ליברפול 2022/23 - Will We Go Again?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י owen11111, ‏2/8/22.

1. oranfu Member

הוא כן מספיק פיזי לדעתי.
    לא ראיתי שהיתה לו פה בעיה מול בלינגהאם וקמאבינגה והם דיי פיזיים.

2. k_700 Member

עזוב, אין מה להשוות לגראבנברח הוא לא יסתדר ב-6 באנגליה בניגוד להולנדי.

הוא שחקן שצריך לקדם את המשחק ולקבל כדורים לרגל. והוא עושה את זה מצוין עם אופי נוח ועוד הרבה room לשיפור.
    צריך להיות עיוור כדי לא לראות את זה כבר לפני שנתיים.

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

זו כבר לא מקריות, ג׳ונס תחת סלוט נראה כמו שחקן מסוג שחקן.

בראדלי היה מצויין גם כן, אבל מעל כולם מקאליסטר. אחד השחקנים המהנים ביותר לצפייה באנגליה העונה.

זכייה בלוטו השחקן הזה.

4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

ניצחון ענק, לא פחות. ברמת היכולת, ברמה המנטלית, ברמה הפרקטית שתאפשר לנו עכשיו ב3 משחקים שנותרו לעשות רוטציות כבדות... אבל מעל לכל פשוט תענוג לראות את קורטואה שמזיין אותנו כבר עשור מוציא שני כדורים מהרשת, ובצד השני את אמבפה, הילד קקה של עולם הכדורגל, נראה כמו כלום ושום דבר מול ההגנה שלנו. הגליץ' של בראדלי שם במחצית הראשונה היה נקודת מפנה רצינית לדעתי, אמנם שלטנו גם קודם אבל היה בזה משהו ששחרר מאוד את הלחץ שעדיין היה נוכח.

בכלל בראדלי בהופעה שהייתה מזכה אותו בMOTM בעולם בלי מאק אליסטר. אחרי פתיחה קצת בינונית בעיניי הוא נכנס חזק מאוד למשחק והיה פשוט ענק בהמון פעולות קטנות וגם בבישול חכם, וזה אחרי פתיחת עונה חצי קלאץ' בעיניי. תענוג. לצידו בהגנה ואן דייק וקונאטה ענקיים, ולצערנו רוברטסון ממשיך להראות שהוא בצניחה חופשית. עוד פנדל מיותר לחלוטין היום שהיה יכול לשנות לגמרי את המשחק, מזלו שיש לנו את השוער השני הטוב בעולם בפער. בחיי שהייתה תחושה חזקה שהוא ייקח את הפנדל הזה.

בקישור מאק אליסטר היום מעל כולם, איזה פאקינג שחקן זה. מהקשרים הנדירים האלה שיעשו כל תפקיד שתתן להם בצורה הטובה ביותר, היום הוא היה היוצר שלנו, ספרתי לפחות 4 צ'יפים מעל ההגנה למצבים טובים וכמובן גול נהדר. באמת עילוי, רכש 10/10. חראפנברח בעוד הופעה טובה מאוד כבר כרגיל וגם ג'ונס באחת מההופעות היותר טובות שלנו במדי ליברפול, כמעט בלתי אפשרי להוציא לו כדור מהרגל. אני כבר שנתיים אומר שמדובר בשחקן סגל טוב והיום כבר אפשר לדבר עליו במונחים של שחקן הרכב בקבוצה ששואפת לתארים. כל הכבוד לו.

ההתקפה הייתה חלשה היום, סלאח נסגר טוב ועדיין סחט פנדל (מה לעזאזל קרה שם), נונייז בהופעה נונייזית לחלוטין ולא במובן הטוב, ודיאז ממשיך להראות לי שהבחירה ה1 לעמדה שלו זה גאקפו שעלה נהדר מהספסל והוא פשוט שחקן שלם וטוב יותר מהקולומביאני לדעתי. אחרי ה3 משחקים האחרונים אני דיי משוכנע שהשלישייה הכי טובה שלנו כיום זה סלאח, גאקפו ודיאז בחוד.

הפציעות זה איום ונורא, במיוחד קונאטה. עם גומז מגן ימני למשחק-שניים עד שטרנט חוזר לכשירות אני חי, אבל קוואנזה שדיי התייבש רוב העונה וגם לא נראה משהו כשכן שיחק יכול להיות liability מבחינתנו. נקווה לחדשות טובות. מאחל את כל הרע שיש לאנדריק הילד חרא השני, עוד מהגול בכורה שלו בריאל כשהוא החליט לבעוט מ30 מטר במתפרצת 3 על 2 הבנתי שמדובר באפס. פעמיים ניסה להכניס לקונאטה ובפעם השלישית הצליח. זבל.

נערך לאחרונה ב: ‏28/11/24
    LFC-Gerrard1, Ori8, oranfu ו-3 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  5. oranfu Member

השרמוטה הקטנה הזה היה על הדשא משהו כמו 10 דקות וזה לא הפריע לו לעשות 3 עבירות על קונאטה.

Ori8 ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  6. ליברפול לעד Member

רואה את המשחק עם אשתי..
    תחילת המשחק: מה זה משנה מי ינצח.. לא אוהדת של שום קבוצה...
    אחרי 5 דקות: איזה שופט ******** **** איך מישהו מסוגל לאהוב את ריאל עם האגרסיביות הזאת
    אחרי עוד כמה דק': מה נדפק עם ראול אסנסיו הזה ואיך הוא בלי אדום????
    בסוף המשחק: איזה כיף שליברפול ניצחו את המסריחים האלה על אף השופט... אמן שאנדריק ישבור את שתי הרגליים ושאסנסיו ייגמור את הקריירה....

Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  7. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש עדכון פציעות מאתמול לקראת סיטי?

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

עכשיו כמה חשבונות זרקו שקונאטה זה לא גרוע כמו שחששו. לא יודע מה זה בדיוק אומר. אולי שבועיים במקום חודשיים?
    לא ראיתי כלום על ברדלי.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  9. Ori8 Member

גם אם קונאטה עולה בראשון יחד עם וירג׳יל, נסטה, קנבארו ורוברטו קרלוס אנחנו חוטפים את המכה שם, אין מה לעשות. די, אתה לא מנצח את ריאל ואז את סיטי. ודווקא כשסיטי ככה זה ברור שהיא תבוא להתאבד.

נקודה קטנה לגבי חראפנבראח.
    משהו בי מתקשה להאמין שמצאנו כזה קשר כשכולנו היינו בטוחים שהחתמנו עוד פלופ.
    איך זה ייתכן? הבחור היה נראה כמו תרנגול בלי ראש עונה שעברה. מאיפה זה הגיע? אני מרגיש כאילו זה קסם שייגמר עוד מעט והכוח שלו ייאבד. זה לא אמיתי.

10. oranfu Member

לא פלופ, אבל שחקן עם פוטנציאל שלא מממש אותו ונראה אבוד.
    החשש העיקרי איתו גם בבאיירן היה מנטאלי, מבחינת כישרון היה ברור מגיל נוער שהוא פוטנציאל טופ.
    אולי זה מאמן הולנדי שיודע לדבר איתו, אולי הוא התבגר והבין שהוא חייב להתחיל לעבוד קשה ולהתפקס אחרת הקריירה שלו תתמסמס.

אין ספק שהוא הפתעה אדירה, נקווה שימשיך ככה.

Ori8, Scouser Tommy ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

גרבנברח נראה מדהים. השחקן הכי טוב העונה.
    בלתי אפשרי לשמור עליו כשהוא מקבל כדור...אם אתה נצמד הוא מסתובב עליך, אם אתה נותן מרחב הוא עוצר ומוצא את המסירה הנכונה.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  12. k_700 Member

כולנו?
    אולי לא מומלץ להוריד את הראש לשחקן רכש צעיר(כשהגיע היה בן 21) אחרי עונה אחת בליגה?
    בעצם במקרה שלו החליטו פה אחרי חמש הופעות מהספסל שאין בו הרבה.

הליגה מלאה בכוכבי על שהתחילו צולע.
    מאברה, וידיץ, דרוגבה, אודגארד.

במקרה של גראבנברח מגיל 16 הוא סומן להיות הכשרון ההולנדי הכי גדול.
    היו מחסומים מנטליים בדרך וכנראה ראיולה סובב לו את המוח עם המעבר העקום לבאיירן כשהוא משאיר לו שנה לסוף חוזה.

קלופ השתמש בו בתפקיד שונה ובצורה אחרת, גם זה לא תרם.

נערך לאחרונה ב: ‏28/11/24
  13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש יותר שחקנים שמתחילים צולע וממשיכים צולע מאשר כאלה שהתחילו צולע והפכו לשחקנים טובים.
    בסופו של דבר הוא נראה כמו כלום עונה שעברה.
    התאקלמות? תפקוד? אולי שילוב.
    העונה הוא השחקן הכי טוב שלנו.

14. k_700 Member

אולי. מה האחוז שלהם בקרב כאלה שהגיעו לליגה בגיל 21? אני בטוח שאם אני אנסה להזכר בעוד שחקנים זרים שהגיעו לליגה צעירים וסיימו כטובים בליגה בתפקידם אני אחשף לעוד שמות.

הוא נראה רע כי אצל קלופ נדרש לשחק 8 למעלה(כששיחק מתישהו ברצף קצר של משחקים). ברור לגמרי שזה שחקן שצריך לשחק מאחורי הכדור בשטחים נמוכים ופחות באיזורים צפופים.
    סלוט גם השכיל לנצל את האתלטיות והhigh iq בהגנה כשיש עוד שני קשרים שעובדים קשה לידו.

הוא כנראה לא היה מצליח להיות 6 כזה איכותי בכל מערכת ובכל סגנון אבל הוא לכל הפחות בצדשל ניהול המשחק עם הכדור בטופ.
    גם אצל טן האח בתחילת הדרך אני זוכר אותו משחק נמוך מאוד במגרש וזה מה שצד לי ולאחרים את העיניים לפני איזה 4 שנים.

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור שקלופ טעה איתו. זה מובהק.
    הוא נראה אבוד אצלנו וראית אותו הרבה יותר בשליש השלישי.
    העונה הוא במרכז והוא משחק מצוין.
    לא היה בכלל ניסיון לשחק איתו בתפקיד אחר. הוא שיחק רק 8 והסריח את הדשא כמעט בכל הדקות שלו.
    הייתי מצפה מקלופ לקלוט דבר כזה - זה פספוס ענק שלו.