גם אין סיכוי שיקחו אליפות עם סגל כזה קצר. אתה היית מסתפק בקבוצה שכמעט תמיד חסר לה את הגרוש ללירה ויוצאת מהמאבק כי אין לה עומק? אתה סופר רק ברזלים, לא?
מאוד מאוד נעים לראות מאמן שממש מגיב למה שקורה. רוברטסון נותן הופעה גרועה מאוד = ספסל גאקפו נותן צמד מרשים בגביע ובמומנטום = הרכב לא שלא הייתי מחזיר את קלופ מחר בבוקר, אבל הדברים האלה לא היו קורים אצלו. ״השחקנים שלו״ היו מוברגים להרכב ואין את זה יותר אצל סלוט. אני חושב שבלונג ראן זה גם הדבר הכי נכון ובריא לסגל שחקנים.
אני איתך אבל גם צריך לקחת בחשבון שהפייבוריטיזם הזה הוא דבר שמתפתח, אצל קלופ בעונות הראשונות הוא גם היה רות'לס לדעתי. אחרי כמה שנים שיש לך שחקנים שאתה סומך עליהם כי לקחו לך תארים בעבר, יותר קל ליפול למקום הזה. זה ההרכב שרציתי שיעלה, ניצחון פה ואנחנו מחזקים מאוד את הסיכויים לטופ4 ונשארים קרובים לכלבים של גוארדיולה.
משחק לכם טוב שהירצלר פותח שוב עם קדיוגלו ווינגר בימין על צימיקאס במקום לזרוק עליו את אדינגרה. לדעתי תתנו להם בראש היום.
קונאטה אישר באינסטגרם שלו שהוא עבר זריקה ואין שבר. והוא כנראה (אלא אם כן הצוות המקצועי יעדיף לתת לו לנוח) יהיה בסגל במשחק נגד לברקוזן.
תן לי לבשר לך את זה. אם ג'וטה וקייזה לא היו נפצעים העונה, נונייז היה עולה 0 פעמים בהרכב. אולי בגביע הליגה בעצם.
מחצית משעממת. בקושי בעיטה לשער. חסר לי בטירוף שחקן כמו קוטיניו, דריבליסט, לא צפוי, משהו קצת ביציאה מתבנית. המשחק הזה יכול ללכת לכל כיוון ואנחנו באנפילד.
אין לנו שחקנים מלהיבים. יש לנו שחקנים אולי יעילים, אבל איפה הזמנים שהיו לנו שחקנים שיכולים לעשות פעולות מפתיעות עם הכדור? יש לנו בעיה מול קבוצות שמצופפות ככה ואנחנו מתעקשים לעזור להן כשאנחנו לא מרווחים את המשחק עם המגנים. אין לנו שחקנים שיכולים לעשות יותר מדי בצפיפות עם הכדור. בטח כשמקאליסטר בתקופה לא טובה.