ליברפול 2020/2021- לא מגנים על התואר, תוקפים אותו שוב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rushie, ‏27/10/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Scouser Member

מבחינתי שגם קלופ יישאר בליברפול. שהעוזר מאמן שדומה לו ינהל את המשחק.

d-s, oranfu, LFC-Gerrard1 ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

חייבים לשחק שחקנים שאין שום סיכוי שיהיו ב11 נגד פולהאם.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  3. Ori8 Member

איך אתם פשוט מכינים את הקרקע לעצבים.. בחיי שחבל. זה לא יקרה. תשכחו מזה כבר עכשיו. אני רוצה להאמין שכן נראה שחקנים אחרים בהרכב (קייטה, ריס וויליאמס) אבל תשכחו מהפנטזיות שלכם. לפחות שניים מבין מאנה/סלאח/ג'וטה/פירמינו פותחים. לפחות. אולי הנדרסון ומאטיפ יקבלו מנוחה. כל השאר ישחקו. כולל ארנולד. אם קלופ יהיה במצברוח טוב אולי צימיקאס יקבל הרכב.

איזה משחק פנטסטי היום. תענוג. ונגד קבוצה טובה.
    אם מאנה היה בא לדפוק כרטיס היינו מסיימים עם שישייה, אבל לא נהיה חזירים.
    הנדרסון רמה מעל כולם.

Scouser Tommy, Liverpool-Forever ו-owen11111 אוהבים את זה.
  4. oranfu Member

ברור לי ששחקנים בכירים ישחקו.
    זה מעצבן אותי כבר מעכשיו.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עוד עצבני על ה2 נקודות מברייטון.

איזה פסיכים אנחנו.

6. oranfu Member

שופט בנזונה שעשו אותו בגנגבאנג, זה מה יש.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

https://twitter.com/lfc_allting/status/1335671252648914951

חורש את הטוויטר, איזה כיף.

*4 נק', לא נשכח את השוד בגודיסון.

oranfu אוהב/ת את זה.
  8. Rushie Member

גם אני הסתכלתי על הטבלה אתמול וקלטתי שעם כל העונה הנאחסית הזאת שעוברת עלינו אנחנו במצב די טוב והיינו אפילו ב4 הפרש בצמרת אם השיפוט באברטון ובברייטון היה קצת יותר סביר.

מאנה עשה אתמול לסמדו מיגרנה ולקח כדורים באוויר לבולי שגבוה ממנו פי 2. כותבים כאן שהוא היה רע, הוא בהחלט היה פחות טוב מבדר"כ אבל בעיניי זו עדות לרף הבלתי נתפס שהוא הציב. אני שוב אכתוב שהוא שחקן פשוט אנפלייבל. סיוט לכל מגן להתמודד עם דבר כזה.

אני דווקא חושב שלג'ונס היה משחק פחות טוב אתמול. קיבל כמה כדורים בהתקפה ולא הצליח לקבל את ההחלטות הנכונות. עדיין לא מספיק אמיץ ולוקח על עצמו את המשחק אבל זה בסדר והוא מתפתח יפה מאוד, אני מאמין שגם זה יגיע בסוף.
    להוציא לו את הכדור מהרגל זו משימה לא פשוטה ומגיע לו קרדיט על השער ה4 שהוא התחיל עם דריבל טוב.

Ori8 אוהב/ת את זה.
  9. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אנחנו באמת במצב טוב למרות הנאחס. מצב טוב מאוד בהתחשב בנאחס.
    שימו לב שאפילו הפרש השערים שלנו מתאושש אחרי שתקופה ארוכה הוא היה הכי גרוע בצמרת בגלל ה7-2. טוב יותר משל סיטי ולסטר. לא ממש משנה, אבל סתם ממחיש שבסה"כ אפשר להיות מאוד מרוצים מהתוצאות מאז אותו 7-2 ולאור כל החרא שעברנו מאז.

10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב שאתם במומנטום לפני ינואר, עם ההנהלה שלכם זה עוד ישכנע אותם שלא צריך להוציא כסף על בלם בינואר.

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם לא מגיע בלם ב1.1 זאת הפקרות בלתי רגילה.
    פאביניו לא בלם, אנחנו מפספסים אותו בקישור בכלל. מאטיפ כל הזמן פצוע. ואן דייק וגומז עם פציעות קשות מאוד, הם לא יחזרו פתאום בינואר-פברואר.
    אני מצפה שב1.1 אנחנו כבר עם בלם בסגל מוכן לשחק.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  12. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

יגיע בלם גם אם ננצח כל משחק עד ינואר. אני לא מוכן לחשוב על אופציה אחרת. יש את ההפקרות הרגילה שלנו ואז יש את זה.

הבעיה היא לא פאביניו ומאטיפ כשאתה כן מצליח להעלות את שניהם בהרכב. הבעיה היא שלא להביא בלם = להחליט באופן מודע שאתה תמשיך להשתמש בפיליפס וריס וויליאמס לא מעט במשחקים קריטיים. פוטנציאלית הם יעלו אצלך בהרכב ברבע גמר, חצי גמר אלופות או במשחקים שיכריעו אליפות. קלופ יעשה את זה? כמובן שיגיד שכן אם הוא יישאל, בפועל אף אחד במועדון לא החזיק מהשחקנים האלה או תכנן להשתמש בהם לפני שהגיע המשבר הזה וזה מספר לי הרבה יותר מאשר השבחים שקלופ מרעיף עליהם בתקשורת.

oranfu, Scouser Tommy ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  13. owen11111 Member

אני אתחיל מהסוף: אין ספק שאנחנו חייבים להחתים בלם נוסף. יצאנו לעונה הזו עם 3 בלמים בכירים, כשאני לא מצליח לחשוב מתי הפעם האחרונה בהיסטוריה שלנו בפרמיירליג הרשנו לעצמנו להגיע למצב כל כך דליל, אפשר אפילו לומר מדאיג, בשורת הבלמים.

יחד עם זאת, אני חושש שמי שמצפה לראות כאן בלם נוסף, מוכן להצטרף לסגל כבר ב-1.1 - צפוי להתאכזב ולהתעצבן.

קשה להתעלם מהדרך שאנחנו פועלים בשוק ההעברות במהלך 4 השנים האחרונות, והמוטיב שמשותף למרבית ההעברות שלנו: שחקנים שאנחנו מאמינים שיש להם פוטנציאל השתפרות משמעותי, value for money וכאלה שמתאימים למועדון מבחינת פרופיל אישיותי ולקלופ בצורה העבודה.

אין ספק שיש בעולם הרבה מאוד בלמים שכנראה עשויים להיות מועמדים טובים יותר מנייט פיליפס או ריס וויליאמס לעמדת הבלם הרביעי. אבל אנחנו גם יודעים שהסיכוי שעכשיו נלך על שחקן בפרופיל של קונר קודי או וסטרגארד, שחקנים מוכחים עם ניסיון שנדרש לשלם עבורם מחיר גבוה מהערך שהם יתנו לנו - הוא דיי קלוש.

אם אני צריך לנחש, יש 3 תסריטים שנראים לי סבירים;
    1) הגרוע מכל - הפאסיבי - קלופ מרוצה מקצב ההחלמה של ואן דייק וגומז, ונוטה להאמין שאין סיבה למהר בינואר לקנות לטווח הארוך. מכת הפציעות לא מעמיקה, וההופעות של פיליפס ו-וויליאמס ממשיכות להיות סבירות - וממשיכים בעונה הזו כמו שפעלנו עד עכשיו: בונים על מאטיפ ופאביניו, מגבים אותם עם 2 בלמים צעירים ומתפללים לטוב.
    2) ההזדמנותי - היה ויש שחקן שאנחנו חושבים שניתן להביא אותו בקלות יחסית (ע״ע מינאמינו) - ע״י תשלום סעיף שחרור נוח יחסית, או מועדון שיש לנו יחסים טובים איתו - ולהביא שחקן עם פוטנציאל אבל כזה שרחוק מלהיות מוכח, זו תהיה קנייה הגיונית. אין לי שמות מאוד רלוונטיים כרגע, אבל אני מניח שאי שם בצרפת/ספרד/פורטוגל אפשר למצוא פרוספקטים כאלה.
    3) האקטיבי/אסרטיבי - ללכת ולשלם עכשיו בתשלום אחד את הסעיף שחרור של קונדה מסביליה. קשה לי לחשוב אפילו על שם אחר שיכול להיות רלוונטי , כי אני לא רואה את לייפציג ממהרת לשחרר את אופמקאנו בינואר, כשיש להם סיכוי לקחת אליפות היסטורית מבאיירן גם לא תמורת 70 מיליון יורו. מעבר לזה שאין הרבה שמות מאוד אטרקטיביים בחוץ וגם בלמים אחרים שקושרנו אליהם (בן וויט לדוגמה) - ללכת ולהוציא אותם מההרכב של קבוצה באמצע העונה, ידרוש תשלום גבוה בצורה משמעותית ממחיר שאנחנו מניחים שאנחנו יכולים להשיג בקיץ, דבר שאנחנו לרוב לא מוכנים לשלם.

אני לא יודע מה יקרה בסוף, אבל לצערי אני לא יודע אם אפשר לשלול על הסף את התרחיש בו אנחנו לא מחתימים אף אחד.

נערך לאחרונה ב: ‏7/12/20
    Gianzola01, Esomech ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

רגע מה עם אופציה להחתים בלם עם פוטנציאל ב20-30 מיליון פאונד? למה הקפיצה מרכש מינאמינואי חד-ספרתי ישר לסעיף שחרור של קונדה (מעל 60 מיליון לא?)?

oranfu ו-owen11111 אוהבים את זה.
  15. owen11111 Member

מינאמינו סתם הדוגמה שעלתה לי בראש כשחקן האחרון שניצלנו סעיף שחרור נוח על מנת להחתים אותו. אני רוצה להאמין ובעיקר מקווה שיש באמת שחקנים בטווח ביניים שגם נוכל להחתים בלי עכשיו להכנס למשא ומתן מפרך, וגם שאנחנו חושבים שיש להם פוטנציאל להיות פיתרון לטווח הארוך.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.