ליברפול 2022/23 - Will We Go Again?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י owen11111, ‏2/8/22.

1. Scouser Member

נגיד לו שהוא עובר לליסבון ונדחוף אותו בעסקה לספורטינג תמורת גיוקרש. אולי הוא לא ישים לב להבדל.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  2. oranfu Member

אגב, זוכרים שאני סתם נטפל לשחקני ההתקפה ודיאז מדהים מדהים מדהים?
    אז הפעם האחרונה שהוא הבקיע היתה לפני יותר מחודש.
    בפעם האחרונה שהוא הבקיע בליגה נסראללה עוד היה זחוח.
    טוב נו, אז הוא בטח מבשל?
    כן, 2 בישולים העונה טוטאל, האחרון שבהם לפני חודש וחצי.

וזה בקבוצה התקפית שמייצרת הרבה מצבים, כאמור.

לא יודע איך תסתיים העונה הזאת, לדעתי אין לנו התקפה מספיק טובה בשביל לקחת תואר, אבל אני בכל מקרה עושה ריענון גדול בחלק ההתקפי בקיץ אם יש לי אפשרות.

נונייז, אגב, הבקיע בפעם האחרונה לפני חודש בדיוק. אחד משלושת השערים שלו העונה.
    אבל אולי זה עוד מאמן שלא יודע להשתמש בו\משחק איתו שוער שמאלי.

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

נונייז זה מעבר לסיומת העלובה כבר.
    האול אראונד גיים שלו מעורר רחמים. הוא מאבד או עוצר מומנטום. הרבה פעמים בלי שום לחץ משמעותי עליו.
    חייבים להפסיק לתת לו דקות, זה כבר עלה ב2 נקודות רק לפני שבוע, זה יעלה בעוד. לא נתחמק מהנזק הזה בקלות כל פעם שהוא ישחק.

אני מעדיף את גאקפו בשמאל על דיאז כרגע.
    דיאז יכול לעלות בחוד מצידי.

Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  4. k_700 Member

די נו, שחקן התקפה לא הבקיע או בישל כבר חודש??? זה בטח קרה רק אצלכם.

איזה הזיה אתה.

5. oranfu Member

אמרתי רק אצלנו?
    לאורך הקריירה שלו, בטח אצלנו, הוא לא נתן מספיק מספרים. על חודשיים בתחילת העונה כבר סיפרו לי סיפורים.
    אחר כך כשלא ניקח תואר יבלבלו לי במח על איזה תירוץ במקום להודות שגם ההתקפה פשוט לא מספיק טובה.

אנחנו צריכים שחקנים שמציגים יכולת גבוהה על בסיס יחסית קבוע, שחקני ההתקפה האלה (רובם) פשוט לא מספקים את זה.
    כשאני אומר שיש לי בעיה עם מה שהם נותנים לי עם הכדור, מספרים לי שדוקו לא תכליתי.
    כשמתברר שגם תכליתיות אני לא מקבל מהשחקנים האלה, מספרים לי שהבעיה במאמן\זה קורה לכולם ואין מה להתרגש.

אני עדיין פותח איתו חלוץ בשבת, כי הוא שחקן כדורגל טוב בניגוד לנונייז.
    אבל גם ממנו אין לי יותר מדי ציפיות.

6. k_700 Member

ללואיס דיאז יש שער או בישול כל 116 דקות העונה כשמידי פעם שיחק כחלוץ(שזה שפצור, לא אחד מהתפקידים שהוא משחק בקריירה).

אנחנו עוד לא בנקודת החצי לעונה וזה מספרים מצוינים, גם מבחינת הקצב וגם מבחינת התפוקה.

מוזמן להשוות לקיצונים אחרים שמשחקים ברמות האלה ולחזור אליי למצעד בושה.

שחקן מצוין שנותן גיוון גדול להתקפה שלכם, שמציג גרף התאוששות טוב, הבנה עם הצורה שהמאמן שלכם רוצה לשחק, קל לאימון ותפעול ואתה הפכת אותו לאפס גמור, עוד שם ברשימה מפוארת.

7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

כנראה אחד המשחקים החלשים שלנו תחת סלוט, הוא גם התייחס לזה אחרי המשחק. נתנו להם להגיע להרבה מצבים (אספרייה נראה כמו חתיכת פרוספקט אגב), לא מספיק דקות הפעלנו לחץ. ועדיין הגענו למספיק מצבים לדעתי.

נונייז בהופעה מביכה, אין מה להגיד. מבחינתי זאת הייתה ההזדמנות האחרונה שלו בהרכב, מכאן והלאה הרוטציה צריכה להיות ג׳וטה/דיאז/סלאח ואליוט בימין.
    עוד במצעד ההופעות הגרועות נמצאים כמובן גומז וטרנט שאכלו קש כל המשחק. טרנט הושחל איזה 3 פעמים בחיי... גומז בהופעת בלהות שצריכה לזכות את קוואנזה בהזדמנות בשבת.
    בקישור החיסרון של מאק אליסטר מאוד הורגש, היה קשה לנוע להניע בצפיפות במרכז והרגשתי שסובוסלאי וג׳ונס לא נתנו מספיק.
    בהתקפה סלאח ודיאז גם בהופעה בינונית, גאקפו גם לא הצליח לעשות הרבה.

בסופו של דבר הבאנו 3 נקודות, ב2 מחזורים האחרונים אפשר לגמרי לעשות רוטציות כבדות. זה מצוין ברמת התוצאה. נגד פולהאם נצטרך להיות הרבה יותר טובים, הם יעשו לנו חיים קשים במתפרצות.

oranfu, Esomech ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  8. k_700 Member

הקבוצה הזאת באסק במפעל הזה והיה די צפוי שיעלו שאננים ועם תחושה שלא צריך להשקיע פה כי כבר עלינו. זה עוד אחד מהשיקולים שמאמן בעונה ארוכה צריך לקחת בשימוש שלו ברוטציה יותר רחבה.

כי שאננות יכולה להתמשך גם לליגה, לגביע האנגלי ולשלב הבא במפעל.
    מצד שני, אתה מעלה שחקנים שלא קיבלו הזדמנות ואולי מרוויח מישהו לישורת האחרונה בעונה כשיש פציעות.

9. הקופ בישראל Member

ג'יימס פירס מעלה את האפשרות למכירה של נונייס בקיץ

דרווין נונייס מפספס הזדמנויות ונותר ללא אפשרויות בליברפול

נונייס הנמיך את ראשו כשהסתובב וראה את המספר 9 מופיע על לוח השלט האלקטרוני של השופט הרביעי.

חלוץ ליברפול צעד באיטיות לעבר הקו, חיבק את מחליפו קודי גאקפו ולחץ את ידו של המאמן ארנה סלוט, שהעניק לו טפיחה מנחמת על הגב.
    רצף המשחקים ללא שער של נונייס נמשך בלילה קר במיוחד באצטדיון מונטיליבי שבקטלוניה. לאורוגוואי יש כעת שער אחד בלבד בעשרת הופעותיו האחרונות בכל המסגרות.

תוצאות חיוביות הצליחו ברובן להסתיר את היעדר התפוקה של נונייס העונה. הפנדל המדויק של מוחמד סלאח במחצית השנייה, שהיה שערו ה-16 העונה, הבטיח שליברפול תשמור על מאזן מושלם באירופה בניצחון לא משכנע של 1-0 על ז'ירונה.

עם זאת, בכל הקשור ליכולת של ליברפול להתמודד על התארים הגדולים, היכולת של נונייס מעוררת דאגה גוברת.

ליברפול יצרה ארבע הזדמנויות גדולות במשחק מול העולה החדשה בליגת האלופות, ונונייס החמיץ שתיים מהן. בדומה למשחק נגד ניוקאסל בשבוע שעבר, הוא הפגין חוסר ריכוז מדאיג בשליש האחרון של המגרש.

במהלך 71 הדקות שלו על המגרש, נונייס נגע בכדור רק 16 פעמים, השלים ארבעה מתוך שמונה מסירות וזכה באחד מארבעת הדו-קרבים בהם השתתף. כשנשאל האם מדובר בבעיית ביטחון עצמי, אמר סלוט: "אני מסכים שהוא החמיץ כמה הזדמנויות. תמיד עולה השאלה: האם זה קשור לחוסר ביטחון או פשוט למצב שבו הוא נמצא כרגע?"

היעדרותו של דיוגו ז'וטה במשך החודשיים האחרונים עקב פציעה העניקה לנונייס הזדמנות זהב להוכיח את עצמו, לאחר שפתח רק פעם אחת בליגה תחת סלוט לפני סוף אוקטובר.

בהתחלה, הסימנים היו מעודדים. הוא הצטיין מול צ'לסי כשנכנס כמחליף לאחר שז'וטה נפצע, הבקיע את שער הניצחון מול ר.ב. לייפציג בליגת האלופות ואף בישל את שער השוויון המאוחר לסלאח נגד ארסנל באמירויות.

כעת, כשז'וטה מתקרב לחזרה למגרשים לאחר שחזר להתאמן עם הקבוצה השבוע, יש פיתוי להתעלם מקשייו של נונייס. ז'וטה כנראה לא יחשוש לאבד את מקומו בהרכב.

ליברפול תהיה חזקה יותר עם ז'וטה בחלק הקדמי, אך בהתחשב ברקורד הפציעות שלו, קיימות שאלות בנוגע למידת ההשפעה שיוכל להעניק עד סוף העונה. פדריקו קייזה וג'יידן דאנס הצעיר יספקו אופציות נוספות.

ביחס לנונייס, נראה כי קבלת החלטה משמעותית לגבי עתידו בליברפול תעמוד על הפרק בקיץ הבא. הם זקוקים לשחקן עם תג מחיר כזה שיתרום יותר מאשר להיות מחליף משפיע.

אנו מתקרבים לנקודת האמצע בעונתו השלישית במועדון, וביוני הקרוב הוא יחגוג 26.

בשלב מסוים, השאלה שעולה היא האם יש לקבל את המציאות כפי שהיא ולהפסיק לנסות ללטש את קצותיו המחוספסים.

סלוט ירצה להטביע את חותמו על הסגל שירש, ולא יהיה מפתיע אם חלוץ חדש ייכלל ברשימת הקניות שלו בחלונות ההעברות הקרובים.
    הניצחון בספרד קירב את ליברפול להעפלה לשמינית גמר ליגת האלופות עם שני משחקים לסיום שלב הבתים, אך הדיון סביב עתידו של נונייס רחוק מלהסתיים.

https://www.nytimes.com/athletic/59...liverpool-decision/?source=emp_shared_article

10. oranfu Member

מציע מעכשיו לדבר על השאלה ולא מכירה. אני לא רואה מי תשלם עליו.

11. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי אפשר לדחוף אותו לאיזו עגלת מוצרי ים המלח בוגאס. בתור העגלה.

oranfu, Liverpool-Forever ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  12. k_700 Member

אותו ואת אנזו, לא?

13. yakov_y YNWA

יש לי שאלות רבות אז מי שיכול לעשות סדר, אשמח.
    למה הקבוצה לא שיחקה בליגת האלופות בשנות ה-90 ?
    הרי העונש באסון הייזל היה ל-5 שנים בלבד.
    למה הגמר שוחק אחרי אסון שכזה ? למה כל האנגליות הושעו ?
    4 שנים אח"כ קרה אסון הילסבורו, זה פסיכי שמועדון ועיר הצליחו להתאושש מדבר כזה.
    כמה זמן היה העונש באלופות, בגביע אופ"א ולכל האנגליות, מת לדעת אז תודה למי שיעשה סדר.

14. Esomech Member

עדיין כפוף לאישור רשמי.
    אבל כרגע התאריך המיועד להשלמה של הדרבי הוא ה11 לפברואר.
    מתי שאמורים להתקיים משחקי הפלייאוף של ליגת האלופות (שלב לפני שמינית הגמר שאנחנו ב99 אחוז מעפיל אליו באופן רשמי במשחק הבא)

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הבנתי מה הייתה הבעיה ב1.1
    עכשיו נהיה תקועים עם החסר הזה עד פברואר קיבינימט.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 8)

1. oranfu