בינתיים קודוס לא מוכן לסגור איתם בגלל מקרה קאייסדו. דורש סעיף שחרור ולא מוכנים לתת לו. מעניין לאן זה יילך.
זה ההסבר ההגיוני האחרון שנותר… אני ממש מקווה שאנחנו מורחים את הזמן עם לאביה כי אנחנו מבשלים עסקה על שחקן אחר שרוצים יותר. אם התקשורת לא פספסה ולאביה הוא אכן המטרה מס׳ 1 אז ההתקטננות הזאת על כמה מיליונים בודדים היא שיא חדש של עולב מבחינתנו. היה צריך לסגור את זה כבר לפני שבועיים והוא היה פותח ביום ראשון.
אפשר לוותר על הקונספירציות של אורי. לא הגשתם עליו הצעות וניהלתם מולו מומ חודשיים כדי למשוך מועדון שלישי ולהסית אותו משחקנים אחרים. תחזרו לאיזון.
וזה שהצענו 46 אבל נכון לכרגע לא משווים את ה48 של צ׳לסי זה כן נורמלי? את סובוסלאי שלפו וסגרו משום מקום אחרי שהתקשורת הייתה בטוחה שאנחנו בכלל בעניין של גראבנברח/תוראם/קונה/וייגה… אל תדרוך על התקוות האחרונות שנותרו לנו.
כן, אתם קמצנים. חשבתם אולי הם יתקפלו כי השחקן גם לא משחק ודי נואש להגיע אליכם. בניתם שעם הזמן הוא יפעיל לחץ. ברגע שעוד קבוצה נכנסת זה התירוץ המושלם שלכם לברוח. רציתם אותו ב45.
אם ככה אז הוא כבר מזמן אפס מאופס כי הוא לא התפטר ואפילו לא פתח עליהם פה בתקשורת אחרי דברים הרבה יותר גרועים. יש לך מאמן אפס מאופס (לשיטתך) וזה מה יש. סה"כ הקיץ הזה נפתח טוב מה שיצר ציפיות למשהו קצת שונה, והמשיך בצורה שמבהירה שזה סה"כ עוד קיץ רגיל תחת העלוקות. שחקן אחד גג שניים, גם הם לא במחירים משוגעים או משהו, וזהו סיימנו את העסקים שלנו. כנראה שהשחקנים שמכרנו מבחינת העלוקות היו פשוט איזון של הספרים אחרי מקאליסטר וסובוסלאי. צריך להתחיל לחשוב מי ה6 החדש שלנו מהשחקנים הקיימים כי עם כל כמה שזה יהיה בזיון בקנה מידה מטורף - יש תקדים לבזיונות כאלה תחת העלוקות, ויותר מאחד. אין מה להיות מופתעים. אני מניח שמקאליסטר הכי מתאים לתפקיד הזה, בטח יותר מג'ונס או המצאות אחרות.
הייתי אומר שיקחו 3 מ' מהתקציב של קיץ 2024 אבל אין תקציב לקיץ 2024 אז איך לקחת משם? בסופו של דבר מחרבנים עלינו, לאוהדים הישראלים זה לא חדש. לסקאוזרים עכשיו קצת מלוכלך ומסריח, אבל זה לא משהו ש we go again של קלופ ועוד איזה 1-2 רכישות עד ראשון בספטמבר לא יסדרו.
גם ג'יימי העביר ביקורת https://i.dailymail.co.uk/1s/2023/08/07/19/74053207-0-image-a-50_1691432423450.Xxx
מעניין מאוד מאוד האם תגנבו מתחת לאף של ריאל את אמבפה. כבר יש דיווחים שפסז קיבלה הצעה ממועדון פריימר ליג עליו (כמו גם התקבלה הצעה מאל -הילאלל). עוד הוכחה שfsg בעלים מנצח.
חלון העברות לפנתיאון. מה לעזאזל קורה פה? אני בטח לא מבין. אם נסיים עם קאייסדו זה וואו. עדיין מתקשה להאמין שזה באמת מה שיקרה. הזיות.