ליברפול 2020/2021- לא מגנים על התואר, תוקפים אותו שוב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rushie, ‏27/10/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. k_700 Member

מה זה משאיר לך מספר קשרים? הוא פצוע, אתה יכול להביא כמה קשרים שאתה רוצה.
    תזרוק אותו בהשאלה ותשלם את השכר שלו או תשאיר אותו בסגל ותשלם את השכר שלו, עשית פה את אותו דבר.

ברוך הבא לעולם הזה של האלכסיס סאנצ'זים.
    קנית שחקן בהרבה כסף, הוא בלוף+לא כשיר אף פעם ליותר משבועים על פני שנתיים, חוזה ארוך- נדפקת איתו בסגל. להגיד מהכורסא שהיה צריך למכור אותו או להשאיל אותו זה קל, לא תמיד זה פרקטי בתנאים האלה בטח כשאתה מוסיף גם קיץ עם קורונה כשכל מועדון שומר את המזומנים שלו קרוב לחזה.

הייתם צריכים להביא עוד קשר בכל מקרה, בטח כשגם טיאגו מגיע עם גליון פציעות עשיר.
    יש אגב כמה שמות מעניינים בשוק שלא יעלו הרבה כסף, חלק מהם רלוונטיים לינואר.

2. Scouser Member

ואנחנו כנראה נאבד בקיץ את וינאלדום ואולי גם מילנר. כלומר נאבד 2 שחקנים סופר אמינים מבחינת כשירות, ואם נצטרך לסמוך על הכשירות של טיאגו/אוקס/קייטה כנראה נהיה בבעיה רצינית. הדבר היחיד שחיובי בעסק הזה הוא שג'ונס קיבל המון דקות ולקח את ההזדמנות.

3. oranfu Member

מסתכל על נתוני פציעות - צימיקאס אף פעם לא החמיץ משחקים בגלל פציעות בקריירה שלו.

פציעה שניה שלו כבר אצלנו.

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה אומר לי ברוך הבא לעולם שאני מכיר 30 שנה.
    היו לנו מיליארד אפסים שנשארו בגלל חוזים מוגזמים.

עוד משהו, עוד שבועיים שלושה יש חלון פתוח. אפשר גם להביא עוד שחקן התקפה ולמכור את אוריגי.
    הכל שאלה של שאיפות. יש מכת פציעות מוגזמת? יש אפשרות לתקן.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  5. k_700 Member

אתה בונה על זה שברצלונה עם מאמן אחר והנהלה אחרת תחכה לו בקיץ הבא? אני לא הייתי בונה על זה.
    לא בטוח שבאמת יהיה שוק כל כך גדול לג'יני גם בקיץ בלי חוזה, אני רואה אותו מאריך אצלכם בסוף. הוא גם ישחק הרבה העונה.

6. k_700 Member

בהתקפה אתם קצת יותר טייד.
    עם כל הכבוד אתה לא מביא עכשיו שחקן התקפה נוסף(איכותי) כי איבדת את ג'וטה לשבועיים.

אלא אם כן אתה מבין שתם זמנו של פרמינו לא של אוריגי שהוא שחקן קצה בסגל גם היום.
    וכן אפשר למצוא מציאות לא רעות גם לעמדות התקפיות.

הינה סבוסזלאי עובר ב25 מליון אירו מכיס ימין לכיס שמאל עם סעיף שחרור.
    מהמרים שגם דקה שלהם יעבור, אותי מעניין לראות אם אתם תחזרו להיות על הראדאר של ג'רמי דוקו מראן(שפתח מצוין שם את הקריירה).
    השחקן הכי מעניין בדור העתיד של בלגיה.

7. oranfu Member

טוב שסלאח וטרנט שיחקו משחק שלם במשחק ידידות בשביל שיקבלו מנוחה בליגה.

אחר כך תתעצבנו שאני אומר שקלופ מטומטם.

ותעיפו את מאטיפ לעזאזל מהקבוצה גם. עם המשכורת שהוא מקבל אפשר לנגב תתחת, יותר שימושי.

נערך לאחרונה ב: ‏13/12/20
  8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

Klopp when asked about fatigue: "I don't know. When you look at the results of all of the teams who played in Europe they all struggled yesterday and today. Maybe after all these games this is the weekend we’ve all felt it."

מה זה?
    הוא מטריל אותי?
    עוד רגע אני שובר ת'מחשב.

9. oranfu Member

שיסתום את הפה. היה יכול לעלות עם קבוצת האפרוחיות של המועדון ובמקום זה שרף את כל ההרכב הראשון חוץ ממאטיפ.

היה כל כך ברור שנשלם ביוקר על הטמטום הזה.
    מקווה שהכתבים יגידו לו שהיה יכול לתת לשחקנים לנוח ולא עשה את זה ויכול להאשים רק את עצמו.

10. Ori8 Member

אין ספק שרק בגלל שחלק מהם שיחקו נגד הדנים סיימנו היום בתיקו. אין שום סיבה אחרת. רק הדנים אשמים.

תגידו, בשביל מה שנהיה בליגת האלופות בכלל? לא עדיף
    פשוט לעוף?

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

שנה שעברה זה אותם המשחקים רק שג'ונס כובש היום דקה 85, ברייטון לא מקבלת פנדל דקה 90 והשער של הנדרסון מאושר בדרבי.

כל הקטנות שהלכו איתנו שנה שעברה, השנה נגדנו.

קשה.

12. oranfu Member

לא, לא רק בגלל הדנים.

אבל כשהוא מתעקש לעלות שם עם שחקנים חשובים שמשחקים את כל המשחק אז החילוף הראשון שלך בהתקפה זה אוריגי.
    וטרנט וסלאח צריכים לנוח במשחק חשוב כי יש עליהם עומס.

עלינו שלב, למה שחקנים היו צריכים לשחק במשחק אימון? לא אמרתי לעלות עם הנוער במשחק שמשנה משהו באלופות.

תמשיכו לחשוב שמה שהוא עשה ברביעי זה בסדר כשהמחליף הראשון שלנו בהתקפה בחודשיים הקרובים זה אוריגי וכשחייבים גול הוא מושיב את סלאח בספסל כי הוא צריך לנוח.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הבנתי את הסרקזם.

כל מי שלא חושב כמוני/גיל/אורן לגבי התיקו ההירואי בדנמרק ברביעי:
    אם היה משחק ידידות מאחורי דלתיים סגורות ששווה 2 מיליון פאונד באמצע עונה - הייתם רוצים שיעלה הרכב ראשון?

כי כאילו מרגיש לי שאנחנו לא מספיק מתייחסים לעובדה שהמשחק הזה היה חסר חשיבות לחלוטין.

oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  14. Ori8 Member

אני לא אומר שהוא לא טעה ואני איתכם בטענות כלפיו בעניין, אין פה שאלה בכלל. הדקות היו צריכות להיות מנוהלות אחרת.

מפה ועד להפיל כל תיקו כזה או אחר על הוצאה של טרנט או סלאח ולקלל את אמא שלו זה נראה לי מגוחך. תשמרו את העצבים שלכם לינואר כשלא נביא אף אחד.

תגידו שהייתם מתים לעוף מהצ׳מפיונס אני מבין. אני מת שנעוף, זה לא מעניין את התחת.

כל הקבוצה של קלופ מתה. כל מה שהוא בנה קרס לו מול העיניים.

בסגל מלא שהוא בנה בידיים שלו אנחנו משלשלים על הליגה פה ולוקחים אליפות בינואר.

מדאיג אותי יותר מה קורה אצל הצוות הפיזיולוגי של המועדון הזה. איך כלכך כלכך הרבה שחקנים לא מסוגלים לעמוד בעומס הזה (וזה הרי ממש לא המשחקים עצמם, זה הרבה מעבר).

משהו לא דופק פה כמו שצריך.
    עוד פציעה, פחות פציעה זה כבר לא משנה.

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

בעיני אם תנתח את מצב הפצועים אתה תקבל מצב די הגיוני.
    ואן דייק ותיאגו - 2 תאקלים פריקים, שום קשר לצוות רפואי, פשוט ברוטליות פושעת של אברטון.
    גומז - שיחק כל משחק וקרס מהעומס.
    צ'מברליין, מאטיפ, שאקירי, קייטה - פצועים מאז ומתמיד, לא ייחודי לעונה.

כל הנוקים של ג'וטה, ארנולד, הנדרסון, פאביניו וכו' אלה דברים שקורים מדי פעם, הם ה"משתנים" שאתה תחטוף בכל עונה.

שורה תחתונה, אתה פשוט חסר מזל עם הפציעות הארוכות. ביתר מדובר בשחקנים שמי שנשען עליהם מבקש בעיות ועוד כל מיני מכות כאלה ואחרות שבכל עונה יש כאלה.

בסופו של דבר בא לי למות אבל זאת עונה מפגרת שניקוד נמוך יספיק לאליפות. תביאו לי בלם ב1.1 ותשפרו קצת את המזל עם ההחלטות הגבוליות ואני עוד ארגיש בסדר. עם כל החפירות שלנו היו פה 6 נקודות שעפו לנו באמת על הקשקש. ב+6 חצי מההודעות שלי לא היו נכתבות בכלל.

ממשיך להגיד, הייתי מביא 2 בלמים בינואר. יקרים.
    עושה מהלך של ווינר. מקבל בחזרה את פאביניו לקישור. ואני פתאום מרגיש פייבוריט לאליפות.
    מה קורה בקיץ? אלוהים גדול, גומז בכלל כשיר? ואן דייק כשיר?
    אבל עזבו. ברור לי שבחיים לא יקרה.

נערך לאחרונה ב: ‏13/12/20
מצב נושא:
הנושא נעול.