אני חושב שמכל הדיווחים אפשר לקבל תמונה די ברורה לגבי הרצונות של קאיסדו, בסדר יורד: 1. לחתום בצ'לסי. 2. לחתום בליברפול. 3. לבלות את העונה הקרובה במרתף העינויים של ראמזי בולטון. 4. לחזור לברייטון.
לפעמים כשבוהלי משתגע ומעלה מאוד את ההצעה הוא עושה את זה למטרה של פריסת תשלומים יותר טובה. נניח 10 מליון עכשיו, 20 בעונה הבאה ועוד 20 אחרי x זמן נוסף+ 5 בבונוסים. נראה לי שהזמן שהם לוקחים זה כדי לארגן גם את קאייסדו בפריסה טובה. מול השחקן פרסמו שיש להם הצעה טובה משלכם.
אולי יש להם בעיה עם תשלומים כרגע, אבל הם מסוגלים להציע הרבה יותר בפריסה שיותר נוחה להם. נגיד לשלם קצת בשנתיים הקרובות והרבה אחר כך כשבסה"כ ההצעה תהיה גבוהה משמעותית משלנו. בפעם המיליון - יש הבדל בין דחה אותנו (רומאנו) למעדיף צ'לסי אבל סבבה גם עם ליברפול.
רוב הכתבים שמסקרים את העסקה דיווחו שקאיסדו מעדיף לעבור לצ'לסי. יכול להיות שרומאנו היחיד שכתב Rejected, אבל מה זה משנה. לא שאנחנו באמת צריכים את הדיווח הזה, כי הרי אם זו לא הייתה ההעדפה של השחקן הוא כבר היה מקבל צ'פחה מואן דייק וחור באגף מטרנט.
איך הייתי מת שהוא יקבל את החור באגף מטרנט... שחקן שחי על שטחים מופקרים. זה קצת משנה. אם הצענו חוזה והנציגים שלו אמרו "לא", אנחנו לא היינו נשארים בסיפור הזה. אבל זה לא המצב. ממה שאני מצליח להבין המצב הוא שהוא אכן מעדיף צ'לסי אבל ההצעה שלנו, כולל החוזה, עדיין על השולחן מאיזושהי סיבה. ג'ויס מדווח שהסיבה היא שאנחנו חושבים שאתם לא תצליחו להגיע להסכם עם ברייטון, אין לי מושג למה אנחנו חושבים ככה.
הדבר היחיד שמעודד אותי בחרא העמוק שאנחנו נמצאים בו זה שששום דבר לא משנה באמת כי יש קבוצה שלאף אחד לא אכפת ממנה ובגדול אני מתחיל לעודד אותה כל משחק לתת שביעייה כדי שתגמור כאן את הליגה כל עונה במרץ. זה תענוג ואני לא ציני.
כתב said that only wants או משהו עילג בסגנון. זה הרבה פעמים נופל על היכולות תרגום לאנגלית של אחד שלמד אנגלית בגיל 14. כולם יצאו עם זה ביחד לפני 9 שעות.
כן אבל אם הוא היה דוחה אותנו אז כבר היינו בחוץ לחלוטין, אני מניח. זה לא משנה, כולנו יודעים איך זה נגמר.
הינה מאט לואו בשבילכם @Matt_Law_DT : Chelsea set to make a new bid that either matches or beats £111m. Chelsea looking to strike a deal for Caicedo in the next hours, deal could be worth £115m. ( @skysports_sheth ) #CFC
*כנראה* שעם קאיסדו, כן. למרות שבעסקה הזו, לך תדע. הדבר המעניין נותר עתידו של לאביה, ואני באמת לא מאמין שהוא יצטרף לאקוודורי בגשר. לא יודע מה המצב מבחינת ליברפול, אבל נראה לי שהוא יסיים את הסופ"ש Up for grabs.
פתאום רק מחר יציעו? מה ההסבר לזה אם כבר לפני 12 שעות קאייסדו "דחה" אותנו? וגם אם אפשר אני אשמח אם מישהו יעשה לי intervention בבקשה.
הגשנו הצעות בעבר, זה לא נראה שזה עדיין על הפרק. צ'לסי גם הציעו עליו הרבה יותר ממה שאנחנו הצענו, ועכשיו סוטון יודעים בוודאות שיש לנו כסף אז הם לא יתגמשו. אולי אם צ'לסי לא יקנו אותו, אבל לא נראה לי שנחזור לזה. קלופ אמר שטיאגו לא יעזוב הקיץ, הם דיברו על התפקיד שלו בקבוצה ועל המנהיגות שלו.