ליברפול 2022/23 - Will We Go Again?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י owen11111, ‏2/8/22.

1. k_700 Member

דיאז לא עבר אף אחד, רק זרק שם את השחקן שנאבק איתו על הכדור ונכנס בין שני בלמים בדרך לעוד שער.
    כבר הרגל, אם הוא משחק הוא כנראה כובש.

וואללה לא רע מעורבות ב8 שערים ב-13 הופעות על שחקן שסיפרו לי שלא מסוגל לתת מספרים כמו של....אנטוני גורדון ושנים אתה חופר פה שהוא לא ברמה של קבוצה שנאבקת על משהו.
    בסדר.

2. oranfu Member

@Scouser Tommy
    חוץ מהמשפט האחרון אני מסכים עם הכל.
    2 ההופעות הקודמות של נונייז היו מעודדות. היום לא ממש.
    בתוספת הזמן היתה מתפרצת שהיינו 3 על 2 ובמקום לשמור על הכדור הוא הלך לדריבל ואיבד אותו. קבלת החלטות פח אבל אם כבר לפחות תייצר משהו מכזאת סיטואציה.

דיאז לא זרק אף אחד ולא נכנס בין 2 שחקנים. הוא כדרר לרוחב וסיים יפה.
    אם כבר אז כמה דקות קודם הוא קיבל כדור מול השער ובמקום להבקיע ניסה לחתוך לאמצע ולעבור שחקן ואיבד כדור (ספק פנדל).

נערך לאחרונה ב: ‏31/10/24
    Liverpool-Forever ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  3. Esomech Member

2 שמות שנזרקו בהקשר שלנו מהתקשורת הזרה

עומאר מרמאוש - חלוץ מצרי בן 25 מפרנקפורט, ימני ברגל. לא מכיר אותו, לא יודע עליו יותר מידי. לפי הבילד, אנחנו עוקבים אחריו כבר שנה, ועכשיו פנינו לנציגות של השחקן ולשחקן עצמו בנוגע למעבר ושגם פרנקפורט מודעת לעניין שלנו.
    הסכום שנזרק לאוויר שם הוא 50-60 מיליון יורו.
    לא סביר שזאת עסקה שתצא לפועל בחורף.

לפי התקשורת בפורטוגל, כבר מספר פעמים הלכנו לצפות בארקון קוקצו הטורקי-הולנדי (נולד וגדל בהולנד, משחק בנבחרת טורקיה).
    קשר אמצע התקפי, שיחק אצל סלוט בפיינורד, מקושר אלינו עוד ממאי 23.
    מחיר מוערך בין 50-80 מיליון יורו.
    גם אותו אני לא ממש מכיר,
    אבא שלו התבטא לפני כמה ימים גם (אחרי שהתחילו הקישורים) שהשחקן וסלוט נמצאים במערכת יחסים טובה מאוד, והוא יהיה מעוניין לשחק תחתיו שוב.
    מוזכר בהקשר למעבר בינואר.

——

כמובן שלא יצא מזה כלום.
    אבל בתאוריה, מקווה מאוד בשביל יוז ואדוארדס שאלו לא המהלכים שהם עובדים עליהם כרגע.

בשביל החלון של ינואר. אם כבר יעשו משהו (לא יקרה) המאסט יהיה מגן שמאלי להרכב וקשר 6/8 לסגל. בסדר הזה
    ואז בקיץ: מגן ימני כי טרנט יעזוב
    קיצוני ימני כי סאלח יעזוב.
    בלם מחליף
    ורק אז חלוץ וקשר 8/10. וגם זה תלוי מי יסיים את העונה בצורה חלשה יותר נונייז או סובוסלאי.

שוב, אפילו בתאוריה (למרות שאני נוטה להאמין לבילד) להתחיל מחלוץ שיש 6 עמדות בערך שדורשות חיזוק באופן בהול יותר. זה ביזיון כמו להגיע עם טרנט לשנה אחרונה בחוזה.

כלכך עצבן אותי לראות את הקישורים האלה שהייתי חייב לכתוב אותם פה כדי שאוכל להתעצבן עליהם. אפילו שאני יודע שגם זה שהבענו עניין ויצרנו קשר עם שחקן זה שווה לתחת בסוף.

דרך אגב, הטוויטר שלי מתפוצץ בשעתיים האחרונות שיש התקרבות משמעותית במו״מ עם ואן דייק בנוגע לחוזה החדש. ושקרובים מאוד לסיכום. אבל שום דבר לא ממקור אפילו חצי אמין. רק שמועות של טוויטר.

4. k_700 Member

מארמוש מקושר אליכם עוד מלפני הקיץ. בכתבות אומרים שזה אמור להיות מחליף לסלאח בתפקיד.
    פחות מכיר אותו.

את קוקצ'ו אני מכיר מצוין. אהבתי אותו מאוד בפסוו. סלוט נתן לו את הקפטן שם בגיל צעיר(נדמה לי 20) ובעונת האליפות שלהם הוא היה מצוין אצלו.
    בבנפיקה לקח לו קצת זמן להכנס לעניינים. יש לו טווח מסירות מצוין, בעיטה טובה אבל הוא קצת איטי. הגיע על תקן המחליף של אנזו.
    בבנפיקה כל הזמן מצמידים לו קשר מאוד אתלטי לידו. שנה שעברה נבס, השנה לואיז. יש לו איזה סעיף שחרור מפלצתי של 140 מליון אירו או משהו באיזור, בהצלחה עם זה.
    כרגע זה גם ככה רק קשקוש של הרקורד.

5. Esomech Member

לא מכיר אותו גם כמו שאמרתי.
    גם אני ראיתי משהו בהקשר של סאלח.
    אבל לדעתי זה נטו כי הוא מצרי. אבל לא מבין איך בדיוק אמור להיות מחליף לסאלח. הוא ימני ברגל ופעם אחרונה ששיחק בימין היה לפני שנתיים שעוד שיחק בוולפסבורג.

בכללי את השם שלו בעונה שעברה עוד עשה כחלוץ.
    העונה הוא עם 11 שערים ו7 בישולים מעמדת החלוץ גם.

על קקצו אני סומך על המילה שלך כי אין לי באמת מושג לגביו

6. oranfu Member

אנחנו צריכים שחקן התקפה כבר בינואר אז בטח שגם בקיץ.
    אין לסלאח מחליף בסגל ויש עליו סימן שאלה ענק לקיץ הבא.
    דיאז מבוגר עם שנתיים לחוזה, ג'וטה מבוגר וכל הזמן פצוע ונונייז בגדול מאכזב מאוד.
    מתבקש להביא שחקן התקפה ופשר לא להסכיכם אבל מתבקש לעשות שינוי משמעותי בחולייה הזאת.
    מארמוש? הוא מקושר אלינו תקופה ארוכה, כמה זה כי הוא מצרי ("יורש" של סלאח) או שזה אמיתי? לא יודע. לא מכיר אותו אבל ממה שאני מבין מבחינה סטטיסטית הוא בדיוק סגנון שחקני ההתקפה שהיינו מחתימים בתקופת אדוארדס.

קוקצ'ו זה שוב, כמה זה עניין אמיתי וכמה זה 1+1=3 כי הוא שיחק אצל סלוט?
    גם אותו אני לא מכיר אבל קושרנו אליו בעבר אז ראיתי סרטונים וברור שהוא איטי. לא רואה מה יש לנו לחפש עם עוד קשר שלא יכול לרוץ.

מסכים שעמדת המגן השמאלי הופכת להיות קריטית ביותר כי רוברטסון בקריסה מוחלטת כמו שזה נראה.

מה נעשה בינואר? כנראה נקלל את הבעלים כהרגלנו כי לא יעשו כלום.

7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא נעשה כלום בינואר, חבל על הדיון. קשה להחתים שחקנים בינואר, המטרות שאנחנו רוצים לא זמינות. יו נואו דה דריל.

Walkon, Liverpool-Forever, Esomech ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  8. Cup of Tea Liverpool, UK

כשיש אמביציה אז ינואר זה חלון שמביאים בו את קני דלגליש שמשנה את ההיסטוריה של המועדון.
    וכשאין אמביציה אז יש את כל התירוצים המוכרים כמו שנכתב פה כבר 1000 פעם.

9. oranfu Member

בתקופת דלגליש זה לא היה "חלון", אבל כן.

10. k_700 Member

את סווארז וואן דייק הבאתם בינואר, רק אומר.
    במחירים שאתם רוצים להביא שחקנים יש המון אופציות בינואר.

11. Cup of Tea Liverpool, UK

כן, אבל רק אחרי מכירות בהון תועפות שיממנו אותם.

Liverpool-Forever ו-oranfu אוהבים את זה.
  12. k_700 Member

בסוף אם אין פה הארכות חוזים צריך להחליף פה שחקנים שעוזבים.
    לא חייב להחליף אותם במאות מליונים. יש גם תקציבים לקמצנים וכל מיני שחקנים שמסיימים חוזה בעצמם בקיץ.

13. oranfu Member

את ואן-דייק רצינו בקיץ שלפני אבל הבעלים לא הרשו. בינואר מכרו את קוטיניו אז הם הואילו בטובם לאשר.
    סוארז הגיע כי טורס נמכר.

תקציב לקמצנים לא עוזר, זה מה שמביא לי כל מיני אנדו.
    אולי מתישהו יבינו שלהחתים "סותם חורים" אצלנו זה חרא עצום כי אנחנו אחר כך נתקעים איתו במשך שנים והוא מהווה תירוץ למה לא עושים רכש.
    צריך שחקן ואין כסף -> מחתימים "שחקן יחסית בזול" אבל הוא לא מספיק טוב אז עדיין צריך רכש -> אין רכש כי כבר יש את "שחקן יחסית בזול" ואי אפשר לעשות רכש עד שהוא יעזוב כי אין מקום בסגל -> "שחקן יחסית בזול" מסיים חוזה ועוזב וצריך שחקן אבל אין כסף -> מחתימים "שחקן יחסית בזול"...

נערך לאחרונה ב: ‏1/11/24
    Cup of Tea, Liverpool-Forever ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה במקרה הטוב, במקרה הרע זה בן דייויס/ארתור/בתקווה שקייזה לא יצטרף גם לרשימה המכובדת.

מדי פעם מבריקים לך עם איזה גאקפו או דיאז בהפתעה אבל אין מה לבנות על זה. במיוחד כשהקבוצה נראית כמו שהיא נראית כרגע אז בכלל "אין סיבה" להשקיע.

oranfu, Cup of Tea ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  15. די קאניו אגדה Member

Cup of Tea אמר בדיון שלנו שהוא מודאג מעזיבה של מגן שעומד להתרסק בפרויקט גלאקטיקוס חדש ו2 פנסיונרים.
    ומהגעה של מנגר שלא השתינה עליו אף קבוצת צמרת אנגלית למרות שסוכנו והוא עצמו שיווקו עצמם בצורה אגרסיבית.

אני לפני שנתיים אמרתי לכלל חברי הדיון שלכם שליברפול היא כוח שטרם נראה בכדורגל האנגלי עקב התשתית שנבנתה בתקופת FSG.
    ואין סיכוי שתחזרו למרכז הטבלה וכמובן צדקתי.
    ליברפול הנוכחית היא עוצמה שידברו עליה עוד 50 שנה.
    המחוז המובטל הינו מועדון חזק.
    הלאה.