ליברפול 2022/23 - Will We Go Again?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י owen11111, ‏2/8/22.

1. k_700 Member

אני גם לא חושב שאתם תשתגעו בדיל על זובימנדי אבל בואו זה לא הפעם הראשונה שהשם שלו עולה שוב וכששוב אומרים שסלוט מאוד מחזיק ממנו.
    בפרופיל הוא מתאים מאוד, הבעיה זה החוזה שלו עכשיו.
    העיתונאי ההונגרי הזה עובד גם בגארדיאן, היה בביביסי ונראה שבאופן כללי מחזיקים ממנו באנגליה.

2. Esomech Member

מה הבעיה בחוזה שלו?
    הוא לא קיבל חוזה חדש מסוסיאדד בסוף. לא שדרוג פיננסי ולא כלום.
    למה שהוא יהיה בעיה

3. oranfu Member

אני לא יודע אם יש אמת בדיווח על קרקז, אבל אומרים שמי שדיווח את זה בהונגריה זה מקור אמין (לא איזה גורם עלום בטוויטר אלא ערוץ טלויזיה).
    אבל כן, שמועות עליו יש כבר תקופה (עוד לפני שעבר לבורנמות' לדעתי) והן התחזקו בזמן האחרון.

כמה זה נכון וכמה זה 1+1=3 כי יוז? לא יודע.

אני מניח שזובימנדי ירד מהפרק ויש מי שמפמפם את השם שלו בשביל טראפיק\סוכן שמנסה להשאיר את השחקן בתודעה לקראת מעבר אפשרי לארסנל\סיטי.
    אנחנו צריכים מגן שמאלי, אנחנו (כמו שזה נראה) צריכים להתחיל לדאוג גם למחליפים לשלושת מסיימי החוזה. איפה ייכנסו פה 50 מיליון על שחקן שהוא אפילו לא שחקן הרכב אצלנו?

4. k_700 Member

נכון, טעות שלי.
    הוא עם החוזה הזה עד סוף עונת 26-27.
    אני קורא אבל שסיטי וארסנל גם מרחרחות שם. נראה שאבד לכם המומנטום אם זה באמת המצב(גם מול השחקן אחרי הפיאסקו של הקיץ).

לא זוכר שקראתי קישורים שלכם לקרקז לפני שעבר לבורנמות׳. הוא הגיע כשחקן אנונימי מאלקמר.
    אבל זה עושה שכל שהוא חזק על הראדר שלכם מהרגע שיוז נכנס לעניינים.

גם מתאים, גם צעיר, גם רכש שלו.

5. די קאניו אגדה Member

אם fsg היו בעלים שלנו.
    רק שבחים היו בדיון שלנו.
    בעיקר אני,אלכס,משה,one.
    זה ידוע לך?

6. k_700 Member

כן, כי אתם מטומטמים.

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

BREAKING: Alisson has returned to Liverpool training
    אדיר.

LFC-Gerrard1 ו-oranfu אוהבים את זה.
  8. oranfu Member

בימים האחרונים היו כל מיני דיווחים\שמועות שאנחנו רוצים את ראיין שרקי מליון אבל הערב אלה כבר דיווחים של מקורות רציניים מאוד בצרפת.
    ליון בצרות כלכליות אדירות (חייבים להכניס כסף באופן מיידי או שמורידים אותם ליגה בסוף העונה) ולפי הדיווחים השחקן רוצה במעבר אז זאת תהיה עיסקה יחסית זולה כנראה (פחות מ-30 מיליון) והדיווחים אומרים שיכול להיות שזה יקרה כבר בינואר ולא בקיץ.

האמת? מוזר.
    לא בדיוק סגנון\עמדה שאנחנו צריכים אלא אם מישהו עוזב.
    ואני לא בטוח כמה הוא מתאים לנו\לאנגליה.

מבחינת כישרון הוא כישרון ענק אבל אופי בעייתי. כזה שכבר בגיל מאוד צעיר סומן ככישרון טופ עולמי אבל בגיל 21 הוא עדיין בליון למרות שעלה לבוגרים באיזה גיל 16.
    אם זה נכון אולי אנחנו פשוט רוצים לנצל הזדמנות שאפשר להביא כישרון כזה בסכום יחסית נמוך בגלל הנסיבות.

אבל אם הוא מגיע, זה לדעתי מעלה סימן שאלה רציני לגבי העתיד של סלאח\סובוסלאי.

מה שכן הוא שחקן מאוד מלהיב, קוסם. כשנחה עליו הרוח הוא סוג של קוטיניו.

מצד שני אין שום דבר לגבי חידושי חוזים.
    בזמן שקבוצות בליגה מחדשות חוזים על ימין ועל שמאל בלי לבלבל במח, אצלנו עושה רושם שיותר ויותר מתקרבים לרגע שיגידו לנו שהשלושה עוזבים וכי אלה שיקולים מקצועיים.

נערך לאחרונה ב: ‏21/11/24
    Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  9. k_700 Member

הוא תקוע במקום הרבה מאוד שנים.
    גם לדעתי העלה יותר מסה ממה שהיה בגילאים צעירים יותר וזה הוריד לו את המהירות.

נראה שגם הד קייס לא קטן.
    היה מוכשר בנבחרות הצעירות שלהם.
    אבל אתם מחפשים בזול אז לא מפתיע.
    בסוף יעלה בערך כמו דזירה דואה שהצעתי לפני חצי שנה וברח מצרפת.

10. oranfu Member

עדיין רק בן 21, אבל כן הוא לא התפתח כמו שציפו.
    לדעתי תמיד היה שמנמן ואף פעם לא היה מהיר (בגלל זה לא חשבתי שהוא יגיע לרמות הכי גבוהות).

הכי מוכשר שיש, אבל לא יציב.

דזירה דואה עלה 50 מיליון, שרקי לפי הדיווחים יהיה בערך חצי מזה...

נחכה לראות אם הכתבים שלנו יגידו שזה שטויות ואין אמת בדיווחים.

הכי הגיוני שזה סיפור שהסוכנים שלו מבשלים כי ליון נואשים למכור בגלל הצרות הכלכליות שלהם.

Esomech אוהב/ת את זה.
  11. Esomech Member

כישרון יש לו. על זה אין ויכוח.
    אבל גם בעיות גישה ומוסר עבודה נמוך. וזה תוקע אותו. לא רק במובן של לעלות שלב מבחינת יכולת כי כמו שאמרתם הוא כבר 5 שנים בגדר כישרון ובקבוצה הראשונה ועדיין לא התחיל לבסס את מעמדו ככוכב שציפו ממנו להיות.
    גם זה נראה שהוורק רייט שלו נמוך מאוד.
    לא יודע איך זה בדיוק אמור לבוא לביטוי תחת סלוט שכן רוצה לחץ גבוה ווורק רייט גבוה במגרש.

קושרנו אליו עוד בקיץ גם שהוערך פחות אותו יותר באותו מחיר. אבל בסוף הלכנו על קייזה.

זה יכול להגיד כמה דברים בעיניי
    1. אין אמת בזה, ניסיון של הסוכן שלו ליצור הייפ על חשבוננו כי זה ידוע לכל שאולי נצטרך מחליף לסאלח באגף ימין.
    2. באמת יש בעיות עם קייזה, והוא לא מרוצה שאנחנו נותנים לו לעבור פרי סיזן מחדש כדי לבנות יכולת וכושר וכל הדיבורים על געגועים שלו לאיטליה נכונים. והוא בדרך החוצה כבר בינואר.
    3. כן רוצים אותו + יש התפתחות עם החוזה של סאלח ורוצים להביא לו אנדרסטדי כבר מעכשיו. שכשיעזוב בסוף יהיה יותר קל להחליף (תקף גם עם יביאו אותו בינואר וסאלח לא יחתום, לי קשה להאמין שיבנו עליו כבר בעונה הבאה)
    חשוב לציין שמחליף לסאלח מבחינת שערים הוא לא יהיה, אבל אולי כן יוכל לתת מענה מבחינת יצירת מצבים מימין, עם גאקפו/דיאז בשמאל שנכנסים יותר פנימה יחד עם חלוץ חדש (מרמוש? שאנחנו ממשיכים להיות מקושרים אליו יותר ויותר)

אני אבל חושב שהאופציה הראשונה היא הכי סבירה. בפער די גדול.

דיוויד לינץ אמר באחד הפודקסטים שלנו לאחרונה שאסור לפסול פעילות בינואר. שבמועדון מבינים שיש הזדמנות, ואם תיהיה אופציה לחיזוק בינואר כמו שעשינו ב2020 ו2022 המועדון יפעל בשביל זה. וממשיכים להסתכל בכיוון הקישור, שחקן הגנה ושחקן התקפה.

פלוס בכל יום שעובר אני חושב יותר ויותר שטרנט יעזוב. וסאלח ווירגיל ישארו (וקונאטה). השאלה מי יהיה המחליף שלו.

Liverpool-Forever ו-oranfu אוהבים את זה.
  12. k_700 Member

אתם מקושרים גם לילד הזה מויאדוליד שאמור לעלות איזה 8-10 מליון וגם תקופה למארמוש(שהמחיר שלו עולה).
    ככה שיכול להיות שצ׳רקי זה עוד מהמיסוך עשן שאתם עושים כדי לטשטש מטרות אחרות או את האוהדים שלכם.

לא כל כך מבין איך צ׳רקי מתאים לכם באיזשהן אופן.
    הןא הרבה יותר 10 שצריך כדור לרגל ושטח באמצע.
    מאוד לא יציב, וורק רייט מתחת לממוצע ובעיות גישה כמו שציינו בכל מקום.
    זה מגיע מהוקינס אז יכול מאוד להיות שהסוכן שלו בוחש בקבוצות באנגליה.

לצורך העניין, לא יפתיע אותי אם זה יסתיים באיזו ווסטהאם.

13. oranfu Member

מקושרים ללא מעט שחקנים, במקרה של שרקי פשוט יש גם כתבים רציניים שמדווחים (בנוסף זה סכום יחסית נמוך ואמרו שיש אפשרות שייצא לפועל כבר בינואר).

אם אני צריך להמר? לא נעשה כלום בינואר. במקרה הטוב נראה כמה חידושי חוזים (קונאטה, אולי ואן-דייק, אולי אולי סלאח) ויציגו לנו את זה כהצלחה אדירה.

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

FSG מסוגלים להכל. כל הפגרות האלה רק מעלות לי את העצבים על החוזים, שמח שבראשון חוזרים לראות את הסלוט בול בפעולה שוב. הבנתי שריאל מגיעה גם פצועה מאוד לרביעי, הולך להיות שבוע על דופק גבוה מאוד.

3 נצחונות עכשיו ואני מתחיל להסתכל באופטימיות זהירה מאוד על הפוטנציאל ההישגי של הקבוצה הזאת העונה, למרות כל השאלות המאוד לגיטימיות שעדיין יהיו לגבי העומק והסגל.

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה באמת לוח מהגיהנום מה שמחכה לנו עכשיו.
    אחרי סיטי בראשון יגיע גם ניוקאסל בחוץ ברביעי ואז אברטון בחוץ בשבת מוקדם ואז ג'ירונה בשלישי.
    זה צפוף בהגזמה וכמעט בלתי אפשרי שלא נידפק פה איפשהוא. אם ננצח את משחקי הליגה האלה זה יהיה מדהים מבחינתי, אלופות צריך להיות משני למרות שאני מבין שהמשחק מול ריאל יוקרתי.

Cup of Tea ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.