ברדלי פחות משמעותי אם טרנט כשיר. הבעיה הגדולה זה קונאטה. אני מאמין בגומז שהוא יכול לתת רצף טוב של משחקים, אבל זה רחוק מלהיות ודאי. קונאטה היה מצוין העונה.
התכוונתי שנחמד באופן כללי. אם טרנט כשיר זאת עדיין שאלה לא קטנה לדעתי. אם ברביעי הוא עדיין לא באמת היה יכול לעלות לשחק כמה דקות, הוא מחר יהיה כשיר לפתוח נגד סיטי? זה לא כאילו יש לו גם מחליף אם הוא יכול לשחק רק 60 דקות (נגיד). ויש עכשיו רצף משחקים שהוא ייאלץ לשחק בהם כל דקה (אלא אם גומז יזוז להיות מגן וקוואנסה בלם במשחקים מסויימים).
השמיכה מאוד התקצרה עכשיו בהגנה, בלאגן. אני אופתע אם ננצח את כל 3 המשחקים השבוע, ויתרה מכך, זה בקלות יכול להתגלגל לעוד שחקנים עכשיו. אנדי משחק כל 3 ימים כמו שהוא נראה זה מתכון לעוד פציעה, גומז זה גומז... מה שהופך את סיטי לקריטי אפילו יותר. זה יכול להיות 11 נק' שייתנו לנו מרווח ביטחון לקראת ביקורים בסט. ג׳יימס וגודיסון, וזה יכול להיות 5 נק' שיימחקו בקלות בשני המגרשים האלה. מלחמת עולם.
אני תמיד חושש יותר מסיטי. האמת שאני אפילו דיי בטוח שארסנל תאבד נק' היום וגם נגד יונייטד או פולהאם, אבל אולי אני מגזים עם חוסר ההערכה לגישה של ארטטה העונה. בא להדליק משחק מוקדם, אין. מסתכל בלו"ז, רואה שאנחנו בניוקאסל ברביעי בערב, ואז בשבת אברטון משחק מוקדם. בלתי נתפס החרא הזה.
אני דיברתי על זה מזמן...דפקו אותנו שם. העיקר שוילה באה מאירופה הזיזו לה מהמוקדם נגדנו ל22.00. לך תבין את הזבל הזה. הפלוס היחיד הוא שאברטון גם משחקת ברביעי בערב, אז 2 הקבוצות בחרא דומה. Exclusive: Federico Chiesa has now returned to full team training. He is available for squad selection immediately. It remains to be seen if he will be included tomorrow. Likely to be in the squad for Newcastle. מקווה שיהיה בסגל כבר מחר ושנוכל להשתמש בו כי מגיע עומס של משחקים עכשיו ונצטרך כל מה שאפשר.
מדהים כמה ממשיכים לזיין אותנו עם המשחקים המוקדמים האלה בשבת. נדיר לראות משחק כזה כשאנחנו לא משחקים, אבל אין להם שום בעיה לדפוק אותנו עם רביעי ערב\שבת צהריים. בני זונות, בכל מקום שאני מביט אני רואה בני זונות.
אנחנו לא מזויינים כשאנחנו משחקים ראשון מוקדם ואז מול ארסנל ברביעי כשלהם יש יום מנוחה עודף? צריך להתרגל נכנסים עכשיו לתקופת הטרלול השנתית עם המון משחקים לתיירים.
יום מנוחה עודף יש גם לניוקאסל עלינו השבוע, זה שגרתי. הקטע הזה של רביעי ערב\שבת צהריים הוא בעייתי, הוא מעבר ללוח משחקים לא נח סטנדרטי. אבל זה לא העניין. העניין הוא שאנחנו משחקים הרבה יותר משחקים כאלה מכל מועדון אחר.
קונור בראדלי צפוי להעדר כ6 שבועות מהמגרשים הוא צפוי להחמיץ 8 משחקי פרמייר ליג, משחק 1 בלג"א ומשחק 1 בגביע ליגה. https://www.belfasttelegraph.co.uk/...dley-dealt-major-injury-blow/a1693540396.html
גם צימיקאס, לפי שמועות, בחוץ לתקופה לא מבוטלת. מה שמשאיר אותנו עם 5 שחקני הגנה, טוטאל (וזה כשלא בטוח שטרנט לגמרי כשיר). אין כמעט כמעט שום יכולת לעשות רוטציה בחודש הקרוב בחלק האחורי.