הנה האפס המסריח הזה, מפספס נגיחה ומחמיץ אחד על אחד. בחיים שלי, ביותר מ30 שנות אהדה, לא שנאתי שחקן ליברפול כמו שאני שונא את הנונייז הזה. פשוט בלתי נסבל!
נונייז מביך, באמת. איזה שחקן מזעזע. ואני עדין. לזרוק אותו, פשוט לבעוט אותו מהמועדון. מהחלוצים הכי גרועים שראיתי אצלנו ואני ממש לא מגזים. רמת אנגוג, וורונין ויובאנוביץ'.
סיוט לצפות בו. סיוט. דברים הכי בסיסיים אתה לא בטוח שהוא יוכל לבצע. קיבל עכשיו כדור לגול נגח עקום לגמרי. זה כבר בשלב שהוא כל כך גרוע שסלוט אשם שנותן לו לשחק. תעלה כל מה שאפשר רק לא אותו.
מי שהביא אותו צריך לקבל באן מסקאוטינג לכל החיים. אין בו כלום חוץ ממהירות ותנועה, ממש יסודות משחק ברמה של ליגת העל. @Ori8 קרא לו דארווין אבידור ואני חושש שהוא צדק.
מסכים, די, כל אחד עדיף עליו. זה שחקן שחייבים, פשוט חייבים לדחוף בכח החוצה כבר בינואר. אסור לו לראות דשא, מינאמינו טוב ממנו ב10 דרגות לפחות. אמרתי אחרי ניוקאסל שלא מעניין אותי בכלל אם יביאו לו מחליף, אני מתכוון לזה. שישחקו עם מישהו מהנוער אם אין ברירה. הוא מחריד. הוא ה-רכש הכי גרוע שראיתי אי פעם במועדון הזה. היו כל מיני בוסמנים\שחקנים בעלות של מכבי ת"א שאולי היו פחות טובים ממנו, אבל ביחס לסכומים והציפיות? הכי גרוע בפער.
למה הוא עוד אעל המגרש למה?!!?!?#!?#?!##?!#?!#!#?!#? דיייי יש גאקפו יש אליוט דאנס חזר היום ג'וטה וקייזה חוזרים דיי דיי דיי כבר אני מתחנן
הקבוצה פה עושה טובה שהיא על הדשא. צריך לשאול, ברצינות, אם לא עדיף לשחק בעשר שחקנים במקום להישאר פה עם נונייז. אשפה, פשוט אשפה של שחקן.