אנחנו גם ספגנו פציעות, זה לא עצר אותנו. אולי גם סאקה לא יעצור אותם. ובאותה מידה שסאקה נפצע עכשיו, ואן-דייק יכול להיפצע היום. כמו שכתבתי הם גם כנראה יחזקו את הקבוצה בינואר. אולי הסגל לא יהיה מאוזן בסיום החלון, אבל אם יביאו חלוץ רציני זה לא משמעותי? כי כמו שאני רואה את הדברים זה על הפרק. זה לא משנה למי איבדנו אליפות. אין סיטי של 100 נקודות? גם אנחנו לא נעשה 90+ נקודות. מבין שיש עניין לספר סיפורים בשביל שאם לא ניקח יציירו את זה ככישלון, אבל אנחנו מדברים פה על כולה 6 הפרש (ומשחק חסר) כשאנחנו עוד לא בינואר. הכל פתוח.
@k_700 אליסון נעדר חצי מהעונה? קונאטה נעדר חודש+ אחרון? ג'וטה נעדר חודשיים? קייזה לא פקטור כי היה כשיר רק ל3 משחקים? הגיבוי שלנו למגנים נדפק והיינו חייבים לשחוק את המגנים הפותחים? זה לא מעט פציעות. לא חושב שאפשר להמעיט מהערך של זה. אני בכדורגל יותר מ30 שנה, אני מכיר את זה מאז שהייתי ילד - את הלהט של אנשים "לסגור" עונות. במחזור 5 הם יגידו הכל סגור אם יש קבוצה שרצה חזק. אני מכיר את זה ואני חוטא בזה בעצמי גם. כשהקבוצה שלי במקום ה1 אני מבין כמה שזה שטויות לסגור משהו לפני שהוא מתמטית סגור בכדורגל. יש לנו פער יפה, יש עוד המון כדורגל לשחק. אני חושב גם שליברפול הזאת פחות טובה ממה שאנשים שלא עוקבים אחרי כל משחק חושבים. לא היה חסר הרבה שהיינו זורקים עוד לא מעט נקודות בכל מיני משחקים שהיו לנו. יש לנו חסרונות ברורים במשחק שלנו והעומק שלנו בסגל מוטל בספק.
קונאטה ואליסון לא שווים בהעדרותם לאודגרד וסאקה. לא כי הם לא מדהימים, הם מצוינים, פשוט מה שנמצא לידם מספיק טוב. את ההעדרות של סאקה ואודגרד תשווה עכשיו להעדרות של סלאח ל-3 חודשים. ארסנל בלי אודגרד על הדשא ייצרה מצב וחצי לשער. שם נוצר הבור. אנחנו לא מחזור 5 אנחנו עוברים את החצי עונה ויש לך שחקן שכרגע נמצא על הקצב של העונה הכי גדולה בהיסטוריה המודרנית של הפריימרליג. כמעט כל מי שנמצא בטבלה ששמתי לפני כמה הודעות הרים את הקבוצה שלו לאליפות, זה מה שצריך להיות גם השנה. אין לך מה להגיד לי אז אתה זורק אותי למחוזות של האלה שלא רואים את ליברפול שאתה רואה בכל שבוע. תנסה משהו יותר משכנע. לא כתבתי שהליברפול הזאת היא הכי טובה בהיסטוריה, היא לא. היא אלופה ראויה, לא מעבר. היא אולי לא משכנעת עדיין ברמה של סיטי עם ה98 נקודות אבל בשביל להגיע ל98 נקודות צריך גם אתגר וכמו שכתבתי, ליברפול משחקת מול מגרש ריק העונה. אם עד לפני דקה ורבע צ׳לסי הייתה הקונטנדרית שלה זה מסכם הכל.
ארסנל תצטרך להסתדר גם עם העדרויות וליברפול המוגבלת שציינתי בינתיים על קצב נקודות שבארסנל לא עשו בכל ההיסטוריה שלהם, עם אודגאר וסאקה, עם הנרי ופירס. אז כרגע ליברפול מקום 1 בזכות, לא בחסד של אודגאר. "הבור נוצר" כשליברפול ניצחה וניצחה, וארסנל גמגמה כולל עם אודגאר וסאקה. אתה משווה את ההעדרויות לאודגאר וסאקה. ליברפול הייתה צריכה להתמודד עם העדרויות של שחקנים מצויינים ובינתיים היא עשתה את זה באופן כמעט מצוין. זה נמדד בפני עצמו ולא כל דבר כהשוואה לאודגאר.
קל להגיד שארסנל תצטרך להסתדר עם ההעדרויות. אנחנו מדברים פה על פער 9 פוטנציאלית עם יחס שערים יותר טוב(שבוע וחצי לפני השחיטה הכשרה הקבועה של יונייטד באנפילד). ארסנל כרגע צריכה לרדוף אחריכם, ברור שזה כמעט חסר סיכוי לנוכח המצב כרגע בטבלה+הפציעה של סאקה. לא בא בכלל להוריד מההישג שלכם, אליפות משכנעת מאוד, להיפך אני כבר מברך אותך. אתה בדרך לעונה גדולה.
מה לעשות? בעונה שעברה כשסיטי איבדה את דה בריינה, ארסנל ניצלה את זה ויצרה עליה פער. בכדורגל יש פציעות, לפעמים לכוכבים הכי גדולים שלך. אני יכול להגיד שאם טורס לא מותח האמסטרינג 200 פעם אנחנו לוקחים אליפות על הראש של פרגוסון, זה מעניין מישהו? פציעות זה חלק מהמשחק. ליברפול לקחה אליפות בפער אדיר מהמקום ה2, את העונה שלאחריה היא העבירה עם וויליאמס ופיליפס בלמים בגלל פציעות, אולי עם המומנטום והרכש של תיאגו וג'וטה היינו יכולים לקחת אליפות 2 ברצף? את מי זה מעניין? רק אני יכול לחשוב על זה ולעסוק בזה. זה לא מעניין אף אחד. ארסנל צריכה להתמודד עם מה שנופל עליה. ברור שזה קשה. אני טוען שלהחליף אליסון בקלהר וקונאטה בגומז (שדעתך עליו ידועה) זה גם מכה לא פשוטה בכלל. תסתכל כמה שערים ספגנו מאז שקונאטה הלך לתיקול הדבילי הזה של אנדריק. אליסון שוער מספר 1 בליגה, קלהר שוער בינוני ומטה. בנס שזה עלה לנו רק ב2 נקודות.
ספגת 9 שערים מאז שקונאטה ירד וכמה נקודות איבדת? אני אעזור לך- אתה על 11 מ15 בליגה- 73 אחוז הצלחה בתקופה הזאת. ------> קצב של אלופה. וזה בליגה, תסתכל על שאר המפעלים במשחקים שלא שיחק והאחוז עולה. אני לא בא לזלזל בקונאטה ואליסון. הם אדירים, אולי הטובים בליגה העונה בתפקידם. פשוט מה שיש מסביב(לא המחליפים הישירים) הוא מספיק טוב כדי להתמודד עם זה. יש לך את הקשר האחורי הטוב בליגה שבינתיים כשיר לכל העונה הזאת, יש לך את טרנט, ואן דייק, שוער מחליף שעושה לרוב עבודה טובה, עוד שני קשרים 8 שעובדים קשה בהגנה ואת השחקן הכי טוב בעולם בהתקפה שיתקתק לך מחצית שנייה. תקח את אודוגרד מארסנל לחודשיים וזו קבוצת התקפה גרועה. לא בינונית, לא כזאת שתגרד נצחונות, פשוט גרועה. תוסיף לזה את החילופים הקבועים של ארטטה וההרכבים שנקבעים מראש וזה רק מעמיק את המשבר. עכשיו הם בלי המסיים הכי טוב בקבוצה והיוצר השני הכי טוב בקבוצה לכמה חודשים טובים, אולי בכלל סיים את העונה. כמו שאמרתי, פה האליפות הוכרעה כבר. הם לא מקום 1 כשאיבדו את סאקה. הם צריכים לרדוף אחרי פער 9 נק׳ פוטנציאלי בלי סאקה. נכון, בכדורגל יש פציעות וצריך לדעת לעשות את המקסימום כדי להתמודד איתן אבל מה לעשות שיש פציעות מסוימות שאין באמת דרך להתמודד איתן? וזה המצב עם ארסנל. לכן אתם(בעונה מצוינת) תקחו אליפות קלילה כי אתם משחקים מול מגרש ר-י-ק.
לא מבין איך שניכם נופלים לטרול כל פעם מחדש. קייזה מחוץ לסגל שוב, המצב איתו בלתי נסבל. ארתור 2.0 על מלא. בושה וחרפה שזאת ההחתמה היחידה שסלוט קיבל בקיץ.
קייזה יילך בינואר. בניגוד לארתור, מדובר בשחקן ברמה גבוהה. למה הוא לא נספר אני לא יודע, אין לזה סיבה ממשית ברגע שמישהו כמו נונייז כן נמצא בסגל. מקווה שיביאו מחליף.
גישה או כשירות או שניהם, מה כבר יכול להיות? כך או כך זאת החתמה מביכה. אפיון גרוע של השחקן וההתאמה שלו מבחינה מנטלית ופיזית. 12 מיליון פאונד על 150k בשבוע. היה סוגר את החוזה של סלאח לשנה לא?
אני אעזור לכם. הוא לא נספר כי בתפקיד שלו באגפים יש שחקנים טובים בהרבה ממנו(שגם אפשר לסמוך על הכשירות שלכם). אין שום דבר מביך בהחתמה הזאת. החתמה של 10 מליון פאונד זה בדרך כלל מה שקבוצות צמרת באנגליה משקיעות על ילדים בני 18 מסקנדינביה. אז הלכתם על שחקן מנוסה שאם היה משתלב היה יכול לתת לכם גרינטה עוד יותר גדולה. גם בדיעבד זו עסקה טובה עם 0 אחוז סיכון או השפעה על התקציב שלכם. בסוף גיליתם שלא צריך אותו. אתם תכבשו 100 שערים העונה בלעדיו ותשייטו לאליפות קלילה(פאנץ׳ על פורסט המאיימת בעוד 1,2,3).
הוא יכול לשחק גם בחוד. הוא השחקן ה5 הכי טוב בהתקפה שלנו. אין סיבה שנונייז ישחק והוא לא. עזרת מעל ומעבר בנושא הזה. כל דקה שנונייז משחק וקייזה לא - מעידה שסלוט עושה שגיאה ענקית. הכל עליו.
קייזה שחקן ברמה גבוהה, ארתור זה בלוף של סוכנים. לא יודע מה הסיפור שם, כרגע לא אמרו כלום על פציעה אז אולי זה מקצועי. כך או אחרת נראה לי ברור שבינואר הוא יושאל לאיטליה. באגפים יש לנו שחקנים יותר טובים? אין לנו מחליף לסלאח על הספסל. למעשה אין לנו אף שחקן אגף על הספסל. יש על הספסל גם את נונייז, שקייזה עולה עליו ב-30 דרגות לפחות. אין שום סיבה, מלבד כשירות, שנונייז יהיה בסגל וקייזה לא.
הוא יכול לשחק חלוץ אבל לא חלוץ יחיד 9. קייזה לא חלוץ, הוא שחקן אגף או חלוץ שני. בתאוריה הביאו אותו כי חשבו שאולי יסתבכו עם פציעות באגפים, זה לא קרה, הוא במקביל נפצע המון ולכן הוא לא ברוטציה. זה לא צריך להוריד ממנו, הוא שחקן מצוין אבל יש את גאקפו ודיאז שטובים ממנו ובצד השני את אלוהים של הכדורגל. זו האמת. אין צורך במחליף לסלאח, סלאח תמיד משחק כמו שכריסטיאנו רונאלדו תמיד שיחק. זה הבן אדם, כושר התאוששות הכי טוב בעולם היום והוא שחקן שבכל דקה רוצה לטרוף את הדשא עם גליון פציעות נקי כל הקריירה. המחליף היחיד שתביא לסלאח זה כשתמכור אותו. אין שום קשר לארתור. ארתור זה משהו שיותר קרוב לבן דיוויס הזה שהבאתם.