ליברפול 2020/2021- לא מגנים על התואר, תוקפים אותו שוב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rushie, ‏27/10/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

זאת לא סה"כ השערה כשמדובר בפירס.
    הוא מקושר מאוד למועדון ויודע מה שרוצים שיידע.
    אם היה שומע קולות שלא מרוצים מפיליפס, היה רושם על דעת עצמו שמרוצים מפיליפס ויש מחשבה לגביו גם לעונה הבאה?
    מה אתה מבין מזה? כשאני רושם משהו בפורום זאת סתם השערה, כשפירס רושם על פיליפס משהו כזה אז:
    1. באמת יש התלהבות מההתקדמות של פיליפס, התלהבות שהגיעה עד רמה שגרמה להם לוותר על קאבאק.
    2. רוצים לשדר שיש התלהבות כדי לנסות ולהשיג עליו 5 10 15 מ' פאונד שאף אחד בכלל לא ציפה לקבל אם נלך שנה אחורה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  2. oranfu Member

לא זכורים לי מדים כל כך מכוערים.

מסכים לחלוטין עם גיל בכל מה שרושם פה.

יש כבר הרבה קריאות בסושיאל שפיליפס הוכיח שמספיק טוב להיות בסגל שלנו בעונה הבאה ושמגיע לו להישאר.
    אני לא מדבר על זה שיש קריאות לתת לו בכלל להיות השותף של VVD בהרכב...
    כתבה כמו של פירס מהיום לא מגיעה משום מקום. יש סחף גדול בדעות של האוהדים שפיליפס מספיק טוב והוכיח את זה.

זה סיפור יפה ואני מקווה שיסתיים בצורה חלומית, יחד עם זה שבקיץ נקבל עליו סכום נחמד והוא יקבל חוזה אולי אפילו בפרמיירליג.
    אבל חייבים לעשות את ההפרדה, הוא לא מספיק טוב. צריך להתייחס לזה בצורה קרה ומקצועית.

זה שיש הרבה אוהדים שחושבים שהוא צריך להישאר זה לא מפתיע אותי, האוהדים שלנו מטומטמים וחסרי מושג בכדורגל.
    אלה אותם אוהדים שחשבו שהבעיה שלנו היא טיאגו "כי הוא משחק לאט" אבל גם עפים על ווינאלדום.

המצב עם פיליפס בעייתי כי אם אנחנו משלימים את המשימה ומסיימים טופ4 - אז הקריאות לטובתו יתגברו.
    אם חלילה לא נעמוד במשימה והוא ייתן משחק זוועה - אז אולי זה יעזור להבין שהוא לא מספיק טוב אבל לא יהיה כסף של טופ4 בשביל להביא מישהו אחר.

אגב לגבי וויליאמס, אני דיי בטוח שהיו לו הופעות בנבחרות הצעירות של אנגליה גם לפני שנאלצנו להיעזר בו.

הגדול מכולם, המלך, סטיבי ג'י נכנס להיכל התהילה של הליגה.

3. Rushie Member

לא יודע באמת מה פירס יודע ולא יודע. הוא נחשב עד לקיץ האחרון לכתב הכי בכיר שמסקר אותנו אבל בינואר ביקר בצורה חריפה מאד את FSG על חוסר ההתחזקות בבלם כך שאני בספק עד כמה הקשרים שלו עם המועדון טובים בימים אלו.
    במקום לשער אני מנסה לחשוב בהיגיון וההיגיון אומר לי שאם אנחנו האוהדים רואים מקילומטרים את הבעיות של פיליפס אז אין באמת סיכוי שקלופ מתכוון לבנות עליו.

אבל כמו שאמרתי, יש הבדל בין לא לבנות לבין להיפטר אקטיבית. לא נראה לי שיטריד אותנו אם הוא ישאר כאן כאופציה 5-6 לכן לא ננסה למכור אותו אלא אם נקבל הצעה מעניינת. מניח שבסוף נקבל וגם שהוא ידחוף לזה.

ההיגיון גם אומר לי שממילא אין לנו כסף לקנות גם את קונאטה וגם את קאבאק, לכן אם אנחנו מוותרים על קאבאק כפי שפירס אומר זה בגלל העניין הזה ובלי שום קשר לפיליפס.

נערך לאחרונה ב: ‏20/5/21
  4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אם הליקויים בקבלת החלטות מול השער של מאנה וסלאח מעצבנים אתכם, עם ראשפורד לא יישארו לכם שערות על הראש מרוב שתתלשו אותן.

one united אוהב/ת את זה.
  5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

עדין מחכה לשמות של קיצוניים עם מספרים דומים בכיבושים ובישולים, בטח בכל הווסטהאם וכיוצא בזה...

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה מוזר מאוד...הוא נראה גרוע מאוד. אולי לקחו אותו סתם כי הוא גדול.

7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה הקשר? אתה לוקח עונה אחת (אולי עונה וחצי, בגג) חלשה באופן קיצוני של מאנה וסלאח כדוגמה? אני הרי לא באמת צריך להזכיר שמדובר בשני קיצוניים וורלד קלאס שהביאו לפה 2 גמרי צ׳מפיונס עם זכייה אחת + אליפות היסטורית? ששברו ביחד עם פירמינו שיאי כיבוש בליגת האלופות לפני ששינינו סגנון?

ההשוואה הנכונה היא בכלל לא זאת. אתה מדבר על קיצוני/חלוץ בן 23. אתה זוכר בני כמה מאנה וסלאח היו כשהגיעו לליברפול? נכון מאוד, 24. ההשוואה צריכה להיות איפה סלאח ומאנה היו בגיל הזה לעומת ראשפורד, מה היה אופק השיפור הנראה לעין שלהם לעומת ראשפורד. שיקום בנאדם אחד שהחזיק ממאנה/סלאח בעונות 16-17 יותר מראשפורד היום.

כבר אמרתי את זה בעבר, לשחקן הזה יש את כל הכלים להפוך לוורלד קלאס תחת מאמן שיקדם אותו באמת ולא רק ידאג שיהיו לו מתפרצות עם הרבה שטח. בעיניי הוא לא נופל מסלאח ומאנה (שוב, של 2016) פחות או יותר בכלום, אולי קצת יותר איטי מסלאח. כבונוס יש לו בעיטות הרבה יותר טובות מרחוק. כל השאר ניתן ללמוד, ומההתרשמות שלי לא מדובר בשחקן או אדם טיפש...

8. oranfu Member

בדקתי, יש לו טוטאל של 6 הופעות מ-U18 עד U21, כולן כמובן לפני שהופיע בבוגרים שלנו.

הוא חלש מאוד, לא יודע על סמך מה קיבל הופעות בנבחרות הצעירות אבל אלה הופעות בודדות ויכול להיות שרצו לבדוק אותו כי סה"כ הוא הגיע מאקדמיה טובה ויש לו גובה.
    אבל אפשר לחפש פה דברים שרשמתי עליו בעבר. גם בנוער שלנו הוא לא הרשים.

מצחיק לדבר על קבלת החלטות של ראשפורד מול השער לעומת מאנה וסלאח העונה.
    מאנה וסלאח זה טופ עולמי (טוב, לא מאנה העונה) מאז שהגיעו לליברפול אבל לפני זה מה?
    כמה צחקו פה כשהבאנו את מאנה? וכמה צחקו פה כשהבאנו את סלאח? הם הפכו למפלצות אצלנו גם כי הפוטנציאל היה שם וגם כי המערכת (קלופ) ידעו להוציא את זה מהם.

אני לא אומר שראשפורד יכול להגיע לגבהים כאלה, אבל הוא שחקן טוב ויש לו פוטנציאל גבוה מאוד.
    אני לא חושב שיש לו יכולת מסירה ודריבל כמו של מאנה ואני לא חושב שהוא אובססיבי לשערים כמו סלאח שפשוט לא מפסיק, אבל הוא מאוד מהיר, יש לו טכניקה טובה, הוא יכול להוביל כדור ובעיטה מצוינת.

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי בסופו של דבר ריס ווילייאמס יתייצב על ליגות 3-4 באנגליה.
    פיליפס על צ'מפיונשיפ.

העונה של מאנה גרועה מאוד. הוא מחמיץ מצבים אדירים. הוא גם פחות דינאמי, פחות מהיר. הוא מגיע לפחות מצבים. מייצר פחות מתפרצות.
    סלאח בעונה טובה, הוא תמיד היה רשלן עם מצבים הוא פשוט מגיע להמון מהם בגלל מיקום בגלל נחישות.

oranfu אוהב/ת את זה.
  10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוב, הנקודה היא אופק לשיפור. מאנה בסוטון היה שחקן אקספלוסיבי בטירוף אבל סופר לא יציב, כמה פעמים ראינו אותו לוקח שחקנים לטיולים כמו שעשה אחרי זה בליברפול? סלאח היה אובססיבי לשערים, אבל מה הייתה עונת השיא שלו לפני שהגיע?

אני ראיתי את ראשפורד נותן דריבלים לשטחים כמו מאנה, וראיתי אותו כובש ממצבים קשים מאוד כמו סלאח. הנקודה זה להפוך את ההברקות האלה למשהו יציב יותר, לשפר קבלת החלטות, לשפר יכולות כמו קבלת כדור עם הגב לשער (אולי אני מפספס לגמרי אבל לא סלאח ולא מאנה לדעתי היו מסוגלים להחזיק בלמים על הגב כמו שהם עושים כל משחק היום).

מבחינת ההברקות והפוטנציאל - הוא שם לגמרי אם לא יותר. אבל כל עוד סולשאייר שם, גם אם איכשהו יגנבו תואר תחתיו (אני עדיין עומד על דעתי שהם לא יהיו איום על שום תואר משמעותי תחת הנורבגי), שחקנים כמו ראשפורד, מרסיאל, אפילו כאלה ש״השתפרו״ תחתיו כמו שואו ומקטומיניי - לא באמת יעשו קפיצת מדרגה לאורך זמן.

11. oranfu Member

אני מאלה שהתלהבו דווקא מההחתמה של מאנה בזמנו (בניגוד להחתמה של סלאח).
    לדעתי הוא הראה גם בסוטון דברים מאוד מרשימים. הוא לא היה יציב אבל הראה הרבה איכויות.
    לדעתי - ראשפורד לא כזה מוכשר. הוא יכול להיות שחקן יעיל שמציג מספרים יפים מאוד, אבל לא חושב שיכול להגיע לרמה שמאנה הציג אצלנו עד העונה.

לגבי סלאח זה טיפה שונה. מאוד מאוד מהיר וישיר אבל הקטע הזה של נון-סטופ הטרדה של הגנות וחיפוש אובססיבי אחרי שערים זה לא משהו שמגיע בקלות. כמה שחקנים כאלה ראינו? כי סלאח פחות מוכשר מהזאר למשל, אבל איפה האימפקט של סלאח ואיפה של הזאר (בצ'לסי).
    סלאח מזכיר במובן הזה את סוארז - הרבה פעמים זה לא נראה מלוטש או אלגנטי, אבל הנחישות המטורפת שלהם מביאה את המספרים.
    הוא לא הביא מספרים מטורפים כאלה לפני ליברפול אבל הוא גם אף פעם לא היה המוציא לפועל העיקרי של הקבוצות שלו (בניגוד לראשפורד למשל).
    אנחנו גם שומעים שסלאח מתאמן בצורה יוצאת דופן. זה אולי נראה פחות חשוב מכישרון אבל כנראה שאלה דברים שקשה מאוד "להחדיר" בשחקן אם זה לא טבעי עבורו.
    אני רק אזכיר שסלאח סומן מגיל צעיר כפוטנציאל גדול (גיל יכול לספר שראה אותו משחק כשעוד היה במצרים וחשב שהוא סוג של מסי אם אני זוכר נכון) פשוט התקופה הממש גרועה בצ'לסי פגעה במוניטין שלו.

אגב, העונה מאנה נראה רע מאוד (וזה גם בגלל עניינים פיזיים, אני משוכנע) אבל צריך לזכור שהשניים האלה נתנו תצוגות שיא במאניטיים במשך שנים. הם באו למועדון עם הקוף הכי גדול על הגב באירופה ופשוט לא מיצמצו. זה מרגיש ממזמן אבל מאנה היה כמו אחוז דיבוק בעונה שעברה למי ששכח. לתפקד ככה שבוע אחרי שבוע ברמות הכי גבוהות זה מעטים יכולים.
    אין לנו כנראה את הכלים בשביל לדעתי למי יש את היכולות המנטאליות האלה ולמי לא, אז אולי לראשפורד יש את זה.

למזלם של שני אלה (ובעיקר למזלנו) הם גם הגיעו לידיים של אחד ממשפרי השחקנים הכי טובים בעולם.
    אין הרבה מאמנים שקידמו שחקני התקפה בשני העשורים האחרונים כמו קלופ.

אני כן חושב שראשפורד הוא שחקן טוב מאוד שיכול לשחק בקבוצות שמתחרות על תארים.
    האם הוא יכול להגיע לרמות הביצוע של מאנה וסלאח? לדעתי לא.

אגב, התחילו לו כל מיני בעיות כשירות והוא עוד יחסית צעיר. זה לא סימן מעודד עבורו.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, זה בתקופה שהייתי מהמר וראיתי כל כדורגל שקיים. אז ראיתי את מצרים עד גיל 20 והוא היה הכוכב שלהם.
    כבר אז תוייג בתור כישרון על.

LFC-Gerrard1 ו-oranfu אוהבים את זה.
  13. k_700 Member

קח מספר ועמוד בתור בבקשה, אלכס החליט שיש רשימה מנוריץ׳ עד לברייטון.

ייצור כזה האלכס הזה, רק ברזלים סותמים לו את הפה.
    גם לוקאקו אגב חלוץ אפס לפי העולם של אלכס.
    אז תבינו מה נקודת הייחוס.

Scouser Tommy
    מסכים עם ההודעה האחרונה שלך.
    רק שאלה אחת, מי הוא וורלד קלאס בכנף שמאל? יש למישהו דוגמאות טובות לתת לי? כמובן שבכל ההשוואות האלה, אלה שגם עונות של 30 שערים ו25 בישולים לא יזיזו אותם מילימטר, מתעלמים לגמרי מהעובדה שלראשפורד היו רק חרא של מאמנים מאז שעלה לבוגרים בעוד השניים שלכם קיבלו את המאסטר של הלעשות מהלימון לימונדה.
    למרות סולשאייר והפציעות הוא בהתקדמות, איך אפשר לא לראות את זה.
    אגב, לא בטוח בכלל שבשנה וחצי האחרונות הוא באמת מחמיץ יותר ממאנה וסלאח*.
    יש לו הרבה מקום להשתפר, אבל באמת אפשר להגיד שזה לא חלוץ/קיצוני מהטובים בליגה היום?
    כדורגלן חברתי לווסטהאם...ג'יזס.

נערך לאחרונה ב: ‏20/5/21
  14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

Nat Phillips' emergence means the £18m for Ozan Kabak may now be used elsewhere this summer. #awlfc [liverpool echo]

גם האקו, לא רק פירס.

אם לשחקן הזה יש דקות עונה הבאה, זה שיא הטמטום.

Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  15. oranfu Member

מאוד מאוד מאוד מקווה שמנסים להרים לו בשביל למקסם רווחים בקיץ.

הודעה רשמית של המועדון שיהיה ייצוג רשמי לאוהדים בחבר המנהלים.
    צפוי, הצעד הכי קל ומתבקש מבחינת הבעלים אחרי הפארסה האחרונה.

LFC-Gerrard1 אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.