את פירמינו במצבו הנוכחי אני לוקח ל-11 ושם אותו על נונייז וזה שדרוג ענק. הוא באמת רוצה המסכן אבל זה פשוט לא זה, אין מה לעשות. אנחנו קצת ליברפול של סוף קלופ היום ולא של סלוט. סלאח תקוע בפינה ולא זז משם, דיאז בצד השני בלי פעולה אחת חיובית כל המחצית. כמובן שבראדלי זה לא מגן למשחק כזה אז אין לנו אגף ימין ודווקא כשרוברטסון במשחק טוב, דיאז חלש. הייתי מעלה את גאקפו מחצית שניה ואולי את אליוט אם הוא יכול לתת כמה דקות.
גרבנברח תענוג, איך הוא מסתובב כל כך מהר ועוזר בהנעה. אני מת על זה. בגדול משחקים בקצב טוב ועם אנרגיות טובות, מרגישים שזה משחק גדול. עם נונייז אני עולה רק אם יש לי 4 פציעות בחלק הקדמי.
בראדלי בסדר גמור+. נונייז, כמו שאורי אמר, באמת שמנסה אבל הוא פשוט לא לרמה. אול-ראונד פליי עלוב וקצת מביך לראות אותו מול השער באמת. התקפה חושך. סה"כ משחקים טוב אבל שחקני ההתקפה האלה לא מסוגלים לתת משהו מעבר. שום יכולת לפעולה מפתיעה, שום עוצמות.
דווקא לדעתי נונייז במשחק ממש לא רע מבחינת הבילד אפ, אבל הסיומת כרגיל פח. מחצית טובה עבור משחק גדול במעמד כזה. אנחנו עדיפים בהרבה. יעקובי ושגיא כהן פשוט בלתי נסבלים, ההשתפכות הזאת מריאל מדריד כאילו ההתבטלות שאנחנו רואים ממה זו בעצם התכנית... מה נסגר איתם? פשוט יצורים.
דיאז שחקן התקפה שבפעולה אחת טובה יכול להתעורר. אני לא אתפלא אם היא תגיע. הוא עושה תנועה טובה לעומק ולהגנה שלהם במצבה יהיה קשה לתפוס אותו משחק שלם. נונייז היה חסר מזל בהצלה של אסנחו על האינץ׳. לפעמים חלוץ צריך את השער בהתחלה כדי לקבל בטחון. רוברטסון לדעתי בטופ 3 הכי טובים אצלכם היום אבל מעל כולם על הדשא בפער ענק- גראבנברח. מושלם השחקן הזה, הגנה ובהתקפה. מי שנראה מצוין גם כן זה ג׳ונס. איפה הימים שחיפשו לו פה קבוצה בליג1. היו זמנים. לגמרי קשור למשחק הזה.
בלתי נסבלים כהן ויעקובי. נונייז היה חסר מזל. שנתיים וחצי שאני רואה את אחד החלוצים הכי מנחוסים בהיסטוריה. די.
נונייז לא חסר מזל. הוא הכי בר מזל בעולם, הוא קיבל כרטיס לשחק בליברפול למרות שבבירור הוא לא ברמה של הקבוצה הזאת. לא בעונה שהיא הייתה מקום 5 ובטח לא בעונה הקודמת והנוכחית שהיא קבוצת צמרת.
יחסית למלטדאון הקבוע פה במחצית אתם קצת רגועים היום. מה אורן לא תכנס ב200 קמ״ש במוחמד סלאח שב45 דקות לא נתן עדיין שער לחיבורים של קורוטואה מחוץ לרחבה? איפה השחקן ההוא שהכתרת לטוב בעולם? אלוהים נתן לו כשרון של פלה ומנטליות של טורה אנדרה פלו.
כל כך לא כוחות. אם יש משהו שאמבפה שאב מריאל מדריד זה את התחת במשחקים כאלה. הפך אותם לסמרטוטיאדה. @Ori8 אתה תתנצל על ג׳ונס מתישהו?