היא מזמן לא דוברת של המועדון שלכם. השתדרגה לטלוויזיה הארצית ובכלל מתעסקת בסיקור של כל המועדונים הגדולים. היא אומרת שם מה שלמעשה ברור, ריאל מדריד לא הייתה מציעה יום לפני הכניסה לחלון הזה בלי לקבל איתותים מהמחנה של טרנט. החלק של המשפר את הלברג׳ מול fsg זו כבר פרשנות שלה ובהצלחה לו עם זה. לדעתי אם ריאל מדריד מראה רצינות כזאת עד כדי הגשת הצעה פומבית היא כנראה מוכנה ללכת רחוק גם מבחינת חוזה ומעמד כלפי השחקן.
נו בסדר, אין חדש. כשריאל באמת רוצה שחקן היא תביא אותו. אין אף שחקן בעולם שהיא תיגש אליו באמת והוא יגיד לה לא. מקצועית נטו אני לא חושב שזה שילוב שהולך לעבוד לאורך שנים, אבל מה זה משנה.
היא לא דוברת של המועדון ובכלל לא סיקרה אותנו בשנתיים האחרונות. איך זה מחזק אותו במו"מ? זה הופך את ההתעניינות של ריאל בו למוחשית. או שאנחנו נותנים לו חוזה רציני או שיילך לריאל. אלה כבר לא ספקולציות. מחזק את העמדה שלו במו"מ זאת פרשנות שלה כמו שלהגיד שריאל לא היו פונים אם לא מקבלים עידוד מטרנט זאת הערכה ולא ידיעה. למה אני חושב שהסאגה תגיע לסיומה? כי זה כבר יותר מדי רעש. בשלב מסוים, אני מעריך שאו שריאל יתדרכו שהוא סיכם ו"מתוך כבוד לליברפול" לא יגידו משהו רשמי עד הקיץ, או שזה יזיז את המועדון להציע לו חוזה שישכנע אותו. הכתבים מדווחים עכשיו שריאל נחושים להמשיך לנסות להחתים אותו כבר החודש וצפויים לחזור עם הצעה חדשה. כמו שחשבתי, הסיפור הזה לא יירגע סתם ככה, זה ייחתך בצורה כזו או אחרת. מה שכן, המשך התעקשות כזאת שלהם לא משאיר מקום לספק שהוא מוכן לעבור כבר עכשיו. בלתי נתפס בעיניי.
אין צורך לשער דברים כאלה, הוא מטומטם טורבו. עם כל כמה שהוא גרוע, לא מאמין שנשחרר אותו בהשאלה עכשיו. מצד שני, לקבל עליו איזה 5 מיליון יורו על השאלה יכול לעזור להחתים מישהו מהשלושה...
אתה יוצא מנקודת מוצא שהוא לא קיבל את ברכת הדרך מהמועדון שלך לפני הלייק הזה. אני לא אופתע אם הקשר עם מילאן קיים הרבה לפני, אתם מודעים אליו ואפילו דחפתם אותו to do ur thing. אתם תשמחו לכסף, מילאן רוצים חלוץ, הוא ירצה לעבור לשם.
סלוט צריך לאשר את זה. נשמח לכסף כן, אבל מדובר בשחקן שמקבל דקות, מי יחליף אותו? אני לא חושב שסלוט יאשר דבר כזה אם הוא לא מקבל מחליף.
אתה כנראה תקבל חלוץ אם תמכור אותו בינואר למילאן. חוץ מזה שלפני דקה רצית את דאנס לפניו אז מה זה בכלל משנה? דאנס כשיר. תהיה בטוח שהכל בתיאום עם סלוט.
לי קשה להאמין שזה לא מתואם איתו. האם יש לו בעיה גדולה להעביר אותו עכשיו אם יש עניין ממשי ממילאן? אני בספק. השחקן לא מחובר לסגנון שלו, הוא לרוב עולה מחליף, ג׳וטה חזר, דיאז משחק חלוץ לאחרונה ואולי גם קייזה יכול לתת עכשיו חודש בלי להתפרק כגיבוי מהספסל. מספרית אתם בסדר ולעונה הזאת גם ככה יש עוד 5 חודשים שחלק מהם יהיו גארבג׳. אם זה ממש נגד הרצון של המועדון הפלירטוט הזה כבר היית שומע את להקת המועדדות האנגלית מהתקשורת מספרת כמה במועדון מאוכזבים, כועסים ושצעדים משמעתיים ינקטו. לא?