ליברפול 2020/2021- לא מגנים על התואר, תוקפים אותו שוב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rushie, ‏27/10/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

https://pbs.twimg.com/media/E2FwsRpWQAIzHvy?format=Xxx&name=900x900

סמואל אטו אוהב/ת את זה.
  2. Scouser Member

מדהים שסיימנו מקום 3. לפני חודש הייתי בטוח ששנה הבאה ליגה אירופית.
    העיקר שהעונה המסוייטת הזאת נגמרה, ובע"ה שנה הבאה עם ואן דייק יהיה טוב יותר. עדיין יש לנו הרכב ראשון שלא נופל מזה של סיטי, הכל עניין של כשירות.

3. oranfu Member

טוב יאללה, להתחיל רכש ומתי כבר משחק אימון ראשון??

LFC-Gerrard1 אוהב/ת את זה.
  4. alexshw Member

ויינלדום עוזב. חייב את הקריירה לקלופ. זה שחקן קלאסי שימלא הוראות של מאמן עם טביעת יד חזקה.

רשמתי לפני מספר שבועות, שאם קלופ יגבש הרכב שירוץ מספר משחקים טוב, היא תסיים בטופ 4. רק סיטי בחלק השני של העונה באמת שמרה על יציבות של כדורגל ברמה גבוהה(אפילו אצלם די בינוני לסטנדרטים שהרגילו). כל מה שמקום שני ודרומה, לא הציגו שום רצף מרשים של כדורגל איכותי.

די מצחיק שספרו את ווסט האם. לינגרד לא הפך מג'סי למסי פתאום. היו לו כמה שבועות של xG חריג בטירוף. נכנסו לו בפוקס כמה גולים. מן הסתם קרה הדבר הטבעי וסטטיסטיקה התיישרה.

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחד החודשים הכי טובים של רודג׳רס אצלכם.
    איזה מאמן לוזר.
    בלי השינוי בלוח המשחקים הוא מסיים גם מתחת לווסטהאם עם 10 נקודות ב-10 המשחקים של המאני טיים.

6. k_700 Member

שמישהו יביא את המשאית עם המדליות לאלכס שניבא בהצלחה שווסטהאם לא באמת תכנס לליגת אלופות כשרובנו אמרנו לו שזה כנראה מה שיקרה אבל זה עדיין לא מוריד מן ההישג.

נ.ב.
    הם סיימו עם 65 נקודות בעונה הכי צפופה בהיסטוריה כששתי קבוצות עם 66 נקודות בעונה שעברה, נכנסו.

כל הפסטיבל פרידה הזה מווינאלדום קצת יותר מדי מאולץ בטח כשזה היה נראה בטעם טוב אם היה קורה כבר בקיץ שעבר.
    הוא באמת חייב את הקריירה לקלופ, רק לא הבנתי איזה הוראות הוא מילא על הדשא.
    היה עפיפון ברוב הזמן, לא תרם כלום להתקפה, לא באמת עזר להגנה.
    טפלון שנתן כמה משחקי התעלות עם ווליום גבוה למצגת סיום.

7. oranfu Member

למה מאולץ?
    היה 5 שנים, שותף לתקופה אדירה במועדון, זה ידוע שהוא מאוד אהוב בחדר הלבשה ושקלופ מאוד מעריך אותו.

אני לא מחזיק ממנו כשחקן, אבל הוא היה נוכח תמידית בתקופה גדולה שלנו. מובן לחלוטין שאוהבים אותו.
    הוא גם השחקן הראשון מהקבוצה הגדולה שעוזב.

yakov_y ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  8. k_700 Member

כי אחרי ששמעתי 2000 שעות מצטברות של קטילה עליו בעונה האחרונה, זה קצת חורק באוזן שנפרדים ממישהו שיפה הייתה והפרידה הייתה מגיעה בקיץ האחרון.

היה נוכח זה נכון, לך תסביר במה הנוכחות שלו תרמה למשהו.

9. oranfu Member

קטילה של מי? שלי ושל גיל?
    רוב האוהדים אוהבים אותו.
    חדרש ההלבשה וקלופ ברור שאוהבים אותו, זה ידוע.

10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני גם לא הבנתי מה מאולץ. רובנו פה כנראה רצינו שיעזוב, או בתרחיש לא קיים יישאר בתור אופציה 5-6 לקישור, אבל זה לא מוריד מהתרומה שלו שמה לעשות, הייתה קיימת. עבודה קשה בלי סוף, כשירות מטורפת, התעלויות של ממש בלא מעט משחקים גדולים. הוא היה מוציא אותי מדעתי כי יש לו המון ברגליים וכשהוא היה מתעלה הוא היה תענוג, פשוט זה היה קורה כל כך מעט.

ובלי קשר רק על הצמד מול ברצלונה מגיעה לו פרידה של החיים. מקצועית? הלאה, יש לנו כבר בסגל 4 קשרים שצריכים להיות לפניו ברוטציה בעונה הבאה ומקווה מאוד שיגיע עוד אחד שיהווה שדרוג עליו.

oranfu אוהב/ת את זה.
  11. Iker Casillas משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי רק את המחצית הראשונה של המשחק שלכם היום אבל מאנה תפס לי את העין לחיוב בהתחשב בעונה הרעה שעברה עליו. הטעיות גוף שהשפילו את המגן, יצירתיות בשפע, רצון להיות מעורב כמה שיותר, עוצמות פיזיות וכוח מתפרץ. הזכיר קצת את השחקן של 2019/20 ו180 מעלות מהשחקן האנמי שחירב כל פעולה העונה ואהב להחליק כל הזמן.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  12. oranfu Member

צל של עצמו, גם אתמול (ובאמת היה משחק יותר טוב ממה שהתרגלנו).

13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממש לא חושב שאתמול הוא היה צל של עצמו. הוא לא היה בשיא, אבל זה היה משמעותית יותר טוב מכל מה שראינו ממנו כל העונה בערך. מעבר לצמד שכבש הוא הנחית כמה כדורים מעולים לסלאח, לקח את השחקן שלו ל1 על 1 המון, היה חד מאוד בפעולות בהנעת הכדור... משחק טוב מאוד שלו. וזה אחרי שב20-25 דקות הראשונות הוא היה צריך לקבל 2 כדורים לגול מסלאח שלא מסר לו.

הוא ובובי הושפעו מאוד מענייני הקהל לדעתי. שום דבר לא מבטיח שהם יחזרו לעצמם בעונה הבאה ועל כן אנחנו צריכים לתכנן בהתאם, אבל אני בכלל לא אופתע אם נראה שיפור דרמטי של שניהם מהעונה. בכלל כמו שכתבתי בדיון המחזור (או כאן בעצם?) אני מצפה להרבה שחקנים לחזור רעבים יותר בעונה הבאה.

שוב סבב דיווחים על החתימה של קונאטה, נראה סגור. רקורד הפציעות שלו עדיין מאוד מפחיד אותי.

14. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

רומאנו מסתכן ויוצא פה בהצהרה שזה סגור וחתום לפני שהשופרים עושים את זה, מה הוא לקח?

זה לא באמת סגור כמובן עד שיגיעו הפירסים והג'ויסים לאשר, אבל זה כן הרגיש עוד מההתחלה כמשהו די סגור שרק מחכים איתו לסוף העונה.

זאת תהיה החתמה שאני באמת לא אדע איך לאכול. צריך לקוות שהמועדון יודע בוודאות שאין שם בעיית כשירות באמת קשה, אם רקורד הפציעות שלו ימשיך זו החתמה של כלום ושום דבר.

מפה לשם באותו עניין הטיימס מדווח שביסומה הגיש בקשת העברה ושברייטון תמכור אותו ב30 מ', המחיר שהיו שמועות שכבר הצענו. נראה שאנחנו בדרך ל2 החתמות מוקדמות.

15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

על ביסומה תהיה תחרות לדעתי, זה לא יסתיים כזה מהר. והעובדה שעל קונאטה לא ניכר שיש תחרות מדאיגה שבעתיים.

אבל - אם אנחנו מנחיתים את שניהם לפני יולי זאת תהיה פתיחה נהדרת לחלון, אין מה להגיד. השאלה אם נמשיך אותו באותה צורה עם עוד קיצוני/חלוץ לסגל וגיבוי לטרנט או שננוח.

מצב נושא:
הנושא נעול.