ליברפול 2022/23 - Will We Go Again?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י owen11111, ‏2/8/22.

1. הקופ בישראל Member

FSG הוכיחו שהם לא רוצים את החוזים הללו ברגע שהם ויתרו על האפשרות למכור את השחקנים הנ"ל, הם מוכנים לאבד אותם בחינם.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסדר זה מה יש.
    אני כבר אמרתי ביום שקנינו את הגרוזיני, זה סימן בשבילי שמחפשים להיפטר מהחוזים הגדולים של השחקנים המבוגרים.
    סלאח ואן דייק ואליסון לא יהיו בקבוצה בעונה הבאה למרות שהם היו שמחים להישאר עד פרישה. הלוואי ואני טועה.

Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  3. oranfu Member

אליסון יכול להיות שיהיה בעונה הבאה, יש לו חוזה והוא חזר על זה כמה פעמים שהוא מתכוון להישאר עד סוף החוזה (ורוצה גם להישאר הרבה יותר, אבל ברור שלמועדון יש תוכניות אחרות). לפי איך שהוא מדבר גם אין לו עניין לעבור לסעודיה (והוא כבר דחה הצעה משם בקיץ שעבר אם אני זוכר נכון) אז ספק אם יימכר.

כמו שזה נראה, סלאח וואן-דייק לא יהיו במועדון. הם שוב ושוב מתחננים בתקשורת לקבל חוזה והמועדון מתעלם. בשלב הזה אי אפשר עוד לחשוב שזאת הפקרות אלא החלטה שלא לחדש איתם חוזה.
    יכול להיות שהמועדון משחק איתם צ'יקן, אבל אם באמת היו רוצים אותם היו מחתימים אותם כבר כי הם פחות או יותר על הברכיים ואנחנו לא פועלים. הרי אם הרעיון הוא לכופף אותם כמה שיותר בשביל לשלם כמה שפחות, הרי שאנחנו כבר בטריטוריה סופר מסוכנת שהם בקלות גם יכולים להגיד פאק איט ולחתוך. בטח כשהם כבר מביעים תסכול פומבי מההתנהלות של המועדון.

וגם אם אלה היו משחקי מו"מ, אין עוד מועדון בעולם שלוקח כזה סיכון סתם ככה. רק טיפש מוחלט יאמין שאין כאן הגבלות כלכליות משמעותיות על ההנהלה.

לאורך כל הדרך התדרוכים מהצד של המועדון הם שהשיחות עם השחקנים מתקדמות, אבל גם וירג'יל וגם סלאח למעשה הבהירו לאוהדים שזה לא נכון והמועדון עושה עליהם ספינים.

נערך לאחרונה ב: ‏3/12/24
    Liverpool-Forever ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מאמין שבקיץ ידחפו את אליסון החוצה. יגידו שהוא הולך להיות שוער 2 והסוכן שלו יחפש לו קבוצה.
    הוא רוצה להישאר עד סוף החוזה כי הוא לא מדמיין שהוא לא יהיה שוער 1.
    הם לא הביאו שוער גיבוי ב30-40 מיליון, אין בזה שום היגיון. הם הביאו שוער שיהיה השוער ה1, צעיר יותר, עם משכורת נמוכה יותר, כשהם מנבאים שהוא יכול להיות טוב במידה דומה.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  5. oranfu Member

כן, יכול להיות שיידחפו אותו החוצה, אבל אם הרצון שלו אחרי ליברפול זה לחזור לברזיל אני לא יודע כמה זה ריאלי שנמכור אותו.

אבל חד משמעית אני לא מאמין לרגע שהביאו שוער ב-30 מיליון בשביל שיהיה גיבוי, אפילו לא לשנה אחת.
    מבחינתם זה השוער הראשון הבא שלנו, ומבחינתם זה יכול (ועדיף) שיתחיל כבר מהעונה הבאה.

נערך לאחרונה ב: ‏3/12/24
  6. Ori8 Member

אני עוד מהפסימים אבל אהמר בזהירות שוירג'יל וסלאח יישארו.
    טרנט בריאל. על זה אין טיפה של עוררין.
    FSG כמובן מנסים למשוך את זה כמה שאפשר ואני חושב שבמצב הנוכחי עם הקהל המטומטם הזה, אין ספק שהודעות על חוזים חדשים לסלאח וואן דייק יאפשרו להם בשקט בשקט עוד קיץ על אפס החתמות כשהקהל מרוצה. זו פעם ראשונה אולי שבאמת באמת יראו בחידוש חוזים כשווה ערך להחתמות פר אקסלנס.

שיישרפו באש הגהינום הנרי וכל החברים האפסים שלו.

Liverpool-Forever ו-Esomech אוהבים את זה.
  7. Esomech Member

לדעתי רק וירג׳יל ישאר.
    מסכים איתך שטרנט בריאל, זה לא שאלה של כסף כבר לדעתי. התמהמהו עם זה עוד מהעונה שעברה וריאל והחבר הטוב בלינגהם סובבו לו את הראש כבר בקיץ.

סאלח לא יקבל את הכסף שהוא רוצה, וירג׳יל גם לא, אבל הוא גם לא דורש את אותם סכומים של סאלח. אז זה יגמר איפה שהוא באמצע. חוזה לשנתיים לוירג׳יל נראה לי הכי סביר. למרות שגם לא יפתיע אותי אם גם אותו ישחררו

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  8. oranfu Member

הייתי עושה לך לייק אורי, אבל באמת שאני כבר לא משוכנע שמישהו מהם יישאר.

אורנסטין מדווח היום שהציעו לואן-דייק חוזה לפני תקופה כבר, אבל אין איתו הסכמות לא על אורך החוזה ולא על הסכומים.
    מזה אפשר להבין שלא רק שאנחנו לא מוכנים להציע לו סכומים גבוהים אלא שככל הנראה אנחנו גם רוצים להחתים אותו על חוזה לעונה אחת (ואולי 1+1 בשביל שתישאר לנו אופציה למכור אותו בקיץ הבאה בשביל לא לאבד בחינם).
    הוא גם אומר שאנחנו צפויים להציע לסלאח חוזה בקרוב.

האוהדים הטיפשים כמובן שכבר מדברים על החדשות הטובות כי זה מראה שיש התקדמות.
    כמה הם מטומטמים כמה? איך זה חדשות טובות אם אנחנו כבר בדצמבר ואפילו לפי הדיווח הזה אין בכלל הסכמות עם השחקנים?
    הם חושבים שהתדרוך שאורנסטין קיבל זה אומר שיש התפתחויות מאחורי הקלעים.
    יותר מעשור של חרא כזה מהבעלים והטיפשים לא למדו כלום.
    התדרוך הזה מכין את התשתית לכך שבבוא הזמן כשהשחקנים האלה יעזבו בחינם, המועדון יראה שזה לא שרצו שיעזבו אלא שניסו להציע להם חוזים אבל פשוט לא הצליחו להגיע להסכמות.
    בעיניי אלה חדשות לא טובות.
    אין צורך להכין את הקרקע לחדשות טובות אלא רק לרעות.

על טרנט אני בכלל כבר לא מדבר, נראה לי שיש סוג של הבנה שהוא עוזב.
    אני מניח שבשלב כלשהו אנחנו נשמע שהציעו לו חוזה גדול (אולי אפילו להפוך אותו למשתכר הכי יקר בתולדות המועדון למעט סלאח) אבל המשיכה של מדריד היתה גדולה מדי עבור בת הזוג הדוגמנית שלו וגם לכי לכי יא מכוערת מי רוצה אותך בראדלי יותר טוב וחבל לפגוע בהתקדמות שלו.

9. הקופ בישראל Member

ליברפול הגישה הצעת חוזה לווירג'יל ואן דייק בניסיון לשמור על הקפטן באנפילד

ליברפול הציעה חוזה חדש לווירג'יל ואן דייק, במטרה לשים קץ לאי הוודאות סביב עתידו ולהבטיח את הישארותו של בלם נבחרת הולנד בקבוצה.

ואן דייק נמנה עם שלושה שחקנים מרכזיים, לצד מוחמד סלאח וטרנט אלכסנדר ארנולד, שחוזיהם הנוכחיים עתידים לפוג בקיץ הקרוב.

מצבם של השלושה הפך לנושא לדיונים נרחבים, וסלאח, בן ה-32, אמר לאחרונה כי טרם קיבל הצעה להארכת חוזהו באנפילד. דבר זה נשאר נכון גם לאחר הניצחון 2-0 על מנצ'סטר סיטי ביום ראשון, אך הציפייה היא שהמצב ישתנה בקרוב.

לעומת זאת, בשיחות עם ואן דייק, ליברפול הגישה הצעה ראשונית להארכת חוזהו מעבר ליוני. עם זאת, ההצעה לא עמדה בציפיותיו, ועד כה לא הושגה פריצת דרך בנוגע לערך החוזה או אורכו.

הדיאלוג מתקיים מזה זמן מה ונמשך, כאשר שלושת השחקנים ממלאים תפקיד מרכזי בפתיחה המרשימה של העונה תחת המאמן הראשי ארנה סלוט.
    הכושר המצוין שלהם מעיד שהנושא אינו משפיע לרעה על הביצועים במגרש.

שיחות מתקיימות גם בין ליברפול לטרנט אלכסנדר ארנולד, שמצבו שונה בשל גילו (26) ומעמדו כבוגר אקדמיה של המועדון. המגן הימני עורר עניין רב ומתועד מצד ריאל מדריד, אך בדומה לחבריו לקבוצה, עדיין לא ברור כיצד יסתיים הנושא.

https://www.nytimes.com/athletic/5968543/2024/12/04/virgil-van-dijk-contract-liverpool/

10. הקופ בישראל Member

אם אני על הגדר הערב, ההנהלה מקבלת קללות - סלאח פשוט פנומן, ההתלבטות לגבי הארכת חוזה היא מביכה בטח לצד החלוץ הפיסח שמשחק לצידו ומחמיץ שערים שעולים לנו בנקודות. שימכרו כבר את האורגוואי והאיטלקי ושישחררו אותנו מזה.

Scouser Tommy ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

המצב עם נונייז פשוט בלתי נסבל.
    אני מתחנן שמישהו יעשה קליפ עם כל הנגיעות שלו בכדור היום.
    החמצות, מפריע במהלכים, מוסר עקום בלי לחץ עליו, רק מאבד.
    מה הקטע לתת לו שוב ושוב דקות?
    שחק עם אליוט למעלה, תשאיר את גאקפו...רק אל תיתן לו.

הקופ בישראל אוהב/ת את זה.
  12. oranfu Member

הוא מזעזע, אי אפשר לראות אותו יותר.
    הוא אפס מוחלט עם הכדור והוא אפס מוחלט מול השער.

לזרוק אותו, לא מעניין אותי בכמה כסף ולא מעניין אותי אם יגיע מחליף.
    שלא ישחק יותר.
    העונה אמרתי שאני אתן לו צ'אנס, אבל אנחנו בדצמבר ופשוט די. הוא חרא שחקן, הוא אפילו לא בינוני.
    הוא מתאמץ, באמת שהוא משתדל. אבל הוא פשוט גרוע.
    הוא מקבל כדור מול השער מ-5 מטר ואני אפילו לרגע לא מאמין שהוא יבקיע.

נערך לאחרונה ב: ‏5/12/24
  13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאשים את סלוט.
    אליוט גאקפו אנדו כולם היו כובשים משהו ופחות הורסים את המשחק גם.
    מכה...עונה אחרי עונה הוא ישמיד אותנו עד שיילך.

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

להערכתי סלוט מרגיש כמונו, אני חושב שהוא לא פותח בשבת וייקח זמן עד שיפתח בליגה שוב (אולי נגד סוטון בגביע הליגה). זאת הייתה הופעה מחפירה.

דיאז יהפוך לחלוץ הראשון ואני מעריך שקייזה גם יועדף על פניו, בעולם המקביל שבו הוא מגיע לכושר משחק ראוי כמובן.

Liverpool-Forever ו-oranfu אוהבים את זה.
  15. Esomech Member

לא צריך להאשים את סלוט, המשחק הכי חלש של נונייז העונה. נכון.
    מה לעשות שאתה לא יכול לטחון את כל ה11 שלך. כשיש לך עוד משחק עוד פחות מ 72 שעות. בסופו של יום טעות מטומטמת של נערים א׳ עלתה לך בנקודות. וזה עוד יותר מעצבן.

עם כבר מי שצריך לקבל טענות על זה שנונייז משחק זה הבעלים ואז אדווארדס ויוז.
    יכלו להפיק לקחים ולהיפטר ממנו בקיץ (או מגוטה) ולהביא חלוץ כשיר? יכלו.
    יכלו לנצל את ה30 מיליון רווח פלוס 400 אלף רווח ממשכורות בשביל לחזק את הסגל בשחקן שכשיר לשחק ולא צריך לעבור פריסיזן מאפס ולשחק היום עם העד 21? יכלו
    יכלו לנצל את המשאבים שהיו להם (שוב 30 מיליון וניקוי משכורות של כמה שחקנים) לסגור את החוזים המזדיינים האלה? יכלו
    לא כולם ידעו שצריך שחקן הגנה? ידעו

התוצאה הזאת היא נורמלית לחלוטין עם מתחשבים במצב הסגל והעייפות. ועדיין מה שעלה לך בנקודות זה טעות שוער של נערים א כי השוער הראשון שלך מחמיץ לפחות 3/4 חודשים בעונה.
    הסגל קצר אין מה לעשות. יש שחקנים שלא מתאימים, להתעצבן עליהם ולקלל אותם ולהאשים את המאמן בזה שהם משחקים

אולי אתה מתעצבן כי אתה מצפה לרוץ לאליפות העונה. אני יודע שזה לא אפשרי כי אין לך את העומק.

אבל חס וחלילה היו לי קצת ציפיות מאיזה מנהל מקצועי מהולל שחזר לקדנציה שנייה ויודע איך לעבוד במערכת הזאת עם הבעלים האלה וישדע לטפל בכל הבעיות שנוצרו מהוואקום שהוא השאיר אחרי שעזב. אבל במקום צריך לרחם עליו ולהבין אותו בגלל הבעלים שהוא עובד תחתיהם. והוא מסכני מסכני

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 4, אורחים: 8)

1. oranfu
  2. Moha
  3. Esomech