ליברפול 2020/2021- לא מגנים על התואר, תוקפים אותו שוב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rushie, ‏27/10/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Rushie Member

מבנה התשלומים בעסקאות של הקיץ שעבר זו בהחלט בעיה. למה להעמיד פנים שזה לא מעניין אותנו? אותי זה מעניין מאד.
    כשאתה פורס עסקאות בצורה כזאת סימן שאין לך כסף זמין, וכאן מגיעים לשאלה החשובה מכולן: למה אין כסף זמין? הכסף מהפרימיירליג בשיא, הכסף מאופ"א בשיא, הכסף מהטלוויזיה בשיא, הכסף מהספונסרים בשיא. איך אין כסף לחיזוק הקבוצה? לאן הוא הולך במקום זה?
    FSG כנראה מרגישים שהם עשו את שלהם, הביאו 2 תארים גדולים, יש כאן קבוצה שמסוגלת להביא טופ 4 בשנתיים-שלוש הקרובות. את הכסף הם ישימו עכשיו על דברים אחרים. לכן זה קיץ פיננסי.

יש גם עניינים מקצועיים ששווה לדבר עליהם בהקשר של הרכש בקיץ שעבר. כדי להביא את טיאגו מכרו את ברוסטר, וכנגד העסקה של ג'וטה מכרו את הובר. אולי היום זה נראה כמו שוד אדיר אבל נכון לקיץ שעבר מדובר היה ב2 פרוספקטים מאד מוערכים במועדון ולא הייתה שום אינדיקציה שאנחנו רוצים למכור אותם.
    אם כדי להביא רכש בשנים הכי פוריות שלך אתה חייב למכור כשרונות צעירים יש פה תקלה ואסור שזה יעבור חלק בגרון.

ולעניין הרכש עצמו, יש סיבה טובה להאמין שטיאגו לא היה מגיע אם לא היה במחיר מציאה ואם ווינאלדום לא היה מאותת על עזיבה.
    היווני סבל מפציעות אבל גם היה מספיק כשיר כדי לראות הרבה יותר הופעות בעונה שעברה, בכל זאת קלופ העדיף להמשיך לגמור את רוברטסון על הקו. על זה אומרים מה שקונים בזול עולה ביוקר.
    קונאטה גם לא היה מגיע אם לא היה לו סעיף שחרור יחסית נמוך. מועדון נורמלי שלא גוזר על עצמו נזירות פיננסית היה מוסיף את העוד 10-15 מיליון ומביא אותו כבר בינואר כשהיינו במשבר פציעות באמת מטורף כשכל שבוע פתחת עם צמד בלמים אחר.
    ג'וטה רכש טוב. לדעתי יש שם עדיין כמה סימני שאלה בענייני יציבות וכשירות אבל בסה"כ נראה טוב.
    על שאר השחקנים שהגיעו בתקופה הזאת עדיף בכלל לא לדבר.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  2. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא אומר שהכל חרא. כל עוד קלופ במועדון הוא יכול להמשיך ללהטט ולעשות קסמים. ההתנהלות של FSG מאוד מדאיגה אותי ליום שאחרי קלופ, זה בהחלט כן. וזה מה שאני חושב על ההתנהלות הזאת, אם לענות על השאלה שלך. אני חושב שהיא נשענת באופן כמעט אבסולוטי על מנג'ר של פעם בדור שלא סביר שנמצא עוד אחד כמוהו. אני חושב שההתנהלות היא לחלוטין כזו של בעלים שהישגיות לא מעניינת אותם אלא רק איזהשהיא יציבות בטופ 4 והשבחת הנכס. אני חושב שהדרך היחידה שזה יכול להיות יותר ברור זה אם ג'ון הנרי יגיד לנו את זה בפרצוף, ואני לא מבין איך אפשר להסתכל על השנתיים האחרונות ולראות משהו אחר. אתה מרגיש שהם רוצים לקחת עוד צעד קדימה? לזכות בצ'מפיונס שוב? אליפות? איזהשהיא שושלת כל עוד קלופ כאן? על סמך איזה פעולות שלהם?

ולמען ההבהרה, "חזר לנו לפרצוף כמו באופן הכי דרמטי" = קרה בדיוק הדבר שהכי קיווינו שלא יקרה. הזנחנו עמדה לחלוטין, כמו שאנחנו תמיד עושים, רק שבניגוד לשנים קודמות ההימור לא הצליח וכל הפציעות הקשות התנקזו לעמדת הבלם. דה פקטו זה עלה לנו בכל השאיפות שלנו לעונה הזו (עזוב שגם כשהייתה עדיין הזדמנות לתקן חיכינו עד ה31 לינואר כדי להביא בלם סביר בהשאלה ועוד איזה טרלול של אדוארדס כי - you guessed it - אין כסף), אם הייתה עוד תקווה לתואר כלשהוא (למה אתה לא מכוון לתארים?) אחרי הפציעה של וירג'יל היא נעלמה לגמרי אחרי זו של גומז. אז איך עוד אתה קורא לזה?

וזה פשוט מודוס אופרנדי של המועדון תחת הניהול שלהם. אז אתמול זה היו בלמים, ולפני 2 עונות ויותר אלוהים יודע איפה היינו והאם היו לנו בכלל איזהשהם גביעים בארון תחת קלופ אם רוברטסון או מישהו מהשלישייה הקדמית היו נפצעים לכמה חודשים. ולעונה הזו, מסתמן, יוצאים עם תפילות שלא יהיו פציעות במרכז הקישור. או חלילה טרנט לפרק זמן ארוך.

נערך לאחרונה ב: ‏11/8/21
  3. one united Member

מישהו יכול לומר לי למה אתם לא מתאבדים על ברנרדו סילבה? יכול לשחק כמעט בכל אחת מ 6 העמדות הקידמיות,הזוי

4. South Boy Member

כי גם בחלום הצ'ק עליו חוזר.
    תודה לאל שיש מים במקלחות ואתה מדבר איתנו על ברנרדו סילבה? הארווי אליוט מרשים בפרי סיזן וזה Like a new signing.

5. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא גם שמוק מסריח שיש בינו לבין האוהדים שלנו דם רע ושאף אחד לא רוצה פה, ואני מאמין שהוא גם לא היה רוצה לבוא וסיטי לא הייתה מוכרת לנו. בקיצור שום היתכנות לזה גם אם איכשהוא FSG היו מוצאים כמה גרושים מתחת לספה לזרוק לנו.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  6. הקופ בישראל Member

ג'ונס סובל מזעזוע מוח קל ולא יהיה זמין לנוריץ'

7. הקופ בישראל Member

בדיוק הנושא שחוזר פה וגם קלופ לא מסתיר זאת, אם אין מכירות אין קניות.

---

קלופ רמז שליברפול לא תחתים שחקנים עד שאחרים יעזבו את המועדון

“זה קיץ וחלון העברות פתוח, אז כולם מצפים להחתמות של שחקנים. נראה מה יקרה."

"בוא נעבור על הסגל. האם אתה רוצה לקנות מגן חדש? שוער חדש? יש לנו שם כבר שחקנים טובים.”

“במרכז המגרש יש לנו שחקנים עם ניסיון רב, כמו טיאגו, פאביניו, הנדרסון, צ'מברליין וקייטה. בנוסף, יש לנו שחקנים צעירים ומרגשים כמו אליוט וג'ונס."

"בהתקפה יש לנו את מאנה, פירמינו, סלאח, ג'וטה, מינאמינו, שאקירי ואוריגי".

"בהחלט שכחתי מישהו ... אם אתה רוצה לקנות שחקנים כאלה, אתה צריך להוציא הרבה כסף. אנחנו לא צריכים לעשות את זה כי השחקנים כבר כאן."

“אתה צריך לבצע שינויים מדי פעם, אבל אז חייב להיות מקום לעשות את זה. אנחנו לא רוצים עוד שחקנים. אם משהו קורה איפשהו, משהו יכול לקרות במקום אחר, אבל אין טעם להוסיף עוד שחקנים.”

"שוק ההעברות היה מעניין, ניסינו להאריך חוזים עם שחקני מפתח במועדון, דבר שאנחנו עדיין הולכים לנסות."

"לחלק מהמועדונים יש גישה אחרת, אולי מבחוץ זה יותר מרגש, אבל הארכת חוזים עם שחקנים טובים בכדורגל של היום היא אתגר בפני עצמו."

Jurgen Klopp speaks out over Liverpool transfer plans and names 14 players in squad hint - Liverpool Echo

נערך לאחרונה ב: ‏12/8/21
  8. oranfu Member

אתה פיספסת את הפואנטה שלי.
    על פניו, ברור שמה שרשמת זה מצוין.
    אבל כשמאכילים אותנו כל הזמן שזה שאנחנו מצליחים לתת משכורת כזאת לכוכב שלנו זה הישג של המועדון (כלומר, שמסוגלים לשלם משכורת גבוהה), זה מעמיד את זה באור קצת שונה כשאפילו טוטנהאם נותנת כזאת משכורת ל"שחקן סתמי".

הנה, ציטוטים טריים של קלופ. יש עוד מועדון שעושה כזה סיפור מהארכת חוזים לשחקנים שלו?
    כל הזמן אנחנו רק שומעים איזה הישג זה ואיך זאת המטרה העיקרית של המועדון וזה החיזוק האמיתי שלנו.
    פתאטי, אבל אשכרה יש עוד אוהדים שבולעים את זה.

סה"כ מסכים עם הדברים שנרשמו פה על ידי רוב החברים.

ההתנהלות של FSG היא תמיד לעשות קצת פחות מהמינימום ולקוות שזה יספיק כי יש מאמן של פעם בחיים.
    כן, אם הכל הולך מושלם אז אפשר לקחת תארים, אבל מעבר לזה שזאת לא תוכנית עבודה רצינית - למה אנחנו בכלל במצב שאנחנו תלויים בזה שלא יהיו שום תקלות? הרי אנחנו אחד המועדונים הכי מכניסים והכי עשירים בעולם, אנחנו צריכים לשאוף לצמצם כמה שיותר את כמה שאנחנו פגיעים לתקלות כאלה.

הרי את הבעיה בעמדת הבלם כולנו ראינו פה בקיץ שעבר. נאלצנו להחליט על מה עדיף להמר - קשר או בלם.
    למה צריך להמר?
    זה בכלל כשמראש אנחנו מתעלמים מהעובדה שאין לנו גיבוי למגן ימני או שוער. ולשחק עם מילנר שם זה לא גיבוי.

ולהגיד שרוב השחקנים שלנו מתחת לגיל 30 זה יפה, אבל הם גם שנתיים לסיום חוזה. באיזה שלב אנחנו מתחילים לדאוג למי שייקחו את מקומם עוד שנה\שנתיים?
    כי בלי למכור אותם אנחנו גם לא יכולים להביא להם מחליפים.

והקמצנות הזאת היא לא עניין רק של הבוגרים, למרות שזה מה שאנחנו הכי שמים לב אליו והוא כמובן הכי חשוב.
    גם בנוער אנחנו משלמים פחות מהיריבות. היה אפשר לחשוב שאם בבוגרים אנחנו לא הולכים על השחקנים הכי טובים שיש, לפחות היינו מנסים לדאוג לזה בנוער.
    על כל גורדון כזה שאנחנו מצליחים להחתים, היריבות שלנו מחתימות כמה. כי אנחנו משלמים משכורות נמוכות יותר. יש לנו תקרת שכר (נמוכה) לשחקנים מתחת לגיל 18.
    ואז מגיעים למצב שכשרונות בולטים מהנוער שלנו בורחים ליונייטד.

הקמצנות הזאת ואי השקעה משמעותית בהחתמת שחקנים היא across the board במועדון שלנו.

כל עוד קלופ פה אנחנו רלוונטיים (למרות שחבל כמובן שלא מנצלים את זה בשביל אשכרה לקחת תארים אלא רק בשביל להשביח את הנכס), אבל הוא עוזב עוד 3 שנים ותהיה התרסקות כמו של ארסנל אחרי ונגר.

9. Scouser Member

הדברים של קלופ גניבת דעת פר אקסלנס. יש לנו עומק במגנים? שיסביר מי בדיוק המגן הימני המחליף שלנו, נקו וויליאמס? מילנר?
    הוא ציין שם 8 שחקני התקפה שמתוכם רק 3 מסוגלים להבקיע מעל 10 שערים בעונה. היתר או שלא נספרים על ידי קלופ (שאקירי) או שלא ברמה (פירמינו, אוריגי).
    ושוב, וינאלדום ששיחק פה 95 אחוז מהמשחקים (וכל הכבוד לו על זה) עזב ולא בא מחליף. להגיד בקול רם שיש לנו את צ'מברליין וקייטה למרכז המגרש כאילו זה כיסוי מספק זה הזיה כמו לצאת לעונה שעברה עם גומז - ואן דייק ומאטיפ כמחליף יחיד.

10. Rushie Member

זה (עוד) ראיון רע של קלופ שמוכיח את מה שאני חושד בו כבר לא מעט זמן, שלא רק שהוא לא "סובל" מההתנהלות הכלכלית של המועדון, אלא הוא מעורב בקבלת ההחלטות האלה.
    נותן לשאקירי ואוריגי 5 הופעות בעונה ואז אומר שלא צריך שחקני רכש כי יש אותם, משהו שהיית מצפה לשמוע מאיזה ג'יימס פירס או מליסה רדי בחודש מאי, לא ממנו.

Ori8 אוהב/ת את זה.
  11. oranfu Member

מה אתם מצפים שיגיד, שהם חרא שחקנים והוא לא מחזיק מהם אבל תקוע איתם?

מה הוא באמת חושב עליהם אנחנו רואים טוב טוב כשהוא לא משתמש בהם אלא רק במקרי קיצון.

modric19 ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Rushie
    ראיונות = שקר.
    הרכבים = אמת.

הוא מקשקש, בסוף לא נותן להם דקות. זה שקוף, אין מה ליפול בפח הציטוטים.

אני משוכנע שבמועדון מנסים להעיף את שאקירי ופיליפס ואחרי שיעיפו אותם ואולי עוד שחקן אז נראה לפחות שחקן אחד מגיע.

לא אתפלא אם נסכים למחיר מגוחך על שאקירי, לדעתי שחקן הרבה יותר טוב מהמחיר שלו.

Scouser Tommy, LFC-Gerrard1 ו-oranfu אוהבים את זה.
  13. Ori8 Member

תמשיכו לבלבל את המוח.

נתן ראיון שהוא כל כולו גב לבעלים.

האם זה אומר שהוא לא רוצה רכש? לא.
    כל עוד זה מה שהוא אומר אני אמשיך לבוא אליו בטענות.
    הוא אשם במצב יחד איתם.

אעלק מה אתם מצפים שיגיד.
    אפשר להתחמק, אפשר לתת תשובות חלקלקות, אפשר למצוא עוד אלף דרכים לענות על מה שהוא נשאל מבלי לתת את התגובות המטומטמות שהוא נתן.

14. oranfu Member

הוא אמר שהוא רוצה רכש גם השבוע, אתה מתעלם מזה.
    אבל אם הוא לא יקבל כזה, אז הוא לא רוצה לשרוף את השחקנים שכן יש לו.

מי שמבלבל במח זה אתה.

15. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל מה שהוא אומר פה בתכל'ס זה שאין מקום לשחקנים נוספים מעבר למה שיש כרגע. וזה נכון, ליטרלי. אין לנו מקום לשחקן זר נוסף בסגל כרגע אלא אם מדובר בשחקן מתחת לגיל 21. עניין השחרור של אוריגי ושאקירי הוא לא רק עניין כספי. זה שהוא מרים לשחקנים שוליים בזמן שהוא כנראה בכלל מחפש למכור אותם זה לא צריך להפתיע אף אחד.

לכן גם אני תמיד נזהר שהטענות שלי לFSG הן לא שאין רכש היום ב11.8 (למרות שכן יש מקום לתהות למה דברים לא קורים מהר יותר, ובינינו? מועדון רציני שהבעלים שלו לא הופכים אותו לתפרן מביא את השחקנים שהוא רוצה בזמן לפתיחת העונה גם אם המשמעות היא לאבד כמה מליונים פוטנציאליים על שאקירי או אוריגי, אבל אלה כבר ציפיות משוגעות עבור FSG) אלא בראייה רחבה על ניהול המועדון בשנים האחרונות. ניהול שכל השופרים הכינו את הקרקע שימשיך גם הקיץ עם ההתמסכנות הרגילה, תעמולת החוזים וכו'. אם נמכור את שאקירי ואוריגי כנראה נביא איזה שחקן לסגל, מעריך שזה יהיה שחקן התקפה כי בכל זאת מסורת ארוכת שנים חייבים לכבד וחייב להיות איזהשהוא אזור במגרש שמופקר לגמרי ושכמה פציעות בו משמעותן חראקירי לעונה שלנו. והשנה נראה שבוחרים בקישור.

מצב נושא:
הנושא נעול.