ליברפול 2020/2021- לא מגנים על התואר, תוקפים אותו שוב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rushie, ‏27/10/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

זאת הייתה החלטה שערורייתית של קלופ ועכשיו כולנו נאכל על זה חרא.
    אין קשר לעונה ולא לשום דבר.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  2. oranfu Member

אוי אוי אוי כמה שקלופ מטומטם.
    אוי אוי אוי כמה שמגיע לו אם ג'וטה סיים את העונה.

רשלנות וביזיון מה שהוא עשה ביום רביעי ואנחנו נשלם על זה מחיר כבד.

3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

זוועה.

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אשכרה אוריגי יצא החוצה בזמן שג'וטה וסלאח נשארו בפנים לסגור 87 ו98 דקות.
    זאת החלטה סטייל החילופים/מנוחה של טורס בזמן שצריך לרוץ לאליפות.

אמרתי לכם לפני חודש, השתבשה דעתו בעקבות הפציעות.
    זה לא קל להיות מאמן של קבוצה שעשית כל החלטה אפשרית בצורה הטובה ביותר, בנית סגל מפחיד עם אמצעים מוגבלים, אתה אמור להיות פייבוריט מוחלט וליצור דומיננטיות של 2 אליפויות ברצף ועכשיו להמשיך בעונה כשאתה יודע שכמה חלקים מרכזיים מאוד מהפאזל לא יחזרו העונה או שיהיו בחוץ לחודשים. יש בזה המון קושי מנטלי.
    העיסוק הבלתי פוסק בשעות המשחקים (ממתי זה הפריע לנו בכלל? אנחנו דורסים את כל היריבות כל הזמן בשנים האחרונות, לא משנה מתי המשחק), בצפיפות של העונה החריגה הזאת, זה גם משפיע על השחקנים. החילופים פחות מדוייקים, הציטוטים פחות מועילים. כל הסימנים של מלטדאון שם. להתווכח עם שדר על השעות, של מי ההחלטה, זה מלטדאון. זה גם גורר אפקט על השחקנים, בדקה 60 בברייטון כולם ירגישו בנוח לרדת ל80% מאמץ כי "השעות לא נוחות". זה הפוך מהדיבור החיובי הבלתי פוסק של קלופ משך כל התקופה שלו אצלנו. בסופו של דבר אותה פסיכולוגיה חיובית בלתי פוסקת שהוציאה תפוקה מבינוניים כמו לאלאנה, מילנר וכו' עובדת הפוך כשהיא שלילית. לדבר על בריאות שחקנים בלי הפסקה ואז לתת לארנולד 98 דקות,לסלאח 98 לג'וטה 87 ועוד הזיות במשחקים עם 0 חשיבות זה מלטדאון. הסימנים שם. אולי תוצאות טובות יוציאו אותנו מזה.
    ההבדל פשוט הוא שהיינו חתיכת מכונה על סף המושלמת, אז הפציעות והפגיעות המנטלית לוקחת אותנו למטה ואנחנו עדיין קבוצה טובה מאוד.

הצד החיובי הוא שבאמת נבנה פה סגל מפחיד. אני מסתכל על הקבוצה שהיינו עונה שעברה, לחשוב שאתה מצרף למה שכבר היה את ג'וטה ותיאגו...הפוטנציאל פה מדהים. תוסיפו בלם שבטח נביא בינואר/בקיץ ואנחנו חתיכת פרוספקט מטורף ל21-22 גם אם יש בעיות בלונג טרם מבחינת גילאי שחקני המפתח.

נערך לאחרונה ב: ‏12/12/20
    Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  5. oranfu Member

הסגל המפחיד הזה ועדיין המחליף הראשון בהתקפה זה מינאמינו, יש קשר שמחלטר כבלם והבלם המחליף זה שחקן שניסינו לשלוח לליגה השנייה בגרמניה.

השמועות על הפציעה של ג'וטה הם קטסטרופה. במקרה הטוב הוא יחזור אולי למשחקים האחרונים של העונה אם זה נכון.

לא יאומן מה שקלופ עשה ברביעי, אין לי מלים.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי את השמועות על PCL.
    השאלה אם זה לא תמיד שמועות גרועות על כל פציעה שלנו. גם כשבסוף מתברר ששחקן בחוץ לשבוע.

7. oranfu Member

אנחנו 3 ימים אחרי הפציעה והדיווח אומר שבמועדון מחכים עדיין להבין מה החומרה. לא מומחה אבל זה לא נשמע כל כך טוב.

8. Rushie Member

חדשות מטרידות מאוד, כמו שכתבתי אני לא הייתי עולה עם ג'וטה או עם כל אחד מהרביעייה במשחק ברביעי, או לכל הפחות מחליף אותם קודם.

אבל לפני שמחליטים שקלופ במלטדאון בואו נזכיר שכבר לפני שבועיים היה פה דיון האם קלופ באמת יעלה עם הרכב של ילדים במידה והמשחקים האחרונים יהפכו ללא רלוונטיים. אני למשל הבעתי ספק רב שזה מה שיקרה ולכן גם לא הייתי מופתע לראות את ההרכב. קלופ לא יזלזל במפעל הזה כמו שהוא מזלזל בגביעים המקומיים. בין אם זה משיקולי דירוג/כסף/יוקרה/ווטאבר, הוא עולה במשחקים האלה כדי לנצח. זו מדיניות שתמיד הייתה ותמיד תהיה.
    אם לא היינו בעומס משחקים כנראה שהיינו עולים למשחק הזה עם הרכב ראשון מוחלט. קלופ מבחינתו עשה את ניהול הסיכונים שציפינו שיעשה, פשוט אנחנו לא מבינים שלעלות עם 0 שחקני הרכב מעולם לא הייתה אופציה.

9. oranfu Member

זה שהוא כל הזמן מזיין במח על המשחקים והעומס אומר שהוא בסוג של איבוד עשתונות, כן.
    בחיים לא שמעתי אותו מתלונן על כלום, ובחודשים האחרונים הוא מתלונן נון-סטופ.
    אז כן, אני מסכים עם גיל. אנחנו פייבוריטים וסובלים ממכת פציעות וזה סוג של עירער אותו, זה לגמרי מה שאני מרגיש.

10. Rushie Member

כשכתבתי שאני בספק שקלופ יעלה עם הרכב של מחליפים מול הדנים, נראה לי שזה היה @Walkon שענה לי שאם לא, זה יעמיד באור רע מאוד את כל התלונות שלו על העומס. אני מקבל את הטענה הזאת ואני מניח שעכשיו עם הפציעה של ג'וטה התקשורת הולכת לשאול את קלופ למה החליט לסכן שחקני הרכב במשחק חסר חשיבות, התשובה שלו מסקרנת אותי מאד.

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

קלופ כבר ידע בשישי שהפציעה של ג'וטה לא פשוטה הרי. הוא לא מרפרש את הטוויטר ומחכה לשמועות כמונו.
    הוא דיבר על זה שכדי שצעירים ירגישו בנוח במשחק רשמי צריך בסיס של שחקנים ותיקים ולכן הוא עלה עם חצי צעירים חצי ותיקים בשלישי.
    מבחינתו זאת לא אופציה לעלות עם צעירים בלבד.
    הפציעה היא לא פציעת שריר, תמיד ניתן לומר שזה חוסר מזל שהוא ספג כזה תיקול ואי אפשר לתת לשחקן לנוח רק מהחשש שיתקלו אותו. אם הייתה פציעת שריר - היה נימוק חותך לגבי ניהול הדקות של השחקן.

12. oranfu Member

אליוט עם גול ענק לבלקבורן.

נערך לאחרונה ב: ‏12/12/20
    Scouser, Scouser Tommy ו-LFC-Gerrard1 אוהבים את זה.
  13. Ever Banega Member

אפשר עידכון מי פצוע כרגע?

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואן דייק, גומז, ג'וטה, מילנר, שאקירי, תיאגו, צימיקאס.
    צ'מברליין ואליסון על סף חזרה.

15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה שמבאס זה שתיאגו עוד יחזור אחריו.

על הפנים. פשוט החלטה נוראית של קלופ, אין לי דרך אחרת לתאר את זה. נקווה שבובי ימשיך בשיפור ההדרגתי בתקופה האחרונה ושקרטיס ימשיך להיות כ״כ דומיננטי. חשוב מאוד לנצח בפולהאם אחרי התוצאות הרעות של סיטי וצ׳לסי, ועוד יותר חשוב לנצח את טוטנהאם באנפילד. כמה קלאסי מוריניו זה לקטוע לנו את הרצף באנפילד עכשיו... אסור.

oranfu אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.