אני מניח שאנחנו מדברים עם לא מעט שחקנים ובסוף נחליט מבין כל אלה מה הכי מתאים לנו. ברור שלא יהיו פה כמה רכישות של שחקנים משמעותיים. קשר "יקר" (מקאליסטר) וקשר יותר זול. כל השאר (בלם) תלוי במכירות.
איזה הפתעה מחכה לו... אגב, שמתי לב שרוב הקשרים שמוזכרים בהקשר שלנו (לא מדבר על כאלה עם קישורים הזויים ולא אמינים) הם כאלה שבולטים בעיקר ביכולת שלהם להוביל את הכדור בכדרור. גם בלינגהאם, גם גרבנבראח, גם קונה וגם תוראם. גם ג'ונס מצטיין בזה, אבל אני מניח שאת המקום שלו בהרכב ייקח מקאליסטר והמקום הפנוי הוא של הנדרסון (ובתקווה אדירה גם פאביניו) וזה שינוי מעניין לדעתי.
Rmc, מקורות בגרמניה שמתעסקים בקישור שלכם למאנו. הפ גם חברים ממש ממש טובים וגם זה מוזכר בכתבות שמקשרות את שניהם אליכם. להביא את שניהם ביחד ב70 מליון אירו זה מאני בול.
שרפתי את כל היום על קליפים ביוטיוב של תוראם וקונה אז לא הספקתי לבדוק גם את Van de ven שמקושר אלינו בשעות האחרונות. מישהו מכיר? אפשר בכלל לסמוך על בנאדם עם שם כזה?
נראה איטי מאוד הואן דה ון הזה. זה שם שהתחיל לעלות אצלכם רק אחרי שהשמדצטדקה הזה נסגר, ככה שלא כדאי לתת לזה יותר מדי משקל. גם מדברים על 40 מליון אירו שוולספבורג רוצים להציא שם.
בעניין הקשרים. מקאליסטר קונה וטוראם זה פנטסטי. אבל אין סיכוי ששלושתם יגיעו. עניין של זמן עד שגיימס פירס יוצא עם ההכחשה. הוא ואיאן דוייל מתים על זה. שני טרולים. ואן דר ווין ממש לא איטי. לפחות לא הרושם שאני קיבלתי ממנו. אבל מצד שני הרושם שלי ממנו היה שמהירות זה התוכנה הכי בולטת שלו. וזה לא טוב בהכרח שמדובר בבלם
הוא נראה כמו מרטסאקר(גם במימדים) שכל הזמן מחפש לתקל איך שהוא נצמד לחלוץ. נראה נגר מארץ הנגרים. עצם זה שגם לא שמענו על קיומו בעולם הזה עד שהשמדטצקה הזה הגיח לעולם נותן לך עדות לאיזה רמות כשרון הוא שייך. לא יודע איך קיבלת את הרושם שמהירות היא התכונה הכי בולטת שלו. אגב, עם הכדור בגל הוא נראה אפילו עוד יותר מקרר מהרושם הראשוני. אבל המחיר שלו נראה לא פרופורציונלי והוא גם שמאלי אז אפשר להיות אופטימיים שזה סתם.
לא שאני בא להכתיר דברים, אבל לא קיבלתי רושם שמדובר במישהו איטי. זאת דוגמה אחת. אני גם חושב שאין הרבה בשמועה הזאת וזה בסך הכל עצלנות עיתונאית כי שמדטקה בא משם