ליברפול 2020/2021- לא מגנים על התואר, תוקפים אותו שוב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rushie, ‏27/10/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי עונת תיקון כזאת לעונת 19-20, אני לא אבכה שוואיינאלדום יילך ונבנה עוד קצת מחדש את הקישור.
    כמובן שפיליפס-וויליאמס חייבים לא להיות חלק מהרוטצייה בבלמים.

תיאגו סיים את העונה טוב מאוד, שחקן אחר כשלצידו פאביניו.

yakov_y, LFC-Gerrard1, oranfu ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

תיאגו יהיה חוויה בעונה הבאה, מי שלא רואה את זה עיוור מוחלט.

רק צריך לא לחרבן את הקיץ הזה. תביאו בלם טוב שיהיה כשיר, עוד בלם סביר גיבוי, קשר מרכזי וחלוץ. הקבוצה הזאת עוד רעבה... תראו את מאנה היום, מתי פעם אחרונה ראינו אותו מחייך בכלל?
    האנטי קליימקס של זכייה באליפות אחרי 30 שנה בלי אוהדים מהדהד. הם ירצו לתת לאוהדים האלה עוד אליפות.

רכש נקודתי מוצלח ואנחנו באיזורים האלה בעונה הבאה. ותודה לאל שהעונה הפסיכית הזאת נגמרה ככה.

yakov_y ו-Esomech אוהבים את זה.
  3. Rushie Member

כמדומני גם לקראת העונה הנוכחית הדברים האלה נאמרו על טיאגו ובאותו הביטחון. בפועל מה שקיבלנו זה 2 משחקים טובים בהתחלה, 4 בסוף ובאמצע הרבה הרבה עצבים.
    זה נראה שאנחנו נחפש להביא קשר הקיץ וטוב שכך לכל מקרה שלא יהיה.

k_700 אוהב/ת את זה.
  4. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

צריך היה להביא קשר גם אם טיאגו היה שחקן העונה. ווינאלדום הולך, אוקס כבר לא רלוונטי בקישור כמו שדמיינו בקיץ הקודם, מילנר לא צריך להיות רלוונטי, הנדרסון וטיאגו בעצמו פציעים.

הוא סגר את העונה מצוין וזה לא שהיה מדובר בגארבג' טיים עבורינו, הוא מצא את עצמו ויצא מהריצה הזאת כבוס של הקישור, אני לא רואה למה אי אפשר לשאוב עידוד מזה. לא הרשים במיוחד בתקופה שבה כל הקבוצה הייתה בקרשים.

Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  5. oranfu Member

הוא הצטיין בכל המשחקים האחרונים בריצה הזאת.
    גם לפני זה הוא לא היה כזה חלש כמו שביקרו אותו.

עם כל הפציעות בהגנה - ספגנו 2 שערים פחות מיונייטד.
    עם כל הדיבורים על הגנה על התואר הכי חלשה שהיתה - סיימנו 17 נקודות ממקום ראשון. בעוה שעברה סיטי (האלופה המכהנת) סיימה 18 נקודות מאחורינו.

8 נצחונות ב-10 משחקים האחרונים וגם השניים שלא היו תיקו ששמטנו ניצחון ממש בדקות האחרונות.

6. Rushie Member

אני בהחלט שואב עידוד מההופעות האחרונות שלו, מהנה מאוד לראות אותו. אבל באותה העת אני גם לא מסכים עם ההגזמות שהולכות כאן בהקשר שלו. הוא מקבל הרבה הנחות וכמו שכתבתי לדעתי קצת אוברייטד.
    מרגיש שהוא טוב כשהשאר טובים אבל אם ניקלע לעוד תקופה לא טובה הוא מהראשונים שיקרוס, אז אני באמת מקווה שנביא קשר משמעותי בקיץ שיאתגר אותו או יחליף אותו בהרכב אם שוב יאכזב. כרגע אני עדיין לא מרגיש בנוח איתו כבאנקר בהרכב ובלי שום מחליף משמעותי.

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

שים לב שהמשחקים הטובים שלו היו לצד פאביניו, הפחות טובים ללא פאביניו.
    בכלל...כחוכמה של בדיעבד, להזיז את פאביניו מהקישור היה קילר עבור הקבוצה שלנו לא רק עבור תיאגו.
    זה כנראה שחקן שאסור לך להזיז מהקישור לא משנה עוצמת הברדק שמתחוללת לך בהגנה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  8. oranfu Member

לא יודע איפה הוא קרס, באמת.

והוא טוב מאוד בכל הריצה האחרונה שלנו, בחלק מהמשחקים הוא לחלוטין ניהל את העסק באמצע.
    הוא גם נלחם ומחלץ כדורים, זוכה בכדורים שניים.
    הגנה נורמלית מאחוריו, פאביניו לצידו ועוד קשר טוב באמצע ויש הרבה למה לקוות.

גם ריענון של החלק הקדמי יעזור כי כמו שראינו ברגע שיש תנועה לעוק הוא יכול למצוא את השחקנים עם יכולת המסירה שלו.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  9. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמדומני שהוא פתח נהדר, חטף פציעה לא פשוטה בברך, חטף קורונה, ואחרי חודש וחצי התאוששות נתן ריצה פנטסטית של משחקים שהביאה אותנו לליגת האלופות.

לגבי שחקן שהולך לו רק כשלכולם הולך - לא מסכים בכלל. ראיתי אותו גם רמה מעל כולם כשהקבוצה לא מתפקדת בריצה הזאת. לדוגמה במחצית הראשונה בברנלי בין היתר.

זה שצריך לבוא קשר מרכזי שיאתגר אותו ואת הנדרסון זה בוודאי. יחד עם זאת בהינתן שלא יהיו פציעות חמורות הוא יהיה חוויה בעונה הבאה, אני בטוח בזה.

האיש והפינות... איפה מגווייר איפהההה

oranfu אוהב/ת את זה.
  10. k_700 Member

כמו רכש חדש.

11. Rushie Member

אני לוקח בעירבון מוגבל את הקשר של פאביניו לריצה האחרונה שלנו ואני אתחבר לדיון מהטופיק של המחזור ואגיד שאני לוקח גם בעירבון מוגבל את הקשר של קלופ לריצה. אני הרגשתי שגם בתוך הריצה הזאת היו לפאביניו כמה הופעות חלשות ולקלופ כמה החלטות לא טובות.
    אני חושב שלשם שינוי המזל האיר לנו פנים עם לוח משחקים שהפגיש אותנו במחזורי הסיום רק עם קבוצות שכבר בים. ההגנה שלנו כ"כ שברירית וההתקפה למרות השערים האחרונים עדיין מאד לא מחוברת וחסרת ביטחון שזה מרגיש לי שאם היינו פוגשים ברצף האחרון קבוצות שבאמת צריכות את הנקודות זה היה יכול ללכת לכל כיוון.
    בסופו של דבר גם בתוך כל הריצה הטובה הזאת עדיין היינו צריכים שער של השוער בדקה 95 כדי להישאר בתמונה.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מסכים איתך.
    אני חושב שהמזל היה אצל לסטר שקיבלה 3 נקודות במקום משחק באולד טראפורד כשהיא בכושר מזעזע.
    תוריד להם 3, תן להם אולד טראפורד נגד הרכב מלא ומה מצבם ומה סיכויים לעקוף אותנו?
    גם צ'לסי קיבלה הרכב שני של סיטי כי הבטיחה אליפות.
    איך אתה יכול לדבר על סדר משחקים איתנו לא ברור לי. שתי היריבות הישירות קיבלו פה 2 משחקים קשים מאוד נגד ספסל במקום הרכב ראשון.

oranfu אוהב/ת את זה.
  13. Rushie Member

לסטר וצ'לסי בכלל לא רלוונטיות לדיון. אנחנו מדברים על הריצה האחרונה של המשחקים של ליברפול ועל כמה פאביניו (וקלופ) השפיעו עליה לטובה. בין אם זו ריצה לטופ 4 מול לסטר וצ'לסי, ובין אם זו הייתה ריצה לאליפות מול סיטי או ריצה להישארות בליגה.
    אתה בעצמך כל מחזור אמרת שמרכז ההגנה שלנו זה התקפי לב. בדיעבד אפשר להגיד שב-3 המשחקים האחרונים הוא בקושי נבחן ואת זה אני משייך באופן ישיר ליריבות ששיחקנו מולן ומצבן בטבלה. מאוד לא הייתי רוצה לפגוש במקום זה קבוצה שמשחקת על מקום באירופה או על הישרדות. לעולם לא נדע אבל אני מאמין שהיינו מפסידים שם נקודות כי הסטייט אוף מיינד אצל השחקנים כרגע הוא עד כדי כך שביר.

14. yakov_y YNWA

למה להביא חלוץ ולא קיצוני ?
    הרי סלאח ומאנה עם הגיל יעברו לחוד כדי להאריך קריירה ויאבדו זריזות, אני גם לא בטוח שהם טובים יותר באגף מאשר בחוד.
    ז׳וטה כבר עכשיו משחק כחלוץ וטוב שם כמו באגף, תביא שחקן אגף גם בגלל אליפות אפריקה, גם בגלל העתיד וגם לגוון את הסגל, חלוץ אפשר לאלתר.

מקווה שיגיע קשר שיוציא את הנדרסון מההרכב, לא מתבאס על ווינאלדום.

בלם, שוער שני חשוב, מגנים בסוף מבחינתי.

15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

נגמרו המילים על האיש הזה...

oranfu אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.