אדם ליאיץ' לא קיבל אישור עבודה. גם וניה מילינקוביץ-סביץ', שוער ראשון של נבחרת סרביה במונשיאל האחרון ואולי גם ביורו הקרוב.
זוכר כל מיני הזיות שלכם מקבלים אישורי עבודה בזמן שאצלנו שחקני נבחרות מדרום אמריקה לא קיבלו אישור. רק לאחרונה אוואני החלוץ של פורסט היה שחקן שלנו ולא הצלחנו להוציא לו רשיון עבודה במשך משהו כמו 4 שנים. אבל כן, איך עוזר בכיר למאמן בליברפול לא מקבל אישור עבודה? הוא היה אמור להביא איתו בסה"כ 2 עוזרים ואחד מהם לא קיבל אישור. אמנם אלה דברים בפרופיל נמוך יותר אז יכול להיות שפיספסתי, אבל איש צוות בכיר שלא מקבל רשיון עבודה? אפילו שמדובר בליברפול אני בהלם.
בטח כתב בטופס שהוא בא לעבוד עם נונייז, אז סירבו לו כי אסור לעבוד בעגלות חח שרק ניתצחק,,, שמישהו יבדוק על איזה רכב נוסע הפקיד שמטפל בבקשות של סיטי.
דונג. זו עסקה שיווקית. ארסנל עשו את זה קודם לכן עם אינמוטו(כן ברור שחקן הרבה יותר רציני, אבל אותו שטאנץ).
לא מבין מה אתה מתפלא זה ברור שיש יחס עוין מהרשויות כלפי ליברפול פוטבול קלאב. שחכת את היחס של תאצ'ר? עיתון הסאן? השופטים לא מזיינים לך את הקבוצה מידי שבוע? להיות אוהד סקאוזלנד זה שווה ערך לאוהדי הפועל \אוהדי סח'נין. תכיר במציאות יהיה לך יותר קל.
דונג לא קיבל מיד וויזת עבודה. הוא גם שיחק לא מעט זמן במילואים, כמו שאייוואני שיחק אצלכם. מישהו בדק שהנרי לא שם שם רגל? איכשהו הכוכבים הסתדרו והוא צריך לשלם על איש מקצוע אחד פחות. אני לא מופתע.
לא מיד, אבל קיבל. אוואני לא שיחק במילואים אצלנו עד כמה שזכור לי. הוא לא יכל כי לא קיבל אשרת עבודה. הוא אולי ערך כמה הופעות בודדות במשחקי אימון שלהם בקדם עונה כי לזה לא נדרשת אשרת עבודה.
אנשי צוות מקבלים ויזת עבודה על סמך קריטריונים שונים לחלוטין משחקנים כך שההשוואה לא נכונה. האנליסט של סלוט הוא הדוגמה הראשונה אבל כנראה לא האחרונה עם הברקזיט. לפחות עד שימצאו איזושהי פרצה בעניין הזה.
הברקסיט קרה בשנה האחרונה? כי אני לא זוכר מקרה שאיש צוות כזה סורב לאשרת עבודה. אורנסטין אומר שאנחנו רוצים את לני יורו הבלם הצרפתי הצעיר אבל אנחנו לא היחידים וריאל פייבוריטים. קיצר, אפשר לעבור למטרה הבאה.