הופתעתי שהמשחק נדחה, המשחק הבא שלנו זה גירונה בחוץ. מניח שזה אומר שנפתח שם עם הרכב חזק יותר בשביל לשמור על רציפות כי את המנוחה קיבלנו עכשיו השחקן היחיד שהייתי נותן לו את האקסטרה מנוחה זה טרנט שיתאושש יותר מהפציעה. אבל הפעם הייתי משחק עם גומז ימני וקוואנסה בלם. והייתי רוצה לראות גם את קייזה ואליוט פותחים ומשחקים לפחות 60 דקות להתחיל להכניס אותם לקצב משחק. אליוט שיפתח את העונה סוף סוף כי היה נראה מעולה בקדם עונה. וקייטה אחרי הקדם עונה שעשו לו עכשיו ואחרי ששיחק עם האנדר 21 וכבש בזמן שאנחנו שיחקנו בניוקאסל.
לא חושב שקייזה יכול לפתוח ואני בספק אם אליוט יכול לתת 60 דקות. מניח שנראה את ההרכב הכי חזק האפשרי. אולי אנדו במקום גרבנבראח.
כמו שאומרים, who the fook is this guy? הדחייה הזאת כביכול לטובתנו כרגע עם הפציעות וכל זה, אבל זה יכול לבוא לנו לחלוטין בהפוכה כשישבצו מחדש. אני נגד ג׳ירונה עולה רק עם מי שצריך באמת דקות מבחינת כשירות. השאר מחליפים וילדים. 0 ערך ספורטיבי למשחק הזה כשמעמידים מולו את הליגה. אחרי זה שבוע הבא יש גביע הליגה שזאת עוד הזדמנות למנוחה. בגדול יש פה הזדמנות להגיע רעננים ולשחק עם ההרכב פעם בשבוע עד סוף הסיבוב ה1 בליגה. חשוב מאוד.
נעלה בהרכב כמעט מלא בשלישי. הבנתי שמקאליסטר מושעה גם בשלישי אז הוא הולך למנוחה. היתר אני לא אתפלא אם יעלו ב11. מה הייתי מעדיף? רק מחליפים מול ג'ירונה. אבל אני קיצוני, כן יש ערך חשוב בלסיים בטופ 8 כי זה חוסך לך סיבוב.
יהיה קשה בלי מאק, איזה שחקן קריטי הוא נהיה בשבילנו. חולה על שחקנים כמוהו. באמת לא משנה איזה תפקיד תתן לו בקישור הוא ייתן שם עבודה טובה לכל הפחות. בהינתן שסלוט יעדיף להתלבש ולעלות לשחק במקום לתת לאנדו/מורטון דקות אמיתיות, ניתן להניח שחראפנברח-ג׳ונס-סובו הולכים להיטחן גם בשלישי וגם בגביע הליגה שבוע הבא. מקווה מאוד שלא. אני כבר מרגיש סימני עייפות על חראפנברח בעיקר.
הוא חשוב, וכשהוא טוב אנחנו בפירוש טובים יותר. אבל יש לי בעיה מסויימת איתו. לפעמים הוא ממש רשלן במסירה. הוא בבסיס הקישור ומשמעותי להנעת הכדור באמצע, מה שהופך את זה לבעיה לא קטנה לדעתי. שחקן בתפקיד שלו חייב להיות מפוקס יותר ולפעמים הוא מפשל במסירות יחסית פשוטות באמצע מה שמשאיר אותנו חשופים. הוא חייב לעבוד על זה. סה"כ הוא באמת שחקן מצוין, והוא מנהל ומארגן את הקבוצה טוב על הדשא, הוא גם פייטר ומרגיש לי סוג של מנהיג, אבל זה משהו שהוא חייב לשפר. הוא היה בתקופה לא טובה אחרי הפציעה ובמשחקים האחרונים מרגיש לי שחוזר לעצמו. אני חושב שיש סיכוי סביר שאנדו יפתח על חשבון חרבנבראח בשלישי.
רשלן במסירה? לא הרגשתי את זה כל כך האמת. נדמה לי (וזאת תחושה בלבד) שמבין 3 הקשרים יש לו הכי הרבה קרדיט לתת מסירות מסובכות במרכז הקישור, כשהשניים האחרים יותר מתרכזים בדריבלים בשביל להתקדם. בצורה שאנחנו משחקים זה כמעט בלתי אפשרי לא לטעות מדי פעם. מעניין איך האחוזים שלו במסירות העונה, אבל לתחושתי הם טובים מאוד. אתה שנים רצית קשרים טכניים שיוכלו להניע כדור בקישור, חלק מהמחיר זה שהם לפעמים גם יאבדו כדורים שיגרמו לך לפספס איזה דפיקת לב או שתיים ובמקרים חמורים יותר שנה או שתיים. וואלה וויינאלדום לא היה מאבד לך שום כדור בקישור. באחריות
אין דבר כזה קשרים בתפקיד שלו שלא מפשלים במסירות, בעיקר בקצרות כי התפקיד שלהם זה להיות חוט מחבר בין הקישור להתקפה והם ישחקו באיזורים הכי צפופים על הדשא מול מרכז הלחץ של היריבה. לפעמים זה סתם יהיה מסירות עקומות באיזורים לא קריטיים ולפעמים זה איבוד כמו הזה של ברונו היום. לא רואה משהו קיצוני לרעה במאק אליסטר, לפעמים מאבד כמו שלפעמים חלוצים מחמיצים מול שוער(ורק פה ואצלינו הם מיד החלוצים הכי גרועים ב-ה-ס-ט-ו-ר-י-ה או סתם חירבו לך את המשחק בוודאות של 100 אחוז).
הוא מנסה מסירות מסובכות, וזה גם התפקיד שלו. אבל לפעמים הוא מפשל במסירות לא מסובכות באמצע. מסירות שאתה לגמרי מצפה ממנו להצליח. דווקא בגלל שהוא כזה איכותי אני מצפה ממנו ליותר בהיבט הזה. לא התכוונתי שזאת בעיה קיצונית, אם זה לא ברור. אני רציתי קשרים טכניים ואני מאוד מרוצה מהשינוי. אבל יש עוד מקום לשיפור. אני לא רוצה שיתקבל רושם שאני חושב שהוא לא טוב. הוא טוב מאוד, אבל זה משהו שלדעתי הוא צריך לעבוד עליו.