ליברפול 2022/23 - Will We Go Again?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י owen11111, ‏2/8/22.

1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמו שכבר רשמו פה כולם, הגיע הזמן לרענן ולזרוק החוצה חוזים כבדים כמו ואן דייק סלאח ואליסון.
    יהיו הימורים על שחקנים צעירים וזולים יותר בתקווה שיתפתחו להיות שחקנים מספיק טובים כדי לשמר טופ 4.

אם בסוף יוחתם חוזה, זה בגלל לחץ אוהדים שעלול לגרום להם נזק. אם לא יהיה לחץ מהאוהדים וכרגיל יישנו שם על האף, אז למה שלא יעשו מה שבא להם? המועדון נותן מלא שנים בצמרת מאז שהם הגיעו, איפה הוא היה לפני שהם הגיעו? על סף כונס נכסים ואחרי 20 עונות בלי מאבקי אליפות.
    כל עוד אין לחץ לשנות את המדיניות, המדיניות לא תשתנה.
    התוצאות איתם, הסקאוזרים איתם.

מי שעדיין לא מבין שהבעלים האלה גרועים מאוד באמת שאני מתקשה כבר לעזור לו.
    אפילו להחתים עכשיו את שלושתם על חוזה זה ביזיון מבחינתי. אלה חוזים שהיה צריך לסיים איתם מזמן כבר. ואם השחקן לא מעוניין אז למכור אותו. לדבר על זה בסוף נובמבר זה FSG. זה בולשיט. אפילו אם פוגע להם בריכוז בליגה ב1% זה אסון, ותהיו בטוחים שזה פוגע להם הרבה יותר מזה. זאת הפרנסה שלהם והם באפילה. כל בנאדם רוצה וודאות. הם לא יודעים ולא בטוחים איפה ישחקו בעונה הבאה.

Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  2. oranfu Member

זה יותר מפרנסה.
    זה לא לעבור מחברה בהרצליה לחברה בפ"ת, זה בהרבה מקרים לעבור מדינות.

אני רואה בעיקר בעיקר האשמות כלפי יוז בפיד שלי, כמובן.
    מעט מאוד אשכרה באים בטענות לבעלים.
    אין חרא שהם לא יצדיקו\יאשימו מישהו אחר.
    לא רוצה להגיד את מי הם מזכירים לי, האוהדים המטומטמים האלה.

אם בסוף כן יהיו חוזים, יציגו את זה כהישג (כשהשחקנים שוב ושוב אומרים בתקשורת כמה הם רוצים להישאר) ויהווה תירוץ למה, שוב, לא משקיעים ברכש (החוזים גבוהים ממה שתכננו ויש לזה השפעות על התקציב).
    ככה הם מחרבנים לנו על הראש כבר עשור.

Cup of Tea, Scouser Tommy ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  3. k_700 Member

אפשר גם לשאול את השאלה הפשוטה.
    למה יוז ואדוארדס היו צריכים להתקשר למערכת כזאת? במה הם תורמים?

נ.ב.
    יש אוהד ישראלי שלכם יותר מטומטם מהמורוחובסקי הזה בטוויטר?

נערך לאחרונה ב: ‏25/11/24
  4. Esomech Member

למה לא עושים כלום? כבר היו כמה הדלפות בתקשורת כמה החוזים זה אשמת קלופ, וכמה כוח היה לו וזה עלה ביוקר, ושהוא חשב על אנתוני בתור מחליף אפשרי לסאלח עד שגורדון התערב והחתים את סאלח על חוזה חדש.

האשמה בעניין החוזים זה על הבעלים, אבל גם יוז ואדוארדס לא בדיוק עושים משהו שאפשר להחמיא עליו.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך זה לא ברור?
    אם לא היו מביאים אותם, כל התרמית הייתה שקופה. היו שואלים את ג'ון הנרי איך הוא אפילו לא מינה אנשים לתפקידים האלה.
    עכשיו אתה שואל מה הם עושים, אולי הם לא עושים משהו בסדר, סקאוזרים טוענים שהם האשמים.
    זה התפקיד שלהם, לקחת אשמה במקום שהנרי ייקח אותה.

זה התפקיד שלהם @k_700
    אני מביא לך 5 שקל ולך תביא לי בשר מהסופר. כשתחזור בלי בשר אני אגיד שלא ידעת להתמקח כמו שצריך עם הקופאית.

6. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אדוארדס הגיע לתפקיד ניהולי בFSG שהוא רחב יותר מליברפול. אני לא יודע מה בדיוק הם מתכננים אבל כבר מעל לשנה יש דיבורים על רכישה של מועדון נוסף והוא האיש שאמור להוביל את כל הפרויקט הזה לפי מה שדווח בזמנו. לא מאוד קשה להאמין שזה מה שדיבר אליו בתפקיד החדש, ולא ההזדמנות לחזור לנהל ליברפול שאיכשהוא מוזנחת ע"י הבעלים שלה אפילו יותר מבקדנציה הראשונה שלו.

לגבי יוז... מבחינתו זו כמובן אחלה שורה ברזומה. מבחינת FSG צריך איזהשהיא מראית עין של מועדון מנוהל, למרות שכאמור הגענו עם החוזים לרמה של זריקת זין שאני באמת לא זוכר.

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מראית עין חשובה יותר מהעשייה עצמה, כשהקהל הוא קהל מטומטם.

8. Esomech Member

גם בקדנציה הקודמת של אדווארדס לא היה כסף.
    גם תחת וורד לא היה כסף.
    להזכיר לך את התירוצים שהיו גם? אין כסף יש קורונה. אין כסף יש מגרש אימונים חדש, אין כסף יש שיפוצים באנפילד וכו וכו וכו.

גם זה לא שלא ניקית כמה מאות אלפים מהפיירול בקיץ. מכל הצוות המקצועי הקודם שהרוויח הרבה יותר ועד שחקנים כמו טיאגו ומאטיפ שעזבו וישבו יחד על סביב ה300.

גם התלונה היא לא שהציעו לו הצעה מעליבה. אפילו הצעה רשמית הוא לא קיבל. וגם ואן דייק עד לא מזמן.

האשמה המלאה לבעלים שסוגרים את הברז חזק. זה ברור. אבל כן. הצייפיה מיוז את אדווארדס היא לעשות משהו ולא לישון בעמידה.
    ואז עוד להדליף לתקשורת לכלוכים על קלופ. לא כי הוא כזה חף מפשע. אבל תעשה משהו לפני שאתה מלכלך

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  9. oranfu Member

כמו שגיל הסביר - מה הם אמורים לעשות אם אין להם כסף?
    מישהו חושב שמקצועית הם רוצים להיפטר משני השחקנים (או שלושה אם לוקחים בחשבון את טרנט)?
    אבל התקציב מאוד מצומצם ואין להם, כנראה, יותר מדי מרחב תמרון.
    יש מישהו שחושב שאם השחקנים היו מוכנים לחתום על חוזה בינוני (נגיד 150K לשבוע) זה לא היה נסגר תוך שעה? אני מניח שאין מישהו כזה.
    זה כסף של יוז? לא, אז למה הוא מתקמצן? הוא לא רוצה ששחקנים כל כך חשובים יישארו? אני בספק. אבל כנראה אין לו מספיק כסף לכל השלושה ואנחנו ממולכדים.
    אולי חוזה לסלאח תלוי בטרנט? כלומר אם טרנט מקבל חוזה גדול, אין כסף לסלאח? ואולי טרנט לא חותם כי רוצה לראות מה קורה עם וירג'יל?

הכל, כמו ברוב הדברים בחיים, מסתכם בכסף. אצלנו מתנהלים כמו קבצנים אז גם חידוש חוזים לשחקנים שמתים להישאר זה בעייתי.
    אליסון מסיים חוזה עוד שנתיים, אמר שהוא מת להישאר עוד הרבה שנים במועדון אבל זה ברור שמראים לו את הדרך החוצה. למה? הוא על משכורת גבוהה.
    קונאטה מסיים חוזה עוד שנתיים, כמה זמן כבר מבלבלים במח על חוזה חדש? זה אמור להיות משהו מאוד טריוויאלי, לא? ועדיין זה לוקח זמן.
    כל שקל שהמועדון הזה מתחייב להוציא עולה לנו בדמים.

בינתיים הכתבים שלנו וקראגר הזדעקו להגיד שברור שהשיחות עם השחקנים מתקדמות (קראגר, באופן לא מפתיע, מבקר את סלאח שפתח בתקשורת).
    זה שכמעט כל האנשים שלנו בתקשורת עמוק עמוק בכיס של הבעלים עוזר להם לשטוף את המח של האוהדים. אני באמת כמעט ולא רואה ביקורת על הבעלים גם היום. יש הרבה הרבה יותר על יוז ואדוארדס (וגם על סלאח).
    האם זה בהכרח אומר שהוא לא יחתום בסוף? לא. בעיקר כי כלכלית ועיסקית יש יותר הגיון להחתים אותו על חוזה חדש. זה גם מה שאמרתי בפעם הקודמת שהיינו בסיטואציה דומה איתו.
    אבל זה שאנחנו שוב מגיעים לסיטואציה כזאת זאת הבעיה האמיתית. זה לא אירוע נקודתי, זה הדרך המחורבנת שהם מנהלים אותנו.

הבעלים הכי גרועים בליגה, מייק אשלי והגלייזרים הם זהב לעומתם.

Esomech, Liverpool-Forever ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  10. Esomech Member

מה הם אמורים לעשות? לסגור את זה בקיץ.
    הרי הם ידעו מה התקציב שלהם.
    לתת את המקסימום שהם יכולים או רוצים לתת.
    כן אז תחתום, לא אז למכור בקיץ.
    במידה ושלושתם עוזבים בחינם? כמה הפסדת פה? 120-130 מיליון לא כולל עוד איזה 700/800 אלף לשבוע מהפיירול.

ניהול הסיטואציה שלהם היה מזעזע. וכן הם נכנסו לסיטואציה סופר רעה מלכתחילה. וכן המרחב תמרון שלהם לא קיים מבחינה פיננסית.
    אבל אי אפשר לא לעשות כלום, לכאן או לכאן.

קודם כל הניהול פח אשפה של הבעלים הוא האשם העיקרי.
    הם כמה רמות מתחת. אבל הם עדיין יכלו לעשות עבודה טובה יותר.

ג׳יימי קראגר לא שווה התייחסות. צבוע ברמות וקשקשן. רמת צביעות כלכך גבוה שבאמת לא אתפלא אם יש לו דיל עם ההנהלה

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  11. oranfu Member

למכור את סלאח\ואן-דייק\טרנט למאמן חדש שמגיע אחרי קלופ?
    השחקנים היו מוכנים לעבור בכלל?
    אולי הכי חשוב להם זה טרנט (ממגוון סיבות) אבל האופציה היחידה שרלוונטית עבורו זאת ריאל שמחכה לקיץ הבא בשביל להחתים חינם, ועד שאתה לא יודע מה קורה איתו אתה לא יודע אם אתה יכול להחתים את האחרים?
    אולי טרנט מחכה לראות אם שניהם חותמים אבל אין כסף לשניהם והחתמה של מי מביניהם תלויה באפשרויות שלנו להחתים את המחליפים שלהם?
    אולי אם אתה מחתים את שניהם לא נשאר לך כסף לטרנט, ובגלל שטרנט לא מוכן לחתום ראשון אתה תקוע?

אם שלושתם עוזבים בחינם זאת מכה אדירה, אבל זה יוריד בערך 800K פאונד לשבוע מהפיירול, זה משהו חיובי מבחינת המועדון ולא שלילי.
    אתה מדבר פה על "חיסכון" של 35~ מיליון פאונד בשנה, תכפיל ב-3 שנים של חוזים (אם לא יותר) ואתה כבר ב"חיסכון" של יותר מ-100 מיליון פאונד.
    כלומר ה"הפסד" מהעזיבה שלהם בחינם יתקזז עם ה"חיסכון" על המשכורות שהיית צריך לשלם להם (ונתתי פה הערכות שכר יחסיות שמרניות, אגב).

ושוב, לא בטוח שיכולת למכור אותם בכלל בקיץ שעבר. אנחנו רואים שסלאח ווירג'יל שוב ושוב אומרים שרוצים להישאר במועדון. אתה מצפה שהמועדון ידחוף אותם בכח החוצה? כאלה אגדות (ועדיין שחקנים סופר משמעותיים מבחינה מקצועית)?

שלא יובן לא נכון, אני מאוד לא מרוצה מההתנהלות בנוגע אליהם ובכלל, הרי גם הקיץ היה בזיון. יכולים לעשות עבודה טובה יותר? בהחלט.
    אבל אחרי כל השנים עם הבני זונות האלה FSG, שאיש מקצוע אחרי איש מקצוע מתחלף ואנחנו מקבלים שוב ושוב את אותו החרא, אני מבין שאנשי המקצוע אצלנו עובדים בתנאים בלתי אפשריים.
    אם נשתמש בדוגמה של גיל מלפני כמה הודעות - אתה שולח מישהו לסופר עם 5 שקל ומבקש ממנו שיחזור עם עגלה מלאה בקניות. כמובן שהכסף לא מספיק, אז אפשר להאשים אותו שלא מצא פיתרון (נגיד לגנוב מוצרים מהסופר) או להבין ש-5 שקל בימינו בקושי קונה לך קרטיב וזאת לא אשמתו וגם אם תשלח עוד ועוד אנשים והם ייכשלו זאת לא תהיה האחריות שלהם אלא שלך.

הרי אנחנו נתקלים שוב ושוב באותן בעיות, שחקנים מגיעים לסיום חוזה ועוזבים בחינם (או מקבלים חוזה חדש ברגע האחרון) ומחסור זועק לשמיים ברכש.
    ואת אותו חרא בדיוק אנחנו מקבלים גם באקדמיה שלנו. גם שם זה יוז\אדוארדס\וורד\קלופ?
    גם מבחינת יח"צ, בסוף כששחקן כזה כן חותם על הארכת חוזה (טריוויאלי לחלוטין בכל מועדון חר) זה מוצג כהישג וכתירוץ למה אין רכש.
    זה לא באג, זה פיצ'ר.

קראגר כן שווה התייחסות כי בסוף השופרות האלה משפיעים על דעת הקהל. וכל עוד הם מגנים על הבעלים האלה גם לא נראה שינויים ביחס הקהל.

אחרי כל זה - יש עדיין אפשרות ריאלית מאוד (ואפילו סבירה) שכל השלושה יחתמו.
    האמת? היחיד שאני כבר באמת חושש זה טרנט.
    וירג'יל וסלאח חשפו את הקלפים, הם רוצים להישאר. מניח שיגיעו איתם להבנות.
    טרנט זה הרבה יותר מורכב כי אנחנו יודעים שריאל חמים עליו ואולי בא לו ללכת למזג אוויר הנחמד של מדריד, להרוויח הון ולפרוש עם ארון תארים מלא.
    צריך לקוות שטרנט אוהב את המועדון כמו שאנחנו אוהבים את המועדון והוא מנסה למקסם לחלוטין את החוזה הכי גדול שיקבל בקריירה.

נערך לאחרונה ב: ‏26/11/24
    Scouser Tommy ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין חצים שנורים לכיוון שהוא לא FSG.
    אני רואה פוסטים כאלה בטוויטר ובא להגיב ומתייאש ומוחק את התגובה.

האשמים הם FSG.

אתם זוכרים דבר כזה אצל איזשהוא מועדון "גדול"?
    רק אצלנו כל דבר זה סיפור.
    אלה דברים טריוויאלים שמתקיימים בשקט בלי שום רעש בכל מועדון שמכבד את עצמו.
    אצלנו חידוש חוזים זה כמו רכש.
    הכל זה FSG.

paul joyce
    @_pauljoyce

Kostas Tsimikas facing short spell on sidelines for Liverpool after injuring ankle in training.

תקועים עם רוברטסון. זה גם יוז? למה אין מגן שמאלי ברמה?

עם הפציעה של רודרי בדיעבד יש פה אליפות שארסנל תיקח ויכולנו אנחנו לקחת. ההפקרות שלנו חלון אחרי חלון היא פושעת. אבל אין התנגדות לבעלים. אין לה סיבה לשנות משהו. מבחינתם העונה הזאת מוכיחה שלא היה צריך לבצע רכש. הטופ 4 בהסתברות גבוהה בהישג יד אז למה היה צריך רכש?
    על החוזים האלה הם חושבים כמו טריידים. ואן דייק אליסון וסלאח מזדקנים, עדיף למצוא את הבאים. הם יסגרו חוזה רק אם יהיה רעש מהקהל. אם לא יהיה רעש מהקהל השחקנים האלה יעזבו והספינים ייצאו החוצה שהדרישות שלהם היו מופרזות. שאף שחקן בגיל הזה לא מרוויח ככה בהיסטוריה של המועדון וכו' וכו'. אל תדאגו.
    צריך להגיד את האמת - שאפילו אם שלושתם סוגרים חוזה היום - הניהול פה היה בושה וחרפה. הראש שלהם לא 100% במשחקים. הוסיפו את זה כשהפילו שוער נוסף על הראש של אליסון וגם לו מביאים חששות לגבי העתיד. אה כן...הוא אמר בראיון שהוא שמח שבא שוער. בסדר.

נערך לאחרונה ב: ‏26/11/24
  13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עדיין בטוח שכל ה3 לא חותמים. לדעתי מציעים להם דברים מביכים בהינתן היכולת שהם מציגים (במיוחד וירג׳יל וסלאח).

לגבי אליסון התכנון הוא בעונה הבאה להיות איתו ועם הגאורגי ואז לא לחדש לו ב2026.

זה ברור כשמש שהם מחפשים להיפטר מהחוזים השמנים. והקבוצה? שתזדיין, תראו איזה אחלה סלוט בטוח יביא לנו מקום 4 כל עונה גם בלי כל הכוכבים האלה עם החוזים המנופחים שלהם.

מתקשה למצוא התנהלות גרועה בלבל הזה בהיסטוריה המודרנית של הכדורגל האנגלי.

Liverpool-Forever ו-oranfu אוהבים את זה.
  14. oranfu Member

בשולי הדברים, שלישיית שופטים ממנצ'סטר מונו למשחק נגד סיטי.
    בנוהל.

15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

חייב להגיד שהקטע הזה על מאיפה השופטים באים הוא בעייתי. גרייטר מנצ׳סטר זה איזור גדול מאוד, אי אפשר להכריח את זה.

יחד עם זאת, שופטים כמו טירני וקוט (לפני הסקנדל) כבר מזמן היו צריכים להיפסל במשחקים שלנו. הם הוכיחו שיש להם עניין אישי איתנו/עם קלופ בהתנהלות לא מקצועית קיצונית.

אז טירני בvar זה גרוע מאוד. טיילור אפס מוחלט אבל הוא שופט 4, וקבאנה על אף שהוא גם ממש לא קולינה הוא דווקא מהפחות גרועים לדעתי.

oranfu אוהב/ת את זה.