אורנסטין אומר שהצענו חוזים לכל השלושה אבל אין סיכומים או משהו קרוב. אומר גם שבמועדון מאמינים שואן-דייק וסלאח יישארו (כלום לגבי טרנט, הכיוון ברור). כמובן שכל הפיד בחגיגות אבל אף אחד מהם לא שואל איך זה שאנחנו בדצמבר ורק עכשיו הציעו להם חוזים, כמו גם שאין סיכום קרוב. מרגיש כמו בניית התשתית לספינים שיפעילו עלינו כשהם יעזבו.
מגישים "opening offer" על סלאח ב8 בדצמבר ומישהו מעז לחגוג? איך אני יכול בכלל להתחיל לענות על טמטום כזה?
כן, סקאוזרים ברשת באלפים חוגגים עכשיו. הטריק עובד כל פעם מחדש. עושים להם את מה שהם רגילים לקבל מהבעלים האלה. זה עולה להם פחות מלהסית את הדיון לשחקני רכש בחלון שיפתח בינואר. ״מאמץ וחיבוק אבהי״. אף אחד לא הבטיח להצליח להאריך להם חוזה אבל מנסים שלא יגידו שלא עשו הכל.
קייזה חולה ולא מתאמן היום. זה אמנם חוסר מזל, אבל זה כבר אומר לי הכל לגבי השחקן. עד שיש הזדמנות לתת לו לשחק ושייכנס לעניינים, הוא חולה.
גוטה ואליסון לפחות חזרו לאימונים מלאים עם הקבוצה. מקווה שאליסון יהיה כשיר לפתוח כבר נגד פולהאם. נותן לקלהר לפתוח מחר
אם אין את הבן דייויס התורן זה לא FSG הרי. מעניין כמה עשרות מיליונים בסכומי העברה ומשכורות בזבזנו על ה"פלסטרים" האלה בשנים האחרונות. גאונים פיננסיים אומרים לכם.
גם מליסה רדי מתייחסת לחוזים של השלושה. ההבנה היא שסלאח ווירג'יל לא מתכוונים בכלל לדבר עם מועדונים אחרים והציפייה היא שיגיעו איתם לסיכום. אבל עם טרנט זה "יהיה יותר קשה". קיצר, סלאח ווירג'יל, כמו שהבנו כבר, נואשים להישאר במועדון. אבל טרנט כנראה לא נואש וצריך לשכנע אותו ולכו תתנו עכשיו חוזה גדול ל-6 שנים כמו איזה פראיירים.
אין לי מילים לתאר עד כמה הסיטואציה הזאת מעצבנת אותי. באמת יש לנו מזל שואן דייק וסלאח כל כך אוהבים את המועדון הזה. יכול להבין את טרנט שרואה את זה אחרת מהם. מבחינתם זה להתחיל מחדש עכשיו במועדון אחר בגיל 32, רחוק מלהיות אידיאלי. מעדיפים להעביר עוד שנה-שנתיים בנסיונות להביא לנו תואר מאשר לחפש תהילה במקום אחר. טרנט בן 25, יש לו עוד חצי קריירה לפניו והמועדון שהוא גדל בו דאג לא להציע לו חוזה עד הרגע האחרון כי לא בא להם לשלם לו את הסכומים שמגיע לו. זה כמובן לצד ההתנהלות הלא תחרותית שלנו בשוק ההעברות. אחזיק אצבעות לאיזה רגע ג'רארד של פניית פרסה אבל אני סקפטי. ולמען האמת אני עדיין סקפטי גם לגבי השניים האחרים. עד שלא אראה אותם עם החוזה ביד לא אאמין.
מבחינתי זה דבר אחד חיובי בסאגה ביזיונית ומסריחה - שיש פה 2 תותחים שרוצים להישאר כל הקריירה אצלנו. אצל ואן דייק לא טריוויאלי אפילו כשרצה להגיע, גם סיטי רצו אותו והם היו הרבה יותר טובים מאיתנו באותה נקודת זמן. מההתחלה ועד הסוף רצו רק ליברפול. בתור אוהד שחווה אלונסו מאסצ'ראנו מקמנמן אואן טורס סוארז סטרלינג קוטיניו וכו' וכו'...זה דבר מדהים!
זה באמת מדהים ונדיר מאוד. עם סלאח אני חושב שאפשר למצוא פה אחורה לפחות 2-3 חלונות העברה שכולנו כבר היינו בטוחים שהנה הוא הולך, הרבה הערכות שגויות שלנו לגביו ולגבי הרצונות שלו. אם הוא היה קורא פה הייתי מרגיש צורך להתנצל. מסתבר שברקע יש פה בנאדם שהתאהב במועדון ובעיר וכל מה שעניין אותו בערך מהיום הראשון זה להפוך לאגדת אנפילד. ייאמר לזכותו שזה באמת משהו שהוא אומר כבר כמה שנים. אגב בהקשרי קייזה/ארתור 2.0, עברתי בקצרה על כל ההימורים ה"מושכלים" שלקחנו לאורך השנים עם FSG - ג'ו קול, בלאמי, שאהין, טורה, באלוטלי, קולקר, קבאק, דייויס, ארתור, קייזה. רשימה מפוארת ובטח פספסתי גם עוד איזה אחד או שניים. ליטרלי הצלחה אחת מתוך 10 שחקנים. מתי נלמד?
ג'וטה לא בסגל כי לא מספיק כשיר עדיין. יש 2 צעירים בסגל (מקונל ונוריס) אבל בלי ניוני ובלי דאנס אז כמו שזה נראה גם אם תהיה רוטציה מסויימת, היא תהיה מינימלית (אליוט במקום מישהו, אנדו במקום מישהו, קוואנסה במקום מישהו).