ליברפול 2022/23 - Will We Go Again?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י owen11111, ‏2/8/22.

1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

2. Esomech Member

את הטענה של להוציא את טרנט באור שלילי זה ברור.

אבל להגיד שאנחנו מכוונים לאליפות אז אנחנו לא מוכרים זה משפט בשקל. כי זה מזמין יח״צ וכותרות לא מועילות בזמן מאבק אליפות.
    ואם אנחנו במאבק אליפות וזה מה שחשוב. אז למה לא לחזק את הקבוצה במגן שמאל וקשר כמו שצריך במקום ״לחכות להזדמנות הנכונה״?
    זה יח״צ ותו לא.

והאינטרס שאני לא מבין, וכנראה הייתי צריך לחדד. זה איך לעזאזל למישהו שם זה נראה שפוי למשוך כותרות כאלה שליליות לקבוצה בזמן מאבק אליפות.
    כל המהלך הזה זה פשוט לירות לעצמנו ברגל שמאל. כי ברגל ימין כבר ירימו לעצמנו בזה שאנחנו לא מחזקים את הסגל.
    מקצועית על הדשא כל הרעש הזה סופר מזיק. סופר מזיק מול האוהדים, סופר מזיק בחדר ההלבשה עצמו. סופר מזיק למטרה המזדיינת שיש לנו מול העיניים. לפחות למטרה שלסלוט ולשחקנים.

החלטה נוראית של השדרה הניהולית להוציא את זה. משחקי כוחות וכותרות יחצ על חשבון הצלחת הקבוצה.

יופי אז יש להם יותר גדול מטרנט. והם הטובים והוא הרע.
    זה לא יעזור להם אם סאלח ו ואן דייק לא יחתמו.
    זה לא יעזור להם ששוב הם לא יחזקו את הקבוצה בעמדות הנחוצות בקיץ וישתמשו בתירוצים הקבועים של ה״שחקן הנכון״.
    זה לא יעזור להם כשתתחיל סאגת קונאטה ודיאז.
    ובטח ובטח זה לא יעזור להם אם גם תפסיד את האליפות.

הדאון סייד של זה עולה בכמה מידות על האפסייד של להוציא את זה לתקשורת.

oranfu, Scouser Tommy ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה צודק לגמרי, אם היה אכפת להם.
    לא אכפת להם.
    ויותר מזה, להגיד שהם מעדיפים להשאיר את ארנולד ולא לקחת כסף זה הרי בלוף. אם ריאל היו מציעים 100 מ' הם לא היו מסכימים? ברור שכן.
    ריאל הציעו סכום נמוך, 20-25 מ' יורו לפי התקשורת הספרדית, ועל הסכום הנמוך הזה אין מה לדבר.

לבעלים האלה אכפת מטופ 4, אליפות זה דבר לא מתוכנן - אם מגיע אחלה, אם לא לא. את העונה בצמרת והעמדת קבוצה תחרותית הם כבר קיימו ויכולים לסמן וי.

oranfu, Esomech ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  4. k_700 Member

הגאוני שיווק קרח לאקסימוסים האלה כל כך הולכים לשגר איזו הארכת חוזה לואן דייק/סלאח שעתיים לפני השחיטה שלנו באנפילד כדי למסמס את זה ובטוויטר יעריצו אותם.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  5. oranfu Member

חייבים להבין שהם צריכים לשלוט בנראטיב, והכל מושפע מזה.
    הרעש התקשורתי הזה עכשיו יכול לפגוע בסיכויים לקחת תואר? לא טוב.
    יחד עם זאת אם נסיים מקום 2 או 3, האוהדים יקבלו את זה (וגם הוספנו עכשיו את התירוץ שהסאגה סביב טרנט פגעה בקבוצה ומה הבעלים אשמים?).
    אבל לדעתי, לאבד את הכוכבים האלה מייצר להם פגיעה גדולה יותר בקרב הקהל מאשר חוסר הצלחה לקחת תואר. גם בגלל שהקהל יחסית התרגל, וגם בגלל שבסוף לקחת תואר לא תלוי רק בך. לעומת זאת, לאבד את שלושת הכוכבים הגדולים שלך, בטח ובטח שחקן בית סקאוזר, זה כבר משהו שהרבה יותר קל להאשים בו את הבעלים.

הם כבר שכנעו את קהל האוהדים הזה שזה לגיטימי לא להוציא כסף על רכש, הם גם ישכנעו אותם שזה לגיטימי לאבד את הכוכבים הכי גדולים שלך בחינם כי לא הגעת איתם להסכמות על חוזים.
    אבל זה כבר יותר קשה, כי זה קביעת סטנדרט נמוך בצורה קיצונית. במשך שנים הם בנו נראטיב שיותר חשוב לשמור על השחקנים החשובים שלך מאשר לעשות רכש. עזיבה של הכוכבים האלה תצטייר רע מאוד.
    בגדול - הקהל יבלע את זה, אבל חלקים מהקהל הם יאבדו אם זה יקרה.

בגדול יש עוד אפשרות.
    שריאל עושים את הרעש הזה, כולל פנייה לליברפול, דווקא בגלל שהם לא מצליחים לסכם עם טרנט ומנסים לערער את היחסים שלו עם המועדון\האוהדים.
    אם הוא עובר עכשיו, מעבר לפגיעה הגדולה בקבוצה בעונה כזאת (וזה קצת קשה לי להאמין שהוא באמת רוצה באמצע העונה), הוא גם למעשה מוותר על הרבה מאוד כסף שהוא יקבל אם יעבור כבוסמן עוד חצי שנה. הוא עד כדי כך רוצה לעבור אפילו באמצע העונה, כשזה אומר גם להחריב את המוניטין שלו בקהל וגם לוותר על עשרות מיליוני יורו מענק חתימה? נשמע מוזר.

כמו שכתבתי, אני אישית חושב שהשתיקה שלו מאוד רועמת ולמעשה הוא החליט לעזוב ועכשיו המועדון מנסה לנווט את הנראטיב באופן שמוציא אותם הכי טוב.
    כמו שאנחנו רואים, הם מצליחים לשחק בתודעה של האוהדים באופן כמעט כמעט מוחלט.

נערך לאחרונה ב: ‏1/1/25 ב- 00:52
    Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ריאל פונה לליברפול בגלל שהיא לא מצליחה לסכם עם ארנולד? זה הפוך מההיגיון. זה בכוח לנסות ולא להסתכל על המציאות כדי לא לראות שארנולד רוצה ללכת.
    ריאל פונה לליברפול עכשיו כדי שארנולד יוכל להגיד אחרי זה שהייתה הזדמנות לליברפול גם לקחת כסף עבור העסקה הזאת אבל היא העדיפה שלא.
    ריאל פונה בדחיפה מהצוות של ארנולד - כך זה תמיד עובד. ההעברה הזאת לא הפוכה מכל ההעברות בכדורגל רק כי זה ארנולד.
    הפנייה הזאת טובה לכל הצדדים צריך להבין את זה:
    1. לארנולד - הייתה אפשרות שהעסקה גם תסתיים בכסף (פי 3 ממייקל אואן).
    2. לליברפול - לא נמכור שחקן באמצע העונה אפילו אם נאבד אותו בחינם בהמשך - אנחנו מעדיפים תואר על כסף.
    3. לריאל מדריד - אולי במקרה לליברפול תשתכנע ונוכל לקחת את ארנולד כבר עכשיו ולעזור לנו בסיכויים לקחת אליפות ספרד ואליפות אירופה.
    לכן נעשתה פניה.
    לא שמעתי אף פעם על מועדון שלא מצליח לשכנע שחקן ואז ניסיון השכנוע שלו הוא דרך סיכום מחיר עם המועדון שלו, זה נוגד את ההיגיון.

הסיכוי היחיד שלנו לשמור על השחקן זה אם ריאל נתפסת על מישהו אחר כבר בינואר - מאוד לא סביר, או אם ארנולד יתחרט ברגע האחרון או שיופעל עליו המון לחצים מהמשפחה או לא יודע מאיפה - מאוד לא סביר. קראתי גם שהסוכן שלו זה אח שלו והוא הולך לעשות ים כסף על ההעברה הזאת.

7. oranfu Member

ככה דברים עובדים, כן. בד"כ.
    ראינו עם קאייסדו שיש יוצאי דופן.
    יש אפשרות, אמנם קלושה, שארנולד מנצל את ריאל בשביל להוציא מאיתנו חוזה יותר טוב.

מה האינטרס אם הם לא מצליחים לסכם איתו לפנות אלינו בכל זאת?
    לגרום לקללות מהקהל לשכנע אותו לעזוב?
    לערער את ליברפול עד כדי כך בשביל שיחשבו שהוא בוודאות עוזב בקיץ ועדיף לקבל 20 מיליון עכשיו?
    אולי יש איתו סיכום עקרוני על תנאים, במידה ויעבור, אבל הם דווקא מעריכים שבסוף הוא יחליט להישאר ומנסים לאלץ אותו לקבל החלטה כבר עכשיו?

שוב, אני לא חושב שזה המקרה ואני מעריך שהוא סגור שם לקיץ.
    אבל קצת קשה לי להאמין שהוא כל כך נואש למעבר הזה כבר עכשיו שהוא מוכן לעזוב בשבילו באמצע העונה (על הדרך להפוך לפרסונה נון-גרטה בעיר שלו) וגם לוותר על עשרות מיליוני יורו שיקבל כבוסמן עוד חצי שנה.

אני מסכים שהפנייה הזאת שלהם משרתת את כל הצדדים (חוץ מאת הקבוצה עצמה, אבל זה לא מעניין אף אחד מהמעורבים).

כן, הסוכן שלו זה אח שלו. מתברר שאח שלו דמות דיי שנואה בקהל, אחד הספסרים הכי גדולים של כרטיסים למשחקים שלנו.
    אומרים שהוא גם סוכן של הנדרסון. לא יודע אם זה נכון אבל ראינו את ההתנהלות של הנדרסון כשהחליט שבא לו לזרוק לפח את המוניטין בשביל כסף.
    מצד שני גם אומרים שטרנט ושאר המשפחה שם הם hardcore ליברפול.

אני , כמו כולם כנראה, דיי משוכנע שהוא יעזוב בקיץ. יפתיע אותי מאוד אם יעזוב כבר עכשיו אבל גם את זה כבר אי אפשר לשלול.
    אני חושב שהסאגה הזאת הולכת להסתיים בקרוב, לכאן או לכאן. בקרוב אני מתכוון תוך ימים\שבועיים.

Esomech ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי אמר שהוא נואש למעבר עכשיו?
    אולי הוא נואש לעבור לשם והם הסבירו לו שחשוב להם שיבוא כבר בינואר אז שינסו אם אפשרי והוא הסכים לאופציה.
    אולי גם הם וגם הוא יודעים שלא נמכור אותו בינואר ב20 מ' ונעדיף לחכות לקיץ אז כולם מרוויחים מה"הצעה" הזאת.

כל הסבר הגיוני מוביל לזה שהוא רוצה אותם והם רוצים אותו.
    כן יש הסתברות קלושה שהוא עדיין יישאר והסיפור הזה עדיין לא סופי. ההסברים שמסופקים לגבי הידיעה של אתמול מופרכים. הסיכוי להישארות לדעתי נובע רק משינוי ברצון של השחקן - חרטה על הבחירה, הצעה יותר גבוהה מליברפול שתשנה את דעתו - נותן לזה סיכוי קלוש אחרי אתמול. יש לזה גם את כל הסיכויים שקשורים בריאל - פציעה של השחקן, מטרה אחרת שהם גם רוצים וכן מוכן לבוא בינואר ושיקולים אחרים שלהם. כל אלה ביחד מסתכמים לX אחוזים שאפשר למצוא באתרי הימורים.

oranfu אוהב/ת את זה.
  9. oranfu Member

התכוונתי כל כך נואש למעבר שירצה לעבור גם עכשיו, לא נואש למעבר עכשיו.

אין ספק שכל הסימנים צועקים את זה שהוא סגור שם.
    זה גם לא מפתיע אם עוקבים אחרי ההתנהלות בחודשים האחרונים.

ביזיון מטורף של הבעלים הכי גרועים בליגה שנתנו לדברים להתדרדר עד כדי כך.
    לא יכול לחשוב על עוד מועדון שזה יכול לקרות לו.
    ומילא טרנט, שכנראה ממזמן ריאל סובבו לו את הראש. אבל איך הם ממשיכים לא להצליח לסגור עם סלאח וואן-דייק שמתבטאים פומבית באופן קבוע על הרצון שלהם להישאר?
    הם הרסו לקלופ הצלחות היסטוריות והם עושים ככל יכולתם להרוס גם לסלוט.
    בני זונות מחורבנים.

Liverpool-Forever ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אם טרנט מחפש החוצה עכשיו כמו שנטען אני שם את רוב האשמה עליהם. אם לפני שנה וחצי היו מאריכים לו לעוד 5-6 שנים הוא היה מסרב? בחיים לא. ואז כל הסיטואציה שונה לחלוטין, היינו יכולים להכריח אותו להכניס בקשת העברה, האקטיביות הזאת הייתה מעמידה אותו בשאלות הרבה יותר קשות וכבדות. עכשיו נתנו לזה להגיע למצב שזה לג'יט מבחינתו לחשוב על מועדונים אחרים.

מבאס שבזה אנחנו מתעסקים לפני משחק קריטי כל כך, אין מה להגיד.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא שם שום אשמה על ארנולד.
    זכותו לרצות עכשיו, זכותו לרצות בקיץ.
    ניתן להסתכל על כל דבר מתוך המון זוויות.
    הזווית שהוא לקח אליפות ואליפות אירופה בליברפול ורוצה לתת פרק נוסף בריאל מדריד לגיטימית לגמרי בעיני.
    זה שהוא סקאוזר והוא שחקן טוב לא אומר שנגזר עליו לסיים קריירה שכולה רק במועדון אחד בלבד.

הנושא שצריך להעסיק אותנו הוא FSG ומידת האשמה שלהם בעלילה פה.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  12. k_700 Member

Real Madrid wouldn't have made an approach to Liverpool for Alexander-Arnold without encouragement from the player’s end. It is important to underline that doesn't mean he wants to leave in January. [
    @MelissaReddy_
    ]

13. oranfu Member

היא גם אומרת שאי אפשר להתעלם מזה שהפנייה של מדריד מחזקת את טרנט במו"מ עם ליברפול.

אבל זה ברור מה הכיוון.

כמו שאמרתי, אני מעריך שעד אמצע ינואר הסאגה תגיע לסיום כזה או אחר.

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

תסביר לי מה זה אומר שזה מחזק את ארנולד במו"מ עם ליברפול.
    החוזה שלו נגמר עוד 6 חודשים, איזה עוד חיזוק הוא צריך? אם לא חותמים, הוא הולך.

15. Ori8 Member

היא דוברת מועדון, היא כלום ושום דבר. היא ופירס זה אותו זבל בשירות הנרי.

למה שהסאגה תגיע לסיומה? טרנט יסתום את הפה עד סיום העונה ובגלל שלא יחתום חוזה חדש לכולנו ברור שהוא הולך אבל שום דבר לא יהיה רשמי עד הקיץ כשריאל תודיע.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 4, אורחים: 15)

1. oranfu
  2. Esomech