ליברפול 2022/23 - Will We Go Again?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י owen11111, ‏2/8/22.

1. k_700 Member

מצחיק.
    אז דוקו וגריליש הם הדוגמאות שלך לקיצוניים טובים ממנו(אגב, בכוונה התעכבתי על אגף ימין, גריליש לא מתקרב לאגף הזה ופודן? נחמד שאתה רוצה אותו בימין אצלכם, הוא יעדיף לשחק מתחת לחלוץ או בשמאל אצל סיטי*) עם end product?
    אם סלאח וה35 שערים ובישולים שלו מחרפנים אותך אתה לא באמת יודע כמה פעמים תדפוק את הראש בקיר על הפעולה האחרונה של השניים האלה.
    הרים של מלל וצווחות ככרוכיה על מי ימסור לי משחקני ההתקפה כששניניו יודעים שאנחנו הולכים לקראת עוד עונה שסלאח יבשל כנראה לבד כמו מה שיתנו דוקו וגריליש ביחד(אגב, אם כבר קיצוני מסיטי שבאמת משחק בימין ולדעתי על מסלול המראה מואץ אז סאביניו...הוא הקיצוני המוכשר באמת שם ואני לא אתפלא אם ישאיר לשני אלה אבק כבר בעונה הזאת).

כמה שערים מחוץ לרחבה כבשו הקיצוניים של כל היריבות הגדולות שלך מימים בליגה שהם לא סאקה וקולוסבסקי?

אתה לפעמים תופס נתון ונתפס עליו.
    פעם זה היה סלאח לא מסוגל לעבור שחקן או דיאז של אחרי הפציעה לא עובר קונוס(מה עם זה? המונה עדיין עומד?).
    היום זה המי כובש מחוץ לרחבה כאילו עומדים פה קיצוניים שמנפקים עשרות שערים מחוץ לרחבה ורק אתה נדפקת עם סלאח שמנפק בעיטה כזאת פעם בשנתיים(אין לי כוח לבדוק אבל אני בטוח שהוא נתן בדיוק אחת כזאת לחיבורים בשמאל בעונה שעברה).

נו בחייאת, דמגוגיה.

נערך לאחרונה ב: ‏3/10/24
  2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

סלאח מבחינתי נראה טוב העונה.
    התפקוד איתו בשנתיים האחרונות מהבחינה הטקטית גרם לי לחשוב שהוא גמור לגמרי.
    התפקוד איתו עכשיו מתאים הרבה יותר ואני רואה בו חיים חדשים. הוא לא המפלצת של פעם אבל הוא טוב מאוד.
    כל הכבוד לסלוט שהגיע למשרה גדולה אחרי מאמן אגדי וידע לבצע את השינויים הנכונים, שגרמו גם לכוכבים הכי גדולים שלנו להראות יותר טוב.

Cup of Tea ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  3. one united Member

דיאז+גאקפו טובים מ :
    1)גריליש+דוקו
    2)מרטינלי+טרוסארד
    3) ראשפורד+גארנצ'ו
    4) סון+ורנר
    5) בארנס+גורדון
    ......יותר טובים מכל הזוגות הנ"ל, ללא ספק בכלל

4. k_700 Member

ברור בפער.
    ושכחת מישהו, קייזה כמחליף שלישי, כשהוא כשיר בחצי מהקבוצות האלה הוא עושה הרכב.

5. oranfu Member

לא מעניין אותי לציין שמות, יש לי אפס חשק לשחק מנג'ר במועדון שגם ככה לא עושה רכש.

שערים מחוץ לרחבה לא מעניין, זה רק היבט אחד ששחקני ההתקפה שלנו לא טובים בו.

אני לא מחזיק משחקני ההתקפה האלה ובעיקר לא מחזיק משילוב היכולות שלהם.
    השינוי הטקטי עוזר לסלאח, אבל הדברים שהפריעו לי בו בעונה שעברה עדיין קיימים.

6. Ori8 Member

אין מה לעשות, הדיונים האלה עם אורן מיותרים כי גם כשהיינו בפער עצום הקבוצה הכי טובה על הפלנטה ונתנו חמישיות כל משחק עם התקפה שלא נראתה בעולם ושיחקנו כדורגל שבלתי אפשר לשחק בפיפא אתה באמת בחרת לכתוב כל משחק כמה ווינאלדום והנדרסון אפסים ומי שלא רואה מה שאתה רואה עיוור וכל מי שחושב אחרת הוא אנגלי מטומטם..

אז אם אז ישבת והתלוננת, אז היום לא?
    מצד אחד מבין שיש לך בעלים שלא מוציא אגורה ומצד שני ״רוצה להחליף את כל החלק הקדמי״, נו בחייאת.

יש לנו מספיק סיבות להיכנס מהם לדיכאון בגלל הבעלים האפסים האלה, אבל אם אין אף פעם אפשרות להתנתק מזה ולראות קצת מעבר אז באמת באסה

7. oranfu Member

טעיתי לגבי הנדרסון ווינאלדום?

8. הקופ בישראל Member

את סלאח וואן דייק לא משחררים אלא עד שהגוף יכריע אותם, גם "מעבר לשיאם" הם עדיין בשיא כמעט מעל כל מקביל שלהם בליגה ויריבות באירופה.
    מעבר ליכולות, המנהיגות שלהם על המגרש, בחדר ההלבשה והאימונים זה כמו 2 מאמנים נוספים.
    למועדון יש מספיק כסף והוא יכול "לשרוד" כלכלית את החוזה של שניהם לפחות לעוד 2 עונות.

9. oranfu Member

הבעיה שלי עם הגישה הזאת היא שאם סלאח נשאר, לא נביא שחקן ברמה גבוהה שיוכל לקחת את המקום שלו בהרכב.
    זה שיש למועדון מספיק כסף זה ברור, אנחנו פשוט לא מוכנים להוציא את הכסף הזה.
    המהלך האופטימלי מבחינתי זה חוזה חדש לסלאח לשנתיים אבל שהוא כבר לא יהיה באנקר בהרכב והשחקן שמסתכלים עליו להוביל את ההתקפה אלא שיהיה חלק ממנה.

אני לא מתייחס לואן-דייק בעניין הזה כי מבחינתי הוא עדיין הבלם הטוב בעולם אז חוזה עבורו זה נו-בריינר.

10. הקופ בישראל Member

כרגע מתוך ה6 בחלק הקדמי נונייס הוא בעדיפות ראשונה למכירה, מעבר לכך קייזה כבר נפצע ועדיין לא נכנס לכושר מלא, אז גם המחליף בעצמו יצטרך לקרוא תיגר ולהוכיח את עצמו שהוא מתאים.

Liverpool-Forever, Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  11. oranfu Member

נתון מעניין (לדעתי):
    מסתבר שעד עכשיו בליגה, טרנט רשם את המהירות הכי גבוהה בקבוצה (34.74 קמ"ש).
    וירג'יל שני (33.97).
    סובוסלאי שלישי (33.84).
    סלאח שביעי (33.62).

זה לפי אנליסט של סקיי.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  12. k_700 Member

רק נציין שאף אחד מהנתונים האלה לא מצביע על מהירות נדירה.
    אין אחד פה שאפילו מגרד את הטופ 10 שנמדדו בליגה מתחילת העונה.
    בספק אם את הטופ 15.

13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה מראה על דבר אחד שרואים גם במבחן העין, טרנט משקיע יותר העונה. חד משמעית. עם קלופ הוא כנראה נכנס לאיזור נוח מדי, זה מובהק שהוא נותן יותר בספרינטים, בהגנה ובאופן כללי פשוט משאיר הכל על המגרש.

Liverpool-Forever ו-oranfu אוהבים את זה.
  14. oranfu Member

אם אני מבין נכון אז טרנט מקום 17 בליגה, אבל זאת לא הפואנטה.

הפואנטה היא שטרנט, בניגוד לביקורות שראיתי עליו בשנים האחרונות, הוא לא שחקן איטי. בטח ביחס לקבוצה שלנו.
    וזה שסלאח רק במקום השביעי גם מראה את ההתדרדרות במהירות שלו.

מסכים שזה נראה שטרנט מתאמץ יותר השנה, אפשר להבין את זה גם בין השורות מהראיונות שלו.
    אני עדיין חושב שיש מקום לשיפור בהיבט הזה, אבל הוא נראה יותר מחוייב מבחינה הגנתית.

15. k_700 Member

הוא צריך לכסות פחות שטחים, הוא צריך לדפוק כמות נמוכה יותר של ספרינטים תוך כדי משחק אז ברור שיציג שיפור בנתון הזה.

מה כל זה צריך ללמד אותנו שטרנט מהיר ביחס לשחקנים אחרים בקבוצה? בסדר, ידענו את זה.
    לא זוכר שראיתי ביקורת שהוא איטי.
    היו ביקורות על ההגנה שלו. נראה רך גם כשהיה באיזור, נראה חסר בטחון, נראה גם שזרק זין. הוא אף פעם לא היה איטי. אתה לא יכול להיות איטי ולהיות כל כך אפקטיבי באגף כמו שהיה במשך שנים.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 3, אורחים: 46)

1. oranfu
  2. Scouser Tommy