ליברפול 2020/2021- לא מגנים על התואר, תוקפים אותו שוב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rushie, ‏27/10/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

צ'ילוול נפצע במשחק של אנגליה, שמייקל נפצע במשחק של דנמרק, אקה נפצע במשחק של הולנד...

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמייכל קיבל בעיטה לראש.
    אקה בכלל ישב על הספסל במשחקים האחרונים של סיטי.
    הפציעות האלה כולל זאת של ואן דייק לא קשורות לעומס.

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אווירת סוף העולם מוגזמת? אתה אמיתי?
    העניין הוא שזאת רק ההתחלה. חוץ מואן דייק, כל הפציעות שלנו הן כאלה שנובעות במובהק מעומס. פציעות שריר, פציעות בלי מגע כמו גומז. אני לא שותף לתחושה שזה קורה רק לנו - זה קורה בכל רחבי הכדורגל העולמי - אבל העובדה שבנוסף לזה, שני הבלמים הבכירים שלנו בחוץ לכל העונה, שמה אותנו בעמדה קצת יותר גרועה מהשאר.
    החשש הוא שהפציעות האלה רק יחמירו ככל שהעונה תתקדם. כרגע זה נראה חשש סביר כשכל 12 שעות שחקן אחר חוטף פציעה כזאת.

ווס בראון... דוגמה מונפצת מהתחת, צר לי. זה היה המגן הימני השני שלכם שאפילו הרוויח את מקומו בזכות בתקופות מסוימות. שום מקום להשוות לסיטואציה שבה, למועדון שמלכתחילה נכנס לעונה עם 3 בלמים בלבד, נפצעים שני הבלמים הפותחים לעונה שלמה. או שמתישהו לקחתם אליפות כשוידיץ׳ ופרדיננד סיימו את העונה במחזור 8 ופספסתי?

מי שלא רואה עד כמה בעייתית הסיטואציה שלנו מעכשיו ועד ינואר, הוא או טרול, או מהסקאוזרים שיגידו שהקבוצה הזאת מסוגלת להתגבר על הכל גם אם קלופ יקפוץ מהגג של אנפילד.

מה יהיה בפועל? אנאערף, זה כדורגל, זה ספורט. הכל יכול לקרות. אבל פרקטית? סיטואציה מאוד, מאוד קיצונית וגרועה לנו.

oranfu אוהב/ת את זה.
  4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

חשבתי שמדברים על הפציעות שמביאות איתם משחקי הנבחרות.
    אני בטוח שאם נבדוק את פגרות הנבחרות, גם הנוכחית וגם הקודמות, נראה שהפגיעה במועדונים היא רוחבית ולא משהו שקורה רק לליברפול.
    הזוי שמצד אחד מדברים הרבה על הקורונה וההשפעה שלה ומצד שני עדין דוחפים את כל הפגרות האלה כל שני וחמישי כדי לשחק בכל מיני מפעלים שרלוונטיים בעיקר לנבחרות מהדרגים הנמוכים שרק דרכם יכולות להפעיל לטורניר גדול.

נ.ב
    מבחינת עומס? שואו בדיוק נפצע אצלנו פציעה של עומס, מגווייר גם סבל מעומס וראו את העומס עליו ובגלל זה הוא לא שיחק מול פריס, גם ברונו בגלל העומס פתח בספסל מול רד בול, ולאור העובדה שאולה רגיל לשחוק שחקנים מסוימים די ברור שהפציעה של שואו היא רק תחילת הדרך אצלנו (כולנו זוכרים את הפציעות הארוכות של ראשפורד ופוגבה שנה שעברה בגלל חלוקת עומס לא נכונה).

נערך לאחרונה ב: ‏16/11/20
  5. oranfu Member

כשדיברתי על ניתוק התכוונתי בעיקר למה שאני רואה ברשתות החברתיות.

האתלטיק לא מדווחים כל הזמן שלא נעשה רכש. הרי כולנו ידענו שאנחנו מחפשים להביא מגן שמאלי וקשר התקפי בקיץ. ההפתעה היחידה היתה שהבאנו גם קשר מרכזי.
    לפני שנתיים אותו אורנסטין אמר שלא נעשה רכש בקיץ וחשבנו שהוא מקשקש (כי איזה מועדון לא עושה רכש...) ועובדה שלא היה רכש (ויסלח לי ספ ון דר ברג שאני לא מחשיב אותו כרכש).

זאת לא דרמטיות להגיד שיש שחקנים שהם גייס חמישי (לוברן), שיש שחקנים שהם אשפה מוחלטת (אדריאן). דרמטיות זה אולי להגיד שהנדרסון ווינאלדום הם שחקנים פח, זה אני מקבל.

זאת גם לא דרמטיות להגיד שנגמרה לנו העונה עם פציעות של גומז וואן-דייק. זאת ריאליות ומי שחושב שאפשר להתחרות על תארים עם מאטיפ\וויליאמס\פיליפס חי בסרט ומנותק מהמציאות, כן. אנחנו ניאבק על מקום בטופ4 במקרה הטוב עם השחקנים האלה.

אם האתלטיק מדווחים שאין לנו תוכניות לעשות רכש בינואר זה צריך להטריד מאוד. לא להפתיע, אבל להטריד.

בוודאות אנחנו בלי גומז וואן-דייק עד סוף העונה (לפחות).
    כרגע גם טרנט פצוע, רוברטסון לא לגמרי כשיר.
    מכאן אפשר עוד רק לרדת, כי אנחנו רואים שמתווספות עוד ועוד פציעות כל הזמן.
    אבל להגיד שנגמרה לנו העונה זאת דרמטיות...

אני חוזר שוב למה שרשמתי גם על החזרה של וירג'יל וגומז - עם פציעות כאלה, אנחנו אפילו לא יודע איך הם יחזרו. אלה פציעות קשות מאוד, פציעות שמשנות קריירות. אז לא להביא 2! בלמים חדשים עד תחילת העונה הבאה זה הימור אדיר גם עליה.

6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

להגיד שנגמרה לנו העונה זה לחלוטין דרמטי ברמות. זה לא הופך את זה בהכרח ללא נכון, אבל זה דרמטי... משהו פחות דרמטי להגיד יהיה ״עם מאטיפ/וויליאמס/פיליפס, הסיכוי שלנו לקחת תואר הוא קלוש״. סתם בשביל הסמנטיקה.

בולשיט. כשאתה רוצה, אתה יודע טוב מאוד להתעלם מהכתבים האלה... עניין של בחירה.

כרגע אני מסרב להאמין שלא נביא בלם בינואר. פשוט אין מצב.

Roma, k_700 ו-owen11111 אוהבים את זה.
  7. oranfu Member

נגמרה העונה - אין תארים, מאבק על טופ4. לחשוב שנראה תארים כשזאת ההגנה שלנו זה לחלוטין לחלוטין לא ריאלי.

פעם הייתי מתעלם מהכתבים. התפקחתי.
    ואורנסטין הוא לא איזה כתב חצר שלנו. זה לא פירס.

גם אני חושב ש"אין מצב". כי זה לא נתפס.
    אבל כמו שאני מכיר את ההתנהלות, כן יש מצב.

8. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין שום היתכנות לזה. אפס. יגיע בלם, המועדון יכול לתדרך ולקשקש כמה שבא לו.
    אני אמור להאמין שמה? קלופ הולך לסמוך עד סוף העונה על 2 בלמים (וויליאמס ופיליפס) שבכלל לא היו בתכניות שלו בקיץ? אני אמור להאמין שהוא יעלה את וויליאמס במשחק נוק אאוט נגד ברצלונה או יובנטוס? די נו.

אין לו אופציות, יש לו מאטיפ שזה אוויר וגם הוא יודע את זה, ויש לו את פאביניו.

יש גבול לכל דבר ועם כל הביקורת על ההתנהלות לאורך השנים (בקיץ בסוף הופתענו לטובה), פה אני שם גבול. אני מופתע שאורנסטיין מדווח את זה בכלל. ברור שהמועדון לא ישדר שהוא נואש ואנחנו לגמרי מוכנים להניח את גורל העונה על הכתפיים של נייט פיליפס שהיה אמור בכלל להיות כרגע בצ'מפיונשיפ או הליגה השניה בגרמניה אבל אפילו לשם לא הצלחנו להעיף אותו. באותה מידה לכתב מנוסה צריך להיות ברור שזה בולשיט.

9. Rushie Member

אני מאמין ב100% שיגיע עוד בלם. אם זה יהיה מישהו ברמה של אופמקאנו או איזשהו סותם חורים אני לא יודע, כנראה שיותר סביר שהשני, אבל יגיע מישהו כי פשוט נגמרו לנו השחקנים שם.
    הכתבה הזאת של האתלטיק צפויה כמו פטריות אחרי הגשם. בשוק הבלמים אנחנו בערךהמועדון הכי סחיט בפלנטה היום, ברור שנשדר שאנחנו בכלל לא מעוניינים בבלם.

owen11111 ו-modric19 אוהבים את זה.
  10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל אם זאת ההגנה שלנו רק לחודש וחצי הקרובים? גם אז תסגור כל סיכוי שלנו לתואר?
    שמע, אין לי בעיה עם הטענות שלך, אבל אל תטען שאתה לא דרמטי. אתה הכי דרמטי שאפשר כנראה. גם אני כזה בסיטואציות מסוימות, אבל בוא לפחות נהיה מודעים לעניין...

זה מוזר בעיניי במיוחד אחרי הקיץ האחרון. קיבלנו חיזוק בדמות ג׳וטה שאף אחד לא דמיין שנביא, גם תיאגו חשבנו שזה בלבולי ביצים לאורך כל הקיץ. אז אם רק לפני חודשיים הצליחו להפתיע אותך עם 2 שחקני רכש ש, תאורטית, הפכו אותנו מעבר לקבוצה הכי טובה בליגה גם לסגל אולי הטוב בליגה - למה אתה פתאום נוטה להאמין לכתב אקראי שעד כמה שידוע לי לא פירסם שום סקופ עלינו אי פעם?

owen11111 אוהב/ת את זה.
  11. oranfu Member

א - אני לא מאמין שזה יהיה רק לחודש וחצי הקרובים.
    ב - גם בחודש וחצי האלה אנחנו יכולים להתרסק ברמה כזאת שבפברואר כבר לא יהיה לנו סיכוי.

לא האמנו שיגיע ג'וטה כי עד כדי כך התרגלנו שהמועדון לא מוציא כסף! פאקינג 45 מיליון אחרי ששנים אנחנו לא מוציאים כסף. אם סיטי\יונייטד\ארסנל\צ'לסי ואפילו אברטון! מביאות קשר התקפי ב45 מיליון אף אחד לא תופס את הראש, זה משהו שכבר לגמרי מצפים מהם, זה המינימום.
    אצלנו זה הפתעה מדהימה לטובה.
    טיאגו לא האמנו לא בגלל שנדרש כסף יוצא דופן (אפילו לא קרוב) אלא כי חשבנו ש30 מיליון על עמדה שהיא לא קריטית לנו זה משהו שאין סיכוי שיקרה. בסוף הביאו אותו בשקל 90.

כשהם עושים את המינימום הנדרש מבחינת הוצאות (ובאמת שאין לנו פה בכלל ציפיות בנושא הזה) אז זה כאילו הם עושים דברים מדהימים. הם לא, הם עושים את המינימום.
    זה אדוארדס ובעיקר קלופ שעושים קסמים.

לגבי אורנסטין, אמנם הוא לא מסקר את ליברפול יותר מדי, אבל הוא כן כתב אמין. אני גם זילזלתי בו לפני שנתיים כשטען בתוקף שאנחנו לא נוציא כסף ואמרתי שיתרכז בארסנל. טעיתי.

אם פירס\רדי\ג'ויס יגידו שאנחנו לא נעשה רכש - זה ברור שזאת ידיעה שהם מקבלים מהמועדון (בהתאם לצרכיו). כשזה מגיע מאורנסטין - אני לא משוכנע.
    הרי זה לא מתקבל על הדעת שלא נעשה רכש, אז למה שעיתונאי רציני ואמין ידווח דבר כזה שברור לכולם שהוא לא נכון?

האם זה בוודאות אומר שלא יהיה רכש? כמובן שלא. לזרוק את העונה הזאת לפח זה טמטום רציני כי לא להביא בלם יפגע משמעותית אפילו בסיכויים שלנו להיות באלופות בעונה הבאה וזאת פגיעה כלכלית רצינית מאוד. אסטרטגית זאת טעות גדולה להפקיר את המשך העונה.
    מה גם שזאת עמדה שבטוח היתה לנו גם ככה תוכנית להתחזק בה בקיץ הבא ככה שזה לא לעשות עכשיו רכש שבכלל לא היה בתוכניות.

12. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

חסרות סיבות לעיתונאי לדווח משהו כזה? מקור שהטעה אותו, טראפיק לכתבה, יצירת שיח...

אתה חוזר על דברים שדוברו כבר בקיץ ואני כתבתי גם בעצמי, כל מה שקשור לציפיות וכו׳. אבל הנקודה היא הרי שלהביא בלם עכשיו בינואר זה נופל תחת הקטגוריה של ג׳וטה לצורך העניין, רכש שלי ולך ברור שאנחנו -חייבים-, לא איזה לוקסוס. אז כמו שהופתעת איתו יש סיכוי טוב שתופתע גם בינואר.

ושוב, תטען מה שבא לך, שהעונה גמורה בעיניך, אין בעיה. רק אל תנסה לצייר את זה כאילו זה הליך חשיבה לוגי גרידא ולא דרמטיות כשברור לכל שאמירה כזאת במחזור 8 היא דרמטית. גם אם הלכו לך שני הבלמים הבכירים לכל העונה, כן.

אם לא יגיע בלם בינואר לא יהיו גם תארים, זה משהו שסביר לגמרי לטעון, אבל כל עוד לא באת מהעתיד ואתה יודע שלא נביא - להגיד עכשיו ״נגמרה העונה״ זאת אמירה ד-ר-מ-ט-י-ת. רק לא מבין למה כ״כ קשה לך לקבל את זה.

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

דרמטית חד משמעית.
    מכבד מי שאמר דבר כזה אחרי שואן דייק הלך שכן הוא באמת מפלצת ושובר שיוויון אם יש בכלל שיוויון. אבל בגלל האקסטרה של גומז דווקא? בלם חשוד שלצד הפלוסים הברורים שלו יש לו גם מינוסים ובגדול אם לבחון את חצי השנה האחרונה שלו הוא שיחק ברמת לוברן.

אל תחזרו גם להודעות אחרות שלי, כשקורה לנו נזק אני ישר רץ לאמוציות, התגובות שלי שוות משהו רק 48-72 שעות אחרי האירוע. וגם זה לא תמיד.

תקראו לי פסיכי, אנחנו עדיין צמודים לאליפות עם סיטי.

14. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי יש לך במקום גומז? אי אפשר פשוט להתנחם בעובדה שהוא לא היה בשיאו בחודשים האחרונים בלי לקחת בחשבון מי בדיוק מחכה לשחק במקומו. אתה מבין שאתה מרחק פציעה של מאטיפ מלרוץ מעכשיו ועד ינואר (בהנחה שבלם נוחת ב1 לינואר, אני חושב שנביא בלם אבל לא בהכרח זה יהיה בתחילת החודש ולא לקראת סופו נגיד) עם פיליפס\וויליאמס כבלם פותח? ופציעה של מאטיפ היא מובטחת לך, אין אדם בר דעת שייתן לזה יותר משבועיים במקסימום עד שזה קורה.

אגב לדעתי גומז מאוד השתפר מאז הפציעה של ואן דייק. חוץ מההרחקה הגרועה נגד ווסטהאם שהובילה לשער, לא הייתה לו שום טעות שאני זוכר והוא היה מצוין.

LFC-Gerrard1, Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  15. oranfu Member

גומז לא קריטי? אנחנו מבינים שבמקומו זה פיליפס\וויליאמס כן? מבין ביקורות על גומז, אבל הוא טוב מהם ב20 דרגות.

לא מתמודדים על תואר מבחינתי זה גמורה. לא טענתי שנרד ליגה.
    לדעתי לחשוב שבלי VVD וגומז אנחנו עוד נאבקים על אליפות (ועוד כשרואים את שאר הפציעות) זה אופטימיות מטורפת.
    זה מרכז הגנה מהחלשים בליגה (בטח כשמאטיפ ייפצע, וגם אם לא ייפצע הוא יכול מקסימום משחק אחד בשבוע).

השופט המכור הבנזונה שהיה על ה-VAR בדרבי יהיה על ה-VAR גם נגד לסטר. באיגוד השופטים לא לוקחים סיכונים.

מצב נושא:
הנושא נעול.