ברור לגמרי אבל שאני מדבר על לשים בצד רגע את הפיננסי, אני מתכוון שיש פה עוד רבד של אבסורדיות. שהאוהדים והשופרים ושחקני העבר מפספסים פה. כי נניח ואומרים שהמהלך שלהם מובן פיננסית ובלה בלה בלה. איפה השאלות של מה התוכנית, איך מתכננים להוציא משהו לפועל. העיתונות פשטה רגל, כולם כתבי חצר
אני מסכים עם הניתוח שלך. זה האופי של הסקאוזרים וזה קשור גם לפן הפוליטי של העיר. הם מסתפקים במינימום כי זה מה שהם רגילים לקבל. התסכול הוא כשאתה לא סקאוזר ואתה נכנס עם מנטליות מזרח תיכונית למועדון הסקאוזרי הזה. הדיסוננס מבהיל.
עוד בישול לדואק. כל הכבוד. מקווה שהמשחק מחר יתקיים, העומס בהמשך יהיה קיצוני אם עוד משחק יידחה. טוב היה אם היינו עפים מגביע הליגה כמו שהיה ברור לכולם, זה אסון שממשיכים להתקדם במפעל המיותר הזה ועוד מקבלים 2 חצאי גמר במקום 1.
פשוט בדיחה בחיי. במקסימום יביאו לך חזרה את דואוק, אבל אני לגמרי חושב שהוא גם יצטרף למכירת החיסול שלנו. אם אפשר להכניס עוד 20-25 מיליון ועוד סעיף ממכירה עתידית זאת הזדמנות שאי אפשר לפספס מבחינת החלאות האלה. עונה הבאה קוואנזה בראדלי ואליוט באנקרים בהרכב במקום ה3, עדיף להבין את זה ולהתכונן מנטלית מעכשיו.
הידיעה היא לא מהכתבים שמסקרים את המועדון.. ליברפול הציעה לארנולד חוזה שבועי בסך 300,000 פאונד ל5 עונות (78 מיליון פאונד) https://www.mirror.co.uk/sport/foot...-alexander-arnold-liverpool-contract-34419768
"ליברפול הציעה 115 מיליון פאונד על קאייסדו". בחיי שהדיווח הזה רק מחזק לי את התחושה שאנחנו יודעים שהוא בחוץ. ביזיון שאין כדוגמתו. כמה גזלייטרים אתם צריכים להיות בשביל להדליף שהצעתם חוזה מטורף *אחרי* ה1 לינואר?? איפה החוזה הזה היה לפני שבוע/חודש/חודשיים/שנתיים? שקרים על גבי שקרים. איזה סיטואציה מטורללת.
טומי אתה לגמרי צודק. ליברפול באמת הציעה על קאייסדו והוא הלך לצלסקי כי קיבל חוזה מובטח ל8 שנים. ליברפול באמת הציעה על טשומאני אבל לא נלחמה בריאל שהציעה 100 מיליון על השחקן (הוא גם 50 לא שווה). הציעה על לאביה שהלך לצלסקי כי קיבל חוזה מובטח ל8 שנים. בקיצור אני מאמין שהדיווח נכון. בתקופה שהן מקמנמן והן אואן עזבו ליברפןל הייתה זבל. עכשיו היא מכונה +ניהול שהיא ברמה של שאר העשירות ביבשת מה שלא היה בתקופה של השחקנים הנ"ל. על הצוללן סטיבי אין מה לדבר - נשאר בליברפול בכל מחיר. צר לי אבל אני מוציא פה את הrace card בדיוק כמו שכל אוהד אנגלי אסלי הוציא אותו אחרי שסאנצו-סאקה-ראשפורד החמיצו ביורו וראשפורד האפס התבכיין על כך בתקשורת. ומה שאני רוצה לומר בעצם : במידה ואדון טרנט דוחה את ההצעת הענק הזו והולך לריאל זה רק כי הוא כו... ולא סקאוזר אמיתי. End of fucking story. תקראו לזה גזען ,אבל זו המציאות אין מה להיות יפה נפש.
בעיני FSG ארנולד שווה חידוש חוזה כי הוא צעיר ובסיום החוזה כמעט בוודאות שהוא שומר על ערך גבוה, בניגוד לואן דייק, סלאח ואליסון שהם נכסים זקנים שבסיום חוזה חדש פוטנציאלי ייתכן והערך שלהם לא יהיה משמעותי. לכן אני מאמין שיש לו הצעת חוזה ביד, ממזמן כבר. האם היא משתווה לזאת של ריאל? קשה לי להאמין כי ריאל יכולה להציע לו כרגע מענק חתימה כבוסמן. זה יגרום לשווי העסקה הכללי שלה לצמוח. כמו שכבר אמרתי, עצם זה שריאל הציעה כסף כבר בינואר עבורו אומר לי שהוא כבר החליט על מעבר. האם זה הפיך? כן, אם משהו ישתנה - אולי כספית בהצעה שלנו, אולי רגשית עם השחקן מצד הסביבה ולחצים וכו. הסיכוי קלוש. המניפולציה הזאת של סיכום העסקה והצגה שלה כעסקה של 78 מיליון פאונד, המטרה של FSG פה היא כבר להכין את הקרקע לכולנו להעדר תקציב הרכש לקיץ. חידוש חוזים זה דבר יקר. רציתם שX ימשיך? זה במקום רכש. זכותו של השחקן לרצות ללכת לריאל מדריד. רק סקאוזרים לא רואים את הדאבל סטנדרט פה כשהם כבר קוראים לו בוגד ואילו עד היום הם צוחקים על זובימנדי שלא רצה לבוא מסוסיאדד (אני מאמין שכן רצה לבוא). כל שחקן ומה שמרגיש שצריך לעשות והכל לגיטימי, מדובר בבני אדם. אפשר לאחל לו שייכשל שם, זה גם טבעי כאוהד. אבל לא מדובר בבגידה אלא במעבר לגיטימי. את החצים להפנות לFSG. הייתה צריכה לסגור חוזה בקיץ 2023 או להראות את הדרך החוצה תמורת 60 80 100 מיליון פאונד. אותו דבר עם זובימנדי, כשסלוט אומר שרוצה את השחקן - לשים את הכסף על השולחן ולא להישאר מתחת לווסטהאם ובורנמות בnet spend. אבל מדובר בבעלים נוראיים שחושבים שליברפול זה בית עסק ולא מועדון כדורגל מפואר, ולכן המצבים האלה קורים ויקרו עוד הרבה בעתיד. קאייסדו היה יחסי ציבור חינם עבור FSG. עד היום אני שומע ש"כשאנחנו באמת רוצים שחקן אנחנו שמים את הכסף". איכשהוא השחקנים היחידים שבאמת רצינו בקיץ זה קייזה ב10 מיליון (חכו תראו איך הם עושים עליו רווח מהיר) ושוער לעונה הבאה כשיש לנו כבר שוער וורלד קלאס. זובימנדי עסקה שנגררה שבועות כי לא היינו מוכנים לשלם את סעיף השחרור ונכנסנו למו"מ מתיש עם סוסיאדד. סגל מושלם יש לנו כנראה. קאייסדו כנראה מפלצת חסרת תקדים בכדורגל העולמי כי אחרי ש"ניסינו" להביא אותו ב110 מיליון פאונד, עברנו לאנדו משטוטגארט ב15 מיליון פאונד. מה לעשות? הוא השחקן הכי טוב הבא בתור. אחרי ש"ניסינו" להביא את זובימנדי, עברנו ללא להביא קשר בכלל.