ליברפול 2022/23 - Will We Go Again?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י owen11111, ‏2/8/22.

1. oranfu Member

אני לא מאשים את סלוט כי אין לו יותר מדי אופציות עם הסגל הנוכחי, אבל נמאס כבר מנונייז, מיציתי לחלוטין.
    אני חושב שגם סלוט התייאש ממנו, אבל הגיע הזמן שגם דאנס יועדף על פניו. הוא חזר לאימונים ובסופ"ש כבר קיבל דקות ב-U23, שיתחיל לקבל דקות במקומו כבר מהשבוע הבא.

לקרוא לשחקן אפס זאת לא קללה מבחינתי. לא מקלל את השחקנים האלה (חוץ מקלהר שצרחתי פה קללות עליו כמו פסיכופת על הזין העצום שהוא זרק על כולנו).

בנוגע למשחק וההרכב\חילופים אנחנו פשוט בבעיה עם הסגל. אין לנו מרחב תמרון בהגנה.
    המגן הימני של הנוער (שהוא לא מגן אלא קשר שמחלטרים איתו בהגנה) חזר עכשיו לאימונים אחרי פציעה (והוא לא ברמה).
    המגן השמאלי של הנוער פצוע ומחלטרים שם עם בלם (שאני חושב שהוא בכלל ימני ברגל).
    אין שום אופציות.
    האופציה היחידה, אולי, זה הבלם נאלו שהיה היום בספסל ואז גומז ישחק מגן (אבל לכו תשחקו עם ילד חסר נסיון בתור בלם בסיטואציה הזאת).

לגבי אליוט, אני לא אתפלא אם הוא לא ממש כשיר. הוא קיבל דקות בודדות ביותר מאז שכביכול חזר לאימונים לפני איזה שבועיים (בדומה לאליסון שחזר באותו יום ועכשיו סלוט אמר שהצפי הוא שיחזור לשחק רק בסוף דצמבר במקרה הטוב).

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  2. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

ב3-2 הייתה לי תחושה חזקה שהגול הזה הגיע מוקדם מדי. במשחק כזה של ההגנה 10 דק' זה הרבה יותר מדי זמן להחזיק מעמד בלי שמישהו יחרבן במכנסיים.

הפציעות בהגנה בסוף תפסו אותנו, אין מה לעשות. אני לא מאוד מבואס, אם נגד אברטון ישר חוזרים לנצח.

סלאח כבר במוד של כדור הזהב 2025. לשם זה הולך אם הוא ממשיך ככה בחצי השני של העונה ואנחנו זוכים במשהו.

Scouser Tommy ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה לא מאוד מבואס זה אומר שמאוד התבגרת.
    התיקו הזה הרסני. היריבות שלך חיכו שתיפול פה ונתת להם מה שרצו. ב19-20 לא הפסקנו לנצח ולהכניס את כולם לדיכאון.
    כל מי שהספיד את סיטי מטומטם ובטח שארסנל וצ'לסי בתמונה גם כן. הדבר החשוב היה לנצח ברצף כמה שיותר וזה מגדיל להן את הסיכוי שהן ישמטו נקודות כי כל דבר משפיע.
    כמובן שאי אפשר לנצח הכל ועלינו עם הגנה ושוער עם ים בעיות במשחק חוץ קשה וכו' אבל...דקה 90 זה כבר היה בידיים שלנו והשוער פשוט עזב את הכדור. זה בלתי נתפס ובלתי נסלח וזה משמעותי מאוד.
    מבחינת משחק בקושי נקודה הגיעה לנו. על זה סלוט צריך לעבוד ולנתח.
    למטומטמים המסריחים שאני צריך להמשיך להיתקל בהם בטוויטר ששאלו האם אליסון צריך לחזור בכלל לשער גם אם הוא כשיר ועפים על נונייז כי הוא רץ מתקל ועושה מחוות לקהל - תיקו כזה זה בדיוק מה שמגיע להם, חבל שאני נדפק על הדרך, לי זה לא מגיע. אני את אליסון הייתי מכניס על קביים כבר להרכב (על קביים הוא הודף את הגול ה1 וה3 זה בדיחה עצומה) ואת נונייז הייתי מטיס לאנדר 16 מצידי. אף אחד לא ישכנע אותי בחיים שעדיף לי עם האפס הזה בחוד ולא עם אליוט/סובוסלאי מלבד 5 שחקני ההתקפה האחרים. אף אחד. אני רק רושם את הדברים האלה ועולה לי הדם למוח על ההחמצות והמשחק של האפס הזה. מחכה שמישהו יוציא את הקליפ כל הנגיעות שלו מהמשחק הזה, בושה וחרפה.

הקופ בישראל ו-oranfu אוהבים את זה.
  4. oranfu Member

אני מצטער אבל הרגע קאריוס הזה של קלהר אתמול נותן לי תחושה חזקה של הרגע שהמומנטום של העונה השתנה בו.
    אתמול לא מרגיש כמו תיקו במשחק חוץ קשה אלא כמו תבוסה.
    פפ כבר מתחרפן, לזרוק לפח 2 נקודות כמו מה שעשינו אתמול זה בלתי נסלח. הכדור בפאקינג ידיים שלך מה אתה עוזב?????
    הם כבר לא היו במשחק בשלב הזה. מתי בפעם האחרונה לפני זה הם בכלל הגיעו לרחבה שלנו?

נתנו אתמול בוסט גדול ליריבות שלנו ואפשר להיות בטוחים שאברטון יבואו בשבת עם רצח בעיניים.

אין לי ציפיות שזה יקרה אבל הייתי דוחף את נונייז בכח החוצה בינואר. זה הרכש הכי גרוע שלנו בעשור האחרון (אולי למעט קייטה, אבל לבלוף ההוא לפחות היה ה"תירוץ" שהוא כל הזמן פצוע).
    לעלות איתו זה כמו לעלות בשחקן פחות, אי אפשר לסבול את זה יותר.
    לא רק שהוא עלוב עם הכדור (מסירות בסיסיות הוא בקושי יכול לתת) אבל גם קבלת ההחלטות היא כמו של מישהו שספק אם יודע לקשור לעצמו את השרוכים לבד ומול השער הוא פתאטי.
    לשחק עם דיאז חלוץ עד שקייזה\דאנס כשירים מספיק בשביל לתת חצי שעה+ ואז להעדיף גם אותם.
    חלוץ ומגן שמאלי בקיץ (או ינואר, אם אנחנו בקטע של סטנדאפ) יותר קריטי לי מקשר.
    אני כל כך לא רוצה לראות יותר את נונייז שגם אם אומרים לי שלא יגיע חלוץ, אני מטיס אותו מהמועדון בהקדם האפשרי.

5. Ori8 Member

שמע אורן, אם לדבר ברצינות רגע, אני לא חושב שעוד נולד ההפסד/איבוד נקודות שתהיה מסוגל לקבל ולהגיד "קןרה", כי מה לעשות? לפעמים קבוצה לא מנצחת.

אי אפשר בו זמנית גם לחשוב שמדובר בקבוצה שיש לה אפס סיכוי לאליפות כי הסגל שלה לא מספיק טוב, לא מספיק עמוק, לא איכותי, כל החלק הקדמי שלנו לא מסוגל לעבור שחקן, אנחנו צריכים 900 מצבים בשביל להבקיע (דברים שאתה אמרת, לא המצאות) - ובאותה נשימה גם לא לקבל איבוד נקודות במגרש קשה כשאתה בהרכב חסר אחרי שפירקנו לריאל מדריד ולסיטי את התחת באותו שבוע. אי אפשר, זה לא הולך ביחד.
    אתה יכול למצוא אלף תירוצים אבל זו האמת ואתה רוקד על החליל הזה לפי איך שבא לך באותו רגע, אבל זה מגוחך. זו האמת.
    תחליט ותעמוד מאחוריי העמדה שלך.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  6. Cup of Tea Liverpool, UK

צריך לראות מה עושים עם אברטון כי בשביל הליגה ובשביל הכיף שלהם זה ברור שהם באים לגמור לנו את העונה. אם היה מותר לשים דוקרנים על הקרסול אז הם היו עושים את זה, לפחות מקאליסטר נח בכפייה.

7. oranfu Member

אני מקבל איבוד נקודות.
    אני גם מקבל את זה שקשה להמשיך כמו שאנחנו רצים עם כל הפציעות שיש.
    אני גם חושב שקלהר עשה עבודה טובה סה"כ מאז הפציעה של אליסון (למרות שלהגיד שלא נפגענו מהפציעה שלו זה מגוחך, שמיים וארץ בין היכולות של השניים).
    אני לא מקבל איבוד נקודות על חרא כמו שקלהר עשה אתמול כמו שלא קיבלתי את מכירת המשחק של קאריוס באותו גמר.

ואני לא חושב שיש אפס סיכוי לאליפות. אני פשוט לא חושב שאנחנו פייבוריטים.
    אני חושב שיש הזדמנות גדולה לאליפות העונה אבל בסוף נהיה קצרים מדי, כמו שקרה יותר מדי פעמים תחת הבעלים החלאות האלה.

נערך לאחרונה ב: ‏5/12/24
    Scouser Tommy ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא אציע רכש כי הדבר היחיד שיותר גרוע מנונייז במועדון הזה זה FSG.

אני מנסה לקחת בפרופוציות את התיקו הזה אבל כרגע זה מרגיש נורא.
    במובן הזה, טוב שיש משחק עוד מעט ואפשרות לתקן. מצד שני...אם שוב ניפול...

Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  9. Ori8 Member

עובדתית, עד אתמול לא ממש נפגענו מהפציעה של אליסון. קלהר לא היה טוב עד עכשיו, הוא היה מדהים, אבל נניח את זה בצד. לא מעניין. ברור שכשאין לך את השוער הראשון אז הוא חסר. הבעיה היא שאליסון הוא בדיחה וחייב לעוף בקיץ. אי אפשר להישאר עם שוער שכשיר לחצי עונה.

אתה בעצם אומר אני מקבל טעויות אבל לא טעויות קשות. נו בסדר, מה אפשר להגיד על זה, ברצינות? טעות קשה מאוד של קלהר. גם זה קורה. הדיבור הזה על מכירה וקאריוס הם באמת מגוחכים לדעתי.

אנחנו קצרים? כן, אנחנו קצרים.
    אבל בוא רגע נסתכל על הספסל של ארסנל. סתם לדוגמא, כן?
    אם היה אפשר להעלות אתמול את מרינו, ג'ורג'יניו וטראוסארד? זה העומק שחסר לנו מול שאר המתמודדות? כי הרי אין ברירה אלא להשוות. שמתי לב שכשלהם היו קצת פציעות הם לא ניצחו ארבעה משחקים ברציפות ונראו כמו התחת שלי. מנסה לדמיין מה היית אומר אם היינו אוהדי ארסנל בזמן המשחקים האלה. אני מניח שלא היית אומר "בסדר, תקופה קשה שתעבור, אנחנו פייבוריטים כי יש לנו סגל פצצה ועומק אדיר".

עכשיו שלא תטעה, אני גם חושב שאנחנו קצרים וצריך עוד עומק ועוד איכות בקישור ובהגנה וידה ידה ידה, אבל בסוף מותר גם להבין שאנחנו אוהדים ואנחנו היסטרים, יוצאים מפרופורציות, מנותקים מהמציאות ובעיקר פסימים למות שלא מאמינים בקבוצה הזאת באמת ובסיכוי שיהיה טוב בסוף כי הכל צריך להיות רע ובסוף נידפק ולא ניקח כלום והכל חרא. וברור שיכול להיות שזה מה שיקרה בסוף, כמובן, אבל אפשר גם להגיד את האמת והיא שאין לנו מושג ואנחנו מדברים פשוט שטויות.

10. oranfu Member

לא, אני לא אומר שאני מקבל טעויות אבל לא קשות.
    שחקן יכול לעשות טעויות, זה חלק מהמשחק.
    מה שהוא עשה בגול השלישי שלהם זאת לא טעות מבחינתי, זה טמטום מוחלט של שחקן. רשלנות פושעת שלו.
    ברור שזאת לא מכירה, אבל זה חד משמעית ממשפחת הטעויות של קאריוס. זה כדור בידיים שלו. לא זינוק לא טוב, לא הרחקה שלא הצליחה, הוא באופן מודע החליט לוותר על הכדור מתוך ציפייה שייצא החוצה במקום פשוט לקלוט אותו.

ארסנל הוציאו איזה 800 מיליון פאונד על רכש מאז שארטטה הגיע. אם הם מוצאים את עצמם קצרים איפשהו זה כי יש גבול מה אפשר לעשות\התנהלות לא הכי טובה.
    הם עושים כל מה שאפשר בשביל לצמצם את הפגיעות שלהם למינימום.
    איפה זה ואיפה אנחנו תגיד לי? איך אתה בכלל משווה בין 2 המועדונים? הבעלים שלך פושעים, אתה מתמודד כי גורמים ספיציפיים מתעלים על עצמם, לא כי המועדון בנה פלטפורמה שמאפשרת למקסם את הפוטנציאל.

11. Ori8 Member

לא יודע מה עבר לקלהר בראש ואני לא נכנס לזה. הוא עשה טעות ענקית והסיבות לא חשובות לי.
    זה סביר להפסיד נקודות במשחק הזה ואנחנו הולכים לדמם עוד לא מעט נקודות וזה תמיד יהיה בגלל טעויות של שחקן כזה או אחר, שוער או אלוהים יודע מי. הרי זה המשחק. נקווה שארסנל, סיטי וצ'לסי לא ינצחו ברציפות את כל המשחקים עד סוף העונה.

אני לא משווה בין המועדונים, ואין מחלוקת שארסנל מכוונת ועושה הכל בשביל לקחת אליפות ואנחנו לא. זאת פשוט לא הנקודה.
    אני מדבר על הסגלים, על ההבדלים בסגלים ועל האמירות שלך על הסגל שלנו כי בסוף אתה מסתכל עליו ומשווה לאלו של שאר המתמודדות, אין מה לעשות, זה לא חלל ריק.

אתה אומר שאנחנו קצרים (וחסרי איכות, אבל זה קצת מתפוצץ לך בפנים בנתיים), אני שואל אותך אם ארסנל קצרה לדעתך ואם היית קונה את הספסל שלה - בדיוק בגלל מה שכתבת, כי היא כן שמה זיליארד פאונד בשביל לבנות סגל לאליפות בזמן שאנחנו במודע זרקנו לפח את החלונות. בדיוק בגלל זה נשאלת השאלה הזאת.

12. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

הניצחון על סיטי היה קריטי כדי שנוכל לאבד נקודות השבוע ועדיין להיות בפער משמעותי מהם ומהלונדוניות. צריך לקחת את זה ככה.

ניצחון בשבת בגודיסון ומבחינתי זה נשכח לחלוטין. זה לא מירוץ של 18/19 או 19/20, יהיו עוד המון איבודי נק' גם לנו, גם לסיטי גם לארסנל.

לשבת 7 הפרש בטופ אחרי הרצף משחקים שהיה לנו עכשיו זה פנטסטי. בשביל לסגור את הסיבוב הראשון יש לנו עכשיו גודיסון, פולהאם בבית, טוטנהאם בחוץ, לסטר בבית ואז ווסטהאם בחוץ. 11 או 12 מתוך 15 כאן ואנחנו נהיה בעמדה טובה מאוד להמשך כי אני לא רואה אף אחת מסביבנו עושה 15/15 אבל אולי אני טועה. לארסנל יש לוח קל יחסית זה כן.

Esomech אוהב/ת את זה.
  13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה אולי צודק בניתוח לוגית. אבל הניתוח הזה משמיט את העובדה שדקה 90 זה היה כבר בכיס והשוער שלך בחר לא לתפוס כדור או לאגרף אותו ונתן להם מתנה.
    בנסיבות האלה, להחמיץ 2 נקודות זאת מכה קשה. זה בוסט לארסנל צ'לסי וסיטי כי הן רואות שאתה מפספס נקודות, זה מכה מורלית לסגל כי אחרי כל המאמץ שהושקע אתה לא מנצח את המשחק. הדברים האלה משמעותיים.

אני גם לא רואה את סיטי וארסנל מאבדות נקודות כל כך מהר, אני לא חושב ש11-12 מ15 זה מספיק טוב. הלוואי ואני טועה.
    לדעתי הקבוצות האלה מסוגלות לתת רצף ארוך של נצחונות, ואם הן רואות את ליברפול נחנקת הן רק מקבלות רוח גבית שתחזק את הסיכויים שהן יעשו ריצה כזאת. כל ניצחון קשה שלך, מוריד את הסיכוי שהן יעשו רצף. יש קשר בין התוצאות של קבוצה אחת לשניה. ניצחון אתמול ובשבת היה מוריד את הסיכויים של ארסנל להוציא משהו בפולהאם, ככה אני רואה את משחקי המומנטום בצמרת. יורד הפער - הלחץ עובר אליך שאתה כאילו חייב לנצח באברטון, על ארסנל וסיטי יורד לחץ, הן רואות שהפער קטן ואולי המצב לא נורא כמו שנראה לפני כמה ימים.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

רגשית המשחק הזה היה כל כך כאוטי שלא ממש הרגשתי שזה בידיים שלנו גם אחרי הגול ה3, הייתי בלחץ שיותר הזכיר משחקים של קלופ טרום 2018 מאשר סלוט. בלאגן. לכן אולי אני פחות מאוכזב.

שנית זה תמיד משחק קשה, רוב הגדולות יתקשו שם, זה לא הפסד לפורסט בבית.

שלישית אני איתך לגבי היריבות, והאמת שאחרי שהסתכלתי על הלוח של ארסנל הם יכולים לעשות 15/15 עד סוף הסיבוב. האחרות אני בספק גדול.

מבחינתנו 4 נצחונות ותיקו נגיד בטוטנהאם זה יהיה פנטסטי. 3 נצחונות ו2 תיקו מתקבל על הדעת.

Liverpool-Forever ו-Esomech אוהבים את זה.
  15. Ori8 Member

ברור שכל אחת משפיעה על השניה, אבל היית אומר את אותו הדבר אם היינו מפסידים אתמול 1-0 מגול דקה 30? זה שאיבדנו את זה בסוף הופך את זה להרבה יותר כואב עבורינו (ולשחקנים) אבל ברמת התוצאה זה הרי לא משנה.

אני מסכים בנוגע לרצפים שסיטי וארסנל מסוגלות לתת והן בקלות דופקות עכשיו 15 מ-15, אבל בסוף זה המשחק. ארסנל לא ניצחה ארבעה משחקים רצופים, סיטי הפסידה 200 ברציפות. הדברים האלה קורים. לחשוב כל הזמן שאנחנו ממילא לא טובים מספיק אבל להתפוצץ כשאנחנו מאבדים נקודות פתאום זה הזייה.

ושוב, מדבר בנאדם שלא הצליח להרדם אחרי החרא הזה וישן שעה וחצי. מה אפשר לעשות. לאבד נקודות בפרמייר ליג זה חרא, כל גול שאתה סופג אתה מרגיש שנגמרו החיים ואין סיכוי יותר לכלום.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 5, אורחים: 20)

1. Scouser Tommy
  2. oranfu
  3. Moha
  4. Esomech