דיברו אולי בשנה שעברה כשהמניה לא הייתה רותחת כמו שהיא היום ולפני שהשחקן יצא והסביר דרך התקשורת כמה פעמים שהוא רוצה להשאר. אם לצורך העניין היה גישוש(העונה) אצל ארסנל, סיטי או צ׳לסי היית שומע על זה כבר מזמן. 2 מהן לפחות היו מתאבדות עליו. הבעלים שלכם מנצלים את זה שנראה שרק פאריז מחכה להחלטה והשחקן כאמור רוצה להשאר. מאחל לו שהחרקירי ללברג׳ שלהם שהוא נותן להם בכל שבוע רק יגרום להם לשלם הרבה יותר ממה שהם ציפו לשלם. שיוציא מהם חוזה של כריסטיאנו רונאלדו, מגיע לו.
אם ליברפול יאבדו אותו בחינם בקיץ בגלל ההתמהמות של ההנהלה עם הארכת החוזה, זה ללא ספק יהיה אחד הפארסות הכי גדולות התולדות הפריימרליג. בשביל לאבד את השחקן הכי טוב בעולם בחינם כשהוא מביע נכונות אמיתית להישאר אתה צריך להיות ממש מפגר. מעריך שהוא יחתום בסוף, אבל עצם זה שהם הגיעו לטווח החצי שנה לסיום החוזה זה מחדל גדול שעליו צריכים להיערף ראשים. אם היה מאריכים לו לפני תחילת העונה היו גם יכולים לחסוך לעצמם כמה שקלים. עכשיו הוא דורש יותר ובצדק.
@Lebron עכשיו תכפיל את זה ב3 כי גם ואן דייק וארנולד באותה סיטואציה. למרות שארנולד לא מעוניין להישאר כמו שזה נראה ולא אני לא קונה את חגיגת ה״פקה פקה״ שלו אתמול, זה נטו כדי להוריד קצת אש ממנו מול האוהדים תוך כדי מאבק אליפות. וגם להנהלה זה טוב כי זה כאילו מייצר רושם שהם ״עובדים״ על זה. מאמין שואן דייק וסאלח יחתמו בסוף על חוזה חדש. ארנולד לא. השאלה זה מה נקבל במקומו. סביר להניח שאת בראדלי כמגן ראשון ומישהו זול שיגבה אותו. וזה בלי קשר לעוד מגן שמאל להרכב + בלם מחליף + קשר מחליף + חלוץ להרכב שנצטרך להוסיף בקיץ
אני לא מאמין שאף אחד יחתום. אם הגענו ל30.12 בלי שהם חתמו, זה יכול גם להיגמר בלי חתימות. הכל פתוח וצריך להבין שבמקביל הסוכנים שלהם מקבלים טלפונים והבטחות שיכולות לפתות אותם. יש גבול לכמה הם רוצים ליברפול, יכולים להציע להם חוזים ארוכים יותר ביותר כסף, בשלב מסוים זה יכול לפתות אותם לסגור את זה. ואן דייק מחכה ומחכה ומחכה ומחכה בסוף יקבל שנתיים על X, והוא יודע שיש לו מצ'לסי 5 שנים על 2X. אתה לא רוצה לחכות למצב כזה. 0 אמונה בבעלים.
מי שלא רועדות לו הביצים על החוזים של כל ה3 + מכירה אפשרית של אליסון לא מבין מי אלה fsg. מסכנים איך הצליח להם מעל ומעבר עם סלוט... מינו מאמן טוב מדי. היו מעדיפים עונה בינונית שלא תגרום לכזה רעש סביב החוזים וסיום בטופ 4.
זה לא שלא רועדות לי הביצים על ואן דייק וסאלח. עם ארנולד רעדו לי הביצים ועכשיו כבר קיבלתי את העובדה שלא ימשיך. הסיבה היחידה שאני מאמין שיסגרו איתם בסוף זה כי זה המהלך היותר זול לטווח ארוך עם היחצ היותר גבוה. בנוסף לזה שהם יוכלו להשתמש בתירוץ של הארכת החוזים האלה כתירוץ לאי רכש. כמו שכבר קיבלנו בקיץ של 21. עם היכולת הנוכחית + העניין שהם דיברו פומבית לא פעם ולא פעמיים שהם מאוד רוצים להישאר. כל הכוח אצלהם, וזה משחק גם לטובת FSG מבחינת יח״צ שהמהלך יקבל אצל האוהדים. ככל שימשכו את זה יותר. ככה הם יקבלו יותר יח״צ שיוכל להגרר יותר זמן.
אתה חושב? אני לא רואה את זה ככה לצערי. אני חושב שהשליטה הכמעט אבסולוטית שלהם בנראטיב מאפשרת להם לעשות מה שהם רוצים פחות או יותר, האוהדים שלנו יאכלו הכל חוץ מעליית מחירי הכרטיסים (ומניח שגם בזה הם הצליחו להשחיל כמה עליות קטנות לאורך השנים). מה שעומד מול עיניהם לדעתי זה להשאיר את מדרגות השכר נמוכות כמה שאפשר כדי שיוכלו להמשיך להצדיק 15K בשבוע לקרטיס ג'ונס ו60K בשבוע לדיאז. יש לנו כולה 12 שחקנים על מעל 100K בשבוע, לסיטי 16 (עם המון מעל 200K), לצ'לסי ויונייטד יש 17, לארסנל 18. בכל כתבה אי פעם על ההתנהלות של FSG מדברים על זה שהם רוצים מדרגות שכר "שפויות". אם יש לך פתאום 3 שחקנים שמרוויחים 300K-400K בשבוע, למה שדיאז וקונאטה בחוזה הבא לא יבקשו 150K-200K? ככה הם רואים את הדברים. חוזים ראויים למעמדם של ה3 יעלו בשנתיים הקרובות ~100 מיליון פאונד. מבחינתם זה כסף שאפשר לחסוך. עד כדי כך פשוט. אחרת מלכתחילה לא היינו מגיעים למצב הזה.
אתם משלמים יותר מאתנו על משכורות ואפילו בפער בשנה האחרונה(כי אצלינו גם חתכו בקירוב 25 אחוז על חוסר העפלה לצ׳מפיונס*). לא בטוח בכלל אגב שלהאריך להם חוזה זה המהלך הזול יותר לטווח הארוך. אתה משחרר את סלאח ויכול גם להביא ווינגר מחליף ב30 מליון עם משכורת של 4 מליון לעונה על חוזה של 6 שנים. במקרה הזה הם יחסכו.
ביצים שלי אנחנו משלמים יותר על משכורות. הנקודה של טומי חשובה. לפני חודשיים+ כבר שמענו שמנסים להחתים את קונאטה על חוזה חדש. אני לא אתפלא אם הוא מחכה לראות מה קורה עם האחרים מבחינת משכורות. המעמד שלו התחזק, אולי גם מאבדים את ואן-דייק והוא הופך לבלם הבכיר. תסבירו לי איך החתמה של שחקן כזה, חשוב אבל לא מישהו שיש הכרה גלובאלית בערך שלו, לוקחת לנו כל כך הרבה זמן? הם מחפשים כל שקל ושקל שאפשר לחסוך, יעלה מקצועית כמה שיעלה. לא אתפלא אם הם מחכים לראות כמה מהשלושה הבכירים עוזבים בשביל לחשב כמה אפשר לתת לקונאטה.
זה ברור, מה זה לא אתפלא? הכל מחושב ומנוהל בעקרונות שכר ברורים ותקרת שכר כללית. ככה עובדים בספורט האמריקאי. מה שכתבת הוא טריוויאלי כשאוקלהומה או הלייקרס עושות עסקאות. זה העולם שלהם.
אני מסכים עם המשפט האחרון שלך אבל אני אומר יש פה עוד שלב בדרך - מלכתחילה הם לא רוצים לייצר סטנדרט חדש, שבו שחקני הטופ של הקבוצה מרוויחים 300K+, כדי שהשחקני דרג ב' לא יבקשו 250K, כדי שהשחקני דרג ג' לא יבקשו 200K... אני באמת משוכנע שככה הם רואים את זה. מגבלות על מגבלות על מגבלות. העיקר לא להשקיע את הכסף בצורה שחלילה אולי לא תשתלם בעתיד. אבל מה, להביא קייזות וארתורים וקבאקים, לחרא הזה יש מלא פוקט צ'יינג'. על הדרך כבר ראיתי "אוהדי" ליברפול דופקים תמונות AI של טרנט בתור עכבר, זה מספר את כל הסיפור על המסוגלות שלהם באמת לעשות מה בזין שלהם.
אני לגמרי מסכים עם הנקודה שלך. כשאמרתי שאני לא אתפלא אם קונאטה מחכה לראות כמה האחרים יקבלו זה התקשר לזה. כן, רוב הפיד שלי בימים האחרונים מלא בקללות לטרנט. 0 עגול של ביקורת כלפי הבעלים שהגענו למצב הזה בכלל. לא אתפלא אם יש כמה חשבונות גדולים שהבעלים מתפעלים בשביל להדהד את הנראטיב הזה.
תשמור על הביצים שלך, יש נתונים. הפער הוא גדול. בשנתיים האחרונות זרקנו כמעט את כל החוזים המופרכים והיה קיצוץ גדול מאוד בחוזים לעונה הקרובה בגלל שלא העפלנו לצ׳מפיונס(מראש כל החוזים שנחתמו מהרגע שטן האח היה פה היו מבוססי השגים). הפער ביננו לבין טוטנהאם במקום ה-6 בליגה הוא בהערכה גסה כ-5 מליון פאונד לשנה במשכורות. אם לא נלך על אוסימאן, דיוויס, תאו או משהו כזה בקיץ אני מאמין שאנחנו נסיים אותו כ-6 בליגה במשכורות. אני שם לב שגם בפיד הישראלי יש תמיכה מוחלטת בעזיבה של טרנט. ״מיצה, השיג כל מה שהיה יכול להשיג״ וכל מיני קשקושיאדה כזאת. כל מה שימכרו להם הבעלים האלה הם יבלעו.
בסדר, גם אצלנו כל החוזים מבוססי הישגים. יש לכם יותר חוזים כבדים, גם אחרי שזרקתם חלק. יש לנו 3-4 שחקנים שמרוויחים יותר מ-200K לשבוע. שאר שחקני ההרכב איפשהו באזור ה-120. צעירים כמו ג'ונס ואליוט ושחקני סגל כמו צימיקאס על הרבה פחות. מה שאולי משחק לטובתכם בהיבט הזה זה שאתם כושלים לחלוטין מקצועית אז אין לכם בונוסים לחלק. איפה תסיימו את זה בקיץ? לא יודע. שאני אזכיר שאנחנו בדרך להוריד את שלושת המשתכרים הבכירים אצלנו מהפיירול? שגם לרביעי (אליסון) מסמנים את הדרך החוצה?
אתה שוב מתווכח עם עובדות. כן יש לנו כמה חוזים שמגיעים לאיזור ה300k. אין הרבה כאלה והcore של הקבוצה נמצא על חוזים קטנים. קאסמירו יסיים חוזה ויעוף, ראשפורד כבר רגל וחצי בחוץ. אתם משלמים את רוב הבונוסים שלכם אצלינו חתכו 25 אחוז לכל הסגל. ה320 של ראשפורד בלי הבונוסים זה מוריד אותו לאיזור ה240. סיטי ראשונים בחוזים, צ׳לסי שניים, אתם אחר כך, ארסנל, אנחנו ובפער קטן מאוד במקום ה-6 טוטנהאם.