הפציעה היתה בספטמבר, החליטו אז לא לנתח. חזר לאימונים והתברר שהבעיה לא נפתרה אז יעבור מחר ניתוח. שרפנו 3 חודשים סתם.
דיאז בחוץ את מרץ, גוטה בחוץ עד פברואר. מזל לפחות שסאלח נח כל המונדיאל הזה כי אנחנו צריכים אותו בכושר שיא. מאמין שנמשיך עם היהלום, קשה לי לראות אותנו עוברים לשחק 3 חודשים עם נונייז בשמאל. חבל באמת פציעה מיותרת. מקווה מאוד שיגיע קשר בינואר, מקווה מאוד שזה לא יהיה אמרבאט, קשה לי עם שחקני טורנירי נבחרות.
איזה מחדל זה. יותר מחודש לא לגלות שצריך ניתוח, לתת לו לחזור, להתאמן ולהחמיר את המצב. ממש שערוריה. ואחרי שאמרנו את זה, תכנסו למרקט של פליקס בינואר? מקווה מאוד שלא.
כן אה. ניכנס למרקט גם של פליקס, גם של בלינגהם וגם של אנזו פרננדז. אתה יכול להיות רגוע, בלינגהם יהיה התירוץ ללמה לא החתמנו אף אחד. בלינגהם היה יקר מידי אז לא הצלחנו להחתים אותו, וכל המאמצים התרכזו בו, אז כל שאר המטרות הלכו למקומות אחרים. אתה יכול להיות רגוע גם עם פדרו פורו.
לפדרו פורו יש סעיף שחרור נוח. קלאסי שקלופ ירצה לנצל את זה בקיץ, הפסקתי להתפלל מזמן שיגיע אלינו כי כולם יודעים לאן התפילות שלי מובילות. אנזו לא יעלה פחות מ100 מליון אירו, סיפור שונה ואחרי המונדיאל שלו זה כבר יהיה מרקט אחר. בקשר לפליקס. כרגע וילה מקושרת אליו(וכסף הרי יש להם) אבל מנדש מנסה להוציא אותו מאתלטיקו asap שזה אומר תפירה של עסקה בהשאלה. אני באמת לא חושב שיש מקום טוב יותר לפליקס מליברפול של קלופ. גם תפור על הסגנון של קלופ, גם צריך דמות כמו קלופ כדי לשקם את עצמו. זה תסריט שנכתב בכוכבים לפני שנים, מקווה מאוד שזה לא יקרה.
איך בעלים שחישבו הכל על הקשקש של הסנט יביאו בלינגהאם ופליקס בלי למכור אף אחד? ועוד אחרי שהם כבר הודיעו שמתים להתחפף? אולי בעסקאות תשלומים עתידיים שישולמו ע"י הבעלים הבאים. מה שבטוח, במועדון תחרותי, היה בהחלט צריך לרכוש שחקן התקפה בינואר. זוטה בחוץ עד פברואר, דיאז עד מרץ. פירמינו מסיים חוזה ממילא בקיץ. תביאו את המחליף שלו בינואר.