הג'וזה סה הזה נראה כמו ליצן כל פעם שאנחנו פוגשים אותו. אני זוכר מופע בלהות שלו נגדינו עוד כשהיה בפורטו.
צימיקאס למד מרוברטסון איך לא לבעוט למסגרת כשהוא 10 מטר מהשער. למה בעצם באייצ'טיץ' לא משחק במקום הנדרסון?
צריך לשחק גם במקום פאביניו. אני עוד לא מכיר אותו מספיק אבל פאביניו והנדרסון סיימו אצלנו את תפקידם. תודה, הלאה.
בינוני מאוד באייטצ׳יץ׳ הזה. חוץ מרגליים צעירות והתלהבות לא ראיתי כלום ממנו. נראה לגמרי מישהו בלי טיפת יצירתיות או יכולת למסור את הכדור. החלטה נכונה לפתוח עם תיאגו פה.
מצב הקישור מעיד על ההזנחה של FSG, זה משנה מי פותח? להנדרסון יש מה? כן רגליים צעירות והתלהבות? כן יצירתיות? פאביניו מה יש לו? עד שנביא 4-5-6 קשרים הייתי משחק עם 2 בלבד ו4 שחקני התקפה.
אם כבר הוא נראה כמו מישהו שנכנס למשבצת של פאביניו ועם איך שהברזילאי נראה הוא גם שיפור קטן עליו אבל זה לא בשורה. חוץ מהתלהבות מה יש בו? מפסיד לא מעט מאבקים, אין יכולת להוציא את הכדור מהר, מסתבך מל לחץ. היחיד שיתן משהו מהקישור שלכם זה תיאגו. כייף לראות את אליוט בעמדה הטבעית שלו. ליד חלוץ היברידי כמו גאקפו זה שילוב מעניין.
נתן הטעיה עם הגוף שזרקה את השומר שלו שהנדרסון לא עשה ב12 שנים שלו פה. אליוט בימין זה הרבה יותר טוב מאשר במרכז, עם הפציעות כרגע הייתי מנסה אותו שם כשגאקפו בשמאל וסלאח באמצע.
באייצ'טיץ' פשוט יותר טוב מהנדרסון ופאביניו. אני רואה שחקן שמנצח מאבקים פיזיים, מצליח להשתחרר מלחץ פה ושם, שמיים וארץ ממה שהנדרסון ופאביניו נותנים. גם אם הוא לא היה יותר טוב כרגע, לפחות נותנים לו להשתפשף ואולי יהיה בעתיד שחקן. אני מרוצה ממנו.
בינוני מאוד. נותן התלהבות וגם מאבד לא מעט כדורים. הוא פשוט לא שיחק מספיק כדי שימאס ממנו. הייתי מנסה למכור אותו בקיץ. בטח תשחילו עליו איזה 23 מליון לבורנמות׳.
אני רואה פה קשרים שרצים ומשחק לחץ קדימה ואתה מדבר איתנו על זה שהוא מאבד כדורים פה ושם? כמה רקטות ליציע הנדרסון משגר במשחק ממוצע? הכל יחסי. מבחינתי זה הקישור שצריך לפתוח נגד צ'לסי, אפילו שקייטה בכלל לא טוב פה אני רואה אותו זז ומבחינתי זה מספיק.
אתה ממשיך לדבר עליו ולא מתייחס לאלה שהוא משאיר על הספסל. הנדרסון ופאביניו מחרידים העונה. זה דורש שינוי. הוא יותר טוב.