ליברפול 2020/2021- לא מגנים על התואר, תוקפים אותו שוב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rushie, ‏27/10/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגיוני, היו אצלכם כאלה שחלו בקורונה, היו פציעות שרירים, וגם היה חוסר מזל עם ואן דייק שיכול לקרות. לאור הקורונה אנחנו רואים שכמות הפציעות עולה אצלם כולם (אצלכם יותר בגלל סגנון האימון של קלופ) בטח כשהגאונים ממשיכים עם כל מיני דברים כמו משחקי ליגת האומות בכדורגל הבינלאומי, כאילו הסיכון לקבל קורונה בזה שמפגישים שחקנים מכמה מדינות לא מספיק, גם מוסיפים לזה עוד עומס על הגוף של השחקנים בשביל משחקים בטורניר שהוא זניח עבור 99% מהנבחרות שמשתתפות בו.

oranfu, Liverpool-Forever ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

baller רציני הילד הזה, אוסף מסירות מרשים מאוד. נראה שההשאלה הייתה החלטה נהדרת.

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשאני רואה את הקליפים האלה אני לא חושב שההשאלה הייתה החלטה נהדרת אלא שהוא צריך להישאר. שיחזירו אותו עכשיו.
    כשג'וטה בחוץ המחליפים שלנו להתקפה הם:
    מינאמינו - לא רלוונטי לחלק קדמי, הוא כמו דף נייר.
    אוריגי - קלופ כבר לא סופר אותו בכלל.
    שאקירי - פצוע 23 חודשים מתוך ה24 האחרונים.

יש פה משבר בסגל, פחות מעניין אותי כרגע גרף ההתקדמות של אליוט בקריירה ויותר איך מטפלים במשבר הזה.
    אמרתם לי לא יביאו שחקן התקפה אז לפחות תחזירו את אליוט ותשחקו איתו מחליף ראשון.
    חייבים לכבות את השריפות האלה בחלק הקדמי ובבלמים, בין אם בכסף או במהלכים כאלה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם להגיד ״תחזירו אותו עכשיו״ = ההחלטה להשאיל אותו בתחילת העונה הייתה מצוינת. במצב הנוכחי דברים השתנו ויש מצב שהייתי שוקל את זה גם כן אם בכלל יש לנו את האפשרות להחזיר אותו באמצע העונה.

יחד עם זאת להגיד שגרף ההתקדמות של אליוט פחות מעניין זאת אמירה בעייתית, בסופו של דבר בונים על השחקן הזה הרים וגבעות. אם תפגע בקריירה שלו בשביל ה3 חודשים האלה עד שג׳וטה חוזר אז זה לא מתאים בעיניי. וכמובן שזה לא בהכרח אומר שלהחזיר אותו זה לפגוע לו בקריירה... אולי אפילו ההיפך, לך תדע.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כרגע יש משבר ויש הזדמנות פז לאליפות.
    אני לא רואה יריבות ברמה, אני רואה מיקס של איזה 5-6 קבוצות שכולן יכולות לקחת כי הכל מוכרע על דקויות/פציעות/מזל.
    אם אתה מועדון רציני שמבין שלפני העונה האחרונה הוא לא ראה אליפות 29 שנה ויש פה אליפות אפשרית, תביא 2 בלמים ותחזיר את אליוט או שתביא שחקן התקפה.
    לא חושב שזה פוטבול מנג'ר אם אני מציע לקחת את התוכניות של הקיץ ולהקדים אותן לינואר בעלות נוספת.
    זה המצב.

אפשר גם להגיד לקחנו לפני 5 חודשים אליפות, העונה בעייתית, בואו נירגע ניכנס לטופ 4 ונחשוב שוב על אליפות ב21-22. מבין.
    בסופו של דבר יש פה מצב חירום בבלמים שגומר לנו את הקישור כי הקשרים שצריכים לשחק משחקים בלמים. אם לא תטפל בזה עם כסף הסיכוי שלך לאליפות נמוך.
    בקישור לא צריך חיזוק, יש לנו את המספרים.
    בהתקפה אני מעדיף להחזיר את אליוט על פני להביא רכש. ג'וטה יכול לחזור עוד 6-8 שבועות.
    כן צריך שחקן שקלופ מאמין שיכול לעשות שינוי וגם לפתוח מדי פעם. זה לא רציני מאנה-פירמינו-סלאח עכשיו לחודשיים.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  6. alexshw Member

https://i.guim.co.uk/img/media/64dccaee7eaf5c287a977d685b17a38575c51ca8/0_120_5261_3156/master/5261.Xxx?width=700&quality=85&auto=format&fit=max&s=7e0f2a8a5783e3a93ee6df21c160cfc8

ז'ראר הויה הלך לעולמו בגיל 73. המנג'ר הזר הראשון של ליברפול אימן אותה בין 1998 ל - 2004, בין הישגיו אפשר לרשום חזרה לקדמת הבמה לאירופה, טרבל קטן של גביע, גביע הליגה וגביע אופ"א ב - 2000/01, העפלה ראשונה לצ'מפיונס עונה אחר כך(הגיע עד לרבע גמר) וסגנות באותה עונה שהיה למיקום הכי גבוה של הקבוצה בין 1991 ל - 2009.
    בצרפת הוא הוליך את פריז לאליפות הראשונה שלה ב - 1985/86 ואת ליון ל - 2 אליפויות מתוך רצף ה -7 ב- 2005/06, 2006/07.

נערך לאחרונה ב: ‏14/12/20
  7. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

נורא אהבתי אותו ואת ליברפול בתקופתו.
    עצוב.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

8. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

עצוב מאוד, אגדת מועדון אמיתית מבחינתי. היו לו עליות וירידות, אבל אני חושב שבסופו של דבר היה שם בנאדם טוב, מאמן לא רע בכלל ודמות עם מהות חיובית. עונת 2000/01 תחתיו זאת העונה שבגללה התאהבתי במועדון הזה, והשחקנים שהוא רכש (וכמובן, קידם מהנוער) הם השחקנים שגרמו לי להתאהב בקבוצה הזאת.

כמדומני שמצבו הבריאותי היה רעוע כבר בתחילת המילניום כך שקשה להגיד שזה מפתיע, ויחד עם זאת עדיין עצוב. אחלה הוייה שבעולם.

Walkon, oranfu ו-Rushie אוהבים את זה.
  9. DRORIKO Member

ראובן עטר התקשר לנחם את המשפחה?

10. Rushie Member

קיבלנו לייפציג בשמינית גמר ליגת האלופות.
    הגרלה לא קלה בכלל.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  11. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממש לא קלה, אני חושב שאחרי אתלטיקו שברור שהיא היריבה הכי קשה, לייפציג כנראה הבאה בתור.

נאגלסמן חטף מאיתנו עם הופנהיים לפני 3 שנים במוקדמות הצ׳מפיונס אם אני זוכר נכון, זכה לראות מקרוב את השער הראשון של טרנט בבוגרים. מאמן פנטסטי, יהיה פה קרב טקטי מעניין ברמות.

12. Scouser Member

ועדיין - קבוצה שקיבלה 5 באולד טראפורד ודי חירבנה במכנסיים במחצית השנייה בגרמניה מולם היא קבוצה שצריך לעבור גם במצב הנוכחי שלנו.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Sturridge אוהב/ת את זה.
  13. oranfu Member

יא אללה אם היה נכנס.

לייפציג זה סביר. מעדיף אותם על הספרדיות האמת.
    קבוצה טובה, אבל אין להם התקפה מי יודע מה.
    חד משמעית עדיף על אתלטיקו מבחינתי.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ועל הוייה,
    חדשות עצובות, מאמן שהעביר אותנו מעידן האלכוהול והשכונה למקצוענות וזה לגמרי יאמר לזכותו.
    היה בונקריסט לא קטן וזה לא הפריע כשהגיעו תוצאות, כשאלה הפסיקו להגיע אז זאת הייתה בעיה.
    יזכרו לי תמיד התארים האלה שהיו תכלס הראשונים שלי בתור אוהד ליברפול כי לפניהם לא היה שום דבר.
    גם המשחק ההוא נגד רומא שהוא חזר לספסל אחרי תקופה ארוכה בחוץ בגלל ניתוח.
    אומרים עליו אנשים שעבדו איתו שהוא היה אחלה בנאדם וזאת המחמאה הכי גדולה שיש.

oranfu, alexshw ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוא נראה עם איזה סגל נגיע לשם. במצב הנוכחי יש לנו בדיוק 11 שחקנים להעלות, זה לא מצב שאתה יכול לצפות בו לטוב מבחינת ריצה בשתי מסגרות. אם תיאגו וג׳וטה חוזרים עד אז + כמובן מגיע בלם רציני כמו שאנחנו מצפים, אז כן.

לא הכרתי את הרקע הזה של הוייה, קטע.

oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.