עושה רושם שארנולד יהיה כשיר לפתוח בראשון וברדלי וקונאטה לא יהיו בסגל. נקווה להופעה גדולה של גומז כמו שהוא מסוגל לתת, נתן גם העונה.
חדשות נהדרות שטרנט כשיר. גומז וקוואנזה ביחד בצד ימין של ההגנה היה קובר אותנו לדעתי. גומז בלם וטרנט מגן (עם השיפור שלו העונה) זה דבר שלחלוטין יכול לעבוד אם גומז תופס יום. עדיין גרוע מאוד כמובן שקונאטה נפצע, אם היה כשיר אולי הייתה אפשרות לפתוח עם גומז מגן שמאלי במקום רובו שנראה לחלוטין לא באירוע לאחרונה. חוץ מזה יש 2 עמדות up for grabs, אחת זה ה10 עם סובו או ג'ונס והשנייה זאת עמדת החלוץ לצד סלאח וגאקפו שלדעתי יחזור לאגף שמאל. בקישור אני רואה יתרונות לשניהם אבל ג'ונס בכושר קצת יותר טוב, ובהתקפה אני לחלוטין הולך עם דיאז בחוד, גם מאפשר הרבה יותר רוטציות עם שני שחקני האגף, גם עדיף עם הכדור ברגל וגם נראה חד מאוד מול השער העונה. איזה מלחמת עולם זאת הולכת להיות. בלחץ כבר מעכשיו.
לא רואה מצב שאפשר להוריד את ג׳ונס אחרי ההופעות האחרונות שלו. מציע פתרון פשוט למצב בקישור. קרטיס ב-8 על גונדוגאן ומאקאליסטר ב10.
לא הבנתי למה? ההופעות הכי טובות של קרטיס העונה היו ב10. דווקא בעמדה ליד חראפנברח הוא לא מספיק יצירתי וזה קצת תוקע את המשחק. ומאק אליסטר כמובן פנטסטי ב8 הדינמי שגם יורד להניע כדור מאחורה וגם מצטרף לרחבה.
אני ראיתי אותו מסתדר מצוין ב8 מול ריאל מדריד ודווקא מאק אליסטר הרגיש נהדר בחצי השני קרוב לרחבה שלהם.לדעתי במאצ׳ אפ מול גונדוגאן זה גם יכול להחמיא לו.
אני מקווה שטרנט באמת כשיר כי ביום שלישי סלוט אמר שעדיף שלא נבחן אותו (מבחינת כשירות) מול ריאל. אני לא רואה התלבטות לגבי ג'ונס או סובוסלאי. סובוסלאי עושה עבודה חשובה בלי כדור אבל הוא פשוט לא טוב עם הכדור. אולי בגלל שסיטי פגיעה הגנתית נרצה את סובוסלאי שיצטרף עם הכח ריצה שלו מאמצע המגרש אבל לצערי אני לא רואה אותו אשכרה מביא ערך גם אם יגיע לעמדות מסוכנות. וג'ונס יותר טוב מבחינת התנהלות תחת לחץ וזה עשוי להיות משמעותי נגד סיטי. דיאז חלוץ יותר טוב מנונייז, אבל אולי גם כאן יש הגיון לשחק עם האורוגוואי מול ההגנה היחסית פגיעה שלהם.
אליסון בקר חזר והדגיש את רצונו להישאר בליברפול לפחות עד תום חוזהו הנוכחי, שעתיד להסתיים בקיץ 2027. כשנשאל על אפשרות לחזור לשחק במועדון אינטרנסיונל בברזיל, בו שיחק שלוש שנים לפני שעבר לרומא בשנת 2016, אמר אליסון שזהו דבר שהוא עשוי לשקול בעתיד. עם זאת, הוא הבהיר כי הוא רוצה להישאר שחקן ליברפול לפחות עד סיום חוזהו הנוכחי, תוך שהוא מדגיש את חשיבותו הגוברת מאחורי הקלעים באנפילד. "אני צופה בכל המשחקים של אינטרנסיונל, תמיד יש בי תחושת זיכרונות טובים ורצון ללבוש שוב את חולצת אינטר. "יש לי חוזה לשלוש שנים נוספות עם ליברפול. אני חושב שהעתיד אינו סופי עבור אף אחד, אבל בכדורגל אני מקווה למלא את החוזה שלי כאן באנגליה. לאחר מכן, אהיה פתוח לאפשרויות נוספות. "התפקיד שלי כמנהיג הוא לשמור שכולם יישארו עם רגליים על הקרקע, ובמקביל להאמין שאפשר להשיג את השאיפה שלנו לזכות באליפות הפרמיירליג ובכל תואר שבו אנו מתחרים. "יש לנו את האיכות הדרושה לכך, יש לנו אותה. עכשיו אנחנו צריכים יציבות – להיות עקביים גם בתוצאות וגם בביצועים. יחד עם זאת, אנו מבינים שיש הרבה דברים שאנחנו עדיין יכולים לשנות." https://www.liverpoolecho.co.uk/spo...s/alisson-becker-gives-injury-update-30479685
איבו גם כתב על זה פוסט באינסטגרם, פציעת ברך. https://www.liverpoolecho.co.uk/spo.../ibrahima-konate-suffers-knee-injury-30483571
כוס אמאמאמאמאמק. בן של אלף זונות האנדריק החרא הקטן הזה. יחד עם זאת זה שום דבר מפתיע לצערנו. זה השחקן, הוא יתן לך 60%-70% משחקים בעונה במקסימום. ידענו את זה, לא סתם כולנו פה צעקנו שצריך להחתים עוד בלם ברמה בקיץ. עכשיו מההגנה הכי טובה באירופה אנחנו עוברים לתפילות, קודם כל שגומז ייכנס כמו שצריך ויצליח לתת רצף משחקים טוב, שנית שהוא לא גם ייפצע במקביל לקונאטה, שלישית שקוואנזה is up for it אם הוא כן ייפצע... לא מצאתי עדכונים על בראדלי וצימיקאס, מישהו ראה משהו?
מצד שני, האנדריק הבן-שרמוטה הזה עשה עליו 3 עבירות ב-10 דקות. אין מה להיות מופתעים, אבל השרמוטה הקטן פגע בו בכוונה. אין עידכונים על פציעות אחרות.
זה עוד כלום, המשחק מול סיטי זה צ'יפס. המשחק שאני הכי חושש ממנו זה אברטון בחוץ, PGMOL, הפרמיירליג והבעלים של סיטי רוקמים עסקה בסך 250 מיליון פאונד לפחות למען אברטון תמורת חיסול העונה של ליברפול. חראבנברח, מקאליסטר, ואן דייק וסאלח במוקד. אולי גם טרנט. הייתי עולה למשחק מולם רק עם מחליפים, גם ככה אפשר לנצח אותם. סיטי זה כלום לעומת המשחק מול אברטון.
בראדלי צפוי לחזור רק בינואר 2025 https://www.thetimes.com/sport/foot...ey-could-miss-key-december-fixtures-cqwgr82qb