/10/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה כתב בתקשורת בגינאה שאולי זכור לכם מהסאגה כשהחתמנו את קייטה. אמור להיות אמין.

מצד אחד מקווה שנצליח למכור כי באמת אין לו עתיד פה. מצד שני... ווינאלדום הולך, הנדרסון פציע - מה, נמשיך לחלוב את הגופה של מילנר עוד עונה, שחקן שכבר בקיץ שעבר היה צריך ללכת לעונת פרישה איפשהוא?
    הרי ברור שלא נביא יותר מקשר אחד.

2. k_700 Member

למה אתה צריך יותר מקשר מרכזי אחד?
    תן לי לסדר לך את הקלפים.

ביסומה + ג׳ונס עם יותר דקות ואתה חי לא רע בעמדה הזאת.

יהיה מפתיע אם לסטר יקחו אותו.
    פציע, יעלה לא מעט והם כבר סגורים על קשר מרכזי אחד לקיץ+ נראה שיש להם כוונה לחזק את ההגנה בעוד בלם ומגן שמאלי.

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ג'ונס כבר העונה מקבל לא מעט דקות, אתה מאבד גם את וואיינאלדום ואתה מוכר את קייטה.
    הנדרסון פציע, תיאגו פציע.
    צריכים 2 קשרים...אם יש בעיה להביא 2 תשאירו לי את קייטה ואל תמכרו.

בלמים צריך 2 אלא אם אתם אומרים לי שואן דייק גומז ומאטיפ חוזרים כמו חדשים באוגוסט.

oranfu אוהב/ת את זה.
  4. k_700 Member

ג׳ונס לא משחק מספיק מתחילת השנה החדשה.
    צריך לשחק יותר, לדעתי במרכז הקישור.

נראהצלי שעל הנדרסון כן אפשר לבנות מבחינת כשירות אם מגיע שחקן רציני למרכז הקישור שהוא לא פציע.

קצת שוכחים, קייטה זה פוסטר יקר בסגל.
    מתי הוא כשיר או תורם?

ביסומה, טיאגו, ג׳ונס, פאביניו, הנדרסון לא מספיק?
    אני גם לא בטוח שבסגל מלא הוא לא ישנה מערך לפעמים בשנה הבאה.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכל תלוי איזה עוד שחקנים יגיעו בחלון ההעברות הזה ואיך אתה בונה את הקבוצה הלאה. יש פה המון סימני שאלה:
    - האם המערך המרכזי לעונה הבאה יישאר 4-3-3? אולי בכלל מיצינו את עצמנו במערך הזה, ובמיוחד עם הדעיכה של פירמינו, צריך לחשוב על מערך אחר?
    - מי עוד יימכר בעמדות הקישור? שאקירי ואוקס לא ממש נראים בתמונה להישאר כרגע גם כן.
    - כמה בלמים נביא? אם נביא 1 = לקחת בחשבון שפאביניו שוב יחלטר במרכז ההגנה גם בעונה הבאה.

תאורטית, אם אתה לא בונה רק על מערך של 3 קשרים, פאביניו-הנדרסון-תיאגו-קרטיס-קשר חדש, זה דיי והותר.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנדרסון נפצע כל עונה לכמה חודשים. זה פחות קטע של פציעות קטנות איתו אבל הוא כבר מבוגר וכל הסטייל שלו השתנה. כל פציעה הוא חוזר קצת פחות דינמי אם אתם שואלים אותי. לכו תדעו איך יחזור מזאת.

תיאגו מאוד פציע, אמרנו את זה כשהבאנו אותו. כרגע הוא מחזיק יפה אבל זה מדגם קטן של משחקים.

אני אומר שוב, אם יש התקמצנות ואי אפשר להביא 2 קשרים, אל תשחררו את קייטה וצ'מברליין. אם יש ואפשר לעשות טרייד, מעולה. אני בעד.

אני יודע שאני כבר 30 שנה מדבר פה על סגל רחב ובפועל המועדון מתכנן לפי סגל קצר. בסדר. אבל כרגע יש לי את קייטה, אני מעדיף להריץ איתו עוד עונה מאשר לשחרר אותו ולהישאר עם חור.

לגבי בלמים, אם מביאים רק אחד וגם הוא מאוד פציע, אפשר כבר להשאיר את פיליפס בלם חמישי שבעצם ישחק לא מעט משחקים. כולנו יודעים מה יקרה פה.
    יש את קאבאק שמאוד השתפר, ב18 מ' פאונד. לדעתי עסקה שחייבים ללכת עליה.

אבל שוב.......אני בונה לפי רחב, המועדון תמיד לפי קצר.
    מזכיר שיש גם אליפות אפריקה, ביסומה אפריקאי בנוסף לכל הנוכחיים.

7. Ori8 Member

ינואר הביזיוני ימנע מקלופ להעמיד סגל ראוי לעונה הבאה, אבל אם שניה ננתק אותו ונתייחס בצורה קרה לקיץ, אני לא חושב שאפשר להביא שני בלמים אם יש אמונה בואן דייק ובטח שבגומז. אם מאמינים ביכולת של השני לחזור אני לא מצפה מהם להחתים שני בלמים. קונטה יספק אותי למרות שברור שהוא וקאבאק היה יכול להיות מושלם.

אנחנו צריכים באזור ה-4-5 שחקנים שיחליפו את אוקס, שאקירי, קייטה, ווינאלדום ואוריגי. זה הרי לא בא בחשבון שיקרה בקיץ אחד. יהיו גם כאלה שנצליח רק להשאיל.

לא מדבר על ההגנה. אם לקישור יגיע ביסומה פלוס שחקן על חשבון שאקירי וחלוץ על חשבון אוריגי אני סותם את הפה ואומר תודה. מקווה לזה בנוסף לאליוט, אבל זה רק בהנחה והוא מקבל קצת יותר מ״פירורים״ בגביע ובאירופית.

8. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

קייטה, ווינאלדום OUT.
    אתה נשאר עם -

פאביניו, טיאגו, הנדרסון, ג'ונס, מילנר, אוקס, קשר חדש (נניח ביסומה).

זה רע מאוד בעיניי. אוקס לא רלוונטי לכלום, גם כשהוא משחק פעם באף פעם זה לא בקישור, ובכלל אף אחד לא יופתע אם גם הוא יעזוב בקיץ. הנדרסון כאמור מחמיץ חודשים שלמים כל עונה, גם על טיאגו אפשר לסמוך שייפצע לאיזה חודש-חודשיים במצטבר. אם ככה נצא לעונה מובטחת לנו שוב פעם כמות לא מבוטלת של הופעות למילנר וזה משהו שאני פשוט לא רוצה לראות.

המצב בקישור קשה. מצחיק להגיד את זה לאור העובדה שבקיץ חשבנו שיש יותר מדי קשרים אבל אנחנו רואים איך הדברים התפתחו בפועל, אם ווינאלדום היה עוזב בקיץ האחרון היינו העונה בקרייסיס מוד גם בקישור.

9. Ori8 Member

בנוגע לברנלי.
    מעביר את פאביניו אחורה בלי ספק בכלל. לא לוקח לשניה את הסיכון עם וויליאמס. אנחנו גם ככה עומדים בקצה של הגג, אתם רוצים לתת לנו גם את הדחיפה?

כדורגל לא הולך להיות שם בלאו הכי. זה לא משחק שננצח מהקישור. צריך שם להתאבד ולהקיא דם במגרש הזה ברביעי בשביל סיכוי לנצח.
    אני עולה עם ווינאלדום, מילנר וג׳ונס.

10. k_700 Member

לדעתי לא רע בכלל.
    בטח אם ביסומה יאפשר לך גם ללכת לקישור של שניים.

אל תשכח שאליןט צריך להיות חלק מהסגל שלכם בעונה הבאה וזה עוד שחקן לכנפיים ועם אופציה לשחק אפילו מאחורי קו החלוצים ב4231 או לאפשר לג׳וטה לשחק שם.

אתם צריכים לסגור קשר, קונאטה, קאבק עוד אולי שחקן התקפה וזה קיץ מצוין.

ווינאלדום זה כלום שקיבל המון דקות, אוקס וקייטה לא רלוונטיים.
    אתה לא מפסיד כלום אם הם עפים. להיפך בעוד קיץ אתה תסתכן בזה שהשוק של קייטה כבר לא יהיה קיים והוא יהיה דדווד פצוע.
    זה הקיץ לנקות אותו מהסגל.

11. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

*/aaarofl

תיאגו נותן משחק מצוין, חוץ מאליסון השחקן הכי טוב שלנו על המגרש, ואתה עולה עם וויינאלדום ומילנר על חשבונו ברביעי. פרייסלס. העיקר האג'נדה.

דווקא נגד ברנלי אני כן עולה עם וויליאמס (הנוראי לכל הדעות). לפתוח עם קישור של גמדים נגד ברנלי זה רעיון גרוע מאוד, הרבה מהנגיחות והאיומים במצבים נייחים יצריכו גם את הקישור לעבוד בהקשר הזה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  12. הקופ בישראל Member

אין שם צורך מקצועי להשאיר את קייטה, אוקס, שאקירי, התרומה שלהם היא אפסית והם נטל כלכלי וצריך למכור את כולם יחד עם גרויץ' ווילסון.

מדברים הרבה על ביסומה ופלוריאן נויהאוס מבורוסיה מנשנגלדבך עם תג שחרור של 35 מיליון פאונד

Neuhaus, Hofmann, Ginter, Thuram, Zakaria: So planen Gladbachs Wechsel-Kandidaten -
    BORUSSIA MÖNCHENGLADBACH -
    SPORT BILD

oranfu אוהב/ת את זה.
  13. oranfu Member

הנדרסון החמיץ רק שבועיים יותר מקייטה בשנתיים האחרונות. הוא לא נפצע הרבה, אבל כשנפצע זה לתקופות ארוכות (אני יכול להניח שזה כי הוא ממשיך לשחק גם כשלא כשיר ומחמיר את המצב).
    אי אפשר לבנות עליו ואני לא אומר את זה כביקורת עליו לפני שיאשימו אותי שאני לא אובייקטיבי אלא נטו על כמה שאפשר לבנות עליו כשמתכננים את הסגל.

כמובן שגם על קייטה ואוקס אי אפשר לבנות.

פאביניו, טיאגו, הנדרסון וג'ונס אלה הקשרים שצריכים להמשיך (יש גם את מילנר אבל צר לי מקצועית אין לו מה לתרום בכלל) ומועדון נורמלי מביא 2 קשרים.
    אצלנו זה יהיה אחד ככל הנראה וגם בזה אי אפשר להיות בטוחים.
    דיברתי על זה גם בקיץ שעבר כשאמרו לי שלא חייבים קשר ואמרתי שהכח אדם שלנו בקישור קצת משקר.

בהגנה אי אפשר לבנות על זה שגומז וואן-דייק יישמרו על כשירות בעונה הבאה.
    צריך להבין שהם אחרי פציעות קשות מאוד, אי אפשר יהיה להעמיס עליהם ולקוות שיהיו כשירים למרבית המשחקים.
    חייבים, פשוט חייבים 2 בלמים בקיץ.
    על מאטיפ ברור שאין מה לבנות בכלל.

הסגל שלנו צריך לעבור שדרוג בכל העמדות כמעט. יש יותר מדי שחקנים בסגל הזה שאין להם שום תרומה, צריך להיפטר מהם ולהתחיל להביא תחליפים איכותיים.
    זה לא יקרה בקיץ אחד, אבל התהליך הזה צריך לפחות להתחיל, ורצוי באופן מואץ.

הקופ בישראל אוהב/ת את זה.
  14. Ori8 Member

האמת ששכחתי אותו, ברור שהוא צריך לעלות. על חשבון ג׳ונס. לא מוותר על מילנר ועל ווינאלדום במשחק הזה.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  15. oranfu Member

מה אתה חושב שאתה מקבל מווינאלדום ומילנר במשחק כזה?

שואל ברצינות, מה היתרון שלהם מקצועית?

מצב נושא:
הנושא נעול.