הצילו אותנו אתמול, לעלות בגודיסון ב14:30, אחרי אמצע שבוע, עם רוחות 200 קמ"ש ועוד מול פאקינג שון דייץ' שנולד לתנאים כאלו - סיכוי קלוש לניצחון. לגבי מקאליסטר - מעבר למה שציינו פה, יש תחושה שהוא ווינר. אולי זה בגלל שהבקיע בגמר המונדיאל, יש תחושה שהוא בא למשחקים הגדולים ויכול גם להכריע אותם. סה"כ רכש שעולה על הציפיות בינתיים, שחקן מצוין.
מסכים שמקאליסטר מרגיש שחקן קלאץ'. אני מאוד מרוצה ממנו. זה לא רק התנאים במגרש שמקשים\לא מאפשרים משחק אלא הדאגה לאוהדים שאמורים להגיע למשחק. ראיתי סרטונים מהעיר אתמול, אנשים נופלים ברחוב מהרוח, ברור שאי אפשר היה לקיים את המשחק בתנאים כאלה.
אחרי שראיתי את ארסנל עכשיו, ניצלנו מלשחק בסופש הזה. תנאים איומים לכדורגל. לא לשחק ועדיין לשמור על 6 מארסנל ו8 מסיטי? יס פליז. החודש הקרוב הוא הזדמנות ענקית בשבילנו לתפוס מקדם ביטחון לחצי השני של העונה.
לא בטוח שהם לא יפסידו את זה עדיין לצ׳לסי בגלל העדר עומק. צ׳לסי אם צריך תקנה עוד שחקני הגנה בינואר, בליברפול מבטיחים ״לנסות״.
מוח דפוק: איך קלהר לא איגרף את זה??? מתחנן שתיתן לי הפסדי נקודות של סיטי וארסנל כדי לאזן את זה. פאולר: קח הפסדי נקודות של סיטי וארסנל. מוח דפוק: יא אללה אם קלהר היה מאגרף את זה היה לנו פער אדיר!
צ׳לסי תדהים אותי אם היא לא תאבד עוד הרבה נקודות בהמשך בגלל ההגנה שלה, מאמין שהם לא יסיימו לפנינו/ארסנל. אבל כן יהיה נחמד אם הם גם יאבדו פה נקודות.
לדעתי יותר סביר שינצחו פה. טוטנהאם ממש גרועה ומופקרת. יש להם בעיה בהגנה אבל יש להם קישור אחורי מספיק חזק ואתלטי כדי לעזור שם ואם צריך הם יבזבזו כסף בינואר כדי להתחזק באיזה מגן.
למה מה אתה קשור לקאייסדו? אותו קיץ אתה קנית את אנדו ב16 מ' פאונד, יפני בן 30 משטוטגארט. מספיק עם התרמית הזאת. תמכור את ארנולד וסלאח בינואר ואולי תוכל לממן קאייסדו אחר ב100.