ליברפול 2020/2021- לא מגנים על התואר, תוקפים אותו שוב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rushie, ‏27/10/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Scouser Member

אלו כתבות תעמולה שבאות מהמועדון כדי להגביר את ההתעניינות בו, כבר התרגלנו.
    השאלה האמיתית היא למה אנחנו עוד משלמים כסף לקאריוס.

2. oranfu Member

הוא לא הרשים בהשאלות וגם סבל מחוסר מזל עם פציעות.

הוא היה טוב אתמול.
    גיל כמובן הקצין, אבל הוא שחקן נחמד. לא רואה למה הוא לא יכול להשתלב בקבוצות הקטנות יותר בליגה (אלה שמשחקות כדורגל כמו ברייטון).

בלי קשר, זה ברור שישמחו למכור אותו. כל הכתבות האלה מנסות לעורר עניין ברוכשות פוטנציאליות.

אגב, קלופ אמר שאליוט זה כמו שחקן חדש עבורנו.
    אנחנו ארסנל של ונגר, פשוט יש הרבה אוהדים מטומטמים שעוד לא נפל להם האסימון.

3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

פול ג'ויס משווה ומעלה:

הבא בתור - בילי הוגאן הוא כמו החתמה חדשה אחרי שהספיק להתאקלם לתפקיד המנכ"ל בשנה שעברה.

oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  4. owen11111 Member

כי יש לו חוזה?

אפשר לדעת מה עומד בהגדרה של קיץ פיננסי?
    כי בקיץ הקודם הבאנו את טיאגו, ג׳וטה וצימיקאס, יש כאן לפחות שני שחקנים שמשפרים את הסגל, אולי אפילו את ההרכב שלנו.
    בקיץ הנוכחי הבאנו את קונאטה, ויש עוד 3 שבועות לחלון.

אבל אני מניח שהמדד לקיץ פיננסי הוא כרגיל, הנט ספנד.

נערך לאחרונה ב: ‏11/8/21
  5. oranfu Member

אתה צודק, זה לא קיץ פיננסי.
    זאת ההתנהלות הרגילה שלהם, להוציא כסף זה היוצא מן הכלל.

כנראה אנחנו פשוט חצופים שיש לנו ציפייה מהמועדון להתחזק כל קיץ בשביל להישאר תחרותי.
    ולא, לא מצפים פה לקבל את האלאנד ואמבפה ואפילו לא את סאנצ'ו.
    אבל אפילו מגין ובואן כבדים עלינו (אם להאמין לדיווחים של הכתבים שלנו).

אז כן, לא קיץ פיננסי. סתם בעלים גרועים שהצלחה על הדשא מעניינת להם תתחת.

6. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבאנו את ג'וטה וטיאגו בעסקאות מוזרות שבהן אפילו לא התחלנו לשלם עד הקיץ הזה או משהו כזה. כלומר לא היה כסף בקיץ שעבר. עכשיו משלמים את המחיר וגם הקיץ הזה אין כסף. גם בקיץ 2019 לא היה כסף.

מתבקש לגמרי לתהות למה זה המצב. אבל אני מסכים שלקרוא לזה קיץ פיננסי זה לא מדויק, כי זה מעיד על קיומו של קיץ מסוג אחר. "אין כסף" זה פשוט המציאות הרגילה תחת FSG.

oranfu אוהב/ת את זה.
  7. owen11111 Member

בואן ומגין כבדים עלינו, על בסיס איזה דיווחים בדיוק? כתבות באת׳לטיק שאלה שחקנים שהצוות המקצועי שלנו הסתכל עליהם?

אני מת על זה שהדעה על העיתונאים שמסקרים אותנו משתנה בהתאם לנרטיב שרוצים לספר. מצד אחד הם שופרות של המועדון ומדווחים בדיוק מה שאומרים להם (דבר שבמהלך תקופת קלופ-אדוארדס אכן מסתמן ככזה), מצד שני הם יודעים לזרוק שמות של שחקנים שאנחנו מעוניינים בהם.
    מתי בדיוק העיתונאים שמסקרים אותנו על בסיס תדיר ידעו לדבר על שחקן או מטרה שאנחנו רוצים?
    הם הכחישו את טיאגו, הם הכחישו את אליסון, הם הכחישו את קייטה, ולא היה להם שום אזכור במקרים של פאביניו או ג׳וטה.

לאף אחד מהכתבים שמסקרים את המועדון, אין מושג מה קורה במועדון. ואם יש להם מושג, הם נמנעים מלכתוב על זה מראש. אבל טוב לדעת שעל בסיס ההסקה שלך, אין לנו כסף אליהם.

מה זה משנה מבנה העסקה?
    זה היה גורם למישהו להרגיש יותר טוב לו היינו משלמים עליהם בתשלום אחד מראש?
    הבאנו 2 שחקנים מצויינים, שמשדרגים אותנו משמעותית, אבל הבעיה היא מבנה התשלומים, הבנתי נכון?

אלעד, Scouser Tommy ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  8. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבאת 2 שחקנים טובים בשנתיים כשהסגל זועק וצועק להשקעה ורענון. הזנחת עמדות בצורה פושעת, דבר שאנחנו עושים באופן קבוע תחת FSG ובעונה שעברה סוף סוף חזר לנו לפרצוף כמו בומרנג באופן הכי דרמטי שאפשר, ואוי כמה שזה הגיע להם.

אלה הבעיות. ואחרות. מבנה העסקאות לא מעניין אותי, אני מעלה את זה כי אתה משתמש בזה כאיזה הוכחה לכך שהם מוציאים כסף. סכום זעום ביחס ליריבות שלנו ואפילו אותו לא באמת היה, ונראה שעכשיו משלמים אותו מה שאומר ש - הפתעה! - שוב אין כסף.

אתה חושב שההתנהלות של המועדון בשנתיים האחרונות היא נורמלית וטובה? אני פשוט לא מצליח להבין על מה אתה מגן פה בדיוק.

oranfu אוהב/ת את זה.
  9. owen11111 Member

אני מגן פה בעיקר נגד אמירות שהן מנותקות מהמציאות, חסרות מהות אמיתית ובעיקר שהמוטיב היחיד שמשותף להם זה:
    ״איזה מועדון בדיחה, לא הוצאנו מלא מלא כסף כבר כך וכך שנים - סימן שהכל חרא״.

אמירות כמו למשל:
    ״ובעונה שעברה סוף סוף חזר לנו לפרצוף כמו בומרנג באופן הכי דרמטי שאפשר, ואוי כמה שזה הגיע להם.״
    אז אני מבין שבעונה בה חווינו מכת פציעות דיי חסרת תקדים, כולל אובדן של השחקן הכי טוב שלנו לעונה שלמה, הגעה לרבע גמר ליגת האלופות ומקום 3 - זה התפוצצות בפרצוף. בסדר גמור.

ולשאלתך: אני חושב שבשנתיים האחרונות ההתנהלות מעורבת - מצד אחד עשינו בקיץ הקודם 2 עסקאות טובות, ובקיץ הנוכחי עשינו עוד עסקה טובה. לטעמי אנחנו צריכים להביא עוד קשר, ובעולם אידאלי הייתי שמח לראות שחקן התקפה שיגיע במקום אוריגי.
    בנוגע להזדקנות הסגל - כן הסגל מתבגר, אבל למעט ואן דייק והנדרסון, אנחנו יוצאים לעונה הזו כשכל השחקנים המובילים שלנו עדיין מתחת לגיל 30. אז כן אפשר אולי היה להתחיל תהליך של הצערה, כנראה במחיר של ויתור על מאנה או פירמינו. אני לא בטוח אם זה משהו שהייתי רוצה.

ומה אתה חושב על ההתנהלות של המועדון?

אלעד אוהב/ת את זה.
  10. yakov_y YNWA

ז׳וטה ומינאמינו הם 2 שחקני ההתקפה היחידים שהגיעו לקבוצה הבוגרת ב-3 השנים האחרונות.
    בינואר 2 שחקני ההתקפה הטובים ביותר שלך ביי פאר עוזבים לחודש.

קשר הרכב עזב ולא הגיע מחליף.

השוער המחליף שלך והמגן הימיני המחליף הם ילדים בלי ניסיון משחק, השאלות וכאלה, באו מקבוצת הנוער וזה מדאיג.

קראתי בסיום העונה שאנחנו אחת הקבוצות הכי מבוגרות בליגה, אני חושב מקום 2 בליגה.

איך כל זה לא אמור להדאיג ? לתת מילה טובה למועדון על מה ?

oranfu אוהב/ת את זה.
  11. owen11111 Member

אליפות אפריקה בינואר זו בהחלט בעיה, ולכן רשמתי שהייתי שמח לראות שחקן במקום אוריגי.

שנה שעברה היינו הקבוצה ה-14 הכי מבוגרת בליגה, עם גיל ממוצע של 26.8, הגיל החציוני היה 26.5, לא צריך להגזים.
    אסטון וילה היו הסגל הצעיר ביותר בליגה, עם גיל ממוצע של 25 מקורות למשל זה משהו שיכול להוסיף לדיון.

המגן הימני והשוער ״הילדים״ שיחקו בעונה הקודמת, והיו בסדר גמור. אין לי מושג איך הם יראו העונה, אבל ראיתי מהם כמה דברים טובים עונה שעברה.
    אפשר להיות מודאגים, ואפשר גם להסתכל על זה שהעונה הקודמת הייתה ביזארית להחריד, להסתכל על זה שאיבדנו את השחקן הכי טוב שלנו אחרי 4 מחזורים, את שני הבלמים הנוספים לפני מחצית העונה, מכת פציעות שהשביתה לפרקי זמן ארוכים חלקים ניכרים מהסגל, ושניים משחקני ההתקפה הבולטים שלנו היו בכושר מזעזע במרבית העונה + אנחנו הקבוצה שסבלנו מהכי הרבה החלטות שיפוט לרעתנו בעונה הקודמת (הן var והן סובייקטיביות).
    אה כן, ושיחקנו עונה שלמה ללא קהל, כשבפעם הראשונה בהיסטוריה שלנו אנחנו משיגים יותר נקודות חוץ מנקודות בית.

ולמרות כל אלה, סיימנו במקום השלישי והגענו לרבע גמר ליגת האלופות.
    רוצה להיות מודאג? אחלה, לך על זה. אף אחד לא רשם שלא.
    אבל אפשר להסתכל על הדברים, בהסתכלות קצרת טווח ובמיקוד על העונה הקרובה, ולחשוב שלא הכל חרא ושהבעלים הם השטן בהתגלמותו? כנראה שכן, אלא אם אתה כותב בדיון הזה.

אלעד אוהב/ת את זה.
  12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחליף לוויינאלדום ששיחק אחוז גבוה מאוד מהמשחקים.
    שחקן התקפה שיוכל להיכנס להרכב באפריקה ולרענן קצת את ההתקפה הזאת שרצה ביחד המון שנים בלי קשר.

אלה 2 שחקנים שהסגל זקוק להם בדחיפות.
    FSG צריכים לדעת לאפשר עסקאות כאלה.
    אם 2 השחקנים האלה יגיעו לא יהיו טענות כמעט בכלל (שוער שני, מגן ימני גיבוי).

אנחנו כבר ב11.8 וה2 האלה לא הגיעו לכן יש ביקורת.

13. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מבולבל כפרה. שחקן סתמי בטוטנהאם מרוויח כמו כוכב אצלכם. לכן יש ביקורת.

ואני חשבתי לתומי שבכל מקום אחר זה אמור להחמיא על התנהלות שפויה.

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מדבר על עצמי. לא מעניין אותי היתר.
    אנחנו ב11.8 וה2 האלה לא הגיעו, לכן יש לי ביקורת.

15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה כאילו מתעלם כאן מעובדה מאוד חשובה לדיון, והיא עד כמה צפויה הייתה מכת הפציעות הזאת. נכון, הextent פה היה חמור משחשבנו, אבל אני בטוח שאם תחפש פה תמצא דיונים מהקיץ על זה שהמצב בעמדות הבלמים הוא בעייתי בהינתן רקורד הפציעות של מאטיפ וגומז. אתה גם תמצא פה אנשים (כמוני) שכתבו שאם הבחירה היא בין קשר מרכזי לבלם - שזה מה שהיה בפועל בקיץ שעבר - העדפתי קשר מרכזי. אז אני לא בא להגיד שאנחנו יודעים הכל אבל להתייחס למכת הפציעות שחווינו כאילו היא התקיימה בואקום זה לא מדויק בלשון המעטה.

החלטות שיפוט זה אלמנט שאני לא אתייחס אליו כי אני לא הולך לחשוב שמטרגטים אותנו ספציפית. מה לעשות שזה חלק מהמשחק.

הקהל - קיבלת. השפיע עלינו מאוד גם לדעתי, אם אני צריך לתפוס אינדיבידואלים אז אני חושב שטרנט בתחילת העונה, אנדי, בובי ומאנה סבלו הכי הרבה.

עכשיו בהינתן שלושת האלמנטים האלה, איך אתה יכול לצאת לעונה עם פאביניו-תיאגו-הנדו כשחקני הרכב, שזה פלוס מינוס אותו מצב כמו ואן דייק-גומז-מאטיפ בקיץ שעבר (אם לא יותר גרוע כי פאביניו כן נפצע מדי פעם, וירג׳יל לא) - ולהסתמך על קרטיס, קייטה ואוקס בתור גיבויים? זה מטורף בכל קנה מידה.

בהתקפה אנחנו כותבים דברים כמו ״בעולם אידיאלי״, זה אבסורד הרי. אף אחד לא מבקש פה סגל של 22-25 שחקנים כמו סיטי, מבקשים 11+ספסל ראוי. כרגע כמו שאני רואה את זה יש בדיוק 3 שחקנים ראויים מקצועית בספסל: מאטיפ, קרטיס, פירמינו. מעבר אליהם, עוד 3 שאני יכול לשים כסימני שאלה ״חיוביים״: קונאטה, צימיקאס, ואליוט. כל השאר נעים בין לא רלוונטיים לחלוטין לבין רלוונטיים אבל לא כשירים.

איך אתה יכול לצאת ככה לעונה?

oranfu אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.