יודע שאני נתפס על שחקנים והכל, אבל אתם שמים לב להופעה הזאת של רוברטסון? הוא לא היחיד שחלש, אבל הוא מחריד ברמת הנדרסון היום. היה קטע לקראת סיום המחצית שקוואנסה השיג אותו בספרינט אחרי שחקן שלהם. אני לא יודע אם הוא סוחב איזה פציעה אבל זאת הגזמה.
הלוואי שסוף סוף השתחרר הפקק לנונייז. הוא צריך לעשות פה עכשיו לפחות 3 חילופים במחצית, להוציא את נונייז מקאליסטר דיאז ובהמשך קונאטה ואנדו. המפגש הזה גמור. אם הוא לא עושה את זה ומישהו נפצע פה אין באמת את מי להאשים.
שוב, הכל מהאגף של רוברטסון. הוא גמור. או, באמת עוד לא היתה לנו פציעה היום. זה עוד בקטנה, אבל בלי קונאטה אנחנו יכולים גם להפסיד פה. הבעיה היא המשחקים הבאים בליגה. עוד פציעת שריר. סתם חוסר מזל, בטח לא מחלקה רפואית ברמה של ליגה למקומות עבודה.
אורן, בחייאת תזרום איתי שניה נניח אתה אוהד סיטי. תנסה שניה לחשוב, על מה היית מתלונן במהלך המשחק? היה לדעתך על מה? לוקחים טרבל, כל משחק 0:7 ובטח היית מתלונן על אקנג׳י כזה, לא? אולי על אקה.. לא רוצה סיטי? נגיד ריאל. ממה נניח היית מתוסכל? מובילים את הליגה ב-70 הפרש, לוקחים 12 רצוף צ׳מפיונס. ״נאצ׳ו לא ברמה, אני מצטער. אנצ׳לוטי פשוט עיוור והאוהדים אוהבים אותו רק כי הוא שחקן בית שנלחם״
אני לוקח תואר כל שנה? פייבוריט כל שנה על כל התארים? לא, אני יודע שכל תואר אצלי זה פנטזיה. אז מה אתה מזיין לי במח על המועדונים האלה?
סלאח הזה שחקן שיכבוש איכשהוא גם אם תעלה אותו דקה 90 אחרי שנה בחוץ. על מה פסלו את זה??? זה הקוונים מטוטנהאם? מה זה החרא הזה?
מתחנו את הגבול עם קונאטה. ידענו שהוא שחקן פציע. נקווה שקוואנזה בשל למשחק מול סיטי. זה לא היה משחק טוב שלנו, מבחינת מוטיבציה זה די ברור למה, לפחות נונייז ממשיך לצבור ביטחון וכמה שחקנים הורידו קצת חלודה. התוצאה גם טובה כי היא מייתרת את הגומלין. נוכל לעלות שם עם הרכב חלש ולהתמקד ביונייטד. לפחות בתאוריה.
שאלה לקהל, מישהו זוכר לאיזה חור באירופה אורן רצה לדחוף את נונייז לקראת הקיץ? שאלת המשך, אורי עדיין רוצה את איווני במקומו? אני מוצא את עצמי קופץ בשערים שלו רק מתוך מחשבה איזה צינור הוא מכניס להם לגרון בכל שבוע.
שאלת המשך לשאלת המשך שלך: אם לאחרים הייתה את המוטיביציה שיש לך ללכת אחורה ללוגים המאובקים של ASOCCER כמה צינורות היו נכנסים לך לגרון בכל יום?