בתקשורת הבלגית אמרו שאנחנו חמים עליו כבר מלפני כמה שבועות ככה שאין פה באמת משהו חדש. אבל כמו גיל, אני חושב שפשוט משתמשים בשם שלנו בשביל לקדם את העיסקה עם ארסנל\צ'לסי. גדול עלינו 50 מיליון, שידברו איתנו אם המחיר יירד ל-30 מיליון שניתן לחלק לעשרים שנה.
דיאז קיבל את החולצה 7. נקווה שעונה הבאה יחזור לקצב אחרי הפציעה הקשה. וימשיך את המסורת של לואיס אחר שלשבש פה את החולצה מס 7. יכול להיות מפלצת הבחורצ’יק הזה.
חחחחח יש יותר סיכוי שמרגו רובי וג'סיקה אלבה ידפקו לי עכשיו בדלת ויצהירו על הרצון שלהן להיות מאהבות שלי. ביחד.
הגענו לרגע רבותיי. האקו עם כתבה של "אין צורך בתוראם\קונה\וייגה... כי יש את ג'ונס". התקשורת המקומית היא משת"פית ארורה ובכירה של הבעלים החלאות האלה.
דיוויד אורנסטיין התחיל לעשות קליק בייטים. כולנו יודעים שזה לא יקרה, כולנו יודעים למה, גם הוא יודע למה והוא אפילו רשם את זה שם. אבל זה לא מונע ממנו לפרסם את זה בשביל שאוהדי ליברפול נואשים יכנסו לכתבה. (בלי קשר, שאני לא מבין איפה בדיוק הוא אמור לשחק? קשר אמצע בצד ימין? קשר 10? לכנפיים?. לא דומה בשום צורה לפרופיל של תוראם או קונה של קשרים פיזיים, אתלטים, עם יכולת הגנתית)
הוא היחיד שלא עושה קליקבייטינג. זה לא אומר שהוא לא טועה לפעמים אבל הוא הכתב הכי אמין וישיר בעולם הכדורגל היום.