אני אומר שלקחת את הסרטון ובגללו לשלוח את השופט לפרישה זאת תגובה מוגזמת. מה הוא אמר שם? שהוא בכוונה דופק את ליברפול במשחקים? כי ככה זה משתמע לפי העונש שאתה דורש. אתה לוקח פה בנאדם וזורק אותו מהמקצוע שלו, תבין רגע מה אתה מציע. אמרתי מה צריך לעשות. הוא שופט טוב או לא טוב? הוא עושה טעויות או לא עושה טעויות? אם הוא נחשב שופט טוב, אני לוקח אותו לשיחה ומנסה להבין מה קורה איתו עם הפרסום של הסרטון והאם משפיע עליו וכו'. אם הוא לא נחשב שופט טוב, אז מה זה משנה? ממילא צריך להוריד אותו ממשחקים. האירוע משפיע עליו? מה כבר קרה באירוע הזה? הוא אמר משהו שיתר השופטים חושבים. כל מי שחושב משהו כזה זה יכול להשפיע עליו כשהוא לוקח החלטה. איך אתה רוצה למנוע דבר כזה? אלה בני אדם ויש להם מחשבות ודעות שיכולות אולי גם להשפיע על החלטה שלהם. אתה לא יכול לעקוף דבר כזה אלא אם החלטת לעבור מבני אדם לרובוטים. לוקחים לשיחה וכשרואים שהכל בסדר, ממשיכים. אפשר לחשוב. הסקאוזרים היחידים שמדברים על הוידאו הזה והם ניפחו את זה מעבר לכל פרופורציה הגיונית, כהרגלם. הם גם כל כך דואגים לאנשים וכאלה אנשים שתמיד מתחשבים במסכנים ובקורבנות אבל לשלוח בנאדם מהמקצוע שלו לפרישה מוקדמת זה הם עושים תוך מאית שניה מהרגע שסרטון (שעוד לא הוכחה אמינותו) מגיע לרשת. בנוסף הם מעלילים עליו כאילו היה שופט או VAR במשחקים בהם כלל לא היה חלק מצוות השופטים. הכל כדי להעצים את האג'נדה. אני דוחה צביעות כזאת וברור שאצא נגדה.
הוא אמר שהוא שונא את ליברפול. איך אני אמור להאמין שהוא ישפוט אותנו בצורה הוגנת? ברור שמי שמדברים על זה הם בעיקר סקאוזרים, הם הנשוא של הוידאו. הזוי שאתה ממשיך לדבר על "לא הוכחה אמינותו" כשכל הדיווחים, כולל ההודעות של איגוד השופטים, מאשרים שהוידאו אמיתי והוא בכלל לא מכחיש. הוא גמור בכל מקרה כי התחילו כבר לצאת עליו "חומרים" נוספים. יש מצב שהשעייה משיפוט זאת הבעיה הכי קטנה שלו.
בנוגע לאמינות הסרטון, אני מדבר על תחילת הפרשה. אף אחד לא פקפק באמינות אלא ישר רץ לתלות את הבנאדם. כשזה מתיישר עם האג'נדה שהשופטים נגדנו - ישר דוחפים את זה, כולל המצאות על גבי זה.
תוך פחות משעה כבר אמרו שהוידאו אמיתי. יתרה מכך, זה היה דיי ברור מהרגע הראשון שזה לא זיוף. "המצאות". אמרו שהוא היה גם במקרה של היד של רודרי. אולי בטעות, אולי בכוונה. ספיציפית ההחלטה הזאת לא קשורה אליו אבל איך זה מבטל את כל הסיפור אני לא מבין. מישהו עכשיו העלה עוד טענה שצריך לבדוק: אלה לא סרטונים חדשים, מי יודע אם לא סחטו אותו בעזרת הסרטונים האלה?
הריח מסריח מאוד סביב ארנולד. אני מקווה שאפשר לסגור עם סלאח וואן דייק ואז להשקיע כסף על מגן ימני בינואר/בקיץ. אני בספק עצום אם הוא נשאר. אצל ואן דייק וסלאח כבר קיבלנו מלא שמועות שהם מתים לחתום ולהישאר. אצל ארנולד אפילו לא אחת.