ליברפול 2022/23 - Will We Go Again?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י owen11111, ‏2/8/22.

1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

צניעות ממי? ממני? אני כותב איך שאני מבין כבר 20 שנה.
    ככה מתנהלות העברות, אתה נאיבי ונמצא בעמדת מיעוט משמעותית.
    פתחתי את הטוויטר ובערך ה30 תגובות הראשונות שאני רואה הם של אנשים שמבינים שקבוצה לא פונה בלי שהשחקן מעודד אותה לפנות.

אני לא אהמר על זה כי:
    1. אני לא מהמר כבר.
    2. המעבר עדיין יכול להתרסק מכל מיני סיבות אחרות: פציעה, ריאל יורדת ממנו ועוברת למישהו אחר שהיא יכולה להביא בינואר, הוא פתאום יעבור למועדון אחר. הסיכויים שלו להישאר קלושים מאוד אחרי הידיעה הזאת.

מה ז"א לא מעניין אותי? אני חד משמעית מעדיף שהוא יחתום חוזה.
    אני לא זוקף את זה כנגדו כי לא ציפיתי לנאמנות. הייתי מעדיף שיישאר והוא לא רוצה להישאר - אני מקבל את זה בלית ברירה.
    קל לקבל את זה הרבה יותר מעזיבות כמו של אואן סוארז קוטיניו אלונסו מקמנמן או טורס, הם היו אדירים עבורנו ושחקנים שקשה להחליף.
    ארנולד מוסר עילאי אבל יש לו גם חסרונות בולטים, אני כבר תקופה רושם שבעיני הוא לא וורלד קלאס.
    אמרתי בקיץ שעבר ובקיץ שלפני שאני בכלל מעדיף שעל הקו שלי יהיו 2 שחקנים מאוד חזקים מבחינת כושר גופני שישרפו את הקווים ויהיו המון למעלה ולמטה. זה סטייל המגנים שאני רוצה לראות אצלנו. מבחינתי ארנולד מביא איתו אילוצים ובעיות. הוא לא חבילה שהיא רק פלוסים כמו שנדמה.

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Scouser Tommy

@Biggies_MaIIs

Just seen the Joyce news. Them bidding proves he’s going and also says that he’s willing to leave in January. No way they make a bid without his agreement. Fucking grim.

@Carra23

The most important thing for
    @LFC
    in 2025 is winning the #PremierLeague No one’s contract or future should come in the way of that! I love Trent as a lad & a player, but his team would’ve told Real Madrid to bid & also would’ve known LFC would turn it down. It’s to try & cover themselves when he leaves for free. Again it’s something the club/fans don’t need with a huge game coming up.

Sam McGuire
    @SamMcGuire90

Trent being open to leaving didn't come as a huge surprise. He's completed football with Liverpool. His handling of all of this is what taints his legacy with the club. All he had to do was be honest.

John O Sullivan
    @Corballyred

If Real have bid for Trent it's because Trent representatives have indicated to them he wants to join.... He is clearly off.

Michael Owen
    @themichaelowen

The very fact that Real Madrid have now made their intentions clear towards signing Trent Alexander Arnold leads me to believe that it’s only a matter of time before he signs for them. If he was going to sign a contract extension, Madrid wouldn’t have officially made their move. Secretive talks will have taken place. Huge news.

Liverpool insist Alexander-Arnold has expressed no desire to leave the club. However, many will consider it unfeasible that the Madrid approach has been made without the awareness of the home-grown Anfield player. [
    @_ChrisBascombe
    ]

אני חושב שזה די ברור שהוא הנחה את ריאל מדריד להציע. ככה זה עובד בכדורגל היום. מדברים עם השחקן ואז עם הקבוצה.
    לא עובדים שבועות על הסכמה על FEE רק כדי לקבל דחיה מהשחקן.
    עובדים שבועות על השחקן בחשאי/לא בחשאי, ואז פונים לקבוצה כדי לסגור מחיר.

נערך לאחרונה ב: ‏31/12/24 ב- 20:57
  3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

האשמים הראשיים במצב הזה הם כמובן FSG.
    הצורה בה הם מנהלים את המועדון זה כמו בית עסק שמטרתו להיות מאוזן כל סוף שנה ולשמור על רזרבות לפני מכירה.
    להגיע עם 3 הכוכבים האלה ל1.1 בלי חוזה לפני בוסמן זאת התנהלות חובבנית עלובה.
    את ארנולד היה צריך לפתות עם שכר גבוה לפני שנתיים, במידה ויש קשיים היה צריך לדחוף אותו החוצה ולהגיד שאי אפשר לסגור על חוזה.
    לאבד שחקן ששווה בשוק 60-100 מ' פאונד בחינם זאת מכה קשה למועדון.

oranfu אוהב/ת את זה.
  4. k_700 Member

אאוץ'.
    זה ברור שהוא נתן אינדיקציות ברורות מאוד לריאל שהוא רוצה לבוא. כמה נאיבי צריך להיות כדי לפקפק בזה.

איזה שכונה יא אללה.
    סמל, שחקן בית, בשיא הקריירה יעזוב כנראה בחינם.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההפסד המקצועי לא גדול כמו ההפסד הכלכלי.
    יש מצב גם שלא יכולת למנוע את ההפסד המקצועי.
    את הכלכלי בוודאות יכולת למנוע.

מה זה אומר שחקן בית בדיוק?
    הנה שחקן הבית רוצה ריאל ואילו מצרי והולנדי מתים שתשאיר אותם.

6. k_700 Member

שחקן בית זה החלק במוח שנותן להרבה אוהדים מקומיים ואוהדים בכלל את היכולת לפתח לו סימפתיה.
    זה אמור לכאוב מאוד, כי זה שחקן שגם הגשים לגמרי את הציפיות שהיו ממנו כטינאייג'ר.

ובצד המקצועי? לא יהיה קל להחליף אותו, בטח אם יעזוב בחינם.
    אין כמעט מגנים ימנים בלי חסרונות במשחק היום אבל קשה עוד יותר למצוא מישהו עם יכולת מסירה כמו שלו.

בצד הכלכלי זה כבר פשע נגד האנושות וגם מה זה בכלל מסמן לשחקנים צעירים שצריכים לבחור אם לבוא אליכם? תבואו, תהיו הכי טובים בעולם, תזכו בצ'מפיונס ובליגה ואז לא נתן לכם את המשכורת שמגיעה לכם? האוהדים שלכם יבלעו את זה. אני בטוח שהנראטיב שהוא חולדה קטנה שכבר משנה שעברה פשפשה במעבר לריאל מדריד מהונדסת ממש עכשיו לתפוצה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  7. oranfu Member

קודם כל - האשמים העיקריים הם הבעלים הבני זונות האלה. כמו שגיל חוזר ואומר, להגיע לסיטואציה הזאת ששלושה מתוך ארבעת השחקנים הבכירים שלנו חצי שנה לפני סיום חוזה ורשאים לעבור כבוסמנים היא ביזיון מטורף.
    חיכו וחיכו וחיכו עם השיחות איתם ועכשיו כל הכח בצד שלהם.

אבל!
    אני מאוכזב ומבואס לאללה מטרנט.
    שחקן בית וסגן קפטן שמתנהל ככה...
    פנייה כזאת מריאל לא מגיעה מבלי שהם מקבלים עידוד\אינדיקציות מהשחקן.
    כלומר הוא לא רק רוצה לעבור בקיץ, הוא אשכרה מוכן לעבור כבר עכשיו כשאנחנו באמצע העונה ועם הזדמנות ריאלית לקחת תואר.
    כרגע, מי שרוצה עוד יכול לקוות שהוא מנצל את ריאל בשביל לשפר את ההצעה מהמועדון (בדומה למה שקאייסדו עשה איתנו).
    אלא אם הוא ייצא עם איזו אמירה פומבית, שלא לומר חדשות על סיכום על חוזה חדש בקרוב מאוד, ואני מתכוון מאוד, אין צל של ספק שהוא החליט לעבור.
    אבל לדעתי זה שגם וירג'יל וגם סלאח יצאו בפומבי שוב ושוב ואמרו כמה הם רוצים להמשיך, בזמן שהוא אפילו ברמז לא אמר משהו, speaks volumes.
    בטח ובטח כשריאל עושים רעש יומיומי.

לדעתי האישית, מנטאלית הוא לא איתנו כבר תקופה לא מבוטלת.
    אנחנו רואים שהוא לא משקיע מאמץ על הדשא, מתנהל כאילו הוא איזה פליימייקר סופרסטאר שהגנה זה לא לרמה שלו.
    תגידו שאני שמרן (הכי רחוק מזה האמת) אבל גם זה שהוא נפרד מהחברה שלו והתחיל לצאת עם איזה דוגמנית מתאים יותר להתנהלות של ריאל.
    יש גם את האמירה שלו מלפני כמה שבועות שהוא מעדיף לזכות בבלון ד'אור על פני אליפות\ליגת אלופות וזאת מנטאליות עקומה עבור שחקן בספורט קבוצתי.

הלוואי וזה הכל משחקי מו"מ, אבל אני אופתע מאוד מאוד אם לא יעזוב בקיץ.

Esomech ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ברור אבל למה הוא רוצה ריאל, זה יכול להיות כל מיני סיבות:
    1. מה שרשמת - לא הסכימו לתת לו את המשכורת שדרש.
    2. מעדיף ריאל בכל מקרה - מקצועית.
    2א. הצענו לו מה שדרש.
    2ב. לא הצענו לו מה שדרש.

אני מסכים ששחקן בית זה כואב יותר לאוהדים, בעיקר למקומיים.
    אני פחות מסכים על הפגיעה המקצועית.
    לא תמצא מוסר כמוהו - ברור. אבל כן תמצא מישהו סולידי ודינמי יותר - גם ברור.

כלכלית זאת הפקרות, בטח ובטח כשאתה מועדון שמחשב כל דבר על הסנט. במועדון כזה סביר מאוד להניח שברדלי יהיה המגן מספר 1 ויגיע מישהו על תקן צימיקאס לימין.

oranfu אוהב/ת את זה.
  9. k_700 Member

לא חושב שבראדלי ברמה להיות מחליף לטרנט. קצת עפים ממנו יותר מדי.
    יקבל את הספוטלייט של מגן ראשון ולדעתי יחשפו לרמה האמיתית שלו.
    כשחקן סגל? אולי.

אתם כנראה תחפשו איזה מגן עם אופציה טובה בחוזה או מישהו על מחיר נגיש.
    אולי ואנדרסון כזה.

בריאל מדריד מחכה לו ג'וד שהוא נראה כמו חבר טוב שלו. הפשע הגדול הוא של כל המערכת שלכם שהתמהמה במקום להציע לו את החוזה הכי גדול שהם בסוף מסכימים להציע לו כבר בשנה שעברה.
    אני לא מאמין שאם לא הייתה סחבת הוא היה דוחף למעבר כזה.

oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

יכול מאוד להיות.
    FSG חובבנים וקמצנים. שילוב קטלני.

לא יודע מה מתכננים לעמדת המגן הימני אבל כדי לממן מישהו יקר צריך גם למכור שחקנים. אולי מהכסף של נונייז כשבהתקפה יבנו על דואק במקום להביא מישהו.

האם ברדלי מספיק או לא? לא יודע. בסוף מה זה משנה מה אני חושב? יש אילוצים כלכליים והם אלה שיכריעו.
    זה לא מועדון כדורגל, זה בית עסק.

oranfu אוהב/ת את זה.
  11. Esomech Member

עכשיו רק ראיתי את החדשות.

כמה לא מפתיע, הראש של טרנט כבר שם כמה חודשים טובים. עוד מהקיץ לדעתי.

האכזבה היא כמובן מהדרך שהוא מתנהל בה.
    זה בסדר לרצות לעזוב, גם אם אתה שחקן בית.

האמת? שאני חושב על זה לעומק.
    עם כל האיכויות שלו, בועט לו בתחת למדריד בינואר. מנסה לגושש כמה שיותר ומביא את המחליף שלו בהקדם עכשיו.
    מה אני צריך בקבוצה שכרגע מתמודדת בכל החזיתות שחקן (ועוד סגן קפטן!) שחוץ מהעובדה שהיה מוכן לעזוב באמצע העונה באמצע מאבק אליפות. גם ישחק בחוסר חשק ולא יתן את ה200% וזה רק יגרום לשליליות סביב הקבוצה וייקח את המיקוד מהדשא למסיבות עיתונאים. וזה גם לא שהוא יקבל טור פרידה עכשיו אה לה פירמינו.

לא מבין את האינטרס שלו במהלך הזה.
    וגם לא את שלנו בהוצאה של זה לתקשורת למען האמת. הרי זה יצא מהשופרות שלנו. לא מהשופרות הספרדיים.
    הדבר האחרון שהקבוצה הזאת צריכה זה הרעש הזה. האחרון.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  12. oranfu Member

האינטרס שלנו?
    המועדון מראה שמה שחשוב לו זה לקחת אליפות, לא להכניס כסף ממכירה של שחקן.
    אחלה יח"צ בסיטואציה שעלולה להיות בעייתית מאוד עבורם.
    גם דרך לסמן את טרנט באור שלילי כמי שבזמן העונה למעשה היה עם הראש במדריד ומי רוצה שחקן כזה, בטח במשכורת גבוהה...
    אל תהיה תמים.

Scouser Tommy ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Liverpool-Forever
    מכל הרשימה הזאת היחידים שאני לוקח אותם כאינדיקציה למשהו אלה באסקומב (שאמר many will consider ולא טען שום דבר בעצמו) וקראגר. כל השאר הם אמנם יוזרים מעניינים שאני סה"כ מסכים עם מה שהם כותבים בדרך כלל אבל המילה שלהם שווה למילה שלי ושלך. ותרשה לי לא לקחת את מייקל אואן ברצינות, אף פעם בשום נושא.

נו הנה בבקשה, עובד להם יופי. 90% מהאוהדים שמביעים את עצמם בטוויטר משוכנעים שזה המצב. מה נגיד. שולטים בנראטיב בקלילות בלתי נסבלת.

oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוהדים שיוצאים אישית נגד טרנט עכשיו טועים כי:
    1. זה לא סופי והוא עוד יכול להישאר. על מה הפזיזות?
    2. זכותו לרצות לעבור, אני אף פעם לא הבנתי למה יש אוהדים שמצפים שהשחקנים יהיו נאמנים כאילו הם אוהדים - הם לא.
    3. אנחנו באמצע מאבק אליפות פה, זאת תהיה טעות גדולה לא לעמוד מאחורי ארנולד ולתמוך בו כל עוד הוא במועדון.

זה לא אישי, זה מקצועי.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

על זה אנחנו בהסכמה מלאה. מצד אחד אוהדים מקללים אותו ברשת כי הוא מפריע למאבק האליפות עם ההסחת דעת הזאת, מצד שני הם בעצמם מייצרים עוד ועוד טראפיק לזה + יוצאים אישית נגד שחקן שלא הביע שום דבר בפומבי. מטומטמים.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 7, אורחים: 28)

1. Scouser Tommy
  2. Esomech
  3. סמואל אטו
  4. בארסה-מכבי
  5. oranfu
  6. avdz7